80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

trio-s (50 derece olani) esasinda günesten korumak icin krem gibi ama kadin bu isin uzmani...yazdi kullan dedi..sakallarim icin gitmistim aslinda..lekeride aradan cikarayim dedim..hatta a kremi eczaneden alacagim zaman eczaci bu krem gündüz kullanilir gee degilki dedi..gittim doktora sordum..acaba yanilmis sasirmis olabilirmi diye..yok yatarken sürüyorsun iste

ucuz olan varbi o mu duydum ama ucuz olunca faydası olmaz diye almadım

heeeeee nasılsa bulurum senin yağını kaydıracak bi yol ticarette her türlü sahtekarlık helaldir
oı bitkisel canımm istersen dene ama öyle bir iki gün değil düzenli kullan birde aktardan alll kozmetik dükkanından filan değil

anaaaaaaaaa sendedemi sakal var ayyyyyyy kızma ama mutlu oldum benim gibi sakallı bulduğum için bebek olmasaydı lazere gitcektim ama emirmeyi bititrdikten sonra düşünüyorum şimdi

ucuz olan varbi o mu duydum ama ucuz olunca faydası olmaz diye almadım

heeeeee nasılsa bulurum senin ayağını kaydıracak bi yol ticarette her türlü sahtekarlık helaldir
kim demis ticarette sahtekarlik helaldir diye..seni kandirmislar..ayagini kaydirip seni cehenneme atmak isteyen biri demis herhalde

ayy sorma bacımm kamilee zaten çok kıskanç bir hatunn :))))
DEDIKODU YOK DEDIKODU YOOOOK..ay kiz sekercim sorma kadin caltiyor kiskancliktan..kilo verdim ya bilmiyorki ne yapsin....DEDIKODU COK AYIP COOOOOOOOOOOK

:)))))))))))) aaaa söyleyecem seni onaaaaaaa kam,leeeeeeeeeeeeeeee bakkk bu sözlerr sana utan utan duyummm

anaaaaaaaaa sendedemi sakal var ayyyyyyy kızma ama mutlu oldum benim gibi sakallı bulduğum için bebek olmasaydı lazere gitcektim ama emirmeyi bititrdikten sonra düşünüyorum şimdi

sorma ya...son bir senedir sakallandim..sakalim yok sözüm gecmiyor diye yakina yakina sakalim oldu..sözüm gene gecmiyor..biyiklarida uzatiyoruz bakalim durum degisecekmi

gercekten faydali oldu diyorsun yani...hemen denemeliyimmm

sorma ya...son bir senedir sakallandim..sakalim yok sözüm gecmiyor diye yakina yakina sakalim oldu..sözüm gene gecmiyor..biyiklarida uzatiyoruz bakalim durum degisecekmi

bide heriff ni,ye böylee diyonnn niyee olmasındaa seninle kankaa kankaa takılmayacakda ne yapacakkk ben olsamm kankam la uyumam bilee kıymetini bil

oı bitkisel canımm istersen dene ama öyle bir iki gün değil düzenli kullan birde aktardan alll kozmetik dükkanından filan değil
dur bide onu deneyelim suratım deneme tahtasına döndü zaten bide onu denesem bişi olmaz
yaaaaa öle dedikodu çok ayıp yapmayın canım şunu

kıslaaaaaar sessiz sesiz olun kimse yokmu şunları çekştireyim
küsmee yaaa,dertlere dalmışım içim şişti gerçekten bir derdim var topiğinde Kapattım ben de,bunalıma gireceğim yoksa
hadi affettim bari kız girme oraya adamın psikolojisini bozuyolar bu arda gerçek ismin nydi kubur pek garip geliyo bana

kamileeeeeeeeeeeeee sakalin caresini buldum..5 seansta cözüyorlarmis..kimyasal hicbirsey yokmus %100 dogalmis

evet canim ama sigorta karsilamiyor.privat aliyorsun.17 euro öyle birsey

duyumm varyaa bugün senişn için 1 haftayııı başdan gözden geçirdim senle irem de 1 gün eksik varrr yok diyorumm bunlar rhep yazarrrr bende sorun var atladım galibaa tek tek baktımm neyse yokm uşşşşş siz yazmamışsınızzz

:)))))))))))) aaaa söyleyecem seni onaaaaaaa kam,leeeeeeeeeeeeeeee bakkk bu sözlerr sana utan utan duyummm
tabi tabi o yaptı yoksam sen hiçbişi yapmadın dimi bende yuuuuuuuuuuuuuuttttum

kız bide mehter takımı gibi bıyıklaı deneyelim belki tutar

bide heriff ni,ye böylee diyonnn niyee olmasındaa seninle kankaa kankaa takılmayacakda ne yapacakkk ben olsamm kankam la uyumam bilee kıymetini bil
ne var kız işte sakalı bıyığı okşayarak uyusun saçı okşuyoda sakal olunca neden okşamıyolar bu aslanda hayvan eşekte meselesine döndü

tabi tabi o yaptı yoksam sen hiçbişi yapmadın dimi bende yuuuuuuuuuuuuuuttttum

kız bide mehter takımı gibi bıyıklaı deneyelim belki tutar

ne var kız işte sakalı bıyığı okşayarak uyusun saçı okşuyoda sakal olunca neden okşamıyolar bu aslanda hayvan eşekte meselesine döndü

ne kankasi ya nerde görülmüs kankayla cocuk yapildigi..yahu birsey diyim..ben bu cocugu askimizin meyvesi saniyordum..kankaligimizin rezilligimiymis....

hadi affettim bari kız girme oraya adamın psikolojisini bozuyolar bu arda gerçek ismin nydi kubur pek garip geliyo bana

Kübra gerçek ismim.Aslında kübür diyorlardı lise arkadaşlarım bana,adımı kullanmazlardı öyle de kaldı Türkçe karakter kullanmayınca kubur oluyor.Aslında anlamı da hiç hoş olmuyor o zaman Ayıptır söylemesi lağım çukuru ya da mezar demek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…