- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
karşmasnn kafannnhayırlısı olsnn kankamm bi de alınyazısı valla olcaksa ne olursa olsn oluo ...hep ben oyle dua ederdm hakkmzda hayırlısı ise olsn die senn için de oyle dua edeyrmm kankamm erşey o guzel gönlüne göre olcakkk inşşşşşşşş
seninnn doğacakk güzell bebi,şinnn gibii olsunnn inşallahhhhhhhhhh :) ben çıkıyorumm bebeğimmm iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr
Cok gùzelmis cnmYolumdaysan başım feda yoluna,ama bil ki seninde başını isterim yoluma,kahır kapris gelecekse senden amenna,ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma,aşk bilek gücü değil YÜREKTİR,
Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara.
günaydın arkadaşlarrr inşallah çok güzel bi hafta sonu olur en korktuğum gün pazar benim yarını sakin atlatırsam bidaha bişey olmuyo dünkü menümü yazayım hemen
sabah 2 bardak ılık su
kahvaltı yarım simit
ara yarım dilim kepek ekmeği yarım kk kadar beyaz peynir
öğle 1 kase çorba 4 kaşık kurufasulyeli pilav 1 kocaman bi kase cacıkyakında içimde kocaman bi fasulye bahçesi çıkçak :)) 3 gündür kurufasulye yiyorum evde yaptım oteldede aynısı
ara koşturmacadan unuttum :18:
akşam 5 te 2 dilim kepek ekmeği arasına çok az kaşar domates yağsız tost
evde kızım üzülmesin diye yemeğinden 2 çatal aldım
kızlar bu arada ben yarın yokum kilo bildirimimi bugünden yapsam olur muuu ?
evet canım senin bildirimini sabhatan alalım bugün alalım yaniiii
bu hafta listeye girmeye hak kazanıyomusun 2 haftan doldu mu gerçi ben yine kontrol ederim ama??
olmuş olmuşşşşş 2 haftaaa
ilk gelen benim ama son giden ben olmaıycammmm öpüyorum sizi az yiyin rüyamda bi anda eski kiloma geri döndüğümü görüyodum çok moralim bozuldu tartıldım hakkaten de 1 kilo artıdayım ağlamak istiyorummm bugün çocuklarımla koşup oynayacammmm az kalori gitsinnn
adaşımmm hoşgeldinnn memleket nasıl hala ordasın demi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?