Kübra gerçek ismim.Aslında kübür diyorlardı lise arkadaşlarım bana,adımı kullanmazlardı öyle de kaldıTürkçe karakter kullanmayınca kubur oluyor.Aslında anlamı da hiç hoş olmuyor o zaman Ayıptır söylemesi lağım çukuru ya da mezar demek
kamileeeeeeeeeeeeee sakalin caresini buldum..5 seansta cözüyorlarmis..kimyasal hicbirsey yokmus %100 dogalmis
kamileeeeeeeeeeeeee sakalin caresini buldum..5 seansta cözüyorlarmis..kimyasal hicbirsey yokmus %100 dogalmis
bide heriff ni,ye böylee diyonnn niyee olmasındaa seninle kankaa kankaa takılmayacakda ne yapacakkk ben olsamm kankam la uyumam bilee kıymetini bil
tamam canim birazdan yazarim menümü:))duyumm varyaa bugün senişn için 1 haftayııı başdan gözden geçirdim senle irem de 1 gün eksik varrr yok diyorumm bunlar rhep yazarrrr bende sorun var atladım galibaa tek tek baktımm neyse yokm uşşşşş siz yazmamışsınızzz
mehter takimimitabi tabi o yaptı yoksam sen hiçbişi yapmadın dimi bende yuuuuuuuuuuuuuuttttum
kız bide mehter takımı gibi bıyıklaı deneyelim belki tutar
ne var kız işte sakalı bıyığı okşayarak uyusun saçı okşuyoda sakal olunca neden okşamıyolar bu aslanda hayvan eşekte meselesine döndü
bak iste bu de ilginc:)) benim tüylerimede bir care olsa(sakal demiyorum bak dikkatini cekerim)
memnun oldum Kübra, niye kübüs degilde kubur? hem anlamida pek güzel degilmisben sana Kübüs dicem:)
Bu çareyi ben de öğrensemMalesef pkodan dolayı bende de aşırı tüylenme var.Lazere gidiyorum ama sakala değil
neymiş o ya merak ettim
kübüş seansı kaç lira bakam bi hsap yapalımBu çareyi ben de öğrensemMalesef pkodan dolayı bende de aşırı tüylenme var.Lazere gidiyorum ama sakala değil
kız bu adamlar biz zora düşünce kurtarmamak içinmi lazere izin veriyolar yoksamtamam canim birazdan yazarim menümü:))
mehter takimimibenimkilerin ondan farki yok zaten:)) bazen canim SIKILIYOR balik sirti örüyorum..ama uzatiyorumki birhün kuleye kapatilirsam presime uzatacagim gelip beni kurtaracak:))))) sac yok biyikla idare edicez artik
vaaaay seninkiler hala tüymü....sansli kari vesselam:))
evet kagit kalem alin yazin.1 sean:
15 tane solucan topluyoruz..
2 sean
solucanlari ütüyle düzlestiriyoruz..ama buharla degil..buhar icindeki bilmemnemaddesini öldürüyor
3 seas
bunlari sakallarimizin üstüne yapistirioruz...yapismayanlari azarliyoruz..bak buhar gelior haaaaaaaaaaa diyerek:))
ömürde bir kere yapmak yetermis:))))))))))
NOT.sakin denemeyin..kablumbaga oluyorda solucan neden olmuyormus mantigiyla yapilmis uydurmadir...saglik icin hersey mubahtir diyen dostlara duyurulur:)
2 kase yogurt,iki havuc:))birsey soracagim sizler biraz daha tecrübelisiniz diyet konularinda...bu saatte kadar aldigim kalori miktari 700 ve cok az görünüyor.bu saatten sonra ne yiyebilirim?? 1000-1200 arasi kalori almak gerekmis.
kübüş seansı kaç lira bakam bi hsap yapalım
kız bu adamlar biz zora düşünce kurtarmamak içinmi lazere izin veriyolar yoksamkısa yoldan kurtulmak için bak ben bunu neden düşünmedim yok yok ben gitmiyom lazere falan zor günler için saklayacam sakalımı bıyığımı
2 sean
solucanlari ütüyle düzlestiriyoruz..ama buharla degil..buhar icindeki bilmemnemaddesini öldürüyor
3 seas
bunlari sakallarimizin üstüne yapistirioruz...yapismayanlari azarliyoruz..bak buhar gelior haaaaaaaaaaa diyerek:))
NOT.sakin denemeyin..kablumbaga oluyorda solucan neden olmuyormus mantigiyla yapilmis uydurmadir...saglik icin hersey mubahtir diyen dostlara duyurulur:)
2 sean
3 seas
Ciddi ciddi formül bekliyorum ben de
kübüş seansı kaç lira bakam bi hsap yapalım
iyi fikir ama bunlari yaparken yüzünde ikiseksen günesleniyor olmasinlar:)))))))Allah canını almasın em senin bende ciddi okuyorm neden anlamdımki böle bişi geleceğini
haaaaa bu arda o solucanları ben önce nasıl yapışılır eğitimi veririm olmzsa kırbçla faan öğretiriz oda olmazsa falakaya yatırırız
birsey soracagim sizler biraz daha tecrübelisiniz diyet konularinda...bu saatte kadar aldigim kalori miktari 700 ve cok az görünüyor.bu saatten sonra ne yiyebilirim?? 1000-1200 arasi kalori almak gerekmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?