80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosbuldum canimm
inanirmisin ben hala inanamiyorum 66.kg olduguma .. sanki aynaya bakinca kendimi hala 88.kg gibi görüyorum
bazen annem yeter artik verme eridin gittin diyor bana ama inanmiyorum , yok daha bi 10.kg daha var diyorum ..
taktim bi 55'e öyle gidiyor .. bende ayni senin gibi imkansiz görüyordum kilo vermeyi .. hele 6'li rakamlar ula$ilmazdan öte bi$eydi benim icin ..
hep imrenirdim topikteki idollerime , ne güzel resimler ekliyorlar citir citir diye ..
her yeni önce sonra resminde ciglik cigliga anneeee bakkk seneye bende böylee olabilcemmi senceeee diye bagrirdim
$imdi o günleri tebessümle hatirliyorum ..

evet yolun ba$inda olunca insana cok zor geliyor , ama inan yolun ba$inda en cok kilo verilen dönem oldugunu 7'li rakamlarin sonunda anliyacaksiniz ..
7'den 6'ya dü$mek öyle zor ki .. o nalet 1.Kg bi türlü gitmiyor ugrastiriyor seni haftalarca .. gitse bile 2.gün sonra cee eee ben geldim diyip yine 70'mi$ Oluyor ..

hic bisey imkansiz degildir .. sadece azim azim azim .. motivasyon motvasyon motivasyon .. veeeee hayallerrrr

vayy dimek iremcim kaptanimiz heee cok sevindimm

hayal okadar cok ki ama işte sabretmek lasıım umarım olur 7 leri görsem 60 lar cok da olmasada olur simdilik 70 kilo bana yakısıyodu bi zamanlar ( yasın da küçük sanırım yani benden küçük genç yasta kurtulman cok daha ii olmus :)

haa kizlar bu arada , hedef tarih vee hedeflerinizi ilk ba$ta cok yapmayin ..

bu benim en büyük hatam olmu$tu .. 1.eylül.2011'de 65.olmayi hedeflemi$tim ..
ama olamadim ve kendimi yedim bitirdim

Duraklama dönemini unutmamak lazim diyet sürecinde .. bazen 4.hafta bazen daha fazla duraklama dönemi yasiyorsunuz ..
ve gercekten 100.gr 100.gr yada hic veremiyorsunuz .. o yüzden hedef tarihi koymayin ..
hayal kirikligi yasamamak icin bu önemli ..

birde hemencik 8'lerden 6'lara hedef koymayin .. önce 7'li rakamlara hedef koyun ..
misal 85'misiniz .. hedefi 75.yapin ve ödül koyun ucuna ..
ozaman hem cizgelenizin ilerledigini görüp hedefe az kaldigini görünce heycan ve azim yapiyorsunuz ..
hemde bikmiyorsunuz diyet yapmaktan ..

ben bile 55.olmak istememe ragmen .. 2.ci hedefimi 60'kg yaptim .. sonra bi 5.kg daha verip son hedefim olan 55'e yol alcam insallah

haklısın canım ama ben asker yolu gözlüyorum ve şafak 67 2 ayda bi on kilo gitse müthiş olacak cok cok cooooooooook istiyorum ve ekndime olan saygımı yitirmemek için şart bu :2:

canim ben 21.5 ya$indayim .. hayatim boyunca hep kiloluydum .. rahmetli babam bile beni dombik kizim benim diye severdi ..
hep ya$itlarima imrendim , hic istedigim gibi giyinemedim .. hersey icimde kaldi hep .. ama buna 1.gün icerisinde degistirdim
ve diyet yapmaya karar verdim ..

hayatimda ilk defa diyet yaptim ve ba$arili oldum ..

ama bundan 1.5 sene önce sorsaydiniz bana .. DIYET NEE BEE DIYET YAPIP KILO VERENLER YALANN SÖYLÜYOOR
Az Yee demekle olmuyor bu i$ ne biliyor onlaaaaar !!! derdim sana

bu sadece kendini avutan bi söz .. gerceklerden kaciyorsun ve böyle cümleler kuruyorsun okadar ..
denemeden bilemezsin burcuuu dedi ic sesim bana ve denedim .. cok sükürde ba$ardim ..

