Burcuu nerelerdesin yaa???
seni görmek çok güzel..en son 72 kg da idin çok iyi vermişsin tebrikler canım..motivasyonun hep böyle yüksek olsun..hepimizin tabi..
regl dönemi dedinizde sanirim menopoza giriyorum ilk kez reglim 10 gün gecti:))) bende regl olacagim, sislikten dolayi en az 1 kilo eksik gösteririm derken hic gelmedi...bir doktora görünmem gerek hormonlara baktirmak icin...dietin etkisi olabilir mi?
Kızlar siz ilk diyete başladığınızda birinci ayınızda ne kadar kilo vermiştiniz?Daha gerçi benim 2.haftam olacak ama merak ettim yine de.İlk hafta 2 kilo verdim.Sonra tam 83.9u görmüştüm ki yeniden günlerdir 84.1 de takıldımAlt üst 200 gram ama olsun
Kızlar siz ilk diyete başladığınızda birinci ayınızda ne kadar kilo vermiştiniz?Daha gerçi benim 2.haftam olacak ama merak ettim yine de.İlk hafta 2 kilo verdim.Sonra tam 83.9u görmüştüm ki yeniden günlerdir 84.1 de takıldımAlt üst 200 gram ama olsun
kuzum ben ilk hafta 3 kilo ikinci hafta 2 kilo sonraki iki haftada 1 er kilo verdim özledim o günleri ya
kuzum ben ilk hafta 3 kilo ikinci hafta 2 kilo sonraki iki haftada 1 er kilo verdim özledim o günleri ya
bi arkadas ilk ay kac kilo verdiniz diye sormu$ ...
ben ilk diyet ayimda 6.kg vermi$tim ..
aynı şeyi ben yazacaktım dilaram ilk hafta 3.6 2. hafta2.2 3. hafta1 4.hafta1
bende çok özledim o günleriiiiiii
Sizler ilk ayınızda çok güzel kilo vermişsiniz.Ama benim bu 2. haftam mesela sadece 600 gram verebildim.Oysa ki hiç fazla kaçırmadım da,sürekli yazarak kontrol ettiğim ve kaloriyi hesapladığım için dikkat ediyorum.Keşke ben de ilk aydan bu kadar verebilsem ama zor görünüyor
belki hızlanır kübra canını sıkmaaaaa
İnşallah ya,tabi ki her bünye bir değil ama bu kadar yavaş olması da insanı sabırsızlandırıyorGerçi önümde daha uzuuunn bir süre var bunları verebilmek için.Her ay 3 kilo vereyim de fazlasını da eksiğini de istemem
bnede bi ara kilo veremedim doktora gitmiştim tüp bebek için troide baktılar yüksek çıktı diyetisyenim de troid yüksekken zaten veremezsin dedi canım bilgineee...
Ben baktırmıştım troidime ama bir şey çıkmamıştı.İnsülin fazlası çıkmıştı aslında.Ama yine de kilo verebiliyorum.2 sene önce filan 15 kilo vermiştim.Ama geri aldım dikkat etmeyinceİlk bir ayım dolsun ona göre duruma bakacağım artık
insülinde önemli canım kilo vermede bence bir ayını doldurmayı bekleme boşa kürek çekmemiş olursun tedavi edilkmesi gereken boyutta ise...
[sıze=2]
hosbuldum canimm
Inanirmisin ben hala inanamiyorum 66.kg olduguma .. Sanki aynaya bakinca kendimi hala 88.kg gibi görüyorum
Bazen annem yeter artik verme eridin gittin diyor bana ama inanmiyorum , yok daha bi 10.kg daha var diyorum ..
Taktim bi 55'e öyle gidiyor .. Bende ayni senin gibi imkansiz görüyordum kilo vermeyi .. Hele 6'li rakamlar ula$ilmazdan öte bi$eydi benim icin ..
Hep imrenirdim topikteki idollerime , ne güzel resimler ekliyorlar citir citir diye ..
Her yeni önce sonra resminde ciglik cigliga anneeee bakkk seneye bende böylee olabilcemmi senceeeeDiye bagrirdim
$imdi o günleri tebessümle hatirliyorum ..
Evet yolun ba$inda olunca insana cok zor geliyor , ama inan yolun ba$inda en cok kilo verilen dönem oldugunu 7'li rakamlarin sonunda anliyacaksiniz ..
7'den 6'ya dü$mek öyle zor ki .. O nalet 1.kg bi türlü gitmiyorUgrastiriyor seni haftalarca .. Gitse bile 2.gün sonra cee eee ben geldim diyip yine 70'mi$ oluyor ..
Hic bisey imkansiz degildir .. Sadece azim azim azim .. Motivasyon motvasyon motivasyon .. Veeeee hayallerrrr
Vayy dimek iremcim kaptanimiz heeeCok sevindimm [/sıze]
bizde özledik seni nerelerdesin bakalım anlattttt...Selam kızlar nasıl gidiyor ??? bir kaç gün giremedim özledim sizi....
bende cevap yazdım canımmm:)))))))))iremm özel mesaj kapasiten dolmuşşş face den yazdım sana..
yine mi okulaaa yavrummmm allah kolaylık versinkızlar ben artık internetsiz yere gidiyorum hepinizi öpüyorummmmmmmm
yarın bildirimlerimizi bu formata uygun yapalım lütfen
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden:
toplam giden:
hedef:
spor:
Kilo almamak için ipucu: Başınızı önce sağa, sonra sola çevirin.Bu egzersizi size her yiyecek ikram edildiğinde üç kez tekrarlayın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?