80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kilo bildirimim

Başlangıç 88

geçen hafta 82,80

bu hafta 82,20

giden ,600 gr

toplam giden 5.800

hedef 80

spor yok

hedefine az kalmis tebrikler canim

Başlangıç: 87
Geçen Hafta: 86,4
Bu hafta:85
Giden:1,4kg
Toplam Giden: 2kg
Hedef: 65
Boy: 162
Beden: 46
Spor:koşubanında hergün 30dk tempolu yürüyüş

cok güzel gidiyorsun canim ya...1,4 gr cok iyi bence

cok cok gecmis olsun canimm ama iiggg yanii:))))
sabah:
iki dilim ekmek
peynir
sahanda yumurta
bir catal kadar recel

öyle: bir dilim ekmek sahanda yumurta
ara: elma-yarim saat sonrada bir tane cokomel

aksam:5-6 kasik melemen
4-5 kasik sebze
yakinda civciv cikacak kus cikacak:) hep proteine yüklenmissin canim

naber fistiklar..valla ben grip olmusun iki ündür zehirlenmis hamamböcesi gibi ayaklari diktim havaya yatiyorum:))

yakinimda olsan sana güzel bir corba yapardim cabucak sökerdin gribi cok gecmis olsun tekrardan.

azmine hayran canim ve gecen haftadan bu yana 1 kilo cok iyi.

Başlangıç 87

geçen hafta 83

bu hafta 82

giden 1

toplam giden 5

hedef 65

bu hafta hic spor yapmadim ama haftaya devam edecegim insallah birde benim digital tartim yok.o yüzden yuvarlak aliyorum rakamlari insallah sorun degildir.

tebrik ederim canımmmm

başlangıç:86
geçen hafta:71.400
bu hafta:71.400
giden:0
toplam giden:14
hedef:65
spor:yuruyuş

kızlar bu hafta o kadar dikkatte ettim ama cayın yanına yediyşim şeyler beni mahvetti

duyum diyordu dimi sana:) ama o kadar kilo vermissin yani kalan 6 kiloyuda verirsin canim azmini yitirme

annene gecmis olsun dileklerimizle...

300 gr vermissin canim o kadar kacamaklara ragmen...azmin azalmasin havalar actikca icin civil civil olsun, yaz tatilinde süper bir vucütla girecegini düsünerek motive olmaya devam et...

Kilo veren arkadaşları tebrik ederim.....

Öznurcum geçmiş olsun hastayım diye salma gene ama :)))

iremcim saol canım bu hafta gene hastanelerdeydım o yüzden fazla gelemedim troidi düzelttik hormon problemi çıktı :))

gülselda canım saol ama bu benim daha ilk hedefim kendimi korkutmamak için 80 yazmıştım daha bayağı bi var :) Bu arada senide tebrik ederim çok iyi gidiyorsun yanılmıyorsam 2 hafta olmuştu değilmi geçen hafta rekor kırmıştın :))

Elma şekerim sen napıyorsun pek bakamadım bu hafta sallamadın gene değil mi :))

tesekkür ederim canim evet subat 24 ten bu yana 17 gün olmus.

Kilo bildirimim

Başlangıç 88

geçen hafta 82,80

bu hafta 82,20

giden ,600 gr

toplam giden 5.800

hedef 80

spor yok
gittikce azaliyor demi kilo verisler..ama cok normal:)) azalmasini bekledim dermisim sana rakip oldum olali dogrudürüst diet bile yapamadim:))ya hastalandim ya kötü günler gecti...insallah bu hafta bir aksilik olmazda dise dis basa bas:))

teşekkür ederimmmmm:)birde bu hafta regl oldum, haftaya daha ümitliyim inş.
ins.

