22.kg verdim canim :)
Ho$bulduk canimmmmoyy senden böyle güzel $eyler duymak ne kadar güzell kuzumm
i$e yaradiysa ne mutlu bana .. sende ma$allah cok güzel vermi$sinn5.kgcuk kalmi$$$
22.kg verdim canim :)
Ho$bulduk canimmmmoyy senden böyle güzel $eyler duymak ne kadar güzell kuzumm
i$e yaradiysa ne mutlu bana .. sende ma$allah cok güzel vermi$sinn5.kgcuk kalmi$$$
delüüüüüüüüüüüüü:111::111::111::118::118::118::118:kizlar dün ev doktorunda randevum vardi..35 yasima girdigim icin cekapmidir nedir onu yapicaklardi..kanimi idrarimi falan aldilar..ultrasyona soktular...isin en zor yani ekg dedikleriydi..hemsire geldi yanima..belden yukarinda herseyi cikar dedi..ben yalvarir gibi baktim..bu lastikli belayidami evet dedi..ayay öldüm utancimdan..benim ön takimlar malesef fazla kilo alma verme durumlarindan bayagi bayagi sarkiyor..gözü topraga bakiyor derlerya..serbest biraktimmiydi ne halt varsa yerde ikiside yere bakiyor...bari biri baksa...onu elimle kapatir ötekiylede hava atardim..bakin bakin benim takimlar pek hos diye:)) neyse kasin takti üc bes vakum gibi birseyler..ölctü kalbi...doktor gelecek birazdan islemlerin hepsi bitti giyinin bekleyin dedi..neyse bizim doktor geldi..yazdi cizdi ..maasallah idisim olmasada icim tas gibi:)) yakalamisken doktoru dedim müsadenizle bir iki sorum var...yani bir iki derdim:)) basladim saymaya.sakal biyik dedim..caresi yok dedi..boyum kisaliyor dedim caresi yok dedi..dedim iki derdimede care bulamadin sonuncudanda umudum yok ama genede diyeyim dedim dememle adam parladi birden..yahu niye iskeleti getirdim anlatmadimmi tek tek boy neden kisalir diye...dedim anlattin..bilinclendim sagol.sagda solda bilmislik taslarim hava atarim ama caresi varmi yok dedi..ee dedim gülerek...neyse 3 derdim olan ön takimlari anlattim..ne yapabiriz dedim..estetik dedi..e yani sanki ben bilmiyorum..tabi diyemedim bu son cümleyi.iyide o kadar para ödeyemem..bu isi sigorta falan yapmiyormu..adam bana birden ne dese iyi..soyun...höngnasil yani üst tarafini cikar..hepsinimi hepsini..mecburmu mecbur...caresis utana SIKILA kizara bozara cikardik ne varsa..ama elimi cekemiorum üstünden..adam kaldir ellerini havaya..oh be derin nefes aldim..ellerim havaya kalkinca takimlarda biraz diklesiyor:)))) adam bakti bakti giyebilirsin dedi..valla büyük olsaydi bu isi cözerdik dedi.ama hacimleri seni rahatsiz edecek boyutta degil...ne yanoi caresizmi diyeceksin dedim:)) artik adam benim takimlari grdügünden falanmi yüzüme (sende kimsinde konusuyorsun pis hantal ) der gibi bakti:) bende bütün o havali bilmis ukala tavirlar yerin dibine girdi..ay birde adam muayenenin basinda yatirdi beni hasta yatagina..önce pantolonun dügmesini acti..allahim nooluyoz dememek icin kendimi cok zor tuttum:)) bir baktim adam elini daldirdi yanlardan..yanlardan ama..meger atar damar varya boyundan o bacak kenarindan ve dizkapagi altindan ölcülüyormus:))))))) tabi asil eglence benim tüm bunlari esime anlatirken yasandi..adamin kaslari gözleri firlayacak gibiydi dinlerken:))
Tamam canim seve seve yorumlarim menülerinizi .. tabi diger kizlarinda onayi olursa neden olmasin :)
motivasyon saglamakta üstüme yokturbi kac önce sonra resimleri ekler hepinizi azimlendiririm ben merak etme
hee bu arada 5'i 1.Yerde cayinida tüketmeyi unutmuyoruzzz .. oda cok faydali .. hem wc sorununu hemde yag yakmayi sagliyor ..
