80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

daha ne istiyorsun kuzum 168 azmı türk bayanlarının standartını geçmişsin işte,demekki ondan göstermiyorsun kilonu

resim ekledinmi bilmiyorum daha bakmadım ileriki sayfalara,bende röfle yaptıracaktım ama kendim boyadım uyduruk bi renge irlanda kızılı gibi bi şey çıktı çok hoşuma gitti.elaycım dün gece oğluşuma mama verirken aklıma geldi kuu kızın nasıl oldu bi şeyler yiyormu

nidam tamam canım yorulmana gerek kalmadı aylinden baktım alıntı yapmış ya harikasın kıııız az daha var bacaklarda dur bi daha bakayım ayrıntılı hııııııım yüzünde güzelmiş,bekarmıydın kuuu:))
herkes bacaktan vermişsin diyor ben bacakta var biraz daha diyorum,terslik işte gıcığım ya

Son düzenleme:
size şu anki halimi gösterimmi
hem yüzümde var... ama alıntı yapmadan cvp yazın silicem.. alıntı yapınca ben silsemde bakılabiliyoo.. ok...
az öce kardeşime çektirdim.. elleri titredi garibiin.. azıcık bulanık ama olsun demi...

göster hadi bebeg hoşgeldin ayrıca tamam alıntı yok bende ekleyince bu notu mutlaka yazarım çünkü internetin binbir türlü hali var

ekledim canımmm.... hem direk görebilin diye acıkın beklettim kıı.. sabırsız seni :))) hıı sevdemercim ananeme değil kuzum anneme geldim... yanlışmı yazmışım :))

neden imse bişi yazmıyo kızlarr.. beni mi inceliyonuz kaydirigubbakcemile3

rakibem sende görüyon demi.. siliiiyyoooruum :)))

gördüm gördüm canım geçmişi okudum adını görünce yazayım dedim birde baktımki resimler filan oo süpere gidiyorsun gerçekten belden incelmiş gibisin yada daha önce msn de ki resimde oturur gibimiydin resimde canım ama ii görünüyorsun

neden imse bişi yazmıyo kızlarr.. beni mi inceliyonuz kaydirigubbakcemile3

rakibem sende görüyon demi.. siliiiyyoooruum :)))
kuu dur silme az daha bakıyım:) yaza yaza geliyorum geçmişten yoksa aklımda falan tutamıyorum msjları.Güzel hatunsun vesselam,anaaaaaaaaam hemide süzülmüşün kıııı ne güzel gitmiş kilolar senin profildeki sen değilmiydin orda görmüştüm yelekli bir resim onunla bunun arasında dünyaa kadar fark var,ama böyle söyledik diye yavaşlama hemen son gaz devam diyete spora :dance:

geçimiştede neler olmuş neler gece ne kaynatmış kızlar böyle
konuşmaları, gönül kırgınlığı, kilo bidiirimi vs vs .üstüne almalar
bunun üzerine yazılan yazılar

ya birde ben veremeyince moralimde yoktu zaten herkes kendi kilosundan sorumlu
ben ayrıca bebeğin kilosundan sorumluyum kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

lavita, flatliners, aylin, valla yazılarınızın üzerine bu konuda bir yazı yazmıycam

lavitacım istanbula geliyorsun hı ii canım hoşgeliyorsun :)

calvin canım hoşgeldin

bende uygun bi resim bulayımda ekleyeyim özendim size
aslında bi gece eklemiştim handerya bi de bi arkadaş daha vardı ama hatırlamıyorum kimdi

sağol baharnzcım... titrediği için birazcık kenar natlarda oynama oluyo ve fazla gibi duruyo ama olsun...

evet gidiyorum.. yoldayım. cnm :)) daha yolumuz uzun ama bakalım hedefe vardığımız günleri de hep beraber görcez inş. :))

yüzümü silip >>>>80,7<<<< albümüne ekledim kızlarr.. ama özel albüm.. listemdeki ark.lara özel..

ayy bide bugün bi t-shırt aldım... L beden :)) XL değildi ve mutlu oldum cidden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…