adı ne türkiyedede varmı acaba yoksa benim kuzen dnimarkada oradan getirteyim yaza valla bıktım ya hiçbişi geçirmiyo hele yazlardan nefret ediyorum ben burdayıııııııııım diye bağrıyo güneşte
oı bitkisel canımm istersen dene ama öyle bir iki gün değil düzenli kullan birde aktardan alll kozmetik dükkanından filan değilucuz olan varbi o mu duydum ama ucuz olunca faydası olmaz diye almadım
heeeeee nasılsa bulurum senin yağını kaydıracak bi yolticarette her türlü sahtekarlık helaldir
trio-s (50 derece olani) esasinda günesten korumak icin krem gibi ama kadin bu isin uzmani...yazdi kullan dedi..sakallarim icin gitmistim aslinda..lekeride aradan cikarayim dedim..hatta a kremi eczaneden alacagim zaman eczaci bu krem gündüz kullanilir gee degilki dedi..gittim doktora sordum..acaba yanilmis sasirmis olabilirmi diye..yok yatarken sürüyorsun iste
kim demis ticarette sahtekarlik helaldir diye..seni kandirmislar..ayagini kaydirip seni cehenneme atmak isteyen biri demis herhaldeucuz olan varbi o mu duydum ama ucuz olunca faydası olmaz diye almadım
heeeeee nasılsa bulurum senin ayağını kaydıracak bi yolticarette her türlü sahtekarlık helaldir
DEDIKODU YOK DEDIKODU YOOOOK..ay kiz sekercim sorma kadin caltiyor kiskancliktan..kilo verdim ya bilmiyorki ne yapsin....DEDIKODU COK AYIP COOOOOOOOOOOKayy sorma bacımm kamilee zaten çok kıskanç bir hatunn :))))
küstüm işte sen beni sefmiyooooooooon
:)))))))))))) aaaa söyleyecem seni onaaaaaaa kam,leeeeeeeeeeeeeeee bakkk bu sözlerr sanakim demis ticarette sahtekarlik helaldir diye..seni kandirmislar..ayagini kaydirip seni cehenneme atmak isteyen biri demis herhalde
DEDIKODU YOK DEDIKODU YOOOOK..ay kiz sekercim sorma kadin caltiyor kiskancliktan..kilo verdim ya bilmiyorki ne yapsin....DEDIKODU COK AYIP COOOOOOOOOOOK
anaaaaaaaaa sendedemi sakal var ayyyyyyy kızma ama mutlu oldum benim gibi sakallı bulduğumiçin bebek olmasaydı lazere gitcektim ama emirmeyi bititrdikten sonra düşünüyorum şimdi
trio-s (50 derece olani) esasinda günesten korumak icin krem gibi ama kadin bu isin uzmani...yazdi kullan dedi..sakallarim icin gitmistim aslinda..lekeride aradan cikarayim dedim..hatta a kremi eczaneden alacagim zaman eczaci bu krem gündüz kullanilir gee degilki dedi..gittim doktora sordum..acaba yanilmis sasirmis olabilirmi diye..yok yatarken sürüyorsun iste
:)))))))))))) aaaa söyleyecem seni onaaaaaaa kam,leeeeeeeeeeeeeeee bakkk bu sözlerr sanautan utan duyummm
sorma ya...son bir senedir sakallandim..sakalim yok sözüm gecmiyor diye yakina yakina sakalim oldu..sözüm gene gecmiyor..biyiklarida uzatiyoruz bakalim durum degisecekmi
dur bide onu deneyelim suratım deneme tahtasına döndü zaten bide onu denesem bişi olmazoı bitkisel canımm istersen dene ama öyle bir iki gün değil düzenli kullan birde aktardan alll kozmetik dükkanından filan değil
yaaaaa öle dedikodu çok ayıp yapmayın canım şunukim demis ticarette sahtekarlik helaldir diye..seni kandirmislar..ayagini kaydirip seni cehenneme atmak isteyen biri demis herhalde
DEDIKODU YOK DEDIKODU YOOOOK..ay kiz sekercim sorma kadin caltiyor kiskancliktan..kilo verdim ya bilmiyorki ne yapsin....DEDIKODU COK AYIP COOOOOOOOOOOK
hadi affettim bari kız girme oraya adamın psikolojisini bozuyolar bu arda gerçek ismin nydi kubur pek garip geliyo banaküsmee yaaa,dertlere dalmışım içim şişti gerçekten bir derdim var topiğinde Kapattım ben de,bunalıma gireceğim yoksa
evet canim ama sigorta karsilamiyor.privat aliyorsun.17 euro öyle birseygercekten faydali oldu diyorsun yani...hemen denemeliyimmm
evet canim ama sigorta karsilamiyor.privat aliyorsun.17 euro öyle birsey
tabi tabi o yaptı yoksam sen hiçbişi yapmadın dimi bende yuuuuuuuuuuuuuuttttum:)))))))))))) aaaa söyleyecem seni onaaaaaaa kam,leeeeeeeeeeeeeeee bakkk bu sözlerr sanautan utan duyummm
kız bide mehter takımı gibi bıyıklaı deneyelim belki tutarsorma ya...son bir senedir sakallandim..sakalim yok sözüm gecmiyor diye yakina yakina sakalim oldu..sözüm gene gecmiyor..biyiklarida uzatiyoruz bakalim durum degisecekmi
ne var kız işte sakalı bıyığı okşayarak uyusun saçı okşuyoda sakal olunca neden okşamıyolar bu aslanda hayvan eşekte meselesine döndübide heriff ni,ye böylee diyonnn niyee olmasındaa seninle kankaa kankaa takılmayacakda ne yapacakkk ben olsamm kankam la uyumam bilee kıymetini bil
tabi tabi o yaptı yoksam sen hiçbişi yapmadın dimi bende yuuuuuuuuuuuuuuttttum:)))))))))))) aaaa söyleyecem seni onaaaaaaa kam,leeeeeeeeeeeeeeee bakkk bu sözlerr sanautan utan duyummm
kız bide mehter takımı gibi bıyıklaı deneyelim belki tutarsorma ya...son bir senedir sakallandim..sakalim yok sözüm gecmiyor diye yakina yakina sakalim oldu..sözüm gene gecmiyor..biyiklarida uzatiyoruz bakalim durum degisecekmi
ne var kız işte sakalı bıyığı okşayarak uyusun saçı okşuyoda sakal olunca neden okşamıyolar bu aslanda hayvan eşekte meselesine döndübide heriff ni,ye böylee diyonnn niyee olmasındaa seninle kankaa kankaa takılmayacakda ne yapacakkk ben olsamm kankam la uyumam bilee kıymetini bil
ne kankasi yabide heriff ni,ye böylee diyonnn niyee olmasındaa seninle kankaa kankaa takılmayacakda ne yapacakkk ben olsamm kankam la uyumam bilee kıymetini bil
hadi affettim bari kız girme oraya adamın psikolojisini bozuyolar bu arda gerçek ismin nydi kubur pek garip geliyo bana
kamileeeeeeeeeeeeee sakalin caresini buldum..5 seansta cözüyorlarmis..kimyasal hicbirsey yokmus %100 dogalmis
ne kankasi yanerde görülmüs kankayla cocuk yapildigi..yahu birsey diyim..ben bu cocugu askimizin meyvesi saniyordum..kankaligimizin rezilligimiymis....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?