canım şimdi 3 gün yazmamış olanları listeye almıyoruz önceden konuştuğumuz gibi bunu yayınlaman iyi oldu aslındacanım benim ben nerden yazacağımı bilemedim özeline yollamaya çalışdım ama gelmedi
ahsen: (çarşamba geldi) 2gün
aleyna:1gün
aycaa35:1gün
bahar27:tam
bdybdy:tam
blackroseimmortal:1gün
calista:6gün
devran_26:tam
duyum:3gün
ecrinecrin:6gün
elmaSekeri23:1gün
eranisa:5gün
gkcnnn:6gün
Gulselda:1gün
gyk:1gün
irongirl:1gün
kkkmevsim:tam
kubragokhan:6gün
kubur:tam
masivam:tam
memuzin:6gün
serapes:1gün
seytankız:5gün
sonundaoldu(çarşamba geldi) tam
Suesue:1gün
Umuts76:3gün
yesil34:3gün
wintersun:2gün
54tuğba:6gün
umarım hta yapmamışımdır kızlarrrrr hatam varsaaa kusura bakmayın olurmu geçmiş yapa yapa gittim atladığım olabilir. hataaa çok önemli değilsee yüzüme vurmayın emi
doğum yapacak canım 1 ay yok başkasına da görünmek istemiyorum benim tedavide başladı koptum diyetttennnkaptanm neden bıraktın peki dıodn başka ilden gelıodu gelmicek mi yoksa başka bi nedeni mi var?
süpersinnnn kankamm yaa tbrk ederim maşallahhhhh sanaaaaaa ummahhhhhhhhhhhhben sana teşekkür etmek istiyorum bu hafta çünkü az kalsn ara vercektim gruba neymiş biraz klo almşm die beni silkeledin ve sayende kendimi toparladm bu hafta verdgm klo tamamen senn sayende cnm kankamm bnmmm
canım şimdi 3 gün yazmamış olanları listeye almıyoruz önceden konuştuğumuz gibi bunu yayınlaman iyi oldu aslında
doğum yapacak canım 1 ay yok başkasına da görünmek istemiyorum benim tedavide başladı koptum diyetttennn
kuzummm 3. günde kalanlar da mı alınmayacak ???
canım şimdi 3 gün yazmamış olanları listeye almıyoruz önceden konuştuğumuz gibi bunu yayınlaman iyi oldu aslında
doğum yapacak canım 1 ay yok başkasına da görünmek istemiyorum benim tedavide başladı koptum diyetttennn
sağol canımmmm başladık bakalımmmm geliştirme iğnelerinde 3 nisanda başlanacakanladm kaptanımmm ay tedavi başladı mı çok çok dua edeyrm senn içinnnnn
iremmmm kopmakkk yokkk sizinn veletler çıtır anne istiyorlarona göree
selam kizlaar
ma$allah kilo verenleri tebrik ediyorum , veremeyenler haftaya in$allah bunun acisini cikarirlar
üzülmeyin :))
bende tekrardan bugün tartildim burasi icin ve ilk bildirimimi aylar sonra tekrardan buraya yapiyorum
Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 67
Bu Hafta: 66
Giden: 1.kg
Toplam Giden: 22.kg
Boy: 1.68
Beden: 38
Spor: 60.dk
Hedef: 60
Yarindan Itibaren Menümüde Payla$cam
iremmmm kopmakkk yokkk sizinn veletler çıtır anne istiyorlarona göree
valla oyle once çıtır olcz sonra bebiş gelckk
kaptanm yne dkkat eder bence yaa elinde diyetsynn listeleri de varr kopmaz bence
ben misafirliğeee gidiyorummmmm yok anacım yok bu misafirlik varkenn ben zayıflayamam
naber fistiklar..valla ben grip olmusun iki ündür zehirlenmis hamamböcesi gibi ayaklari diktim havaya yatiyorum:))
naber fistiklar..valla ben grip olmusun iki ündür zehirlenmis hamamböcesi gibi ayaklari diktim havaya yatiyorum:))
olablrrr o tedavi klo aldırablıomş ama sen zaten bilnçli beslenıosn sana bşeyck yapmaz bence bebiş gelnce alcn klo sadece inşşşşşşşşbu hafta 7 hafta diyetimi uygulamyı düşünüyorum başladım yanii güzel kilo veririm umarımmm ama içtiğim ilaçlardan mıdır nedir canımacayip yemek yemek istiyorrr dayanamıyorummm
süper vermşsn cnm çok tebrk ederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?