80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

66 ol bizle ol:)
Allah söyletti insallah hepimiz 66 oluruz..

kizlar bu gün bence rekor kiriyoruz:) yaklasik bir saattir 13 kisiden az olmadik ..muhabbet sular seller yani:))

sayenizde gurbetci hemserim son 2 günün acisini cikariyoruz...

canim Allah sabirlar versin..mekanlari cennet olur insallah.

çok sağol canım ya dikkat edicem diyetisyen çok sarkarsın dedi moralimi bozdu

başın sağolsun canım ya gerçekten zor günler geçirmişsin Allah sabır verin

elma şekri dün bana biraz abarttım galiba dediğim için hala şüphenmi var demişti bende sana diyorum dağıttığından şüphenmi var hala

hos geldin ama bir yere kacamazsinnn:)) uyy sende mi bizdensin karadenizli hemserim.kuymakk hee pogacalar hosbeslerr ohh ohh suyundan da ohhh ohh buyunda daa elimizden cekecegin var:)

sen bana tam adresini versene hemsom yarin kapina dayanacagim..icli köfterler,cig köfteler hepsinden isterimm

duyummm bende istiyorummmmmmm çiğ köfte içli köfte oyyy oyyyyyyyy akşam akşam olurmu bu yaaaaaaa

dün ögle esimin dis doktorunda randevusu vardi..dedi sende gel..arada senin dislweride kontrol ettiririrz..sira yoksa..bende gittim..sira esime gelince hemsire beni önden aldi:)) bu arada discide esimi aldi bir telas..dislerimi fircalamayi unuttum diye..bende unutmustum ama evden gitmiordukki görümcemlerden gidiyorduk:)) adam orada napti etti disleri fircaladi..benim peynirler falan dislerimin arasinda :)) esim hanimi önce alin diyince gafil avlandim..o muayene olurken fircalirim nasilsa diye caktirmiyorumda fircaladigimi:))))))))) neyse kizcagiz beni hasta yatagimidir sandalseyimidir ikisin arasinda sasirmis o seye oturttu..o sirada bizimki dudurmu...(disci görümcemin staj yaptigi yerdi..)kizkardesimin selami var dedi..yengemin dislerini iyi yapmasanda olur dedi dedi:)) kiz bir bana bakti..zaten gerekmiyor disleri maasallah bembeyaz dedi..oo bende havali havali bakislarin haddi hesabi yok tabi herife:)) neyse kadin dislerimi temizledi..suyu doldurup calkala dedi:)) ben tam agzima aldim..bizimki bombayi patlattin..icmeyecektin tükürecektin dedi....tabi bende bön bön bakis...kiz birden bana bakti..ama ben o sirada tükürmüstüm ama kiz görmemisti:)) ay esimi aldi bir kahkaha..siza yemin eder gibi yutmadimki diyebildim sadece..neyse kizin isi bitti..doktor geldi...bakti yapti cakti etti derken sira esime geldi..ayni islemleri kiz esimede yaptiktan sonra esim tam suyu alip agzini calkalayacakti tam karsisinda dikildim..beklediki bir sey diim..öyle gülerek baktim..ee dedi..ee ne dedim..birsey demiyecenmi dedi...kizda bakiyor..ay canim seni cok seviyorum dedim:)))) esimde surat darmadagin)))

çok sağol canım ya dikkat edicem diyetisyen çok sarkarsın dedi moralimi bozdu

Evet canim kas kaybi oldugu zaman sarkma cok oluyor ..
o yüzden dikkat etmen lazim ..

bende spor yaptim halada yapiyorum cok sükür yagdan hep kaybettigim icin
kas kaybim olmadi , sarkmada yok allahtan ...

bas sagligi icin sagolun kizlar .. dostlar sagolsun ..
2011'in son aylari canimizi cok yakti , ama ins. bunuda atlatacagiz ..

duyummm bende istiyorummmmmmm çiğ köfte içli köfte oyyy oyyyyyyyy akşam akşam olurmu bu yaaaaaaa
önemli olan caninin istedigi anda yememek zaten:)))
ama sen de halden anlarsın yani :)) kucak dolusu sevgiler sana
bendende sana canim

tamam veririm ama özelden..yalniz bu yemekler icin geleceksen görümcelerimin yada kaynanamin adresini vereyim..bende olsa zaten herif hayiflanmaz:)

kız siz valla alem bi çiftsiiz ha bence o ada seni öpüp başına koysun bak ne gzel bi cümle etmişsin neden bozuluyoki

sabah:2 bardak su
kahvalt: 2dilim ekmek bir yumurta ve bir peynir 20 gr çikolata
ara:süt
öğle:balık ve salata ve bir dilim ekmek bir parça helva(meyve yerine)
ara:1 dilim börek-2 ekmek ve bir peynir yerine-
akşam:sucuklu yumurta(toplam 3 porson et) bir ekmek ve yoğurt
1 meyve 1 ekmek kaldı..
2lt su spor yok 2 yeşil çay

sabah 1 yumurta 1 kk peynir 4 zeytin
öğle 1 tost
ara meyve
akşam 1 porsiyon pide

gitti kızlar bende diyet yaaaa kendimi hazırlanmaya verdim toplanmam lazımmmm

burcucum başın sağolsun canım...biz de babannemi kaybettik yeni...büyüklerimiz eksildikçe hayat daha zor...

ay canim seninde ba$in sagolsun .. evet hayat zorla$iyor ..
senede 1.defa görüyordum pamuk anneannemi ve babami ..
bu yüzden daha cok koyuyor insana ..

kız siz valla alem bi çiftsiiz ha bence o ada seni öpüp başına koysun bak ne gzel bi cümle etmişsin neden bozuluyoki
ona öyle uluorta öyle birsey söylemek hakaret sayiliyor..hele söylemesini istemek..camasirsiz caddede tur ar gibi bir hakaret oluyor..tipik erkek iste:)))))))) ben bir ayrintiyi unutmusum...adam kadin disini temizlerken elini uzatti benden birsey istedi ama anlamadim,..bende firsat bu firsat diye elini tuttum..korkma canim yanindayim dedim:))))))))) ay adam belkide bunun icin aksam arka takimlari dönüp yatti..bana yüz vermedi:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…