80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tam filmlik bir ailen birde sikayet ediyorsun yalniz olsan ne yapacaksin kime takilacaksin:))

kız siz valla alem bi çiftsiiz ha bence o ada seni öpüp başına koysun bak ne gzel bi cümle etmişsin neden bozuluyoki

canim birbirlerine naz yapiyor ikiside:))

tam filmlik bir ailen birde sikayet ediyorsun yalniz olsan ne yapacaksin kime takilacaksin:))

canim birbirlerine naz yapiyor ikiside:))

canim bunlar isin hos taraflari..böyle kalsa basimla gözüm üstüne..ama isin birde yasattigi acilar haksizliklari varki...bir anlatsam bir dakika katlanma dersin..yani bizim evliligimiz uc noktalarda...mutluysak cok mutlu mutsuzsak cok mutsuz..arasi yok ..neyse hakkimizda hayirlisi diyorum

kiz gülselda gelicenmiii gercekten ? geleceksen erken söyle halim cok kirli sileyimde rezil olmayayim sana:))))))))))

PSİKOLOJİ TESTİ

Adam barda gördüğü güzel bayanla konuşmanın yollarını arıyordu. Sonunda cesaretini toplayarak kıza yaklaştı ve :
- Biraz konuşabilir miyiz, acaba?
Kız birden haykırdı:
- Terbiyesiz! Ben senin bildiğin kızlardan değilim!
Adam utancından yerin dibine girmişti. Herkes ona bakıyordu. Gitti ve masasına oturdu. Bir süre sonra kız ona yaklaştı. Gülümseyerek,
- Az önceki olay için özür dilerim. Ben psikoloji öğrencisiyim ve utandırıcı durumlarda insanların nasıl davrandıklarını inceliyordum…
Adam avaz avaz bağırarak cevap verdi:
- Neee? Gecesi 200 dolar mı !?.. Deli misin sen..!!!

başınız sagolsun burcu ALLAH mekanını cennet etsin
burcucum başın sağolsun canım...biz de babannemi kaybettik yeni...büyüklerimiz eksildikçe hayat daha zor...
irem seninde başın sagolsun ALLAH mekanını cennet etsin

neymis artik biraz daha dikkat edilecekmis:)))))))) benim aksam aksam götürdügüm penguine bakma..hacanin dedigini yap gittigi yoldan gitme hesabi

bak bak bana diyo bide neyse yarın telafi edelim canım

süpermişşşşşşşş

kiz gülselda gelicenmiii gercekten ? geleceksen erken söyle halim cok kirli sileyimde rezil olmayayim sana:))))))))))

canim benim hic zahmet etme beraber yapariz:)) sen bana icli köfte yaparsin ben silerim...insallah haftaya o taraflara gelmeyi düsünüyorum.seninle de haberlesiriz.

iste bak buna cok güldüm:)) kisasa kisas olmus:))

canim benim hic zahmet etme beraber yapariz:)) sen bana icli köfte yaparsin ben silerim...insallah haftaya o taraflara gelmeyi düsünüyorum.seninle de haberlesiriz.

iste bak buna cok güldüm:)) kisasa kisas olmus:))
anlamak istemiyormusun nedir allah allah...bilmiyorum bacim ben icli köfte yapmayi...acemiligime raziysan seve seve yaparim yok razi degilsen kaynanam bu islerin erbabidir:)))))))))

"Uçağa binen yolculara hostes duyuru yapmış:

-""sayın yolcularımız lütfen emniyet kemerinizi bağlayınız uçuşa geçiyoruz.""

daha sonra mikrafonu pilotun yanına koymuş.pilotta kendi kendine konuşuyormuş.

-""Ohhh gideyim önce güzel bir mıçayım daha sonra da hostesin birisini bir güzel s....... demiş.""

Tabi bunu bütün uçak duyduğu gibi hosteste duymuş hemen pilotun yanına gidip dudumu açıklayacakken ayağı bir yolcunun çantasına takılıp yere düşmüş.

Hemen yolculardan birisi yardım edip hostesi kaldırmış ve demişki

-""acele etme bacım adam önce mıçacak"" demiş."
azcık argo var ama

argosuzda tadi cikmamis bunun:)) saolasin

oooooo bayağıııııı fıkralar havada uçuşmuşşşşşşşşşşşşşşşşş neşeler yerinde haa maşallahhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…