bak buda iyiydi:)))))))))İki kadın sessizce oturuyorlarmış
(Necip Fazık Kısakürek’ ten en kısa fıkra)
oh oh hadi bakalim..yaza incecik olucan kararlisin yani:))
ohhhhhhhhh çok iyi yapmışsın kankammm yaa en iyisi benim aşkım izin verseeee bende gidecem deee yokkkk bırakmıyorrrrrgayet iimm canlarmmm batasıcalar azcık moralimi bozmştu brazcık uzak kaldm topkten ama bak dkkat edin o zaman ble yazdm menuleri çıktımdün tam bi moral oldu bana çok ii geldi bol bol oynadm ... sırıf kadınlarn oldugu bi yemekti acaip kalablktı yalnz sıcak die buzlu içtim suyu şimdi sesm kısık bu aradaaa bugun bi fitness salonuna yazldm kadınlara ozel bi salon hidrolik fitness bolgesel çalşma plates dambıl ne ararsan var üç aylıgına yazldm hazirana kadar sonra da yürüyüşe dvm ederm bebiş gelene kadar sporu bırakmak yok artık ...
hadi o zamam..bol hareket:))valla kararlıyım cnm bu bebiş çıtır anne istıo baksana mecbur vercz artıkk
ohhhhhhhhh çok iyi yapmışsın kankammm yaa en iyisi benim aşkım izin verseeee bende gidecem deee yokkkk bırakmıyorrrrr(((((
hadi o zamam..bol hareket:))
ohoooooooooooo bununki daha evlenmeden izin vermiyor evlense nasil olacak
ben kaçtım canlarım malum yarın erken kalkıcam öpüyorum hepiniziiiii
ayy valla bendee bilmiyomm kuzummm yaaa dışardan bakıncaa o kadar sosyallll açık görüşlüüüü birine benziyorduuuu görünüşünee aldandımmm kütüğün teki çıktı :) ama ne yapayım kütük mütükkkk çok seviyommm
iyi geceler canim..sabahlarin kurdugun tatli hayallerinin gerceklesecegi günlere dogsun..öpüldünben kaçtım canlarım malum yarın erken kalkıcam öpüyorum hepiniziiiii
Yolumdaysan başım feda yoluna,ama bil ki seninde başını isterim yoluma,kahır kapris gelecekse senden amenna,ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma,aşk bilek gücü değil YÜREKTİR,
Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara.
ayyyyy ama sennnn kafamı karışdırdınnn :)))) yaa duyumm aslında nasıl dile dökeceğimi bilmiyorummm ama sana üstün körüüü anlatayıommm şimdii benn biraz hayal perest biriyimm böyle filmlerdeki gibi bir aşk hayal ederdim ilk zamanlarrrr o öylee olmadı tabiiii öylee bir aşk olmadığını da anlattı banaaa götürebilecek en güzel şekildee götürmeye çalışıyoruzzz bazen çok zor biri oluyorrr hani sen diyorsun yaaa asla dediğin şeylerr bazenn asla dediğim şeyleri görmezden geliyorummm ama benim aslalarım çok mu mantıklı diye de düşünüyorum bazennnn öylee deli gibi aşk yaşamıyorumm havalarda uçmuyorummmm ama mutluyummmm da aradığım çoğu özellik yok ama beni doyuracakkk özellikleride varrr kişiliğime gelince bazenn çok müdahale ediyorr gerçekten dee kıskançlığı filan çok fazla amaaa ben ondan eksikmiyim diye düşünüyorummm yok değilimmmm işdeee böylee bir bocalama içindeyimmmm artılarla eksilieri bir arada götürüyorum kaç yalnış kaç doğruyla kalır elimde bilmiyorum
simdi seni kiskanmasi icten ice hosuna bile gider..canim bunu hergün bir ömür yasayacagini düsün..karamsar olmak istemiyorum.belkide en hayirlisi..ben sadece yasadiklarimdan dolayi asiri hassas bakiyorum evlilik durumlarina...zamanla daha iyi taniyacaksiniz birbirinizi zaten:))fazla düsünme..oh icine korkuyu ver..sonrada fazla düsünme de siyril icinden ne iyyi demi:)))))) nihahahahaaaaaaa kötüyüm kizim..huzurlu uyuma diye buldum bir son dakka golü:)
