80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şuan biri beni görse kesin deli der manyak gibi kahkahalarla gülüyorum kız senin sayende eşimle aram düzelecek neden biliyonmu o benim gülmeme bayılıyo gülerek ne yaparsan yaptı o kadar bende tm tersiyim ama seni okurken beni görse heralde adam leyla olacak

iyi aksamlar kizlar nasil gidiyoo diyetler

iyi gidiyor demek istiyorum ama acizzzzz:)) hos geldin canim simdilik iyi gidiyor...senin diet ne alemde menünü paylassan bir bakalim.

eeeee menüye bişi diyen olmadı

hemen bakip yorum yapiyorum hocanim...

paket seans ücretleri daha uygun olmuyor mu? ben buradan biliyorum komple yaptirmistim 1 seans 80 euro almisti.

sabah:1 aktivea

kahvalti :iki dilim kepek ekmegi
bir calat kadar sürme peynir
3-4 kasik kadar melemen(cok az yagli)

ögle:
bir dilim ekmek..bir dilim kasar

ara: 2 elma
aksam:
3 kasik kadar patetes püresi
bir avuc ici kadar sinitzel

ara:1 kinderpenguin
yani bende kacirabiliyormusum:)))))

ama aksam ekmek yemedim ya:))

Canim menün gayet iyi görünüyor ..
senin yerinde olsam ara ögünlerine meyveyi daha cok eklerdim ..
muz haric tabiki :)
bide öglen daha tok tutucu seyler tüketip aksam üzeri
ekmegi cikartirdim menüden .. malum kalori harciyamiyoruz aksam üstü pek ..
yoksa begendim menünü ..

cok tesekkür ederim canim evet o hatayi yapiyorum hatta elmasekerimde dedi bugün biraz daha sIkI yesen gece acikmasin diye...neyse bugün böyle gecsinde yarina daha düzenli ve doyurucu liste yapacagim.

ay *aslinda bende istiyorum..

ay ay ne güzel..bizimkide beni..ama öyle pc basinda degil..sinir oluyor ona..o beni deli edecek laflar söylerken yada itilmis gibi yaptigi durumlarda gülebilirsen seviyor:))

paket seans ücretleri daha uygun olmuyor mu? ben buradan biliyorum komple yaptirmistim 1 seans 80 euro almisti.

Normalde paket daha uygun görünüyor.Ama gittiğin merkez parayı peşin alıyor,sonra memnun olmazsan ilerleme olmazsa paranı geri alamıyorsun.Malesef bu işi de para tuzağına dönüştürmüşler.Ben önce toplu verdim bir merkeze parayı,sonra öğrendim ki kullandıkları yöntem gerçek lazer değilmiş,zor aldım paramı.O yüzden de temkinli yaklaşıyorum artık.Memnun kalmazsam,sonuç alamazsam paramı almakla uğraşma derdim yok.Ama bu gittiğim yerden memnunum şimdilik.Of biz bayanların ne çok çilesi var ya

bugün böle oldu leblebi aldırdım okulda çocuklarada biraz kaptıdım kendimi zaten çok severim ama haklısın pzt okula daha faza meyve götürüp bde süt alırsak daha güzel olacak zaten bugün regl oldum haftaya daha güzel bi sonuç bekliyorum

hep aksami fazla kaciriyoz .sabah ve öglen menümüzü daha fazla aksam biraz da az yapsak olmazmi......almanya da sakal biyik lazerle cok pahali .arkadasim yaptirmisti .bikini bölgesi 400 euro ödemisti .ordan biliyorum

ay *aslinda bende istiyorum..

