80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsunnnnn
sagol canim..ben anladim bak bu ikinci defadir aynisi oluyor..iki haftadir sabah erkenden yürüyüse cikacagim diyorum..gecen hafta bir gün ciktim.3 gün hasta yattim..bu hafta bir gün ciktim bu 2.günüm hasta yatiyorum..bence sabah yürüyüsü bana iyi gelmiyor..havalar daha tam isinmadigindanmidir nedir

ay ay bitirdin beni kiz..bu ne güzel selam kelam:))

adaşım neden yazmadı ki üç kez ya o duzenli yazardı halbuki :44::44::44:
itiraz ediyorum...ben en fazla iki gün yapmadim....banane bananeeeeeeeeeeeee...bu kural konduktan sonra iki gün yapmadim..sekercim iyice baktinmi yanlisin olmasin..yoksa ben bildirim yapmadimda yaptimmi saniyorum..banane yaaaaaaaaaaa bende bu hafta 400 gr daha gitmissssss bosami gitmis simdi...((((
ben misafirliğeee gidiyorummmmm yok anacım yok bu misafirlik varkenn ben zayıflayamam
bencede..gidiyorsun bari birseyler tikinda git:))

hosbulduk canim..ya üc gün yazmamisimda iger gün dünün menüsü diye yazmisimdir elkide..neyseeeeee elmasekerim birdaha bakar demi canim:)) bir yanlislik var gibi gibi:)) bu hafta listeye aliiiiiiiiiiiiiiiin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben 400 gr daha vermisim banane yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

duyumummmmm ablaMMMM çoookk geçmiş olsunnnnnnnnnn ablammmm ben çıkıyorum vaktim yokkk geri dönüpp yine bakardım daaa sen kendini bilirsinn sen 3 gün yazmadın değil miiii benim notlarda öyle görünüyor amaaa hakkaa girmekk istemiyorummmmmm hadi çoookkkk öpüldünüzzzzzzzzz kankammmmmm

y kizlar az önce igrenc birsey oldu:))
ben hasta yatagimdan yazarken bunlari iki elimle yaziyorum ya birden hapsuruk geldi..pecetemi alayim derken yetistiremedim ..leptopun üzerineeeeeeeeeee hapsurdum ama istemeden vallahide billahi:)) tabi ekran klavye kepsi grip virisi tükürük sümük ne varsa yani:)) üstelikte leptop esiminki..onunki daha hizli calisiyor hazirda evde yokken onunkini acayim dedim..silmeye calistim ama aralarda benim hafamin bilumum deliklerinden firlayyan sulu sulu seyler kaldi:2::2::2: bizim herif bir duysa varya kiyameti koparir:)))))) nasil yapsakki

yok anam yaaaaaaaaa karar verildikten sonra ben sadece iki gün yazmadim..ondan önce evet 3 gün yazmamistim ama kanun yoktu ...ireeeeeeeeeeeeeeeem yetis...yokmu sahit falan yahu kizlar duyum yazdi deym ben baktim deyim gördüm yazmis deyin..o kadar gecmisi kim kurcalayacak simdi
neyse kaptan diyrsa dogru diyordur needek((

mrb kızlar
kilo bildirimi
başlangıç:80
geçen hafta:73.9
bu hafta:73.3
giden:600g
top.gien:6.7 kg
spor:45dk leslie​

sabah:
iki dilim ekmek
peynir
sahanda yumurta
bir catal kadar recel

öyle: bir dilim ekmek sahanda yumurta
ara: elma-yarim saat sonrada bir tane cokomel

aksam:5-6 kasik melemen
4-5 kasik sebze

selam bende 3 gün yazmamışım yaa üstelik bu hafta ilk defa listeye girecektim neyse sağlık olsun ne yapalım haftaya inşallah gireriz listeye

dünkü menüm

sabah 1 kk b.peynir
5 zeytin
domates
2 dilim ekmek

ara yok

öğlen 1 kase çorba

ara 1 kaşarlı tost
2 kuru incir

akşam 4 tane ızgara köfte
salata

ara 1 dilim yaş pasta kardeşimin doğum günüydü napayımmm(

baslangic:82.6
gecen hafta:79.2
bu hafta:78.9
giden:300 gr
toplam giden:3,700
hedef 6.ayin sonuna65
spor..eh iste:)))))))))

kalan süre:3 ay 20 gün
azim:azaldi
bogaz:acildi
havalar isindi..
girip:salaklastirdi...
koca:kocaltti ay kendimi kaybettim bir an bu hafta listeye giremeyecegimi ögrendigimden:)) 300 gr miis zaten verdigim..haftaya 300 gr..avantajim olur:))

kuzummmm işi 2 kaptanla sabitlemek kötü oluyor yoksa ya dilaram ya da ben bi göz kırpardık sanaaa

Başlangıç: 87
Geçen Hafta: 86,4
Bu hafta:85
Giden:1,4kg
Toplam Giden: 2kg
Hedef: 65
Boy: 162
Beden: 46
Spor:koşubanında hergün 30dk tempolu yürüyüş

selam canlar

önce dünkü menümü yazayım

sabah

1.5 dilim çavdar ekmeği
1 dilim süzme peynir
4 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta

ara öğlen birarada :) misafirlikteydim

1 parça patates püresi bezelyeli havuçlu turşulu 2 köfte büyüklüğünde
1 dilim soslu kek oda 2köfte kadar :)

ara

2 kuru kayısı

akşam

1 dilimçavdar ekmeği
6 kaşık kuru fasulye
1 bardak ayran

ara
3 dilim ayva
1 portakal

Selamm güzel hanimlarr...güzel bir pazar gecirmeniz dilegiyle...

Gulselda:1gün
canim Elmasekerim ben her gün geldim ve menümü verdim...bir yanlislik olmasin canim

dünkü menümü vereyim önce
kalkis:1 elma
gec kalktigim icin kahvalti ve ögle:Hindi Etli Salam,3-4 dilim salatalik,2 yaprak marul,yarim domates,haslanmis yumurta,cok az beyaz peynir ve 3 dilim tam tahilli ekmek
ara yok
aksam:1 kasik et yahni ve 1 kasik bulgur pilavi
1/2 seftali
75 gr sade yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…