bak canim sevgi baska birsey..ama sanmaki sevgi sonsuza kadar.evlilik cok baska..kütük olabilir..bizimki dahada beter..ama dayanilabiliyor..ama kisiligine dikkat et..normalde aslaaaaaaaaaaa diyecegin hareketleri varsa seviyorsun diye katlanma..sevgin gidecek..aliskanlik saygi kalacak..ve o aslaaaaaaaaaaa diecegin seyler karsina ciktiginda canin yanacak..benim cok yandi..bilmiyormuydum bu kadarini hayir..ama su anda bile icimi yakan bazihallerinide biliordum..ama cok seviyorum napiiiiim dedim sekerin biri gibi..sonra gün geldi o napiiiim diye örtpas ettigim seyler kafama civi gibi cakildi..yüregime hancer gibi sapandi..gecelerce kivranipta icinden cikamadigim haller oldu...iyi degerlendir..kimsin ve karsindaki kisi sana uygunmu icice girebilen kaseler gibi ..yok umuyorsa yok tam tepeden girmiyorsa kaliplar sakin aldanma..benden sana degil abla anne nasihati olsun..kisiligine saygi duymuyorsa isterse dünyanin en bulunmaz askini yasatsin sana..boooooooooooooooooooooooooos...dene..kisikigine sagi duysun..ben bunun savasini bu gün olmus veriyorum düsün yani(
ayyyyy ama sennnn kafamı karışdırdınnn :)))) yaa duyumm aslında nasıl dile dökeceğimi bilmiyorummm ama sana üstün körüüü anlatayıommm şimdii benn biraz hayal perest biriyimm böyle filmlerdeki gibi bir aşk hayal ederdim ilk zamanlarrrr o öylee olmadı tabiiii öylee bir aşk olmadığını da anlattı banaaa götürebilecek en güzel şekildee götürmeye çalışıyoruzzz bazen çok zor biri oluyorrr hani sen diyorsun yaaa asla dediğin şeylerr bazenn asla dediğim şeyleri görmezden geliyorummm ama benim aslalarım çok mu mantıklı diye de düşünüyorum bazennnn öylee deli gibi aşk yaşamıyorumm havalarda uçmuyorummmm ama mutluyummmm da aradığım çoğu özellik yok ama beni doyuracakkk özellikleride varrr kişiliğime gelince bazenn çok müdahale ediyorr gerçekten dee kıskançlığı filan çok fazla amaaa ben ondan eksikmiyim diye düşünüyorummm yok değilimmmm işdeee böylee bir bocalama içindeyimmmm artılarla eksilieri bir arada götürüyorum kaç yalnış kaç doğruyla kalır elimde bilmiyorum
büyük soyledigi insanın başna gelrmş die bi laf var ya asla dedkleri insanı hoop die gelıo buluo ama adaşım kesnlkle haklı evlilik başka hatta bnm çogu çocuklu arkdasm var soylerler evlilik çocuk olnca aslnda başka olmaya başlıo şimdi belki biz ble çok farkında deglz çünkü çocuk olmaynca sevgili gibisin yne gez toz et daha fazla vakit ayrıo insan birbrne ...o yuzden adaşım çok daha fazla tecrubeli ...ben sadece şunu soylucem sana eger gerçkten guven verıosa sana yannda huzrluysan çognlkla (genellkle kavga huzur oluo bo donemde ama:) o zaman bence sonuna kadar dvm ettr çünkü bnm de bi tezm var bütün erkkler aynı aynı olmasalar ble biri digernden daha fazla cinsyanii ilişki nişanlılık en fazla evlilikte hangi adamla olursan ol kadın alttan alıo bazı durumlara ilşkiyi sürdüren kadınların güçlü olgun ve anlayşlı olması blmıorm çok mu iddalı oldu ama bi insanda Allah korkusu varsa dürüstse ahlaklıysa bi de sevgi varsa sevgi diyorum ben aşka da inanmam çünkü o zaman bi şeklde yürütluo cnm inşş sana yardmcı olablrmşmdr kankamm
sağol canım benimmmmmmm çokkkk yardımcı oldunuzzzzz kafamı karıştırmakda dermişlimmmmmm :)))) evet oda öyle derrrr işdee aşk yok derr önemliiii olannn sevmek saymakkkkk değer vermekkk allah hakkımızda hayırlısını versinnnnnnnn kankammmm benimmmm yanımda olduğun için tşk ederim maşallahh allah muhabbetimişzi bozmasınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?