ay ay ne güzel..bizimkide beni..ama öyle pc basinda degil..sinir oluyor ona..o beni deli edecek laflar söylerken yada itilmis gibi yaptigi durumlarda gülebilirsen seviyor:))

vala ben kötüyüm biraz bizimkne gülde ne yaparsan yap ama en kötü lafında bile gül yeterki yarım saate kadar vazgeçer döner geri ama işte ben biraz cidddiyim galiba öle bana bi laf dedimi transa geçiyorum susuyorm oda işte ötü oluyo ama şimdilerde yeni bi yöntem buldu beni kızdırınca bölemi olcan gülmüycenmi hadi falan demeye başladı hoşumada gidiyo bu durum ama bi gülebilsem herzaman çok şeyi başaracam

hep aksami fazla kaciriyoz .sabah ve öglen menümüzü daha fazla aksam biraz da az yapsak olmazmi......almanya da sakal biyik lazerle cok pahali .arkadasim yaptirmisti .bikini bölgesi 400 euro ödemisti .ordan biliyorum
hadi yaaaaaaa bende bikini bölgesi icin istiyorum ama gercekten pahali..bu kac seanslik ücret? bir sean dene lütfeeeeeeeeeeen..
yahu ben bu ücrete esime 40 takla atsam..15 yik sesim cikmayacak cevap vermeyecem o istedigin haftasonlari gezmelerin gece 12 de degil sabahlara kadar desem gene razi olmaz:))))
yoksa olurmu...denesemmi:26:

kesinlikle hepsi bebiş içinnn...:) siz benim en büyük destekçilerimsiniz hepinizi çok seviyorummmm
kıs süpriz yapmasada olur yeterki hayırlısıyla gelsinnn:)))
yok yokkk hiç umutsuzluğa kapılmıyorum ha sonra daha mı çok yıpranırım onu da bilemiyorum işteeee
efferim kısss iş başındasın küllerinden doğmuşşşşşş benim dilarammmm
biz iremle birbirimizin yerine imza atsak:)
atalım atalım ben senin yerine rahatlıkla imza atarım da senin biraz düşünmen lazım canımmmm:)
burcummm hoşgeldin canım
yaaa wallla işte bu sonrasında veririm yine fikri aklıma düştü saldım ben yaaaa
bende tam senin hakkında bilgi verecektim sonrasında yazmaya devam ettiğini görünce çok sevindimmmm hep gel lütfennn

kızlar ben diyete ilk başladığım günlerde burcummm bu resimleri paylaşmıştı fena gaza gelmiştimmmm benim diyetlerimde önemli bi yeri varrr

ben sen farkedebilecekmisin diye yazmadım dermişimmmmmmmmmm

aynen canim bende onu diyorum :)

kahvaltiyi SIKI yapmak en iyisi , cünkü gün icerisinde ko$turmaca , ev i$i , di$ i$i vs. olunca
onu yakmak kolay oluyor .. öglen de doyurucu yenildigi zaman aksam üzeri pek aclik hissi hissedilmiyor ..

ba$tan bende cok hata yapiyordum menülerimi kücük tutuyordum
ama aksam oluncada migdem resmen dümbelek caliyordu
ee aksam oldugu icinde bisey yemeye cesaret edemiyordum .. etsem bile vicdanim rahat etmiyordu ..

diyet yapmak hayatimda yaptigim en güzel $ey , diyebilmek icin .. dogru beslenip dogru düzen oturtmak $art malesef :)

doğdum kızz doğdummm kaptanımm işimidee çok ciddiye alıyorummm vallaa inşallah kimseyii atlamam geç oldu ama fark ettimm hehehehe geçtimm sınavııı hgg bebeğimmmmm

hg kaptancıııııııııııııım

o zaman gül canim..senin cözüm kolaymis:)) bizde o kadar kolay degil malesef...dua et bizim herif her aksam gec gelsin bende seni bol bol güldüreyim:)))))))) bende güleyim:)))))))))))

iremcim kabul etmek lazimki haktan gelen en hayirlisidir..olmuyorsa vardir yaradanimin bir bildigi...insani asil yikan yaradanin yarattigindan yani kuldan gelen...kendini serin tut canim..hücrelerini acilarla öldürme...sen bana bakma ben emrahin kiz versiyonu olarak arzislasmisim artik:)))

bu uzun süre gidiyo galiba .tam bi sorayim senin icin . arkadas genc kizina falan yaptirmisti .
alamanyanin neresindesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…