80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar bu gün bence rekor kiriyoruz:) yaklasik bir saattir 13 kisiden az olmadik ..muhabbet sular seller yani:))

22.kg verdim canim :)

Ho$bulduk canimmmm oyy senden böyle güzel $eyler duymak ne kadar güzell kuzumm
i$e yaradiysa ne mutlu bana .. sende ma$allah cok güzel vermi$sinn 5.kgcuk kalmi$$$
az kaldıııı ama bu hafta artıdayımmm
delüüüüüüüüüüüüü:111::111::111::118::118::118::118:
eşimde dönmüş bana bakıyoooo hatta bi ara bilgisayarıma bakacak gibi olduuu höttttttttttt dedimmmm face zannettim dedi utanarakk garibimm:)

burcu canım seni görmek ne güzel..menülerin çok den her zamanki gibi..ikinci kayıp dediğin kim canım ya kafama takıldı yaranı da kantmak inşallah ama bir şey mi atladım diye sorayım dedim..

aleyna yani su cayin yaninda birseler yeni huyun var ya istikrarla devam ediyor..artik günlük fal gibi bekliyorum senin günlük menünü.bakalim cayin yanina ne yemis diye:)))))))))
kiz karniyarigi2 yerine bir yeseydin bari:)

ay gene kocisi cekistirior gibi olucam ama ben bizimkine öyle durumda hötttttt hatta hötermisin kocacim bile desem evde kiyametler kopar:))))))))

aleyna yani su cayin yaninda birseler yeni huyun var ya istikrarla devam ediyor..artik günlük fal gibi bekliyorum senin günlük menünü.bakalim cayin yanina ne yemis diye:)))))))))
kiz karniyarigi2 yerine bir yeseydin bari:)

duyumcum cok haklısın bugun misafirlikteydım yuruyceyimide biliyodum o yüzden yedim kız ama cok haklısın her akşam olmaya başladı cayın yanına bişi bunu önlemem lazım

sözde bu hafta 1 kilo hedefim vardı ama nerde bu cay olayı beni mahvedecek galiba

[
  • günün menüsü
  • sabah iki tas kahve yanin da biraz müsli
  • öglen yok
  • ara ikindi üc tane krep malesef
  • bir tabak cekirdek meyva
  • aksam bir tas mercimek,pirasa b

• ufff krep mi?? nasil canim cekti simdi hemide 3 tane:))) güldügüme bakma yasak yasakkk biz yiyormuyuz...

tipik alamanci menüsü:)) bizde de snitzel varsa yaninda mutlaka püre yada pommes olur.sosuda cabasi...kalori bombasi bunlar kusummm

hep aksami fazla kaciriyoz .sabah ve öglen menümüzü daha fazla aksam biraz da az yapsak olmazmi......almanya da sakal biyik lazerle cok pahali .arkadasim yaptirmisti .bikini bölgesi 400 euro ödemisti .ordan biliyorum

canim yok o kadar pahali degil.ben sürekli müsterisi oldugum icin bikini bölgesi,koltuk alti ve yüz komple 80 euro almisti gerci ondan sonra daha gdemedim ama yine basliyacagim yüz lekelerine ve cilde de iyi geliyor lazer.

hoşbuldukkkk canlarrrrr

bilşyomusunuz yarın yine nöbetim var beni görmüyonuz diye beni silmeyin bakalım defterlerinizdenn

hos geldin canim,senden müjdeli haberi duymadan bir yere kacmiyoruz, buradayiz:))

hep öyle bende kostur kostur sabahlari ise .gene basladi maraton .aksamlari nasil bacaklarim agriyo bir bilseniz . ozon tedavisi diye bir sey duydum.hem bacaklara kilo vermeye yardimciymis duyanlar varmi
    bir arastirmak gerek ama bütcemizi asabilir bu tür tedaviler

aleyna 84 cnmm valla özlemisim burayi ya , galiba takilmaya basliyacagim yine buraya :))

iremcim anneannem babamdan 50.gün sonra vefat etti canim ..
apar topar türkiyeye ucmak zorunda kaldik ..
daha yeni yeni toparlaniyoruz ..

bende burada tekrardan olmaktan mutluyum ..
sizlere faydam dokunursa ne mutlu bana :))
ablalarimdan ne ögrendiysem sizlere aktaracagimdan emin olabilirsinizz kizlar

neymis artik biraz daha dikkat edilecekmis:)))))))) benim aksam aksam götürdügüm penguine bakma..hacanin dedigini yap gittigi yoldan gitme hesabi

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)

aleyna84, kkkmevsim5+, devran_26, wintersun, kubur, duyum, gyk, BurCuumm, irongirl, GulSelda, aycaa35Benzer Konular

MAŞALLAH kızlar baya kalabalıgız herkse selamlaar

çooook sevgili arkadaşlar gerşçekten bu günki enerjiniz süper ben menümüpaylaşıyım da araya karışsın baya yazıyonuz

sabah:sıcak limonlu su iki bardak
kahvaltı:bi dilim ekmek,bi poğaca,5-6 kaşık kuymak,birazcık peynir ve zeytin
aralmasın artık dimi
öğlen:bi soda yarım paket hoşbeş küçük
akşam:bi tabak bulgur pilavı ve kuru fasulye (
biraz dagıttım ama toparlıcam

ÖZÜR DİLERİİİİM ÖNCE HEPİNİZDEN VE TABİ KENDİMDEN ...

he valla haklisin.ama hemserim benim antepci menüsünden iyidir...esime baksak lahmacun icli köfte kavurmalar....cigköfte..yahu millet yemeklerimi bayilarak yiyor bizimkine sorsan hic beceremiyorum cig köfte yapamiyorum kellepaca yapamiyorum...ciger yapymiyorum,bumbar yapamiyorum...yahu adam hakliymis ben gercekten yemek yapmayi bilmiyormusum:)))))))))))

canım başın sağolsun ne zor günler geçirmişsin Allah siz geride kalanlara sağlık sıhhat versin işalllah
ama diyetisyenim spora devam etmemi söyledi sen nasıl verdin kas kaybın olmadımı hiç sen sporsuz verdim bende haftada 3 kere yapayım bari
diyetisyenlerin dediklerinde de ortak bi noktaya gelemedikki bi türlüüü:)

ama diyetisyenim spora devam etmemi söyledi

canim portakal - greyfurt - brokoli - süt -yumurta - balik ..

bu yiyecekler kas kaybini önleyen besinlerdir canim ..
spor yap , ama agirlikli yapma ..
haftada 2-3 kez gayet uygundur .. 30.dk ile basladiysan .. bidahaki haftaya 45.dk
sonraki hafta 60.dk yapip yükselte bilirsin süreni ..
ama her gün veya 4-5 gün yapiyorsan haftada ve agirlikli calisiyorsan normaldir ..
dikkat etmek gerek zayiflarken .. malum dedigim gibi

AZ VEREN YAGDAN COK VEREN KASDAN KAYBEDIYOR ..

uyaniga bak kalabaliktan faydalanip menüyü kaynatiyor arada:)))))))9 bende öyle yaptim ayiptir söylemesi..bir gülselda yakaladi:)))))))) senide ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…