oooooo bayağıııııı fıkralar havada uçuşmuşşşşşşşşşşşşşşşşş neşeler yerinde haa maşallahhhhhhhhhhhhh
yok kiz bana gel..o yapsin bizde yiyelim:))))))))))canim yaa anladim kaynanana gideriz sorun degill:))
:)))))))))))))))))))Bir gün bütün sarisinlar toplanip ”aptal sarisin” imajini ortadan kaldirmak için aralarindan bir kisiyi seçip büyük bir stadyumda jüri önüne çikartirlar.
Jüri sorar;
- ”4 kere 4 kaç eder?”.
Sarisin düsünür düsünür ve;
- ”44” cevabini verir.
Bütün stadtaki sarisinlar ayaga kalkip bi sans daha bi sans daha diye bagarirlar.
Jüri bir sans daha verir ve sorar;
- ”3 kere 3 kaç eder”.
Sarisin;
- ”33” diye cevap verir.
Jüri yanlis oldugunu söyleyince bütün stadtaki sarisinlar yine ayaga kalkarak ”bi sans daha bi sans daha” der.
Jüri son bir sans verir ve sorar;
- ”2 kere 2 kaç eder?”.
Bizim sarisin cevap verir;
- ”4” ve aniden bütün stad ayaga firlar;
- ”bi sans daha bi sans daha’:)
Bir gün bütün sarisinlar toplanip ”aptal sarisin” imajini ortadan kaldirmak için aralarindan bir kisiyi seçip büyük bir stadyumda jüri önüne çikartirlar.
Jüri sorar;
- ”4 kere 4 kaç eder?”.
Sarisin düsünür düsünür ve;
- ”44” cevabini verir.
Bütün stadtaki sarisinlar ayaga kalkip bi sans daha bi sans daha diye bagarirlar.
Jüri bir sans daha verir ve sorar;
- ”3 kere 3 kaç eder”.
Sarisin;
- ”33” diye cevap verir.
Jüri yanlis oldugunu söyleyince bütün stadtaki sarisinlar yine ayaga kalkarak ”bi sans daha bi sans daha” der.
Jüri son bir sans verir ve sorar;
- ”2 kere 2 kaç eder?”.
Bizim sarisin cevap verir;
- ”4” ve aniden bütün stad ayaga firlar;
- ”bi sans daha bi sans daha’:)
ii geceler kızlar ben kaçaaaaaaaaar
slmm kızlarrrrrrrrrrr
slmm kızlarrrrrrrrrrr
slmm kızlarrrrrrrrrrr
süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerErkek “Bir şeyim yok” diyorsa; %100 yoktur..Kadın diyorsa: % 60 Tepesi atıktır, % 20 Canına okuyacaktır, %19,9 Gıcıktır , %0,1 Bişeyi yoktur.
hayat edevam edior devam edior:))hoşgeldinnnn ekip güzel demii:)
nasıl gidiyo hayat
Erkek “Bir şeyim yok” diyorsa; %100 yoktur..Kadın diyorsa: % 60 Tepesi atıktır, % 20 Canına okuyacaktır, %19,9 Gıcıktır , %0,1 Bişeyi yoktur.
selam adasim ne haber ..kadinlar günün nasil gecti?
kankam nerelerdesin sen ya özledim vallahi
oh oh hadi bakalim..yaza incecik olucan kararlisin yani:))gayet iimm canlarmmm batasıcalar azcık moralimi bozmştu brazcık uzak kaldm topkten ama bak dkkat edin o zaman ble yazdm menuleri çıktımdün tam bi moral oldu bana çok ii geldi bol bol oynadm ... sırıf kadınlarn oldugu bi yemekti acaip kalablktı yalnz sıcak die buzlu içtim suyu şimdi sesm kısık bu aradaaa bugun bi fitness salonuna yazldm kadınlara ozel bi salon hidrolik fitness bolgesel çalşma plates dambıl ne ararsan var üç aylıgına yazldm hazirana kadar sonra da yürüyüşe dvm ederm bebiş gelene kadar sporu bırakmak yok artık ...
ayriliklari hic sevmiyorum aaaaaaaaa.bu kiz simdik niye vedalasmiski...Arkadaşlar merhaba artık aranızdan ayrılıyorum çünkü 78,5 kiloya ulaştım ve çok mutluyum ama yine sizlere yazacağım hepinize destekleri için teşekkür ederim amacım daha kilo vermek ocak 15 bu yana diyetteyim 89 kiloda 78,5 kiloya düştüm amacım 60 olmak bakalım bugün sporada başlıyorum inş herkes için güzel olsun herşey. öptüm hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?