merhaba
öncelikle lütfen kimse kirilmasin kimse alinmasi...
ben buraya ilk girdimde, sabahlari derse gitmeden yani 8-9 arasinda mutlaka kilomu bildirdim,
versemde vermesemde, ama sunu sölemk istiyorum, bazilarin gercek verdikleri kilolari yazdiklarini düsnmüyorum. cünkü ben ilk iki ay cok ski bir diyet ve spor yaptim ona ragmen durmalar oldu
veya 100 grciklar oldu. gercekten is burda DESTEK den cok INADA bindi bence...
bu yüzden hic icimden gelmiyor yazmak. ama sirf kendi kontrolüm icin yaziyorum, ne birincilik gözümde nede baskalarina nispet... verdiysem verdim veremediysem veremedim... ama her hafta verilebilceni düsünmüyorum. bazen kacamakla bakiyorum ve ona ragmen o kadar kilo... hayret ediyorum.
bana ters, benim sefkimi kaciyor...
bu hafta veremedim, bu ne ilk nede son, hatta bence ck iyi kiloyu saglikli veriyorum ve kilolarim oturuoyr...
bu yaziyi yazmamin tek sebebi, benim inanmama ( ne kadar önemli ya da degil umrumdan degil,paylasmak istedim) ve benim sefkimin kirilmasin...
slm kızlar bana ne kadar uğurlu geldiniz böyle inanın çok mmutluyum değerim 72 çıkmış doktor hamilesin dedi ama bebek daha çok küçük yerleşmemiş olabilir çok dikkatli ol salı günü tahlilleri tekrarlıycaz dedi
bi merhaba demedim eflatunun fotoları görünce atladım hemen,
merhaba kızlar nasılsınız
bu kıssda kim yaa :)))))
baharnaz cıĞım bana mı dedİn??
ay topiciğimizi güzel hatunlar doldurmuşta haberimiz yokmuş,baharnaz ne kadar şirin bir suratın var kuu,gelelim kiloya valla flatlinersin dediği gibi türk erkeklerinin beğendiği bir tipsin hayatım ama kilolar söz konusu olunca erkek falan para etmiyor dimi canım arkadaşım
bu arada bi pot kırdım hemen sildim umarım kimse okumamıştır,yada okuyup anlamamıştır neyse bugünlerde bi ablağım anlatamam biraz geç anlıyorum yada karıştırıyorum bi çok şeyi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?