burcum hoşgeldin canım seni görmek gerçekten güzel imkansız olmadıgını görüyo insan ama en zoru işte zaman lazım sabır lazım ama bizim her gün gözümüz tartıda nasıl olcak bilmiyorum bi ay bitti benim 33 gün önce ve hemen savsakladım(
hosbuldum canimm
inanirmisin ben hala inanamiyorum 66.kg olduguma .. sanki aynaya bakinca kendimi hala 88.kg gibi görüyorum
bazen annem yeter artik verme eridin gittin diyor bana ama inanmiyorum , yok daha bi 10.kg daha var diyorum ..
taktim bi 55'e öyle gidiyor .. bende ayni senin gibi imkansiz görüyordum kilo vermeyi .. hele 6'li rakamlar ula$ilmazdan öte bi$eydi benim icin ..
hep imrenirdim topikteki idollerime , ne güzel resimler ekliyorlar citir citir diye ..
her yeni önce sonra resminde ciglik cigliga anneeee bakkk seneye bende böylee olabilcemmi senceeeediye bagrirdim
$imdi o günleri tebessümle hatirliyorum ..
evet yolun ba$inda olunca insana cok zor geliyor , ama inan yolun ba$inda en cok kilo verilen dönem oldugunu 7'li rakamlarin sonunda anliyacaksiniz ..
7'den 6'ya dü$mek öyle zor ki .. o nalet 1.Kg bi türlü gitmiyorugrastiriyor seni haftalarca .. gitse bile 2.gün sonra cee eee ben geldim diyip yine 70'mi$ Oluyor ..
hic bisey imkansiz degildir .. sadece azim azim azim .. motivasyon motvasyon motivasyon .. veeeee hayallerrrr
vayy dimek iremcim kaptanimiz heeecok sevindimm
haa kizlar bu arada , hedef tarih vee hedeflerinizi ilk ba$ta cok yapmayin ..
bu benim en büyük hatam olmu$tu .. 1.eylül.2011'de 65.olmayi hedeflemi$tim ..
ama olamadim ve kendimi yedim bitirdim
Duraklama dönemini unutmamak lazim diyet sürecinde .. bazen 4.hafta bazen daha fazla duraklama dönemi yasiyorsunuz ..
ve gercekten 100.gr 100.gr yada hic veremiyorsunuz .. o yüzden hedef tarihi koymayin ..
hayal kirikligi yasamamak icin bu önemli ..
birde hemencik 8'lerden 6'lara hedef koymayin .. önce 7'li rakamlara hedef koyun ..
misal 85'misiniz .. hedefi 75.yapin ve ödül koyun ucuna ..
ozaman hem cizgelenizin ilerledigini görüp hedefe az kaldigini görünce heycan ve azim yapiyorsunuz ..
hemde bikmiyorsunuz diyet yapmaktan ..
ben bile 55.olmak istememe ragmen .. 2.ci hedefimi 60'kg yaptim .. sonra bi 5.kg daha verip son hedefim olan 55'e yol alcam insallah
hayal okadar cok ki ama işte sabretmek lasıım umarım olur 7 leri görsem 60 lar cok da olmasada olur simdilik 70 kilo bana yakısıyodu bi zamanlar( yasın da küçük sanırım yani benden küçük genç yasta kurtulman cok daha ii olmus :)
canim ben 21.5 ya$indayim .. hayatim boyunca hep kiloluydum .. rahmetli babam bile beni dombik kizim benim diye severdi ..
hep ya$itlarima imrendim , hic istedigim gibi giyinemedim .. hersey icimde kaldi hep .. ama buna 1.gün icerisinde degistirdim
ve diyet yapmaya karar verdim ..
hayatimda ilk defa diyet yaptim ve ba$arili oldum ..
ama bundan 1.5 sene önce sorsaydiniz bana .. DIYET NEE BEE DIYET YAPIP KILO VERENLER YALANN SÖYLÜYOOR
Az Yee demekle olmuyor bu i$ ne biliyor onlaaaaar !!! derdim sana
bu sadece kendini avutan bi söz .. gerceklerden kaciyorsun ve böyle cümleler kuruyorsun okadar ..
denemeden bilemezsin burcuuu dedi ic sesim bana ve denedim .. cok sükürde ba$ardim ..
ve Diyet yapmak gibisi yoktur .. az ye cok ya$a .. diyebiliyorum sadece :)
yeterr artıkk kavuşalım ne olursunnn :))))))))))
herkese iyi haftasonları kızlar,şu saatte yeni kahvaltı yaptım malesefbirde bugün haftasonu malum inş.kaçamak yapmam korkuyorum valla...herkese az kalorili günler diliyorum.ya kızlar regl oldumbugün kilo kaybı regl döneminden sonra artıyormu azalıyormu diyetteyken ilk tecrübem olacakta:)
hosbuldum canimm
inanirmisin ben hala inanamiyorum 66.kg olduguma .. sanki aynaya bakinca kendimi hala 88.kg gibi görüyorum
bazen annem yeter artik verme eridin gittin diyor bana ama inanmiyorum , yok daha bi 10.kg daha var diyorum ..
