80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

seninnn doğacakk güzell bebi,şinnn gibii olsunnn inşallahhhhhhhhhh :) ben çıkıyorumm bebeğimmm iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr

ben geldim ama kimse kalmamis...neyse bugünkü menümü paylasayim.
sabah:3 kepekli tost ekmegi 2si peynir ve domatesli tost,1 üstüne hardal ve tavuk gögsü
1 haslanmis yumurta,yarim domates
3 fincan kahve
ara:1 portakal,1 kivi
ögle:1 tas lahana corbasi ve yogurt
ara:1 kase coban salata ve 1 armut
aksam:1 kase lahana corbasi ve 1 erik
ara:1 kase coban salatasi
3 litre su ve kahve

bu hafta yaptigim yanlis bir hareket dizimin sakatlanmasina sebeb oldu. bütün hafta boyunca dizimde rahatsizlik olustugu icin spor yapamadim(gerci kipirdayamadim bile sürekli yatmak zorunda kaldim) o yüzden menümü az sinirli tuttum haftaya yoluna girecek insallah...

günaydın kııııııııızzzzzzzlaaaaaaaaaaaaar hadi bakalım güzel az kalorili hafta sonları olsun hepimize

ilk gelen benim ama son giden ben olmaıycammmm öpüyorum sizi az yiyin rüyamda bi anda eski kiloma geri döndüğümü görüyodum çok moralim bozuldu tartıldım hakkaten de 1 kilo artıdayım ağlamak istiyorummm bugün çocuklarımla koşup oynayacammmm az kalori gitsinnn

cuma menüsü
Sabah bir dilim peynirli börek
Öğle bir pogça
Ara bir bardak süt
Akşam iki yemek kaşığı haşlanmış karnıbahar iki yemek kaşığı pilav üstü nohut bir sigara böreği üç sıkım çiğköfte

günaydın arkadaşlarrr inşallah çok güzel bi hafta sonu olur en korktuğum gün pazar benim yarını sakin atlatırsam bidaha bişey olmuyo dünkü menümü yazayım hemen

sabah 2 bardak ılık su

kahvaltı yarım simit

ara yarım dilim kepek ekmeği yarım kk kadar beyaz peynir

öğle 1 kase çorba 4 kaşık kurufasulyeli pilav 1 kocaman bi kase cacık yakında içimde kocaman bi fasulye bahçesi çıkçak :)) 3 gündür kurufasulye yiyorum evde yaptım oteldede aynısı

ara koşturmacadan unuttum :18:

akşam 5 te 2 dilim kepek ekmeği arasına çok az kaşar domates yağsız tost

evde kızım üzülmesin diye yemeğinden 2 çatal aldım

kızlar bu arada ben yarın yokum kilo bildirimimi bugünden yapsam olur muuu ?

evet canım senin bildirimini sabhatan alalım bugün alalım yaniiii
bu hafta listeye girmeye hak kazanıyomusun 2 haftan doldu mu gerçi ben yine kontrol ederim ama??

olmuş olmuşşşşş 2 haftaaa

evett olmuşş bu sabah tartındığımda çok mutlu oldum zaten 80in altına düşmüşüm

hemen bildirimimi yapayım ben :))

başlangıç tarihi : 18.02.2012
başlangıç kg. : 86
geçen hafta : 81,200
bu hafta : 79,800
toplamda giden : 6,200
bu hafta giden : 1,400
spor : malesef yok

BU HİS BENDE DE var...hep böyle uyanıyorum...

Günaydın,sizleri gördüğümde kibarlığımın dip, patavatsızlığımın tavan yaptığı dostlarım. Günaydın, aklımın bir köşesini hep işgal eden beleş kiracılarım. Günaydın, dostluk tanımlarım, ürkek yanlarım, düşüncelerimin medcezirleri, Günaydın, varsınız ya hani iyiki varsınız, benim günüm zaten aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…