sagol canim..ben anladim bak bu ikinci defadir aynisi oluyor..iki haftadir sabah erkenden yürüyüse cikacagim diyorum..gecen hafta bir gün ciktim.3 gün hasta yattim..bu hafta bir gün ciktim bu 2.günüm hasta yatiyorum..bence sabah yürüyüsü bana iyi gelmiyor..havalar daha tam isinmadigindanmidir nedirgeçmiş olsunnnnn
ay ay bitirdin beni kiz..bu ne güzel selam kelam:))Günaydın,sizleri gördüğümde kibarlığımın dip, patavatsızlığımın tavan yaptığı dostlarım. Günaydın, aklımın bir köşesini hep işgal eden beleş kiracılarım. Günaydın, dostluk tanımlarım, ürkek yanlarım, düşüncelerimin medcezirleri, Günaydın, varsınız ya hani iyiki varsınız, benim günüm zaten aydın
itiraz ediyorum...ben en fazla iki gün yapmadim....banane bananeeeeeeeeeeeee...bu kural konduktan sonra iki gün yapmadim..sekercim iyice baktinmi yanlisin olmasin..yoksa ben bildirim yapmadimda yaptimmi saniyorum..banane yaaaaaaaaaaa bende bu hafta 400 gr daha gitmissssss bosami gitmis simdi...adaşım neden yazmadı ki üç kez ya o duzenli yazardı halbuki :44::44::44:
bencede..gidiyorsun bari birseyler tikinda git:))ben misafirliğeee gidiyorummmmm yok anacım yok bu misafirlik varkenn ben zayıflayamam
hosbulduk canim..ya üc gün yazmamisimda iger gün dünün menüsü diye yazmisimdir elkide..neyseeeeee elmasekerim birdaha bakar demi canim:)) bir yanlislik var gibi gibi:)) bu hafta listeye aliiiiiiiiiiiiiiiin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben 400 gr daha vermisim banane yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaolablrrr o tedavi klo aldırablıomş ama sen zaten bilnçli beslenıosn sana bşeyck yapmaz bence bebiş gelnce alcn klo sadece inşşşşşşşş
hoşşgeldn adaşım çook geçmiş olsnn ben de dıorm adaşım kolay kolay üç kez yazmamazlk yapmaz menusunu nedeni varmş ...
sagol canim..ben anladim bak bu ikinci defadir aynisi oluyor..iki haftadir sabah erkenden yürüyüse cikacagim diyorum..gecen hafta bir gün ciktim.3 gün hasta yattim..bu hafta bir gün ciktim bu 2.günüm hasta yatiyorum..bence sabah yürüyüsü bana iyi gelmiyor..havalar daha tam isinmadigindanmidir nedir
ay ay bitirdin beni kiz..bu ne güzel selam kelam:))
itiraz ediyorum...ben en fazla iki gün yapmadim....banane bananeeeeeeeeeeeee...bu kural konduktan sonra iki gün yapmadim..sekercim iyice baktinmi yanlisin olmasin..yoksa ben bildirim yapmadimda yaptimmi saniyorum..banane yaaaaaaaaaaa bende bu hafta 400 gr daha gitmissssss bosami gitmis simdi...((((
bencede..gidiyorsun bari birseyler tikinda git:))
yok anam yaaaaaaaaa karar verildikten sonra ben sadece iki gün yazmadim..ondan önce evet 3 gün yazmamistim ama kanun yoktu ...ireeeeeeeeeeeeeeeem yetis...yokmu sahit falan yahu kizlar duyum yazdi deym ben baktim deyim gördüm yazmis deyin..o kadar gecmisi kim kurcalayacak simdiduyumummmmm ablaMMMM çoookk geçmiş olsunnnnnnnnnn ablammmm ben çıkıyorum vaktim yokkk geri dönüpp yine bakardım daaa sen kendini bilirsinn sen 3 gün yazmadın değil miiii benim notlarda öyle görünüyor amaaa hakkaa girmekk istemiyorummmmmm hadi çoookkkk öpüldünüzzzzzzzzz kankammmmmm
yok anam yaaaaaaaaa karar verildikten sonra ben sadece iki gün yazmadim..ondan önce evet 3 gün yazmamistim ama kanun yoktu ...ireeeeeeeeeeeeeeeem yetis...yokmu sahit falan yahu kizlar duyum yazdi deym ben baktim deyim gördüm yazmis deyin..o kadar gecmisi kim kurcalayacak simdi
neyse kaptan diyrsa dogru diyordur needek((
kural kuraldir cekicez cezasini neyapalim...peki simdi ben 2 haftamigiremeyecegim listeye bir haftami...kuzummmm işi 2 kaptanla sabitlemek kötü oluyor yoksa ya dilaram ya da ben bi göz kırpardık sanaaa
Başlangıç: 87
Geçen Hafta: 86,4
Bu hafta:85
Giden:1,4kg
Toplam Giden: 2kg
Hedef: 65
Boy: 162
Beden: 46
Spor:koşubanında hergün 30dk tempolu yürüyüş
kutlarim seni bir haftada nerdeyse birbucuk kilo cok ii:)
canım benim ben nerden yazacağımı bilemedim özeline yollamaya çalışdım ama gelmedi
ahsen: (çarşamba geldi) 2gün
aleyna:1gün
aycaa35:1gün
bahar27:tam
bdybdy:tam
blackroseimmortal:1gün
calista:6gün
devran_26:tam
duyum:3gün
ecrinecrin:6gün
elmaSekeri23:1gün
eranisa:5gün
gkcnnn:6gün
Gulselda:1gün
gyk:1gün
irongirl:1gün
kkkmevsim:tam
kubragokhan:6gün
kubur:tam
masivam:tam
memuzin:6gün
serapes:1gün
seytankız:5gün
sonundaoldu(çarşamba geldi) tam
Suesue:1gün
Umuts76:3gün
yesil34:3gün
wintersun:2gün
54tuğba:6gün
umarım hta yapmamışımdır kızlarrrrr hatam varsaaa kusura bakmayın olurmu geçmiş yapa yapa gittim atladığım olabilir. hataaa çok önemli değilsee yüzüme vurmayın emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?