aynen canim bende onu diyorum :)
kahvaltiyi SIKI yapmak en iyisi , cünkü gün icerisinde ko$turmaca , ev i$i , di$ i$i vs. olunca
onu yakmak kolay oluyor .. öglen de doyurucu yenildigi zaman aksam üzeri pek aclik hissi hissedilmiyor ..
ba$tan bende cok hata yapiyordum menülerimi kücük tutuyordum
ama aksam oluncada migdem resmen dümbelek caliyordu
ee aksam oldugu icinde bisey yemeye cesaret edemiyordum .. etsem bile vicdanim rahat etmiyordu ..
diyet yapmak hayatimda yaptigim en güzel $ey , diyebilmek icin .. dogru beslenip dogru düzen oturtmak $art malesef :)
sabah lari ben zorun zoruna yiyorum . öglen de biraz .benim abur cuburla beslenmem .sekerli cikolata falan .cips tarzi seyler yemem.gerci cok hareketliyim.hareketli olmasam ne olurum bilemem .kac kilo verdin bu arada
doğdum kızz doğdummm kaptanımm işimidee çok ciddiye alıyorummm vallaa inşallah kimseyii atlamam geç oldu ama fark ettimm hehehehe geçtimm sınavıııhgg bebeğimmmmm
hg kaptancıııııııııııııım
o zaman gül canim..senin cözüm kolaymis:)) bizde o kadar kolay degil malesef...dua et bizim herif her aksam gec gelsin bende seni bol bol güldüreyim:)))))))) bende güleyim:)))))))))))
iremcim kabul etmek lazimki haktan gelen en hayirlisidir..olmuyorsa vardir yaradanimin bir bildigi...insani asil yikan yaradanin yarattigindan yani kuldan gelen...kendini serin tut canim..hücrelerini acilarla öldürme...sen bana bakma ben emrahin kiz versiyonu olarak arzislasmisim artik:)))
sabah lari ben zorun zoruna yiyorum . öglen de biraz .benim abur cuburla beslenmem .sekerli cikolata falan .cips tarzi seyler yemem.gerci cok hareketliyim.hareketli olmasam ne olurum bilemem .kac kilo verdin bu arada
burcummm hoşgeldin canım
bende tam senin hakkında bilgi verecektim sonrasında yazmaya devam ettiğini görünce çok sevindimmmm hep gel lütfennn
kızlar ben diyete ilk başladığım günlerde burcummm bu resimleri paylaşmıştı fena gaza gelmiştimmmm benim diyetlerimde önemli bi yeri varrr
bende bayılıyrm kahvaltıya ama nerde o kadar vakt apar topar ye ve çık
hele o topukluarın gözü kör olsun öldürüyolar beni mahvoluyorum vallahep öyle bende kostur kostur sabahlari ise .gene basladi maraton .aksamlari nasil bacaklarim agriyo bir bilseniz . ozon tedavisi diye bir sey duydum.hem bacaklara kilo vermeye yardimciymis duyanlar varmi
yok canim eski toprak unutulurmu:))hoşbuldukkkk canlarrrrr
bilşyomusunuz yarın yine nöbetim var beni görmüyonuz diye beni silmeyin bakalım defterlerinizdenn
nordrhein-westfallenda..bu uzun süre gidiyo galiba .tam bi sorayim senin icin . arkadas genc kizina falan yaptirmisti .
