80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah lari ben zorun zoruna yiyorum . öglen de biraz .benim abur cuburla beslenmem .sekerli cikolata falan .cips tarzi seyler yemem.gerci cok hareketliyim.hareketli olmasam ne olurum bilemem .kac kilo verdin bu arada

sabah lari ben zorun zoruna yiyorum . öglen de biraz .benim abur cuburla beslenmem .sekerli cikolata falan .cips tarzi seyler yemem.gerci cok hareketliyim.hareketli olmasam ne olurum bilemem .kac kilo verdin bu arada

ayy aksinee bende kahvaltıyı çok severimmmmm ama yetişemem hiçç ((

doğdum kızz doğdummm kaptanımm işimidee çok ciddiye alıyorummm vallaa inşallah kimseyii atlamam geç oldu ama fark ettimm hehehehe geçtimm sınavııı hgg bebeğimmmmm

hg kaptancıııııııııııııım

hoşbuldukkkk canlarrrrr

bilşyomusunuz yarın yine nöbetim var beni görmüyonuz diye beni silmeyin bakalım defterlerinizdenn

22.kg verdim canim :)

Ho$bulduk canimmmm oyy senden böyle güzel $eyler duymak ne kadar güzell kuzumm
i$e yaradiysa ne mutlu bana .. sende ma$allah cok güzel vermi$sinn 5.kgcuk kalmi$$$

ooooooooo ne güzel kaynatmışsınız kızlarrrr duyumm tüylerden kurtulma yöntemine bayıldımm hemen deniycem ama solucan nasıl bulucam acaba bende bir pkolu olarak şimdi sakallı bıyıklı biraz kaba olur tüylü bir bayanım

kızlar bugün diyetisyene gittim 15 günde 86.90 dan 83.10 a düşmüşüm ama 1 kilosu kasdan gitmiş kasları nasıl koruycam ben bilen yazabilirmi acaba diyet listeme tarçınlı süt ve leblebi dahil oldu ve haftada 1 gün tatlıııııııııııııııı dahil oldu tabiiki sütlü tatlı başkada yok menümde az sonra

bende bayılıyrm kahvaltıya ama nerde o kadar vakt apar topar ye ve çık

hep öyle bende kostur kostur sabahlari ise .gene basladi maraton .aksamlari nasil bacaklarim agriyo bir bilseniz . ozon tedavisi diye bir sey duydum.hem bacaklara kilo vermeye yardimciymis duyanlar varmi

hep öyle bende kostur kostur sabahlari ise .gene basladi maraton .aksamlari nasil bacaklarim agriyo bir bilseniz . ozon tedavisi diye bir sey duydum.hem bacaklara kilo vermeye yardimciymis duyanlar varmi
hele o topukluarın gözü kör olsun öldürüyolar beni mahvoluyorum valla

kizlar dün ev doktorunda randevum vardi..35 yasima girdigim icin cekapmidir nedir onu yapicaklardi..kanimi idrarimi falan aldilar..ultrasyona soktular...isin en zor yani ekg dedikleriydi..hemsire geldi yanima..belden yukarinda herseyi cikar dedi..ben yalvarir gibi baktim..bu lastikli belayidami evet dedi..ayay öldüm utancimdan..benim ön takimlar malesef fazla kilo alma verme durumlarindan bayagi bayagi sarkiyor..gözü topraga bakiyor derlerya..serbest biraktimmiydi ne halt varsa yerde ikiside yere bakiyor...bari biri baksa...onu elimle kapatir ötekiylede hava atardim..bakin bakin benim takimlar pek hos diye:)) neyse kasin takti üc bes vakum gibi birseyler..ölctü kalbi...doktor gelecek birazdan islemlerin hepsi bitti giyinin bekleyin dedi..neyse bizim doktor geldi..yazdi cizdi ..maasallah idisim olmasada icim tas gibi:)) yakalamisken doktoru dedim müsadenizle bir iki sorum var...yani bir iki derdim:)) basladim saymaya.sakal biyik dedim..caresi yok dedi..boyum kisaliyor dedim caresi yok dedi..dedim iki derdimede care bulamadin sonuncudanda umudum yok ama genede diyeyim dedim dememle adam parladi birden..yahu niye iskeleti getirdim anlatmadimmi tek tek boy neden kisalir diye...dedim anlattin..bilinclendim sagol.sagda solda bilmislik taslarim hava atarim ama caresi varmi yok dedi..ee dedim gülerek...neyse 3 derdim olan ön takimlari anlattim..ne yapabiriz dedim..estetik dedi..e yani sanki ben bilmiyorum..tabi diyemedim bu son cümleyi.iyide o kadar para ödeyemem..bu isi sigorta falan yapmiyormu..adam bana birden ne dese iyi..soyun...höng nasil yani üst tarafini cikar..hepsinimi hepsini..mecburmu mecbur...caresis utana SIKILA kizara bozara cikardik ne varsa..ama elimi cekemiorum üstünden..adam kaldir ellerini havaya..oh be derin nefes aldim..ellerim havaya kalkinca takimlarda biraz diklesiyor:)))) adam bakti bakti giyebilirsin dedi..valla büyük olsaydi bu isi cözerdik dedi.ama hacimleri seni rahatsiz edecek boyutta degil...ne yanoi caresizmi diyeceksin dedim:)) artik adam benim takimlari grdügünden falanmi yüzüme (sende kimsinde konusuyorsun pis hantal ) der gibi bakti:) bende bütün o havali bilmis ukala tavirlar yerin dibine girdi..ay birde adam muayenenin basinda yatirdi beni hasta yatagina..önce pantolonun dügmesini acti..allahim nooluyoz dememek icin kendimi cok zor tuttum:)) bir baktim adam elini daldirdi yanlardan..yanlardan ama..meger atar damar varya boyundan o bacak kenarindan ve dizkapagi altindan ölcülüyormus:))))))) tabi asil eglence benim tüm bunlari esime anlatirken yasandi..adamin kaslari gözleri firlayacak gibiydi dinlerken:))

