daha ne istiyorsun kuzum 168 azmı türk bayanlarının standartını geçmişsin işte,demekki ondan göstermiyorsun kilonubebeq ablam, evet üzerime alindim, cünkü bende bu topikteyim, GENEL dendiyse herkese denmistir. Sahsen ben sadece fikrimi söyledim Serayinda Flatrinersin da fikrini söyledigi gibi. HErkes kendini kandirir yalan söylemis olsa bile BENI ILILENDIRMEZ be ablam, ben kilo veriyormuyum? VERIYORUM, bu ilgilendirir beni.
Ben baskada irsey demek istemiyorum. Ben Saygi duydum lavitamin söyledigi seylere, tabiki zaman zaman bende düsündüm, acaba birinci olabilmek icin bazilari 100gr da olsa az mi söylüyo gibi, ama ben böle birsey yapamam cünkü kendimi kandirmis olurum, bunun zevki kalmazki. dimi ama. neyse kapatalim bu konuyu, tartisma olmasin.
senide lavitayida öptüm
sevdemer ve seray tsk ederim yorumlariniz icin, boyum 168, fazla degil...
yeni gelen ablayada hg diyorum clavin
ay okurken bayılcaktım kızlar napmışınızya 1003 de bıraktım 1016 olmuş oku oku bitmedi ..ortalık karışmış muhabbetler gülmeler kızgınlıklar valla okurken yoruldum .bişi demicem ama ...
ben neden girmedim dün 4 den sonra biliyonuzmu gittim saçıma röfle yaptımmm ohhhsüper oldum valla resim elicem çekineyim kızlar şimdi mama yicez kız mızmız yine byee
[bunuda sildim.
valla aylin doğru söylüyor nidam çok yakışmışsınız birbirinize allah mutluluğunuzu daim etsinay ablaa ikinci resme bayildim yaaa
cok tatlisinizzz
allah mutlulugunuzuu bozmasinnn
bi bebis nasip etsin :asigim:
size şu anki halimi gösterimmi
hem yüzümde var... ama alıntı yapmadan cvp yazın silicem.. alıntı yapınca ben silsemde bakılabiliyoo.. ok...
az öce kardeşime çektirdim.. elleri titredi garibiin.. azıcık bulanık ama olsun demi...
tebrik edenlere teşekkür ediyorum..22 martta başlamıştım canım..
kuu dur silme az daha bakıyım:) yaza yaza geliyorum geçmişten yoksa aklımda falan tutamıyorum msjları.Güzel hatunsun vesselam,anaaaaaaaaam hemide süzülmüşün kıııı ne güzel gitmiş kilolar senin profildeki sen değilmiydin orda görmüştüm yelekli bir resim onunla bunun arasında dünyaa kadar fark var,ama böyle söyledik diye yavaşlama hemen son gaz devam diyete spora :dance:neden imse bişi yazmıyo kızlarr.. beni mi inceliyonuz kaydirigubbakcemile3
rakibem sende görüyon demi.. siliiiyyoooruum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?