dün ögle esimin dis doktorunda randevusu vardi..dedi sende gel..arada senin dislweride kontrol ettiririrz..sira yoksa..bende gittim..sira esime gelince hemsire beni önden aldi:)) bu arada discide esimi aldi bir telas..dislerimi fircalamayi unuttum diye..bende unutmustum ama evden gitmiordukki görümcemlerden gidiyorduk:)) adam orada napti etti disleri fircaladi..benim peynirler falan dislerimin arasinda :)) esim hanimi önce alin diyince gafil avlandim..o muayene olurken fircalirim nasilsa diye caktirmiyorumda fircaladigimi:))))))))) neyse kizcagiz beni hasta yatagimidir sandalseyimidir ikisin arasinda sasirmis o seye oturttu..o sirada bizimki dudurmu...(disci görümcemin staj yaptigi yerdi..)kizkardesimin selami var dedi..yengemin dislerini iyi yapmasanda olur dedi dedi:)) kiz bir bana bakti..zaten gerekmiyor disleri maasallah bembeyaz dedi..oo bende havali havali bakislarin haddi hesabi yok tabi herife:)) neyse kadin dislerimi temizledi..suyu doldurup calkala dedi:)) ben tam agzima aldim..bizimki bombayi patlattin..icmeyecektin tükürecektin dedi....tabi bende bön bön bakis...kiz birden bana bakti..ama ben o sirada tükürmüstüm ama kiz görmemisti:)) ay esimi aldi bir kahkaha..siza yemin eder gibi yutmadimki diyebildim sadece..neyse kizin isi bitti..doktor geldi...bakti yapti cakti etti derken sira esime geldi..ayni islemleri kiz esimede yaptiktan sonra esim tam suyu alip agzini calkalayacakti tam karsisinda dikildim..beklediki bir sey diim..öyle gülerek baktim..ee dedi..ee ne dedim..birsey demiyecenmi dedi...kizda bakiyor..ay canim seni cok seviyorum dedim:)))) esimde surat darmadagin)))
kız siz valla alem bi çiftsiiz ha bence o ada seni öpüp başına koysun bak ne gzel bi cümle etmişsin neden bozuluyoki
sabah 1 yumurta 1 kk peynir 4 zeytin
öğle 1 tost
ara meyve
akşam 1 porsiyon pide
gitti kızlar bende diyet yaaaa kendimi hazırlanmaya verdim toplanmam lazımmmm
ay canim seninde ba$in sagolsun .. evet hayat zorla$iyor ..
senede 1.defa görüyordum pamuk anneannemi ve babami ..
bu yüzden daha cok koyuyor insana ..
tam filmlik bir ailen birde sikayet ediyorsun yalniz olsan ne yapacaksin kime takilacaksin:))
canim birbirlerine naz yapiyor ikiside:))
nerde nerde bukette mi
başınız sagolsun burcu ALLAH mekanını cennet etsinaleyna 84 cnmm valla özlemisim burayi ya , galiba takilmaya basliyacagim yine buraya :))
iremcim anneannem babamdan 50.gün sonra vefat etti canim ..
apar topar türkiyeye ucmak zorunda kaldik ..
daha yeni yeni toparlaniyoruz ..
bende burada tekrardan olmaktan mutluyum ..
sizlere faydam dokunursa ne mutlu bana :))
ablalarimdan ne ögrendiysem sizlere aktaracagimdan emin olabilirsinizz kizlar
irem seninde başın sagolsun ALLAH mekanını cennet etsinburcucum başın sağolsun canım...biz de babannemi kaybettik yeni...büyüklerimiz eksildikçe hayat daha zor...
neymis artik biraz daha dikkat edilecekmis:)))))))) benim aksam aksam götürdügüm penguine bakma..hacanin dedigini yap gittigi yoldan gitme hesabi
PSİKOLOJİ TESTİ
Adam barda gördüğü güzel bayanla konuşmanın yollarını arıyordu. Sonunda cesaretini toplayarak kıza yaklaştı ve :
- Biraz konuşabilir miyiz, acaba?
