80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bir gün bütün sarisinlar toplanip ”aptal sarisin” imajini ortadan kaldirmak için aralarindan bir kisiyi seçip büyük bir stadyumda jüri önüne çikartirlar.
Jüri sorar;
- ”4 kere 4 kaç eder?”.
Sarisin düsünür düsünür ve;
- ”44” cevabini verir.
Bütün stadtaki sarisinlar ayaga kalkip bi sans daha bi sans daha diye bagarirlar.
Jüri bir sans daha verir ve sorar;
- ”3 kere 3 kaç eder”.
Sarisin;
- ”33” diye cevap verir.
Jüri yanlis oldugunu söyleyince bütün stadtaki sarisinlar yine ayaga kalkarak ”bi sans daha bi sans daha” der.
Jüri son bir sans verir ve sorar;
- ”2 kere 2 kaç eder?”.
Bizim sarisin cevap verir;
- ”4” ve aniden bütün stad ayaga firlar;
- ”bi sans daha bi sans daha’:)

:)))))))))))))))))))

Erkek “Bir şeyim yok” diyorsa; %100 yoktur..Kadın diyorsa: % 60 Tepesi atıktır, % 20 Canına okuyacaktır, %19,9 Gıcıktır , %0,1 Bişeyi yoktur.

selam adasim ne haber ..kadinlar günün nasil gecti?

kankam nerelerdesin sen ya özledim vallahi

gayet iimm canlarmmm batasıcalar azcık moralimi bozmştu brazcık uzak kaldm topkten ama bak dkkat edin o zaman ble yazdm menuleri çıktım dün tam bi moral oldu bana çok ii geldi bol bol oynadm ... sırıf kadınlarn oldugu bi yemekti acaip kalablktı yalnz sıcak die buzlu içtim suyu şimdi sesm kısık bu aradaaa bugun bi fitness salonuna yazldm kadınlara ozel bi salon hidrolik fitness bolgesel çalşma plates dambıl ne ararsan var üç aylıgına yazldm hazirana kadar sonra da yürüyüşe dvm ederm bebiş gelene kadar sporu bırakmak yok artık ...

oh oh hadi bakalim..yaza incecik olucan kararlisin yani:))

ayriliklari hic sevmiyorum aaaaaaaaa.bu kiz simdik niye vedalasmiski...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…