80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi hayirlisi olsun bacim..
ayyy duyumummms enin durumm o kadar vahim miiiii kıyamammmmmmm yaaaaaaaaa salya sümük olmuşsunn resmennnnnnn
vahim valla..kapsirik tiksirik sümük yetmez gibi birde aciktim..söyle sicacik bir yogurt corbasi yada mercimek corbasi olsa oh oh bogazimi yaka yaka icsem((((((((( ilk firsatta kiza corba yapmayi ögretmeliyim:)) onada simdi emri verdim..bir paket makarna yapinda yiyin dedim..heriften zaten medet uman ...tövbe tövbeee...agzimi bozacaktim nerdeyse

yok ablam 7 ye de baktımmmm benim suçum yok (((( hak ettim mi dersin :))))) ama diyetisyen 1 tam tatlı 1 tam tuzlıu deömişdi ya DDDDD cezam neyse razıyımm ablammmm zaten 1 kilo daha artıdayım

ya bu hala dietisyen dedi diyor ya..dietissen senin bunu hergün deneyecegini bilse dermiymis acaba..... 50 mekik cekiyorsun..hemen mars mars

tarif ette yapsınlar kızzz çorbaaaa zor birşey değil makarna yapabilirlerse onuda yaparlar benceee olmadııı hazır çorba yapsınlarr yazık sanaaaaaa

tarif ette yapsınlar kızzz çorbaaaa zor birşey değil makarna yapabilirlerse onuda yaparlar benceee olmadııı hazır çorba yapsınlarr yazık sanaaaaaa
hazir corba yok evde..cok yasa emi makarnayla corba ayni olurmu kiz bir cocuk icin:)) daha 12 yasinda...ama pilav isine el attirdim yavas yavas ögremiyor..kiz oglani döneremi salsam ne:)))ya onunda kalorisi cok yüksek...ne yiyecegimi sasirdim..adam en kötü iktimalle 8-9 arasi gelir yemekle..ama benim icin cok gec olmus olur..öf ya..corbaci olsa corba almaya gönderirdim cocuklari:)

ya bu hala dietisyen dedi diyor ya..dietissen senin bunu hergün deneyecegini bilse dermiymis acaba..... 50 mekik cekiyorsun..hemen mars mars

:))))))))))))))))))))) mekiğee gerek kalmadı vallaa gülmekdenn kasıldı resmen karnımmmmmmmmmmmm valla hastalık filan tanımıyonnn tamam çekeceğim kuzummmm

:)))))))) ne bilimmmm makarnayla baş edebiliyorlarsa onuda yaparlar diye düşündümmmm :) vallahi aynı memlekette olsak hiç üşenmez yapar getirirdim kız sanaaa

:)))))))) ne bilimmmm makarnayla baş edebiliyorlarsa onuda yaparlar diye düşündümmmm :) vallahi aynı memlekette olsak hiç üşenmez yapar getirirdim kız sanaaa
ayni memlekette olmakmi...ah aaaaaaaaaaaaaaaah derin bir ah cektim icim yandi varamaz elim ellerineeeeeeeeeeee

müjdeeeeee müjde müjdeeeeeeeeee telefon geldi..görümcem aradi..bizim herif aratmis..yemek yapma getiriyorum diye......20 dk.sonra bu acilarim bitecek...karnim tok olunca bir corba yapanim bile yok acisini unuturum herhalde..corba yapanim yoksa yemek getirenim var sankim:)))))
bu gece barda gönlüm hovarda..calsin calsin ziller gelsin yemekleeeeeeeeeeeeeer

afern kocişineee yaplması gerekeni yaptılarrr afiyet olsnn adaşımmm

afern kocişineee yaplması gerekeni yaptılarrr afiyet olsnn adaşımmm

sagol canim gel beraber olsun...menü zengim benden söylemesi:))))))))) aksamada pasta gelir ama pasta zaten yemem..yahu ben nasil hastayim böyle...gözümü acamiyorum ha babam yemek düsünüyorum:)))ama aciktim ya neyapayim...kahvaltiyi 11 de yaptim..5,5 saat olmus,,keske arada bir dilim ekmek üstüne peynir falan yeseydim yaa;(( hic canim istemediki iste.

banımde aynı ilaçlarım varrrr umarım isteyen herkese versin ;Allahımmmm

tmm bugun ye ama bak yarın yne dkkat etmeye dvm tmm mı ? grmedm die listeye salmak yok ona göree

kızz varyaaaa benim kalbim çok temşz sen çok hastayım detyince o kadar görümcesiş var keşke biriiii çorba yapıp getirsee deidm kendi kendimeeee çorba kısmı tutmadı ama oda yemek

duyummmmmm niye ilgi alaka yok kuzummm sana yaaaa senin gibi karıyı bulmuş yanından ayrılmaması lazımmm seni çok sevmesi lazım kıymetini bilmesi lazımmmmm bu gazlar kendini biraz daha iyi hissetmene yardımcı oldu muuuu???
öpeyimde geçsinnnn

Başlangıç: 91.7
Geçen Hafta: 87.00
Bu hafta:86.8
Giden:0.2
Toplam Giden: 4.9
Hedef: 65
Boy: 167
Beden: 44
Spor:yoooook

ben böle 200 200 bi iki seneye hedefime ulaşırım ya (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…