ve Diyet yapmak gibisi yoktur .. az ye cok ya$a .. diyebiliyorum sadece :)

ne güzel canım gerceken tebrik ediyorum seni inşallah seneye yeni baslayanlara bizbunları yazıyor oluruz

herkese iyi haftasonları kızlar,şu saatte yeni kahvaltı yaptım malesefbirde bugün haftasonu malum inş.kaçamak yapmam korkuyorum valla...herkese az kalorili günler diliyorum.ya kızlar regl oldumbugün kilo kaybı regl döneminden sonra artıyormu azalıyormu diyetteyken ilk tecrübem olacakta:)

Prenses döneminde daha iyi kilo veriliyor canim :)
2.kg kadar fark oluyor bazen .. tabiki kacamaksiz diyet yaptiysan o hafta ..

vucut yapisindan yapisina degisiyor .. herkezde ayni olmaya bilir ..

ay hakkaten canım yaaaa 6 lı rakamları görmek bu kadar zor olabilirmiyudiii yaaaaa geldim durdum hattta çıkıyorummmmmm

ne güzel bir selamlama bu canim ya...seninde günlerin hep aydin olsun.

merhaba canim seni aramizda görmek beni ve eminim arkadaslarimi da cok mutlu ediyor.hos geldin...

selam canim ben ilk kez bu kadar motive oldum bence topikten ayrilmadan verecegiz kilolarimizi.

bak zaten asker yolu gözlüyorum yeter daaaaa ikinci nickimi hasret yapıcam şimdi ya da vuslar daha hoş :)

insallah adini hasret yapmadan kavusursunuz:) ne güzeldir hasret cekmek ve hasret sonrasi kavusmak....bir an önce kavusmaniz dilegiyle canim

Merhaba canim güzel bir haftasonu diliyorum.bende kahvaltimi haftasonlari cok gec yaparim(cok gec uyandigim icin) saat 13 de bazen 14 u bulur...hepimize az kalorili günler insallah

ayrica wintersun kaptanima da selamlar:))

burasi aliskanlik yapti islerimi hal eder etmez ilk isim topige girmek oluyor:))insallah hep buralarda olurum.

Son düzenleme:

Prenses döneminde daha iyi kilo veriliyor canim :)
2.kg kadar fark oluyor bazen .. tabiki kacamaksiz diyet yaptiysan o hafta ..

vucut yapisindan yapisina degisiyor .. herkezde ayni olmaya bilir ..

regl dönemi dedinizde sanirim menopoza giriyorum ilk kez reglim 10 gün gecti:))) bende regl olacagim, sislikten dolayi en az 1 kilo eksik gösteririm derken hic gelmedi...bir doktora görünmem gerek hormonlara baktirmak icin...dietin etkisi olabilir mi?

Burcuu nerelerdesin yaa???
seni görmek çok güzel..en son 72 kg da idin çok iyi vermişsin tebrikler canım..motivasyonun hep böyle yüksek olsun..hepimizin tabi..

sayfalar ne de çabuk ilerliyor..hepsini okuyamadım...ewet arkadaşlar bu hafta tamamen dengeyi yitirdim..birgün denge yitirilince 2.gün de eklenince bari haftayı tamamlayayım dedim..doğrumu yaptım hayır tabiki..ama toparlanıyorum..sağlıklı beslenirken en çok fire verilen kaçamaklardan sonra toparlanamamak..tamamen daha fazlasıyla geri dönüş oluyor ve pes ediyorsunuz..ne olursa olsun kararınızdan dönmeyin..benim gibi kaçamak gününüz fazlamı oldu..kaldığınız yerden devam edin..bu hafta listede sondan birinci olacağımı biliyorum ama motivasyonumuzu yüksek tutmaya çalışıyorum..YOLA DEVAM..

Kızlar siz ilk diyete başladığınızda birinci ayınızda ne kadar kilo vermiştiniz?Daha gerçi benim 2.haftam olacak ama merak ettim yine de.İlk hafta 2 kilo verdim.Sonra tam 83.9u görmüştüm ki yeniden günlerdir 84.1 de takıldım Alt üst 200 gram ama olsun

tebrik ederim cnm kısa bir sürede harika kilolar vermişsin. bence bu azimle hedeflediğin kiloya kısa sürede ulaşırsın. yolunda başarılar. darısıda bana artık cnm.

canım çok sağol buradan aldığım motivasyon olmasa çok zor brada çok güzel paylaşımlar var.herkese teşk.ederi.
inş darısı senin ve tüm vermek isteyenlerin başına

canım çok tşk ederim iyi dileklerin için çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…