menüm
sabah 1dilim ekmek peynir zeytin ceviz açık çay
ara tarçinlı süt
öğlen mangalda ciğer küçük porsiyon yogurt 1 dilim ekmek
ara 1 elma
akşam bakla biraz makarna bol yeşillik salata
ara meyva 3 kaşık yogurt

2.5litre su 1.5 saat tempolu yürüyüş
menü nasıl kızlar çantayı hak etmedim demi

Allahııııııııım sen adamı bu güne kadar ldürmen lazımdı ya gülerken ya kıskançlıktan adam kalpten gier yakında merak etme kurtulman ykındır

makarna biraz derken ne kadar onu bilelim meyva derken hangisi muzda meyve onu bilelim yorum yapalım ok
neyse hadi bozmayalım seni f

ena durmuyr ama akşama maarna olmasa ii olur bence

Bugünkü menüm

Sabah:yok
Ara:yok
Öğle:3 dilim ekmek,1,5 kibrit kutusu peynir,1 bardak meyve suyu,3 adet yeşil zeytin,1 adet domates ve yarım salatalık(üzerinde biraz yağ,nar ekşisi ve limon gezdirilmişti)
Ara:yok
Akşam:5 yemek kaşığı pırasa yemeği,1 adet elma.
Ara gelince de 1 tane portakal yemeyi düşünüyorum.Ama kalorisi az oldu bugün yediklerimin.900 kalori ancak oldu.Sabah kahvaltı yapamadım,o yüzden böyle oldu

Allahııııııııım sen adamı bu güne kadar ldürmen lazımdı ya gülerken ya kıskançlıktan adam kalpten gier yakında merak etme kurtulman ykındır

ay allah korusun kiz:)) bir ölüm daha görmek istemiyorum...cenesini tutsun hosgörülü olsun..azicik romantik olsun yeter...ölmesine gitmesine gerek yok..gerci biz itilmisle kakilmistan farkimiz kalmadi ama genede onsuz bir hayat düsünemiyorum..dögüstügümde düsünüyorum ama neyse:))) ya bu kadar düsürt olmak zorundamiim zorundamiyiiiiim zorumdamiyiiiiiiiiim

tabbiki öyle bir şart yok...hedefimizi beraber görücez inşallah..

kızlar menüm

sabah 1 tane incir

kahvaltı 1 dilim kepek ekmeyi,2 dilim peynir,3,4 tane yeşil zeytin

öylen yani saat 3 bucuk gibi ,1 tabak mercimek corbası,1 tabak karnıbahar yemeyi domatesli,2 tane karnı yarık,3 kaşık pilav

cayın yanına hurma ve peynir şekeri yedim

ama yarım saat yürüdüm kızlar

makarna biraz derken ne kadar onu bilelim meyva derken hangisi muzda meyve onu bilelim yorum yapalım ok
neyse hadi bozmayalım seni f

ena durmuyr ama akşama maarna olmasa ii olur bence

en fazla 4 çatal yedim eşimden anca değdi meyva daha yemedim ama portakal diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…