Günaydın,sizleri gördüğümde kibarlığımın dip, patavatsızlığımın tavan yaptığı dostlarım. Günaydın, aklımın bir köşesini hep işgal eden beleş kiracılarım. Günaydın, dostluk tanımlarım, ürkek yanlarım, düşüncelerimin medcezirleri, Günaydın, varsınız ya hani iyiki varsınız, benim günüm zaten aydın
maşallahhhh canım benimmmm tbrk ederimmmm kilo çizelgesi yapsana sendeeeeeeeeevett olmuşş bu sabah tartındığımda çok mutlu oldum zaten 80in altına düşmüşüm
hemen bildirimimi yapayım ben :))
başlangıç tarihi : 18.02.2012
başlangıç kg. : 86
geçen hafta : 81,200
bu hafta : 79,800
toplamda giden : 6,200
bu hafta giden : 1,400
spor : malesef yok
dilaram formundasın canımmmm sana da günaydınnnnn
ilk gelen benim ama son giden ben olmaıycammmm öpüyorum sizi az yiyin rüyamda bi anda eski kiloma geri döndüğümü görüyodum çok moralim bozuldu tartıldım hakkaten de 1 kilo artıdayım ağlamak istiyorummm bugün çocuklarımla koşup oynayacammmm az kalori gitsinnn
Günaydin Kizlar
Herkeze Az Kalorinli Bir Gün Diliyorumm .. Gerci Hafta Sonu Diye Kacamak Yapan Cok Olur Diye Dü$ünüyorum Ama Olsun
Pazartesi Yeni Haftaya Bomba Gibi Giri Verirsiniz Sizde Olur Biter
Bu Arada Kilo Bildirimini Artik Cumartesi Günlerimi Yapiyorsunuz ??
Eger Öyle Ise Haberim Olsunda Bende Haftaya Yaparim Gari Bildirimimi Tekrardan Buraya
canım bildirimlerimiz pazar günüüü yapıyoruzzzzzGünaydin Kizlar
Herkeze Az Kalorinli Bir Gün Diliyorumm .. Gerci Hafta Sonu Diye Kacamak Yapan Cok Olur Diye Dü$ünüyorum Ama Olsun
Eger Öyle Ise Haberim Olsunda Bende Haftaya Yaparim Gari Bildirimimi Tekrardan Buraya
Günaydin Kizlar
ve işte 100. mesajım oldu herkese özelden mesaj atıcam :)) bk bidaha anladım zaman nasıl da geçiyor zayıflayamadanyaz gelecek(
m.o burcu bende dilara 23 yaşındayım3 aydır dişyetteyim bende :) 2. haftan dolunca listeye girme hakkına sahip olabiliyorsun ama haftada 3 gün menünü paylaşmama hakkın varrrr ondan fazla menü paylaşımı yapmazsan eğerr listeye girme hakkını 2 hafta daha uzatıyorsunvayyyy süpermi$ buu pazar günü bildirim i$ii
olduu ozaman haftaya bende pazar günü yapiyorumm bildirimimi burayaa
gerci ben pazartesi günü yogurt diyetine daha yeni baslayacagim ama olsun .. zaten sadece 5.gün sürüyor ..
peki liste yapiyormusunuz hala .. ? ve listeye ne zaman dahil olunuyor .. 2.hafta bildirim yapip menü paylasimi yapma kurali hala gercerlimi topikcanda
bayadir ugramadigim icin degi$mi$ olabilirrr ... ondan soruyorum .. ona göre bende sirami bekliyi verem gari
bu arada kendimi tanitayim ben ya unutmu$um dün .. ben burcu 21.5 ya$indayim ..
yarin tam 1.senedir diyetteyim ve 22.kg verdim bu topikcan sayesinde
maşallahhhh canım benimmmm tbrk ederimmmm kilo çizelgesi yapsana sendeeeeeeee
ooo 100 mesajın doldu mu gözün aydınnnn ama sanki çok sık göremiyorum seniii???zmanlarımız uyuşmuyor büyük ihtimalle paylaşımlarda varsın çünkü
m.o burcu bende dilara 23 yaşındayım3 aydır dişyetteyim bende :) 2. haftan dolunca listeye girme hakkına sahip olabiliyorsun ama haftada 3 gün menünü paylaşmama hakkın varrrr ondan fazla menü paylaşımı yapmazsan eğerr listeye girme hakkını 2 hafta daha uzatıyorsun
kaptanımızz wintersun irem canımmm
bende memnun oldum canim
oo kolaymi$ ya :) bizim zamanimizda 2.hafta menü payla$caktin .. tamam ozaman bilgilendigim iyi oldu ..
menü payla$mayi seven birisiyim :))
kaptan kim bu arada ?
çok teşekkür ederimmm canım benimmmm :)) cetvelde yaptım şimdi :) 100 mesajımda doldu bugün duyuma sonunda hangi otelde çalıştığımı yazabildim
bende memnun oldum canim
oo kolaymi$ ya :) bizim zamanimizda 2.hafta menü payla$caktin .. tamam ozaman bilgilendigim iyi oldu ..
menü payla$mayi seven birisiyim :))
kaptan kim bu arada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?