alamanyanin neresindesin
kizlar dün ev doktorunda randevum vardi..35 yasima girdigim icin cekapmidir nedir onu yapicaklardi..kanimi idrarimi falan aldilar..ultrasyona soktular...isin en zor yani ekg dedikleriydi..hemsire geldi yanima..belden yukarinda herseyi cikar dedi..ben yalvarir gibi baktim..bu lastikli belayidami evet dedi..ayay öldüm utancimdan..benim ön takimlar malesef fazla kilo alma verme durumlarindan bayagi bayagi sarkiyor..gözü topraga bakiyor derlerya..serbest biraktimmiydi ne halt varsa yerde ikiside yere bakiyor...bari biri baksa...onu elimle kapatir ötekiylede hava atardim..bakin bakin benim takimlar pek hos diye:)) neyse kasin takti üc bes vakum gibi birseyler..ölctü kalbi...doktor gelecek birazdan islemlerin hepsi bitti giyinin bekleyin dedi..neyse bizim doktor geldi..yazdi cizdi ..maasallah idisim olmasada icim tas gibi:)) yakalamisken doktoru dedim müsadenizle bir iki sorum var...yani bir iki derdim:)) basladim saymaya.sakal biyik dedim..caresi yok dedi..boyum kisaliyor dedim caresi yok dedi..dedim iki derdimede care bulamadin sonuncudanda umudum yok ama genede diyeyim dedim dememle adam parladi birden..yahu niye iskeleti getirdim anlatmadimmi tek tek boy neden kisalir diye...dedim anlattin..bilinclendim sagol.sagda solda bilmislik taslarim hava atarim ama caresi varmi yok dedi..ee dedim gülerek...neyse 3 derdim olan ön takimlari anlattim..ne yapabiriz dedim..estetik dedi..e yani sanki ben bilmiyorum..tabi diyemedim bu son cümleyi.iyide o kadar para ödeyemem..bu isi sigorta falan yapmiyormu..adam bana birden ne dese iyi..soyun...höngnasil yani üst tarafini cikar..hepsinimi hepsini..mecburmu mecbur...caresis utana SIKILA kizara bozara cikardik ne varsa..ama elimi cekemiorum üstünden..adam kaldir ellerini havaya..oh be derin nefes aldim..ellerim havaya kalkinca takimlarda biraz diklesiyor:)))) adam bakti bakti giyebilirsin dedi..valla büyük olsaydi bu isi cözerdik dedi.ama hacimleri seni rahatsiz edecek boyutta degil...ne yanoi caresizmi diyeceksin dedim:)) artik adam benim takimlari grdügünden falanmi yüzüme (sende kimsinde konusuyorsun pis hantal ) der gibi bakti:) bende bütün o havali bilmis ukala tavirlar yerin dibine girdi..ay birde adam muayenenin basinda yatirdi beni hasta yatagina..önce pantolonun dügmesini acti..allahim nooluyoz dememek icin kendimi cok zor tuttum:)) bir baktim adam elini daldirdi yanlardan..yanlardan ama..meger atar damar varya boyundan o bacak kenarindan ve dizkapagi altindan ölcülüyormus:))))))) tabi asil eglence benim tüm bunlari esime anlatirken yasandi..adamin kaslari gözleri firlayacak gibiydi dinlerken:))
makarna biraz derken ne kadar onu bilelim meyva derken hangisi muzda meyve onu bilelim yorum yapalım okmenüm
sabah 1dilim ekmek peynir zeytin ceviz açık çay
ara tarçinlı süt
öğlen mangalda ciğer küçük porsiyon yogurt 1 dilim ekmek
ara 1 elma
akşam bakla biraz makarna bol yeşillik salata
ara meyva 3 kaşık yogurt
2.5litre su 1.5 saat tempolu yürüyüş
menü nasıl kızlar çantayı hak etmedim demi
Allahııııııııım sen adamı bu güne kadar ldürmen lazımdı ya gülerken ya kıskançlıktan adam kalpten gier yakında merak etme kurtulman ykındır
bizleri begenmiyorlar artik sanirim:)) iyi dedin bende onu soracaktim.sizlerde 70 li kilolardasiniz ama hala buradasiniz.öyle bir sart yok degil mi? ben yoluma sizlerle devam etmek istiyorum...gerci daha yolun basindayim ama ilerleyen haftalarda burada olmak istiyorum.
Bu topikten ayrılmak istemiyorum :84::84::84: 70 de olsam 60 da olsam 100 de olsam buradayım
makarna biraz derken ne kadar onu bilelim meyva derken hangisi muzda meyve onu bilelim yorum yapalım ok
neyse hadi bozmayalım seni f
ena durmuyr ama akşama maarna olmasa ii olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?