80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

memnun oldum Kübra, niye kübüs degilde kubur? hem anlamida pek güzel degilmis ben sana Kübüs dicem:)

Son düzenleme:
bide heriff ni,ye böylee diyonnn niyee olmasındaa seninle kankaa kankaa takılmayacakda ne yapacakkk ben olsamm kankam la uyumam bilee kıymetini bil

tamam canim birazdan yazarim menümü:))

mehter takimimi benimkilerin ondan farki yok zaten:)) bazen canim SIKILIYOR balik sirti örüyorum..ama uzatiyorumki birhün kuleye kapatilirsam presime uzatacagim gelip beni kurtaracak:))))) sac yok biyikla idare edicez artik
bak iste bu de ilginc:)) benim tüylerimede bir care olsa(sakal demiyorum bak dikkatini cekerim)

vaaaay seninkiler hala tüymü....sansli kari vesselam:))

bugünkü menüm

sabah:1 dilim ekmek 1 kk peynir domates 2 b çay

ara:1 avuç leblebi

öğle:2 dilim ekmek marul domates 1 elma 2 b çay

ara:1 avuç leblebi ve 3 kayısı kurusu

akşam:1 dilim ekmek menemen çorba 2 b çay
4 b beşi bi yerde

memnun oldum Kübra, niye kübüs degilde kubur? hem anlamida pek güzel degilmis ben sana Kübüs dicem:)

Küboş filan diyorlar genelde Kübra isminde olanlara,farklılık olsun dediler heralde.Ama kubur değil de kübür diyorlardı.Amann ne fark eder,isteyen istediğini diyebilir Bu arada ben de memnun oldum geç olsa da

Bu çareyi ben de öğrensem Malesef pkodan dolayı bende de aşırı tüylenme var.Lazere gidiyorum ama sakala değil

neymiş o ya merak ettim

evet kagit kalem alin yazin.1 sean:
15 tane solucan topluyoruz..
2 sean
solucanlari ütüyle düzlestiriyoruz..ama buharla degil..buhar icindeki bilmemnemaddesini öldürüyor
3 seas
bunlari sakallarimizin üstüne yapistirioruz...yapismayanlari azarliyoruz..bak buhar gelior haaaaaaaaaaa diyerek:))

ömürde bir kere yapmak yetermis:))))))))))

NOT.sakin denemeyin..kablumbaga oluyorda solucan neden olmuyormus mantigiyla yapilmis uydurmadir...saglik icin hersey mubahtir diyen dostlara duyurulur:)

birsey soracagim sizler biraz daha tecrübelisiniz diyet konularinda...bu saatte kadar aldigim kalori miktari 700 ve cok az görünüyor.bu saatten sonra ne yiyebilirim?? 1000-1200 arasi kalori almak gerekmis.

Bu çareyi ben de öğrensem Malesef pkodan dolayı bende de aşırı tüylenme var.Lazere gidiyorum ama sakala değil
kübüş seansı kaç lira bakam bi hsap yapalım

kız bu adamlar biz zora düşünce kurtarmamak içinmi lazere izin veriyolar yoksam kısa yoldan kurtulmak için bak ben bunu neden düşünmedim yok yok ben gitmiyom lazere falan zor günler için saklayacam sakalımı bıyığımı

Ciddi ciddi formül bekliyorum ben de

birsey soracagim sizler biraz daha tecrübelisiniz diyet konularinda...bu saatte kadar aldigim kalori miktari 700 ve cok az görünüyor.bu saatten sonra ne yiyebilirim?? 1000-1200 arasi kalori almak gerekmis.
2 kase yogurt,iki havuc:))

yaa ne sandin...ben almiyorum zaten ama adam disiyle cekiyooooor:))

hayyy sana ne diyeyim ben kizzz offf ciddi ciddi tarif bekliyoruz birde:))) bu kiz tam nihahahhaaaalik beee

Allah canını almasın em senin bende ciddi okuyorm neden anlamdımki böle bişi geleceğini
haaaaa bu arda o solucanları ben önce nasıl yapışılır eğitimi veririm olmzsa kırbçla faan öğretiriz oda olmazsa falakaya yatırırız

Ciddi ciddi formül bekliyorum ben de

aman diiim ciddiyetle uzaktan yakindan ilgisi yok..
ben dün evdoktoruma sordum..bu sakallari ne yapicat diye..ailede varmi dedi..babamda var dedim güldü:))))))) annemde var deyince o zaman genetik caresi yok cimbizla gez dedi:)vallahi bak..keske annemde var demeseydim..salak gibi dürüst oldum bilmeden:)))

kübüş seansı kaç lira bakam bi hsap yapalım

Ben kol altına gidiyorum sadece.Yüz için seans ne kadardı hatırlamıyorum o yüzden.Seansına 80tl veriyorum ama her ay gitmiyorum.1,5 ayda bir gidiyordum ilk başlarda.En son 4.seansıma gittim 4 aydır gitmiyorum ama çok azaldı.Aslında gitmem gerekiyordu ama ben ihmal ettim.Önümüzdeki ay 5.seansa gideceğim.

Son düzenleme:
iyi fikir ama bunlari yaparken yüzünde ikiseksen günesleniyor olmasinlar:)))))))

canim gercekten az yemi$sin bugün zannedersem ..

1.elma 1.portakal yiyip üzerine süt icip veya biraz yogurt yiyebilirsin ..

yogurt veya süt meyvelerin $ekerini vucutta depolamamasini sagliyor ..
sadece vitamini kaliyor meyvenin ..

kizlarr menülerinizii geni$ tutun anacimmmm
ac kalmakla zayiflayamazsinizz .. !!

karnim tokken nasil zayiflicam diye düsünüyorsaniz , maksat migdegi kücültüp
yeme düzeni saglamak .. bunun icin ac kalmak zorunda degilsiniz ..
3.ara 3.ana ögün yapin .. mutlaka ara ögünlerde meyve - yogurt - süt gibi seyler olsun ..
öglen yemeginizi SIKI yiyin .. aksamada proteinli seyler yükleyin ..
bakin ozaman kilolar nasil gidiyor .. hemde zerre ac kalmadan ..

[
  • günün menüsü
  • sabah iki tas kahve yanin da biraz müsli
  • öglen yok
  • ara ikindi üc tane krep malesef
  • bir tabak cekirdek meyva
  • aksam bir tas mercimek,pirasa b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…