80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Burcuu nerelerdesin yaa???
seni görmek çok güzel..en son 72 kg da idin çok iyi vermişsin tebrikler canım..motivasyonun hep böyle yüksek olsun..hepimizin tabi..

sagol canim benimmm
valla cok zor dü$tüm 6'lara .. baya zor gitti .. son iki kilomu hatta bi diyet listesine uyarak verdim ..
sen ne alemdesin ? nasil gidiyor diyet tatlim ?

bazen yeme düzeni bozuldugu zaman veya cok degistigi zaman gecikme ya$ana biliyor canim ..
menopoz derken bebek olmasin o
ya$ini bilmiyorum ama her$ey olabülüü valla

bi arkadas ilk ay kac kilo verdiniz diye sormu$ ...
ben ilk diyet ayimda 6.kg vermi$tim ..

kuzum ben ilk hafta 3 kilo ikinci hafta 2 kilo sonraki iki haftada 1 er kilo verdim özledim o günleri ya

kuzum ben ilk hafta 3 kilo ikinci hafta 2 kilo sonraki iki haftada 1 er kilo verdim özledim o günleri ya

aynı şeyi ben yazacaktım dilaram ilk hafta 3.6 2. hafta2.2 3. hafta1 4.hafta1

bende çok özledim o günleriiiiiii

bi arkadas ilk ay kac kilo verdiniz diye sormu$ ...
ben ilk diyet ayimda 6.kg vermi$tim ..

aynı şeyi ben yazacaktım dilaram ilk hafta 3.6 2. hafta2.2 3. hafta1 4.hafta1

bende çok özledim o günleriiiiiii

Sizler ilk ayınızda çok güzel kilo vermişsiniz.Ama benim bu 2. haftam mesela sadece 600 gram verebildim.Oysa ki hiç fazla kaçırmadım da,sürekli yazarak kontrol ettiğim ve kaloriyi hesapladığım için dikkat ediyorum.Keşke ben de ilk aydan bu kadar verebilsem ama zor görünüyor

belki hızlanır kübra canını sıkmaaaaa

belki hızlanır kübra canını sıkmaaaaa

İnşallah ya,tabi ki her bünye bir değil ama bu kadar yavaş olması da insanı sabırsızlandırıyor Gerçi önümde daha uzuuunn bir süre var bunları verebilmek için.Her ay 3 kilo vereyim de fazlasını da eksiğini de istemem

bnede bi ara kilo veremedim doktora gitmiştim tüp bebek için troide baktılar yüksek çıktı diyetisyenim de troid yüksekken zaten veremezsin dedi canım bilgineee...

bnede bi ara kilo veremedim doktora gitmiştim tüp bebek için troide baktılar yüksek çıktı diyetisyenim de troid yüksekken zaten veremezsin dedi canım bilgineee...

Ben baktırmıştım troidime ama bir şey çıkmamıştı.İnsülin fazlası çıkmıştı aslında.Ama yine de kilo verebiliyorum.2 sene önce filan 15 kilo vermiştim.Ama geri aldım dikkat etmeyince İlk bir ayım dolsun ona göre duruma bakacağım artık

insülinde önemli canım kilo vermede bence bir ayını doldurmayı bekleme boşa kürek çekmemiş olursun tedavi edilkmesi gereken boyutta ise...

insülinde önemli canım kilo vermede bence bir ayını doldurmayı bekleme boşa kürek çekmemiş olursun tedavi edilkmesi gereken boyutta ise...

Zaten gidip baştan aşağı bir sağlık kontrolü yaptırırsam çok iyi olacak.Bakalım yine de 1 ay beklemek istiyorum.İğne fobim var çünkü :18:

diğer irem canım kaptanımız karışmasın:)

Bugünkü menümü yazayım kızlar

Sabah:yok
Ara:2 dilim ekmek,2 çay kaşığı bal,1 kibrit kutusu peynir,1 fincan şekersiz yarım yağlı süt,3 adet yeşil zeytin
Öğle:5 yemek kaşığı pırasa
Ara:6 adet eti form bisküvi
Akşam:3 yemek kaşığı pilav,1,5 yemek kaşığı yağlı yoğurt,1 adet derisiz tavuk butu,3 adet küçük küp şeklinde fırında pişmiş patates(elma dilimden daha küçük),yaklaşık 1,5 yemek kaşığı çekirdek

Aslında çekirdeği yemekten biraz daha önce yedim.Toplamda 1250 civarında kalori aldım bugün.Aslında 1500 mü olsa başlarda bilemiyorum.Daha sonra azaltmaya başlayınca bir şey kalmayacak gibi Bir de akşamdan sonra ara yapmayacağım çünkü fena halde üşüyorum.Hasta olmadan erkenden uyumak istiyorum :2::2:

Son düzenleme:
kızlar ben artık internetsiz yere gidiyorum hepinizi öpüyorummmmmmmm

yarın bildirimlerimizi bu formata uygun yapalım lütfen

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden:
toplam giden:
hedef:
spor:

bende menümü yazayım kızlar:
sabah çok geç kalkınca kahvaltı öğleyi buldu
kahvaltı:2 dilim ç.ekmeği
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık
2-3çatal menemen,şekersizçay
ara:2 kayısı,5 badem
akşam(dışarda yenince malesef):4dilim orta boy pizza,ligt kola
ama eve gelir gelmez 30 dk tempolu yürüyüş ve yeşil çay,5i 1yerde dönüşümlü içilecek gece boyunca

• menüm
  • sabah iki dilim ekmek peynir az miktarda,ve üc tatli kasigi recel
  • öglen mercimek corbasi ,salata,
  • ara misir patlamasi.cappucino
  • aksam yok ,bir bardak süt
  • ayrica 1.5 litre su icmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…