80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende katılmak istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim guruba katılım şartları nedir :44:

hg canım aramızaa burayı elinden geldiği kadar takip etmen günlük menü bildirimi yapman gerekiyorr eğer eksiksiz menü bildirimi yapoarsan 2 haftanın sonunda listeye girme hakkı kazanıyorsunnn

kızz varyaaaa benim kalbim çok temşz sen çok hastayım detyince o kadar görümcesiş var keşke biriiii çorba yapıp getirsee deidm kendi kendimeeee çorba kısmı tutmadı ama oda yemek
sorma canim ya..bana geleyimmi dedikleri zaman ben asla gelim bana cocuklarima bakin evimi toparlayin diyemem..huyum batsin.ben cünkü öyle degilim..sormadan giderim bakarim...
valla iremcim ya ilgisiz kaldim...bizim herifin yanimda kalipta cocuklarla kavga edip dir dir vir vir kafamin etini yiyecegine gitsin daha iyidir ya..hic degilse moralim sadece ilgisizligime bozuluyor baska derdim olmuyor:))
mesela esasi sudur: ben 5 kiz bir oglan cocugu olan bir kadinin geliniyim..allah var kaynanam yüzümü hicbirsey söylemez..öyle is gücte beklemez...ilk yil beni cok üzdü ama zamanla astik o konulari..ama en kücügü 24 yasinda olmak kaydiyla 5 görümcem var..bugün birtanesinin kizinin dogumgün var.simdi herkes orada...hepsi ama...bende hasta oldugum icin gidemedim.bunuda biliyorlar.ya hicmi biri bes dakkaligina kalkipta gelmez..ya yenge nasil oldun..sicak birsey yapayimmi ne bileyim maksat gönül almak degilmi..yoksa ben bir cöp bile kaldirtmam onlara..eziyet vermeyi hic sevmem..ama bak az önce yemegi getirdiler..getiren kim..görümcemin kocasi..kapidan vermis annem nasil oldu demis..selam syleyip gitmis.herhalde adamda yukari cikip yenge naber diyyecek degil..ama o yemegi benim körolmayasica kocam getirse birakip gitse gene neyse derim...bes bacinin hicmi biri müsait degildi bes dakikalik yol..gideyim yemegide vereyim hatirini sorayim diye...ya bazen cok tuhafima gidiyor..ya biz cok hassas yetistirildik..ya bunlar cok tuhaf...birkavgamiz gürültümüzde ok..hicte olmadi..ama öyle cancigerde olamadik..neden bilmiyorum...neyse rahat rahat eglensinler..suc benim kocada...onun saglamasi gereken dengeler aslinda ama o ailesinin o kadar yüksek baskisi altindaki...kendi halinede kalamaz zaten..neysebu dertler her ailede vardir herhalde...yinede sagolsunlar..yemegi salmislar...ama bilmiyorum icime sinmeyen birseyler var...

selamlaaar

bildirim

başlangıç 84
geçen hafta:79.2
bu hafta:78.0
giden:1.2
toplam giden:6
spor:170 dk yürüyüş
aferim canim ya iyi vermissin valla

ah canim ya iyi gelmezmi gazin...gecti bile sagol:)) birseyler yedim gözüm acildi:))

yazayım ben menumu :
sabah : yarım simit dört yeşl zeytin bi kk peynir bir ç.k ayva reçeli bir salam bi şekersiz çay
öğle yok geç kalktgmz için
ara :bir fincan papatya çayı
ara : yarım kase dut kurusu özbek üzümü leblebi
bi saat sonra bir bardak süt
bi bucuk saat sonra üç adet erik kurusu
akşam : altı tane yagsız tavada pişmiş köfte fırında kızarmş baharatlı patates bi iki çatal acılı ezme rus salatası
ara : bir portakal
spor : yok yarındann itibarenn var diecemmmmmmm

Son düzenleme:
kizlar face e son fotolari yükledim..duyurulur:)) son haftanin doktor telesinin fotolarida var:)

zor bi durum ama ne yapacaksın senin dediğin aile yetiştirme tarzı çok önemli öyle bişey olsa biz bırakırız eğlenceyi gider otururuz yanında hiç olmassa dediğin gibi yemeği bırakır bi selam veriri gideriz bende herkesten kendim gibi davranmalarını istediğim için hem çok kırıldım hem çok kaybettim ha düzeldimmi değiştimmmiii hayırrrrrrrr

degismez canim ya..ya eglensinler eglenceyi birakip benle ilgilenin cocuklarimla ilgilenin demem zaten izinde vermem...kisilik meselesi..kisiligim izin vermez birilerine SIKINTI olmaya..ama hicmi gönül almayi bilmiyorsun..baskasina olsa yaparlar ama..ya düsünüyorumda benmi cok gicigim acaba:)) yok ya kim cagirsa kosa kosa gidiyorum..biri tasinir evini ben temizlerim..biri boya yapacak...vallahi o sadece cay yapar alirim elime fircayi yardim ederimki isi hafiflesin..digerinin evi tamir olacakti ya erkek gibi laminat dösedim süpürgelik caktim...ne bileyim birtanesi gelmis 30 yasina igne tutmayi bilmez söküklerini cocuklarinin kiyafetlerini hep ben dikerim...ben anlamiorum bunlari...beni sevmemelerini gerektirecek ne yapiyorum acaba....bugün herif yok ya kizacak birini bulamadim bunlara catiorum:)))))))))) ay ay bende pek dedikoducu olmusun ya..dur kendime biraz kizayimda geleyim:))

adet dönemi de desem yol ödemi de desem ben kendime diyecek birşey bulamadım acayip derce de sinirlerim bozuk beni listenin sonuna koyunuz çanta yetmez ayakkabu fırlatınız...

başalngıç:87.2
gecen hafta:72.1
bu hafta:74.4 yuh
gelen ötesi:2.3
hedef:68
boy:172cm
beden:40-42
spor:yok

adet dönemi de desem yol ödemi de desem ben kendime diyecek birşey bulamadım acayip derce de sinirlerim bozuk beni listenin sonuna koyunuz çanta yetmez ayakkabu fırlatınız...

cok almissin canim ya..gerci regl dönemiyse 1-2 kilo fark olabiliyor..kendini cok sitrese sokma ama genede dikkat et..

arada olur böyle sorun yapma yemene dikkat ettiysen kilo deildir o vucut su tutmuştur bir kaç gün dikkat et yeniden eskiye döner

canım nerdesin toprağa ayak bastınmıııı

adaşım noldu bize bende 1.5 aldım geçen hafta liste başıydık alaşağı ettiler bizi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…