yahu ne yemissin sen..daha dogrusu hicbirsey yememissin..kiz bir kasik pilavla bir kasik yemekle sabahmi olur:)) valla menündeki toplam kaloru birak 1000-1200 arasinida 700 -800 belki..sadece kahvaltidaki tahinli ekmekler yapmistir kalori toplaminida:))

yok ben zaten hizlaniyorum bu hafta..3 ay 20 günüm kalmis.daha vermem gereken 13-14 kilo var..haftalik en azindan bir kiloyu garantilemeliyim..malum regl haftalari falan...´biraz harekete gecmem gerek..ablam 68 olmus.onun verdigi kiloyla annem hava atiyor bana:))))))) dedim bende tik yok..78-79 arasi gelgitlerdeyim...hizla kilo vereyimde süpriz yapayim onlara:))
yok yok salarmiyim..dedigim gibi 6.ayin sonunda 65 olmaliyim..en azindan 69 da olsa görmeliyim 6 lari:))

yahu ben geliyorum millet kaciyor ne is...ben hep yalniz kalmaya mecburmuyum..itirazim var bu yalan dolanaaaa benim bu kilolarla ne zorum varki tuttu basenlerimi birakmiyor bu gün arabesk takiliyoruz:)

gelin yahu gitmeyin..gene yapayalniz kaldim..korkmayin arkadaslar grip internetten bulasmiyormus..virüs bulastirmama garantisi veriyorum size:)))

Arabesk mi hiç çekilmez :))) Hava zaten kasvetli uyuyasım var hareketli bişeyler olsun :)))

Azaldı vermeler gerçekten gram gram gidiyo napalım bunada şükür.. Troiddi hormondu kolestroldü derken birsürüde hap içiyorum Ama bu hafta bende iddalıyım 2 kg dan az vermem dermişimmmmm sadece derim :))))

diyordu ya bir saair:birde raki sisesinde balik olsam diye..bende tickerde balik oldum..nasil begendinizmi:)

ay canim ya o trio dedigin guatrmi oluyor..bendede cikti yarin sabah ilaca basliyorum.3 ay sürecekmis...neden engelliyor kilo vermeyi..haplar istahmi aciyor nedir?
hadrililli lillililiyar haydirililliiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaaar

hosgeldin adasim nevar ne yok..dusydunmu bu kaptanlar bu hafta beni listeye almiyacaklar..ceza aldim:)

ya evt kankamn listede gördm seni hatta yazdm neden boyle oldu ki die adaşm duzenli yazardı hep die sonra bu haftann zor gectgini ogrendm neyse bu haftalk boyle olsn bi daha salmak yok kendiniii ben de bi kere yazmdm menumu bu hafta ful yazcm Allah nasip ederse bi de yarın spora başlıcam aralarım baya olur artık cunku spor bogazı acar aralarım duzenli olursa saldırmam en azından ...

ay canim ya o trio dedigin guatrmi oluyor..bendede cikti yarin sabah ilaca basliyorum.3 ay sürecekmis...neden engelliyor kilo vermeyi..haplar istahmi aciyor nedir?

İşte buu coşalımmmmm :))))

haplar değilde troid zorluyor vermeyi sende hangi cinsinden çıktı çeşit çeşimiş bunlarda :))

kesinlikle haklisin..hadi duygucum bu hafta söyle 1-2 kilo verelimde kendimize gelelim demi ama:))

çok geçmiş olsn adaşım yok iştah acmz da hormonlar troid metablzmayı yavaşlatıo hızlandırıcı olarak sen bnm dedgm ballı tarcınlı cayı yap bak bi hafta yapıp bi hafta bırakcz ama ben de yarın başlıorm...
diyordu ya bir saair:birde raki sisesinde balik olsam diye..bende tickerde balik oldum..nasil begendinizmi:)
çok şeker olmşş

geçmiş olsn cnmm şimdi nasl peki duzene grdi mi hormonlar ? hayıt hapı duzenlıo hormonları aklnda bulunsun ...

Selamm güzel hanimlarr...güzel bir pazar gecirmeniz dilegiyle...

Gulselda:1gün
canim Elmasekerim ben her gün geldim ve menümü verdim...bir yanlislik olmasin canim

canım ben,im dünün menüsünmü bugün yazdın yaaa eksiklik orda yanlışklık yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…