Kız birden haykırdı:
- Terbiyesiz! Ben senin bildiğin kızlardan değilim!
Adam utancından yerin dibine girmişti. Herkes ona bakıyordu. Gitti ve masasına oturdu. Bir süre sonra kız ona yaklaştı. Gülümseyerek,
- Az önceki olay için özür dilerim. Ben psikoloji öğrencisiyim ve utandırıcı durumlarda insanların nasıl davrandıklarını inceliyordum…
Adam avaz avaz bağırarak cevap verdi:
- Neee? Gecesi 200 dolar mı !?.. Deli misin sen..!!!
süpermişşşşşşşş
PSİKOLOJİ TESTİ
Adam barda gördüğü güzel bayanla konuşmanın yollarını arıyordu. Sonunda cesaretini toplayarak kıza yaklaştı ve :
Kız birden haykırdı:
Adam utancından yerin dibine girmişti. Herkes ona bakıyordu. Gitti ve masasına oturdu. Bir süre sonra kız ona yaklaştı. Gülümseyerek,
- Az önceki olay için özür dilerim. Ben psikoloji öğrencisiyim ve utandırıcı durumlarda insanların nasıl davrandıklarını inceliyordum
PSİKOLOJİ TESTİ
Kız birden haykırdı:
- Az önceki olay için özür dilerim. Ben psikoloji öğrencisiyim ve utandırıcı durumlarda insanların nasıl davrandıklarını inceliyordum
kiz gülselda gelicenmiii gercekten ? geleceksen erken söyle halim cok kirli sileyimde rezil olmayayim sana:))))))))))
PSİKOLOJİ TESTİ
Kız birden haykırdı:
- Az önceki olay için özür dilerim. Ben psikoloji öğrencisiyim ve utandırıcı durumlarda insanların nasıl davrandıklarını inceliyordum…
anlamak istemiyormusun nedir allah allah...bilmiyorum bacim ben icli köfte yapmayi...acemiligime raziysan seve seve yaparim yok razi degilsen kaynanam bu islerin erbabidir:)))))))))canim benim hic zahmet etme beraber yapariz:)) sen bana icli köfte yaparsin ben silerim...insallah haftaya o taraflara gelmeyi düsünüyorum.seninle de haberlesiriz.
iste bak buna cok güldüm:)) kisasa kisas olmus:))
"Uçağa binen yolculara hostes duyuru yapmış:
-""sayın yolcularımız lütfen emniyet kemerinizi bağlayınız uçuşa geçiyoruz.""
daha sonra mikrafonu pilotun yanına koymuş.pilotta kendi kendine konuşuyormuş.
-""Ohhh gideyim önce güzel bir mıçayım daha sonra da hostesin birisini bir güzel s....... demiş.""
Tabi bunu bütün uçak duyduğu gibi hosteste duymuş hemen pilotun yanına gidip dudumu açıklayacakken ayağı bir yolcunun çantasına takılıp yere düşmüş.
Hemen yolculardan birisi yardım edip hostesi kaldırmış ve demişki
-""acele etme bacım adam önce mıçacak"" demiş."
azcık argo var ama
"Uçağa binen yolculara hostes duyuru yapmış:
-""sayın yolcularımız lütfen emniyet kemerinizi bağlayınız uçuşa geçiyoruz.""
daha sonra mikrafonu pilotun yanına koymuş.pilotta kendi kendine konuşuyormuş.
-""Ohhh gideyim önce güzel bir mıçayım daha sonra da hostesin birisini bir güzel s....... demiş.""
Tabi bunu bütün uçak duyduğu gibi hosteste duymuş hemen pilotun yanına gidip dudumu açıklayacakken ayağı bir yolcunun çantasına takılıp yere düşmüş.
Hemen yolculardan birisi yardım edip hostesi kaldırmış ve demişki
-""acele etme bacım adam önce mıçacak"" demiş."
azcık argo var ama
anlamak istemiyormusun nedir allah allah...bilmiyorum bacim ben icli köfte yapmayi...acemiligime raziysan seve seve yaparim yok razi degilsen kaynanam bu islerin erbabidir:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?