80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dilaram formundasın canımmmm sana da günaydınnnnn

maşallahhhh canım benimmmm tbrk ederimmmm kilo çizelgesi yapsana sendeeeeeeee

tünn rüyanın üstüneee kötü olmuşşş ama çabuk gelen çabuk giderrrrrr kuzummmmmmm sıkma canını

Günaydin Kizlar

Herkeze Az Kalorinli Bir Gün Diliyorumm .. Gerci Hafta Sonu Diye Kacamak Yapan Cok Olur Diye Dü$ünüyorum Ama Olsun
Pazartesi Yeni Haftaya Bomba Gibi Giri Verirsiniz Sizde Olur Biter

Bu Arada Kilo Bildirimini Artik Cumartesi Günlerimi Yapiyorsunuz ??
Eger Öyle Ise Haberim Olsunda Bende Haftaya Yaparim Gari Bildirimimi Tekrardan Buraya

yok canım hala aynıda ben yarın yokum o yüzden bugünden yazdım :)

canım bildirimlerimiz pazar günüüü yapıyoruzzzzz

günaydınnnnn
canım hafta sonu kaçamaklarını engellemek için pazar günleri bildirim yapıyoruzzzz

selam kızlar günaydın hepinizee hayatın nasıl da çabuk geçtiğini burda bidaha anladım ne ara geldi pazar yaaaaaaa inanamıyorum ve ben hala 87 yim of of Allahtan 90'a çıkmadım ama azalmadım da ooooooooooy ooooooooooy

ve işte 100. mesajım oldu herkese özelden mesaj atıcam :)) bk bidaha anladım zaman nasıl da geçiyor zayıflayamadanyaz gelecek (

ve işte 100. mesajım oldu herkese özelden mesaj atıcam :)) bk bidaha anladım zaman nasıl da geçiyor zayıflayamadanyaz gelecek (

ooo 100 mesajın doldu mu gözün aydınnnn ama sanki çok sık göremiyorum seniii???zmanlarımız uyuşmuyor büyük ihtimalle paylaşımlarda varsın çünkü

Son düzenleme:
vayyyy süpermi$ buu pazar günü bildirim i$ii

olduu ozaman haftaya bende pazar günü yapiyorumm bildirimimi burayaa

gerci ben pazartesi günü yogurt diyetine daha yeni baslayacagim ama olsun .. zaten sadece 5.gün sürüyor ..

peki liste yapiyormusunuz hala .. ? ve listeye ne zaman dahil olunuyor .. 2.hafta bildirim yapip menü paylasimi yapma kurali hala gercerlimi topikcanda

bayadir ugramadigim icin degi$mi$ olabilirrr ... ondan soruyorum .. ona göre bende sirami bekliyi verem gari

bu arada kendimi tanitayim ben ya unutmu$um dün .. ben burcu 21.5 ya$indayim ..
yarin tam 1.senedir diyetteyim ve 22.kg verdim bu topikcan sayesinde

m.o burcu bende dilara 23 yaşındayım3 aydır dişyetteyim bende :) 2. haftan dolunca listeye girme hakkına sahip olabiliyorsun ama haftada 3 gün menünü paylaşmama hakkın varrrr ondan fazla menü paylaşımı yapmazsan eğerr listeye girme hakkını 2 hafta daha uzatıyorsun

ooo 100 mesajın doldu mu gözün aydınnnn ama sanki çok sık göremiyorum seniii???zmanlarımız uyuşmuyor büyük ihtimalle paylaşımlarda varsın çünkü

baya giriyorum aslında ama okumakla zaman geçiyo belki de denk gelmiyoruzdur ewet ya biz hiç konuşmadık sen bilgisayar öğretmeniydin sanırım aynı sektörlerdeyiz :))

bende memnun oldum canim
oo kolaymi$ ya :) bizim zamanimizda 2.hafta menü payla$caktin .. tamam ozaman bilgilendigim iyi oldu ..
menü payla$mayi seven birisiyim :))

kaptan kim bu arada ?

bende memnun oldum canim
oo kolaymi$ ya :) bizim zamanimizda 2.hafta menü payla$caktin .. tamam ozaman bilgilendigim iyi oldu ..
menü payla$mayi seven birisiyim :))

kaptan kim bu arada ?

burcum hoşgeldin canım seni görmek gerçekten güzel imkansız olmadıgını görüyo insan ama en zoru işte zaman lazım sabır lazım ama bizim her gün gözümüz tartıda nasıl olcak bilmiyorum bi ay bitti benim 33 gün önce ve hemen savsakladım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…