aman diiim ciddiyetle uzaktan yakindan ilgisi yok..
ben dün evdoktoruma sordum..bu sakallari ne yapicat diye..ailede varmi dedi..babamda var dedim güldü:))))))) annemde var deyince o zaman genetik caresi yok cimbizla gez dedi:)vallahi bak..keske annemde var demeseydim..salak gibi dürüst oldum bilmeden:)))
iyi aksamlar kizlar nasil gidiyoo diyetler
eeeee menüye bişi diyen olmadı
Ben kol altına gidiyorum sadece.Yüz için seans ne kadardı hatırlamıyorum o yüzden.Seansına 80tl veriyorum ama her ay gitmiyorum.1,5 ayda bir gidiyordum ilk başlarda.En son 4.seansıma gittim 4 aydır gitmiyorum ama çok azaldı.Aslında gitmem gerekiyordu ama ben ihmal ettim.Önümüzdeki ay 5.seansa gideceğim.
bugünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek 1 kk peynir domates 2 b çay
ara:1 avuç leblebi
öğle:2 dilim ekmek marul domates 1 elma 2 b çay
ara:1 avuç leblebi ve 3 kayısı kurusu
akşam:1 dilim ekmek menemen çorba 2 b çay
4 b beşi bi yerde
canim gercekten az yemi$sin bugün zannedersem ..
1.elma 1.portakal yiyip üzerine süt icip veya biraz yogurt yiyebilirsin ..
yogurt veya süt meyvelerin $ekerini vucutta depolamamasini sagliyor ..
sadece vitamini kaliyor meyvenin ..
kizlarr menülerinizii geni$ tutun anacimmmm
ac kalmakla zayiflayamazsinizz .. !!
karnim tokken nasil zayiflicam diye düsünüyorsaniz , maksat migdegi kücültüp
yeme düzeni saglamak .. bunun icin ac kalmak zorunda degilsiniz ..
3.ara 3.ana ögün yapin .. mutlaka ara ögünlerde meyve - yogurt - süt gibi seyler olsun ..
öglen yemeginizi SIKI yiyin .. aksamada proteinli seyler yükleyin ..
bakin ozaman kilolar nasil gidiyor .. hemde zerre ac kalmadan ..
ay *aslinda bende istiyorum..iyi gidiyor demek istiyorum ama acizzzzz:)) hos geldin canim simdilik iyi gidiyor...senin diet ne alemde menünü paylassan bir bakalim.
hemen bakip yorum yapiyorum hocanim...
paket seans ücretleri daha uygun olmuyor mu? ben buradan biliyorum komple yaptirmistim 1 seans 80 euro almisti.
şuan biri beni görse kesin deli der manyak gibi kahkahalarla gülüyorum kız senin sayende eşimle aram düzelecek neden biliyonmu o benim gülmeme bayılıyo gülerek ne yaparsan yaptı o kadar bende tm tersiyim ama seni okurken beni görse heralde adam leyla olacak
paket seans ücretleri daha uygun olmuyor mu? ben buradan biliyorum komple yaptirmistim 1 seans 80 euro almisti.
bugün böle oldu leblebi aldırdım okulda çocuklarada biraz kaptıdım kendimi zaten çok severim ama haklısın pzt okula daha faza meyve götürüp bde süt alırsak daha güzel olacak zaten bugün regl oldum haftaya daha güzel bi sonuç bekliyorum
Canim menün gayet iyi görünüyor ..
senin yerinde olsam ara ögünlerine meyveyi daha cok eklerdim ..
muz haric tabiki :)
bide öglen daha tok tutucu seyler tüketip aksam üzeri
ekmegi cikartirdim menüden .. malum kalori harciyamiyoruz aksam üstü pek ..
yoksa begendim menünü ..
ay *aslinda bende istiyorum..
