80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

himmm canim cok sevimli görünüyorsun..insanin yanina gelip seni minciklayasi geliyor:))))))

ahhahaa çok teşekkürler canım gel mıncıkla :))) kına gecemde çekilmiştim :))

Son düzenleyen: Moderatör:

kiz senin benden kalir yanin yok..cok yasa emi kahkaha attim resmen okurken:)) valla kana alisirsam durum vahim:)) olmadi evin bahcesi var..kaplumbaga yetistiriciligine baslarim..yazarimda tabelaya taze kan bulunur:)) ölmüormus nasilsa:)) ölenleride haslar pisiririm:)) ev yemekleri bulunur diyede eklerim tabelaya:))))))))

Allah kolaylık versin , bi defasında ilkokulda geçici görevlendirmeyle ders vermiştim benim lisedeki eşşek sıpaları onların yanında melek :))

valla öle benimkiler anneleriye karıştırıyo bazen hepsinin nazından niyazından geçilmiyo örtmeniiiiiiiiiim örtmeniiiiiiiiiim 33 tane akşama kadar her şey için bağırıyolar eve gelince gözümün feri gidiyo tek küsecem dedimmi susuyolar

bak fikir benden çıktı cironun yüzde ellisi beni ona göre

kıyamam yaa :))

duyum ya benim yüzümde güneş lekeleri falan var bugün okulda bi arkadaş oriflme mın kataloğunu getirmiş bu tür ton farkları ve lekeler için bi krem var denedini hiç böle bişi alsammı karar veremedim faydası olurmuki gerçi bi kaç denemem oldu ama başarısız oldum

ben gelene kadar sen coktan zayiflamis olursun minciklamaninda tadi kalmaz..sen onu esine söyle benim yerime minciklasin:))))))))))))))

ay ay ay inşallahhh :)) ama ben ne kadar zayıflarsam zayıflayayım bu kese yanaklar hiç inmiyo o yüzden her zaaman beklerim yani eşime de büyyüük bi zevklee söylerim tatlım

bendede hem günes hem dogum lekeleri var..doktora girrim..bir krem yazdi..her gece yatarken kullan diye..valla yüzüm bayagi beyazladi..biraz gittide lekeler..ama kis zamani zaten azaliyor..bu yüzden yazi bekliyorum..ise yararsa devamli kullanmayi düsünüyorum..ben o tür kozmetige karsiyim canim ya..dogal olandan yanayim..kimyasal bilesimler beni korkutuyor..aslinda bu bahsettigim kremde bir anlamda kimyasal ama neticede doktor yazdi diye icimi serinletiyorum..

kızz kamilee sen yaşamışsınn denemişsin beğenmemişsinnnn bide duyumamı soruyonn DDDDDDD sen ölme emi

ay ay ay inşallahhh :)) ama ben ne kadar zayıflarsam zayıflayayım bu kese yanaklar hiç inmiyo o yüzden her zaaman beklerim yani eşime de büyyüük bi zevklee söylerim tatlım
keske benimde öyle olsaydi ya..ben ilk önce yüzden veriyorum..mezardan cikmis gibi oluyorum valla:))))))))
pışıııııııııııık yok anam ben kar ortağıyım ne zararı kazanırsan varım kazanmazsan sorarsın sor bkim neden ortak olmadım diye şener şen hesabı

vay uyanik vay..bende sana hep zarar gösteririm..niiihahahahaaaaaaaaaa

adı ne türkiyedede varmı acaba yoksa benim kuzen dnimarkada oradan getirteyim yaza valla bıktım ya hiçbişi geçirmiyo hele yazlardan nefret ediyorum ben burdayıııııııııım diye bağrıyo güneşte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…