taktim bi 55'e öyle gidiyor .. bende ayni senin gibi imkansiz görüyordum kilo vermeyi .. hele 6'li rakamlar ula$ilmazdan öte bi$eydi benim icin ..
hep imrenirdim topikteki idollerime , ne güzel resimler ekliyorlar citir citir diye ..
her yeni önce sonra resminde ciglik cigliga anneeee bakkk seneye bende böylee olabilcemmi senceeeediye bagrirdim
$imdi o günleri tebessümle hatirliyorum ..
evet yolun ba$inda olunca insana cok zor geliyor , ama inan yolun ba$inda en cok kilo verilen dönem oldugunu 7'li rakamlarin sonunda anliyacaksiniz ..
7'den 6'ya dü$mek öyle zor ki .. o nalet 1.Kg bi türlü gitmiyorugrastiriyor seni haftalarca .. gitse bile 2.gün sonra cee eee ben geldim diyip yine 70'mi$ Oluyor ..
hic bisey imkansiz degildir .. sadece azim azim azim .. motivasyon motvasyon motivasyon .. veeeee hayallerrrr
vayy dimek iremcim kaptanimiz heeecok sevindimm
Günaydın,sizleri gördüğümde kibarlığımın dip, patavatsızlığımın tavan yaptığı dostlarım. Günaydın, aklımın bir köşesini hep işgal eden beleş kiracılarım. Günaydın, dostluk tanımlarım, ürkek yanlarım, düşüncelerimin medcezirleri, Günaydın, varsınız ya hani iyiki varsınız, benim günüm zaten aydın
Günaydin Kizlar
Herkeze Az Kalorinli Bir Gün Diliyorumm .. Gerci Hafta Sonu Diye Kacamak Yapan Cok Olur Diye Dü$ünüyorum Ama Olsun
Pazartesi Yeni Haftaya Bomba Gibi Giri Verirsiniz Sizde Olur Biter
Bu Arada Kilo Bildirimini Artik Cumartesi Günlerimi Yapiyorsunuz ??
Eger Öyle Ise Haberim Olsunda Bende Haftaya Yaparim Gari Bildirimimi Tekrardan Buraya
selam kızlar günaydın hepinizee hayatın nasıl da çabuk geçtiğini burda bidaha anladım ne ara geldi pazar yaaaaaaa inanamıyorum ve ben hala 87 yim of of Allahtan 90'a çıkmadım ama azalmadım da ooooooooooy ooooooooooy
bak zaten asker yolu gözlüyorum yeter daaaaa ikinci nickimi hasret yapıcam şimdi ya da vuslar daha hoş :)
herkese iyi haftasonları kızlar,şu saatte yeni kahvaltı yaptım malesefbirde bugün haftasonu malum inş.kaçamak yapmam korkuyorum valla...herkese az kalorili günler diliyorum.ya kızlar regl oldumbugün kilo kaybı regl döneminden sonra artıyormu azalıyormu diyetteyken ilk tecrübem olacakta:)
Prenses döneminde daha iyi kilo veriliyor canim :)
2.kg kadar fark oluyor bazen .. tabiki kacamaksiz diyet yaptiysan o hafta ..
vucut yapisindan yapisina degisiyor .. herkezde ayni olmaya bilir ..
vayyyy süpermi$ buu pazar günü bildirim i$ii
olduu ozaman haftaya bende pazar günü yapiyorumm bildirimimi burayaa
gerci ben pazartesi günü yogurt diyetine daha yeni baslayacagim ama olsun .. zaten sadece 5.gün sürüyor ..
peki liste yapiyormusunuz hala .. ? ve listeye ne zaman dahil olunuyor .. 2.hafta bildirim yapip menü paylasimi yapma kurali hala gercerlimi topikcanda
bayadir ugramadigim icin degi$mi$ olabilirrr ... ondan soruyorum .. ona göre bende sirami bekliyi verem gari
bu arada kendimi tanitayim ben ya unutmu$um dün .. ben burcu 21.5 ya$indayim ..
yarin tam 1.senedir diyetteyim ve 22.kg verdim bu topikcan sayesinde
tebrik ederim cnm kısa bir sürede harika kilolar vermişsin. bence bu azimle hedeflediğin kiloya kısa sürede ulaşırsın. yolunda başarılar. darısıda bana artık cnm.
canim benim ne güzel azmetmissin hedefine dogru yürüyorsun,kutluyorum seni...insallah yeni topiginde de ayni basariyi yakalayacaksin.seni bir daha bu topikte görmek istemiyoruz:)) saka bir yana ziyaret icin her zaman gel izledigin yolu bizlerle paylas.basarilar
tavsiyelerin icin tsk ederim canim arada böyle tüyolar cok iyi geliyor.kesinlikle deneyecegim...
ne güzel vermissin kilolari sizlere özenmemek elde degil...insallah bizlerde ayni sekilde gururla paylasacagiz basarilarimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?