ay ay ne güzel..bizimkide beni..ama öyle pc basinda degil..sinir oluyor ona..o beni deli edecek laflar söylerken yada itilmis gibi yaptigi durumlarda gülebilirsen seviyor:))
hep aksami fazla kaciriyoz .sabah ve öglen menümüzü daha fazla aksam biraz da az yapsak olmazmi......almanya da sakal biyik lazerle cok pahali .arkadasim yaptirmisti .bikini bölgesi 400 euro ödemisti .ordan biliyorum
kesinlikle hepsi bebiş içinnn...:) siz benim en büyük destekçilerimsiniz hepinizi çok seviyorummmmiremcim nöbetçisin galiba kolay gelsin..şu tuttuğun nöbet bile bebeğine kavuşabilmek için aslında..ne kadar istediğini ne kadar özelmle beklediini çok iyi biliyorum seninle birlikte tüm kalbimle hissediyorum...hemen her duamda varsın canım...hepimiz yanındayız seninleyiz umudun gerçeğini beraber göreceğiz..
kıs süpriz yapmasada olur yeterki hayırlısıyla gelsinnn:)))ne kadar güzel anlatmışsınnnnn umudun gerçeğiiiiii olacak gerçektennndee allahımmmmm bebişimiziiii iremin kucağınaa verecek inşallahhh bendee çok dua ettim iremimeeee aslındaa ben kendiliğinden süprizz yapacağınıı bekliyordum bebeişin amaa olsunn haberliiii olmasıda önemli değilDD
yok yokkk hiç umutsuzluğa kapılmıyorum ha sonra daha mı çok yıpranırım onu da bilemiyorum işteeeeayyy canım yaa inşallah hadi. allahım hayırlı evlat nasip etsin.stres yapma. stres en büyük düşman. ve de tüp bebekle bebek sahibi olan bir sürü insan olduunu düşün.olumlu sonuca odaklan yani.olumsuzu hiiiiç aklına getirme. olursa da allahtan olmasa da allahtan.hayırlısı olsun.
efferim kısss iş başındasın küllerinden doğmuşşşşşş benim dilarammmmcanım menü berbatttttttttttttttttt ötesiiiii o yüzdennn yorum yapmayacağımmmm ama bu haftaa menü yazmama hakkını doldurdun pazartesiye kadar yazmadığın gün olursa eğerrrrr listeye girme hakkın 2 hafta daha uzayacak aklında olsunnnn
atalım atalım ben senin yerine rahatlıkla imza atarım da senin biraz düşünmen lazım canımmmm:)biz iremle birbirimizin yerine imza atsak:)
burcummm hoşgeldin canımSelam KizlarNasilsiniz ??
Beni $imdiki Yeni Arkada$lar Tanimaz Diye Dü$ünüyorum , Eskilerden 1-2 Ki$i Varsa Hatirlaya Bilir Belki :)
Bende Eski 80-89* TopikcaniydimCok Güzel Kilolar Verdim Burasi Sayesinde , Vede Hala Vermeye Devam Ediyorum ..
Azminiz Ve Motivasyonunuz Daim Olsun Citir Hatun Adaylarii
ve Bir Kac Dakikalik Damak Zevkimiz Icin Hayallerimizden VazgecmeyelimDimi Ama
$öylee Bi Bakip - Selam Verip Tekrar TüyüyorummmHayirli Cumalarr Herkeze
yaaa wallla işte bu sonrasında veririm yine fikri aklıma düştü saldım ben yaaaaay ay cok sevindim insallah güzel haberini aliriz..heyecanlandim.hadi hakkinda hayirlisi olsun..bebegin olsunda genew verirsin kilolari..simdi bunlari düsenmemelisin
ay cok yasa emi:)) kiz bugün havandasin..bende:)))))))) havam yerinde alaturka oldum oynamadan duramaaaaaaaaaaaaam geceyarisi gel..herif uyumus olur..uyumadiysada kafasina sopayi geciririz uyur:)))
bende tam senin hakkında bilgi verecektim sonrasında yazmaya devam ettiğini görünce çok sevindimmmm hep gel lütfennn
Tamam canim seve seve yorumlarim menülerinizi .. tabi diger kizlarinda onayi olursa neden olmasin :)
motivasyon saglamakta üstüme yokturbi kac önce sonra resimleri ekler hepinizi azimlendiririm ben merak etme
hee bu arada 5'i 1.Yerde cayinida tüketmeyi unutmuyoruzzz .. oda cok faydali .. hem wc sorununu hemde yag yakmayi sagliyor ..
