80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İşte buu coşalımmmmm :))))

haplar değilde troid zorluyor vermeyi sende hangi cinsinden çıktı çeşit çeşimiş bunlarda :))

valla ben cinsini cibiliyetini bilmiyorum..35 yas cekapim vardi ya..doktor bana dedi gayet iyisin..sadece sekerin biraz düsük..bilmemne sekeri vsrmis.eczaneden al..basin döndükce at agzina diye..sen sakrak eve geldim..doktor arkamdan esimi aramis.. esiniz receteyi almayi unutmus diye..allah allah dedim..gittim ne is hani iyiydim ne recetesiymis bu diye...meger kilo veremiyorum diye 5-6 ay önce doktor gitmistim..oda baska yerlere sevk etmisti..guatira falan baktirmak icin..sonuc ev doktoruna gitmis..oda sonradan görmüs..soramadim cinsi ne ne is diye:)) aldim ilaci yarin sabah baslayacagim insallah.3 ay sonra kontrole gidecegim..bakicaz artik

ay hep yapacagim diyorum sabaha unutuyorum..simdi balli tarcinli cayi nasil yapiyorduk..cubuk tarcin olmaza toz olsa olurmu?

kesinlikle haklisin..hadi duygucum bu hafta söyle 1-2 kilo verelimde kendimize gelelim demi ama:))

tmm bak hepimizi bi anlşama yapalım bu hafta o popoları kaldlrm azcık gerçi bu hafta yne soguk da burası belki hafta içi ısınır en azından gunde yarım saat yürüyüş ya da leslie o da olmazsa bisiklet herkes yaşam tarzına göre bşeyler yapsın hareket için hiçbşey olmuosa bi durak erken inin otobusten ...bnm adımsayarım da var havalar ısınsın onu da kullancm
bi de metbolzma hızlandırıcı da bşeyler yapalım sizin de var mı bldgnz bşeyler ben çöreotunu ve tarcınlı ballı çayı blıorm ...

saol canım benim Hayıt hapı ne canım?? troidi biraz düzelttikte hormonlara daha yenı başlıycam cuma günü çıktı ortaya onuda düzeltçez inşallahhh :))

Anladım canım geçmiş olsun ama sen genede her ay tsh ına baktır değerler çok çabuk düşebiliyo

ben geldimmmmmmmmmmmmm

bu adam bana yan cizdi ya(((( önce gezmeye gidiyorum dedi..kaynanamlardan aradi..görümcemin kizinin dogumgünü var bugun..geliyorsan alayim seni diye..hic halim yok gelemeyecegim dedim..o zaman ben yemek gnderirim sana dedi..actiktan öldüm yemek gelmedi( anacim olsa bir sicak corba yapardi...yahu gurbetlikte hasta olmakta zor be..insan kendini tam kimsesiz hissediyorr...iyiki kizlarimda varda arada bir sicak cay getiriyorlar..ya seraps arabeskte cekilmez diyorsunda kendimi emrah gibi hissediyorum noolcak:))

ay hep yapacagim diyorum sabaha unutuyorum..simdi balli tarcinli cayi nasil yapiyorduk..cubuk tarcin olmaza toz olsa olurmu?

toz da olur bi tatlı kaşıgı at bi bardak kaynar suya üç dk daha kaynasn brlkte sonra bi buyuk kupaya iki çay kaşığı bal koy tarcınlı kaynar suyu da dök üstüne çok hoş bi kokusu ve tadı oluo bon apetit

sagol canim

valla haklisin adasim ya...saldikca saldik valla..tamam yarim saat günlük yürüyüs yada bisiklet ...tüh ya su bisiklet iskencesi basladi gene

Cnm bebek mi düşnuosn ? ben bebek topgndeym aynı zamanda arkdaslrmn bazılarının hormonlarında problem çıktı hayıt hapıyla duzene grdi hep hamiş kaldılar agnucaston adı hapın araştır bi istersn eczanelerden çok rahat bulrsn cnm...

Son düzenleme:
hastayim acim..daha alt kata inmedim..tüm günüm yatakodasi ve wc arasinda gecti ..aklim kaynanamin yaptigi yemeklerde:)) antep yöresi revasta bugün..dolmalar loluglar:)) esasindada aciktim ben..yemegin gelecegi yok..kizima söyleyeyimde iki yumurta kirsin yiyeyim naapalim..gerci gülselda gene civcivcikacak kus cikacak diicek ama proteinden baskada birsey yokki evde hazir:)

sagol canim

valla haklisin adasim ya...saldikca saldik valla..tamam yarim saat günlük yürüyüs yada bisiklet ...tüh ya su bisiklet iskencesi basladi gene

ben yarın spora baslıcam ya istyrm butun arkdaslrm bşeyler yapsn hepmz hızlandrlm bu işi duruşu ortadan kaldrlm bu havalar da duzelsn artık allahım neolur çok guzel planlarm var en az haftada iki gun yürücem adımsayarımı takcm termal eşortmanlarmı giycmm ...

hosgeldin sekerim..noooldu cok kacirmadin insallah yemeyi

2 mercimekli köfte ama sıkımlarrr çok ufaktı 1 tane kurabiye bir tanede çiğ börek gibi ama fırında pişmiş patatesli börek yedimmm nasıl :) kız duyum şimdi senin ayın 7 si 8 i birde dün yok ayın 8 ine baktım görmeedim bide 7 sine bakayım mı sen eminmisin 2 gün olduğuna

Senin yine kızların var ben napayım gurbette de değilim ama hasta olunca kimseyi çağırmam sürüne sürünede olsa yemeğimi yapar çocuğa bakarım bu seferde kocam inanmaz hasta olduğuma :))))

Emrah gibi hissetme hadise gibi falan hisset :)))

kıyamam ben sanaaa çorba falan içsen daha ii aslnda içini ısıtır olsaydım orda yapar getrrdm hemen

tamam canim ilk firsatta deneyecegim

evet canım bebek düşünüyorum benimde bir hormonun değeri diğerlerine göre orantısız şekilde yüksek çıktı benim doktordo diane diye bi hap verdi kırmızı kartı ilk gördüğüm gün kullanmaya başlıycam sonrasında tekrar gidicem bide glucophage diye diabet hastalarının kullandığı bir hap verdi o da kolaylaştırıyormuş hamileliği ama tedavi bitmeden korunmayı bırakamıycam ben ..

kıyamam ben sanaaa çorba falan içsen daha ii aslnda içini ısıtır olsaydım orda yapar getrrdm hemen
canim benim sagol yemis kadar oldum..

ay canim benim körle sagirlar birbirini agirlar.ben sana bakayim sende bana:)))

himm bu durumda cezayi hakettin hic firindaydi ufakti diye bahane uydurma borver sekerim yorma kendini bu haftayi cezali geceriz bissolmaz:))

yok ablam 7 ye de baktımmmm benim suçum yok (((( hak ettim mi dersin :))))) ama diyetisyen 1 tam tatlı 1 tam tuzlıu deömişdi ya DDDDD cezam neyse razıyımm ablammmm zaten 1 kilo daha artıdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…