80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevgicimm.. albüme koydum cnmm.. ama yüzümü sildim.. sizi o güzellikten mahrum bırakmak gibi olcak ama sırnaşık şey napiimm kıı.. internetin hali belli mi olur :)))

ayy cnımm çok sağol valla sevgim yaa.. kızz salarmıyım kendimi.. bunları duyunca daha bi hırslanıyorum... devam inş... bi de profildeki resim yılbaşı gecesi çekilmişti.. 87 flndım yani..buraya gelip asıl diyete başlayışım 92 kiloyla oldu cnmm... o halim yok malesef.. olsa koyardım bi fark var bi fark var cnmm.. o zaman anlarsın asıl ...
ilk giriş 90 dı ama ertesi gün 92 yi görmüştüm ne hikmetse.. son nafakamı topladım galiba o gün bi daha yiyemicem diye.. :roflol:

baharnazcım cvp yazdığın yerde gelişmiş cevap seç.. eklenti ekleden bilg. dan gözatla bul resmi.. yükle de.. o eklenir zaten... biz açar bakarız cnmm... sonra da msj ın altındaki edit varya.. o resmi koyduğun mesajdaki ama.. onu seçip silersin yazan yeri..

HER NE KADAR SANA KATILMIYOR OLSAMDA SAYGI DUYUYORUM...BU YAZIYI YAZDIĞINA GÖRE KİMSE ALINMASIN DEMİŞSİN FAKAT MUHAKKAK AKLINDAN GEÇN BİR İSİM VARDIR. Kİ ALINMASIN DEMİŞSİN NİYE YAZDIN MADEM..... BEN ÜSTÜME ALINIYORUM ÇÜNKÜ BU HAFTA;YENİ OLDUĞUM İÇİN ÇOK SIKI YAPTIM VE İLK HAFTA OLDUĞU İÇİNDE ÇOK ÇABUK VERDİM ZATEN BUNA İNANMAK VEYA İNANMAMAK SİZE KALMIŞ.. AYRICA İLK HAFTA Kİ BURDAKİ İLK HAFTAM OLMAM DIŞINDA SIKI YAPMAM OLARAK İLK HAFTAM OLDUĞU İÇİN AYRICA KİLOM NORMALDN ÇOK OLDUĞU İÇİN BİRAZ FAZLA VERMİŞ OLABİLİRİM..VE İLK HAFTA OLDUĞU İÇİN TOKSİN VE ÖDEM GİDİYOR Kİ BUNUDA SENİN BİLMEN GEREKİR ASLINDA.... BU ŞEKİLDE BELKİ HERKES DÜŞÜNEBİLİR AMA BENCE PAYLAŞMAN HOŞ OLMAMIŞ...BEN VE HERKESİ AZDA OLSA BELLİ ETMESELERDE KIRMIŞSIN....GERÇEKTEN VERDİM...VERMEMİŞ OLSAM BİLE BU BENİ İLGİLENDİRİR SENİ DEĞİL......BÖYLE BİR İNSAN OLMADIĞIM DA KESİN OLDUĞU İÇİN ÜZÜLDÜM AÇIKCASIII...BENCE SEN 7. GRUBA BİR BAK HAFTADA 6KG. VERREN VARR...İNŞ. BENİM DIŞIMDA KİMSE GERÇEKTEN KIRILMAMIŞTIR...
BU ARADA BEN AYRICA 8. GRUBA DA BAŞLIYORUMM ÇÜNKÜ BU SEFER VERMEM GEREKİYOR VE ÇABUK TA OLSA VERMEM GEREKİYOR..4 YILLILK EVLİYİM VE BEBEK DÜŞÜNÜYORUZ KİLOLU OLD .İÇİN ADET OLAMIYORUM VE ADER OLMAM İÇİN KİLO VERMEM GEREKİYOR...İNŞ. BENİ ANLAMIŞSINDIR... :umursamaz:

ÇOK SEVİNDİM CANIM:):) İNŞ.. BEBİŞİNE KAVUŞURSUN...:CüvCüv:

bi merhaba demedim eflatunun fotoları görünce atladım hemen,
merhaba kızlar nasılsınız

HEPİNİZE GÜNAYDIN KIZLAR...

BUÜGN SABAH GİREMEDİM...DÜNKÜ YEDİKLERİMİ YAZIM

SABAH; 2 DİLİM ÇAVDARLI EKMEK + YARIM DOMATES + 1 DİLİM DİL PEYNİRİ

ARA; HAYIT ÇAYIM...

ÖĞLE; 2 KADIN BUDU KÖFTE + YOĞURT

ARA ; ŞEKERSİZ ÇAY

AKŞAM; KARNIYARIK + YOĞURT + KÜÇÜK 1 TANE BİBER DOLMASI

YATMADDAN 1-2 SAAT ÖNCE ÇİLEK + ÖDEM ÇAYIMM..

GÜN İÇİNDEDE 2-3 LT. SUU..

calvın-claın cĞım hoŞgeldın aramıza...

nıda cıĞım resmını gÖrdÜmm sÜper ıncelmıŞsın...

eflatun senıde tebrık ederım..gÜsel ıncelmıŞsın...

Kızlar bende resım eklıyorum...bugÜn Çektım...kendı resmım ınanan ınanır...ınanmayan kendı bılır....

Merhaba kizlar.Nasılısınız bakayım.
Dün gece saat 12 de 1 saatlık yürüyüş yaptık eşimle.Çok yorulmuştuk.Öğlen saat 1 de uyanmışız(sizin saatle 11 de).
Uyandığımda 1 armut yedim.10 tane de kırmızı kiraz.Uyandığımdan da temizlik yapıyorum.Henüz bitiremedim.Eşek gibi yoruldum ya...

Ben bırazdan Çıkabılırımm bugÜn mesaı erken bıtebılır Şımdıden bugÜnkÜ lıstemı yazım...yarında gıremeyebılırım evde ınt. Gıdıp gelıyoo...

Sabah; hayıt Çayımı ıÇtım... Ve 1 dılım
ara ; 1 kase kıraz

ÖĞlen; henÜz yıyemedımm Çıkınca ya tost yerım yada salata

akŞam; ızgaratavuk yada ysalata..

ay topiciğimizi güzel hatunlar doldurmuşta haberimiz yokmuş,baharnaz ne kadar şirin bir suratın var kuu,gelelim kiloya valla flatlinersin dediği gibi türk erkeklerinin beğendiği bir tipsin hayatım ama kilolar söz konusu olunca erkek falan para etmiyor dimi canım arkadaşım
bu arada bi pot kırdım hemen sildim umarım kimse okumamıştır,yada okuyup anlamamıştır neyse bugünlerde bi ablağım anlatamam biraz geç anlıyorum yada karıştırıyorum bi çok şeyi:)

Son düzenleme:
evet baharnazdı..
sevdemer.. ne kadar şeker bi yüzü var demi cnmm yaa. valla ben bayıldım

Ben gÖremedımm... baharnazcıĞım bır daha eklesen...

bebeg. cıĞım gÜsel vermıŞsın..tebrık ederım...

saol şirin olsa nolur canım ya kiloları vermem lazım potunuda görmedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…