80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Başlangıç: 88
Geçen Hafta: 87.5
Bu hafta:87.1
Giden 0.4
Toplam Giden: 0.9
Hedef: 60
Boy: 165
Beden: 44-46

canım şimdi 3 gün yazmamış olanları listeye almıyoruz önceden konuştuğumuz gibi bunu yayınlaman iyi oldu aslında
kaptanm neden bıraktın peki dıodn başka ilden gelıodu gelmicek mi yoksa başka bi nedeni mi var?
doğum yapacak canım 1 ay yok başkasına da görünmek istemiyorum benim tedavide başladı koptum diyetttennn

ben sana teşekkür etmek istiyorum bu hafta çünkü az kalsn ara vercektim gruba neymiş biraz klo almşm die beni silkeledin ve sayende kendimi toparladm bu hafta verdgm klo tamamen senn sayende cnm kankamm bnmmm
süpersinnnn kankamm yaa tbrk ederim maşallahhhhh sanaaaaaa ummahhhhhhhhhhhh

kuzummm 3. günde kalanlar da mı alınmayacak ???

yeni gelenler iki hafta bekler 3 gün yazmayanda 1 hafta bekler yani o hafta listeye giremez sonraki hafta paylaşır ve listeye girer

anladm kaptanımmm ay tedavi başladı mı çok çok dua edeyrm senn içinnnnn

selam kizlaar
ma$allah kilo verenleri tebrik ediyorum , veremeyenler haftaya in$allah bunun acisini cikarirlar
üzülmeyin :))

bende tekrardan bugün tartildim burasi icin ve ilk bildirimimi aylar sonra tekrardan buraya yapiyorum

Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 67
Bu Hafta: 66
Giden: 1.kg
Toplam Giden: 22.kg
Boy: 1.68
Beden: 38
Spor: 60.dk
Hedef: 60

Yarindan Itibaren Menümüde Payla$cam

süper vermşsn cnm çok tebrk ederm

iremmmm kopmakkk yokkk sizinn veletler çıtır anne istiyorlar ona göree

valla oyle once çıtır olcz sonra bebiş gelckk
kaptanm yne dkkat eder bence yaa elinde diyetsynn listeleri de varr kopmaz bence

bu hafta 7 hafta diyetimi uygulamyı düşünüyorum başladım yanii güzel kilo veririm umarımmm ama içtiğim ilaçlardan mıdır nedir canımacayip yemek yemek istiyorrr dayanamıyorummm

naber fistiklar..valla ben grip olmusun iki ündür zehirlenmis hamamböcesi gibi ayaklari diktim havaya yatiyorum:))

bu hafta 7 hafta diyetimi uygulamyı düşünüyorum başladım yanii güzel kilo veririm umarımmm ama içtiğim ilaçlardan mıdır nedir canımacayip yemek yemek istiyorrr dayanamıyorummm
olablrrr o tedavi klo aldırablıomş ama sen zaten bilnçli beslenıosn sana bşeyck yapmaz bence bebiş gelnce alcn klo sadece inşşşşşşşş
naber fistiklar..valla ben grip olmusun iki ündür zehirlenmis hamamböcesi gibi ayaklari diktim havaya yatiyorum:))

hoşşgeldn adaşım çook geçmiş olsnn ben de dıorm adaşım kolay kolay üç kez yazmamazlk yapmaz menusunu nedeni varmş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…