aleyna yani su cayin yaninda birseler yeni huyun var ya istikrarla devam ediyor..artik günlük fal gibi bekliyorum senin günlük menünü.bakalim cayin yanina ne yemis diye:)))))))))kızlar menüm
sabah 1 tane incir
kahvaltı 1 dilim kepek ekmeyi,2 dilim peynir,3,4 tane yeşil zeytin
öylen yani saat 3 bucuk gibi ,1 tabak mercimek corbası,1 tabak karnıbahar yemeyi domatesli,2 tane karnı yarık,3 kaşık pilav
cayın yanına hurma ve peynir şekeri yedim
ama yarım saat yürüdüm kızlar
az kaldıııı ama bu hafta artıdayımmm
delüüüüüüüüüüüüü:111::111::111::118::118::118::118:
eşimde dönmüş bana bakıyoooo hatta bi ara bilgisayarıma bakacak gibi olduuu höttttttttttt dedimmmm face zannettim dedi utanarakk garibimm:)
kızlar kas kaybını nasıl önleyebiliriz benim 1 kilo gitmiş kaslardan
aleyna yani su cayin yaninda birseler yeni huyun var ya istikrarla devam ediyor..artik günlük fal gibi bekliyorum senin günlük menünü.bakalim cayin yanina ne yemis diye:)))))))))
kiz karniyarigi2 yerine bir yeseydin bari:)
[
- günün menüsü
- sabah iki tas kahve yanin da biraz müsli
- öglen yok
- ara ikindi üc tane krep malesef
- bir tabak cekirdek meyva
- aksam bir tas mercimek,pirasa b
sabah:1 aktivea
kahvalti :iki dilim kepek ekmegi
bir calat kadar sürme peynir
3-4 kasik kadar melemen(cok az yagli)
ögle:
bir dilim ekmek..bir dilim kasar
ara: 2 elma
aksam:
3 kasik kadar patetes püresi
bir avuc ici kadar sinitzel
ara:1 kinderpenguin
yani bende kacirabiliyormusum:)))))
ama aksam ekmek yemedim ya:))
hep aksami fazla kaciriyoz .sabah ve öglen menümüzü daha fazla aksam biraz da az yapsak olmazmi......almanya da sakal biyik lazerle cok pahali .arkadasim yaptirmisti .bikini bölgesi 400 euro ödemisti .ordan biliyorum
hoşbuldukkkk canlarrrrr
bilşyomusunuz yarın yine nöbetim var beni görmüyonuz diye beni silmeyin bakalım defterlerinizdenn
bir arastirmak gerek ama bütcemizi asabilir bu tür tedavilerhep öyle bende kostur kostur sabahlari ise .gene basladi maraton .aksamlari nasil bacaklarim agriyo bir bilseniz . ozon tedavisi diye bir sey duydum.hem bacaklara kilo vermeye yardimciymis duyanlar varmi
neymis artik biraz daha dikkat edilecekmis:)))))))) benim aksam aksam götürdügüm penguine bakma..hacanin dedigini yap gittigi yoldan gitme hesabiduyumcum cok haklısınbugun misafirlikteydım yuruyceyimide biliyodum o yüzden yedim kız ama cok haklısın her akşam olmaya başladı cayın yanına bişi bunu önlemem lazım
sözde bu hafta 1 kilo hedefim vardı ama nerde bu cay olayı beni mahvedecek galiba
diyetisyen bana spor yapmamın bunun için ii olmadığını sölemişti yanlış değilsem
he valla haklisin.ama hemserim benim antepci menüsünden iyidir...esime baksak lahmacun icli köfte kavurmalar....cigköfte..yahu millet yemeklerimi bayilarak yiyor bizimkine sorsan hic beceremiyorum cig köfte yapamiyorum kellepaca yapamiyorum...ciger yapymiyorum,bumbar yapamiyorum...yahu adam hakliymis ben gercekten yemek yapmayi bilmiyormusum:)))))))))))ufff krep mi?? nasil canim cekti simdi hemide 3 tane:))) güldügüme bakma yasak yasakkk biz yiyormuyuz...
tipik alamanci menüsü:)) bizde de snitzel varsa yaninda mutlaka püre yada pommes olur.sosuda cabasi...kalori bombasi bunlar kusummm
canim yok o kadar pahali degil.ben sürekli müsterisi oldugum icin bikini bölgesi,koltuk alti ve yüz komple 80 euro almisti gerci ondan sonra daha gdemedim ama yine basliyacagim yüz lekelerine ve cilde de iyi geliyor lazer.
hos geldin canim,senden müjdeli haberi duymadan bir yere kacmiyoruz, buradayiz:))
bir arastirmak gerek ama bütcemizi asabilir bu tür tedaviler
canım başın sağolsun ne zor günler geçirmişsin Allah siz geride kalanlara sağlık sıhhat versin işalllahaleyna 84 cnmm valla özlemisim burayi ya , galiba takilmaya basliyacagim yine buraya :))
iremcim anneannem babamdan 50.gün sonra vefat etti canim ..
apar topar türkiyeye ucmak zorunda kaldik ..
daha yeni yeni toparlaniyoruz ..
bende burada tekrardan olmaktan mutluyum ..
sizlere faydam dokunursa ne mutlu bana :))
ablalarimdan ne ögrendiysem sizlere aktaracagimdan emin olabilirsinizz kizlar
diyetisyenlerin dediklerinde de ortak bi noktaya gelemedikki bi türlüüü:)ama diyetisyenim spora devam etmemi söyledi sen nasıl verdin kas kaybın olmadımı hiç sen sporsuz verdim bende haftada 3 kere yapayım bari
ama diyetisyenim spora devam etmemi söyledi
çooook sevgili arkadaşlar gerşçekten bu günki enerjiniz süper ben menümüpaylaşıyım da araya karışsın baya yazıyonuz
sabah:sıcak limonlu su iki bardak
kahvaltı:bi dilim ekmek,bi poğaca,5-6 kaşık kuymak,birazcık peynir ve zeytin
aralmasın artık dimi
öğlen:bi soda yarım paket hoşbeş küçük
akşam:bi tabak bulgur pilavı ve kuru fasulye(
biraz dagıttım ama toparlıcam
ÖZÜR DİLERİİİİM ÖNCE HEPİNİZDEN VE TABİ KENDİMDEN ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?