duyumm varyaa bugün senişn için 1 haftayııı başdan gözden geçirdim senle irem de 1 gün eksik varrr yok diyorumm bunlar rhep yazarrrr bende sorun var atladım galibaa tek tek baktımm neyse yokm uşşşşş siz yazmamışsınızzz
hep aksami fazla kaciriyoz .sabah ve öglen menümüzü daha fazla aksam biraz da az yapsak olmazmi......almanya da sakal biyik lazerle cok pahali .arkadasim yaptirmisti .bikini bölgesi 400 euro ödemisti .ordan biliyorum
kesinlikle hepsi bebiş içinnn...:) siz benim en büyük destekçilerimsiniz hepinizi çok seviyorummmm
kıs süpriz yapmasada olur yeterki hayırlısıyla gelsinnn:)))
yok yokkk hiç umutsuzluğa kapılmıyorum ha sonra daha mı çok yıpranırım onu da bilemiyorum işteeee
efferim kısss iş başındasın küllerinden doğmuşşşşşş benim dilarammmm
atalım atalım ben senin yerine rahatlıkla imza atarım da senin biraz düşünmen lazım canımmmm:)
burcummm hoşgeldin canım
yaaa wallla işte bu sonrasında veririm yine fikri aklıma düştü saldım ben yaaaa
bende tam senin hakkında bilgi verecektim sonrasında yazmaya devam ettiğini görünce çok sevindimmmm hep gel lütfennn
kızlar ben diyete ilk başladığım günlerde burcummm bu resimleri paylaşmıştı fena gaza gelmiştimmmm benim diyetlerimde önemli bi yeri varrr
ben sen farkedebilecekmisin diye yazmadım dermişimmmmmmmmmm
hg kaptancıııııııııııııımkesinlikle hepsi bebiş içinnn...:) siz benim en büyük destekçilerimsiniz hepinizi çok seviyorummmm
yok yokkk hiç umutsuzluğa kapılmıyorum ha sonra daha mı çok yıpranırım onu da bilemiyorum işteeee
atalım atalım ben senin yerine rahatlıkla imza atarım da senin biraz düşünmen lazım canımmmm:)
burcummm hoşgeldin canım
kızlar ben diyete ilk başladığım günlerde burcummm bu resimleri paylaşmıştı fena gaza gelmiştimmmm benim diyetlerimde önemli bi yeri varrr
o zaman gül canim..senin cözüm kolaymis:)) bizde o kadar kolay degil malesef...dua et bizim herif her aksam gec gelsin bende seni bol bol güldüreyim:)))))))) bende güleyim:)))))))))))vala ben kötüyüm biraz bizimkne gülde ne yaparsan yap ama en kötü lafında bile gül yeterki yarım saate kadar vazgeçer döner geri ama işte ben biraz cidddiyim galiba öle bana bi laf dedimi transa geçiyorum susuyorm oda işte ötü oluyo ama şimdilerde yeni bi yöntem buldu beni kızdırınca bölemi olcan gülmüycenmi hadi falan demeye başladı hoşumada gidiyo bu durum ama bi gülebilsem herzaman çok şeyi başaracam
kesinlikle hepsi bebiş içinnn...:) siz benim en büyük destekçilerimsiniz hepinizi çok seviyorummmm
burcummm hoşgeldin canım
hadi yaaaaaaa bende bikini bölgesi icin istiyorum ama gercekten pahali..bu kac seanslik ücret? bir sean dene lütfeeeeeeeeeeen..
yahu ben bu ücrete esime 40 takla atsam..15 yik sesim cikmayacak cevap vermeyecem o istedigin haftasonlari gezmelerin gece 12 de degil sabahlara kadar desem gene razi olmaz:))))
yoksa olurmu...denesemmi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?