himmm canim cok sevimli görünüyorsun..insanin yanina gelip seni minciklayasi geliyor:))))))
gözün kör olmasın dönmezsin dönmezsin sen içtin diye bütün kaplumbağa familyası tavşn kesilir sende bu aura varken kendi kendime gülüyorum kız valla sen delisin kaplumbağa ölmüyo azıcık kanatıyosun sana vampir ol demedik iki damla kan işte içecen ama ben senden korkuyorum ona alışırsan yakında bizdende istersin yok anam yok sen içme
valla annem köyde yaşadığı için zor olmadı bulmak
Allah kolaylık versin , bi defasında ilkokulda geçici görevlendirmeyle ders vermiştim benim lisedeki eşşek sıpaları onların yanında melek :))
bak fikir benden çıktı cironun yüzde ellisi beni ona görekiz senin benden kalir yanin yok..cok yasa emi kahkaha attim resmen okurken:)) valla kana alisirsam durum vahim:)) olmadi evin bahcesi var..kaplumbaga yetistiriciligine baslarim..yazarimda tabelaya taze kan bulunur:)) ölmüormus nasilsa:)) ölenleride haslar pisiririm:)) ev yemekleri bulunur diyede eklerim tabelaya:))))))))
ahhahaa çok teşekkürler canım gel mıncıkla :))) kına gecemde çekilmiştim :))
valla öle benimkiler anneleriye karıştırıyo bazen hepsinin nazından niyazından geçilmiyo örtmeniiiiiiiiiim örtmeniiiiiiiiiim 33 tane akşama kadar her şey için bağırıyolar eve gelince gözümün feri gidiyo tek küsecem dedimmi susuyolar
bak fikir benden çıktı cironun yüzde ellisi beni ona göre
tamam..zararada ortakmisin:)))))))) ticaretten cok anlamamda...
ben gelene kadar sen coktan zayiflamis olursun minciklamaninda tadi kalmaz..sen onu esine söyle benim yerime minciklasin:))))))))))))))
bendede hem günes hem dogum lekeleri var..doktora girrim..bir krem yazdi..her gece yatarken kullan diye..valla yüzüm bayagi beyazladi..biraz gittide lekeler..ama kis zamani zaten azaliyor..bu yüzden yazi bekliyorum..ise yararsa devamli kullanmayi düsünüyorum..ben o tür kozmetige karsiyim canim ya..dogal olandan yanayim..kimyasal bilesimler beni korkutuyor..aslinda bu bahsettigim kremde bir anlamda kimyasal ama neticede doktor yazdi diye icimi serinletiyorum..duyum ya benim yüzümde güneş lekeleri falan var bugün okulda bi arkadaş oriflme mın kataloğunu getirmiş bu tür ton farkları ve lekeler için bi krem var denedini hiç böle bişi alsammı karar veremedim faydası olurmuki gerçi bi kaç denemem oldu ama başarısız oldum
duyum ya benim yüzümde güneş lekeleri falan var bugün okulda bi arkadaş oriflme mın kataloğunu getirmiş bu tür ton farkları ve lekeler için bi krem var denedini hiç böle bişi alsammı karar veremedim faydası olurmuki gerçi bi kaç denemem oldu ama başarısız oldum
keske benimde öyle olsaydi ya..ben ilk önce yüzden veriyorum..mezardan cikmis gibi oluyorum valla:))))))))ay ay ay inşallahhh :)) ama ben ne kadar zayıflarsam zayıflayayım bu kese yanaklar hiç inmiyo o yüzden her zaaman beklerim yanieşime de büyyüük bi zevklee söylerim tatlım
pışıııııııııııık yok anam ben kar ortağıyım ne zararı kazanırsan varım kazanmazsan sorarsın sor bkim neden ortak olmadım diye şener şen hesabı
bendede hem günes hem dogum lekeleri var..doktora girrim..bir krem yazdi..her gece yatarken kullan diye..valla yüzüm bayagi beyazladi..biraz gittide lekeler..ama kis zamani zaten azaliyor..bu yüzden yazi bekliyorum..ise yararsa devamli kullanmayi düsünüyorum..ben o tür kozmetige karsiyim canim ya..dogal olandan yanayim..kimyasal bilesimler beni korkutuyor..aslinda bu bahsettigim kremde bir anlamda kimyasal ama neticede doktor yazdi diye icimi serinletiyorum..
kızz kamilee sen yaşamışsınn denemişsin beğenmemişsinnnn bide duyumamı soruyonnDDDDDDD sen ölme emi
kiz ticarete atildim ya kiskaniyo beni:)))))))))))kızz kamilee sen yaşamışsınn denemişsin beğenmemişsinnnn bide duyumamı soruyonnDDDDDDD sen ölme emi
adı ne türkiyedede varmı acaba yoksa benim kuzen dnimarkada oradan getirteyim yaza valla bıktım ya hiçbişi geçirmiyo hele yazlardan nefret ediyorum ben burdayıııııııııım diye bağrıyo güneşte
kiz ticarete atildim ya kiskaniyo beni:)))))))))))
ucuz olan varbi o mu duydum ama ucuz olunca faydası olmaz diye almadımarap kızını denedin mi tatlıııımmm
heeeeee nasılsa bulurum senin ayağını kaydıracak bi yolkiz ticarete atildim ya kiskaniyo beni:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?