80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaşasınnnnnnnnnnn tv de ateş böceği varrrrrrrrrr çok seviyorum bu filmi yaaaaa :))) benim gibi bir türk filmi manyağı daha varmıdır bilmem

kuzummm fazlalıklarr var birazzzz ama neredeee onuu çözemedim çok iyi gizlemişsimn valla DDD genel olarak güzel bana göre aralar fazla geldi gözümeee

canım nerdesin toprağa ayak bastınmıııı

adaşım noldu bize bende 1.5 aldım geçen hafta liste başıydık alaşağı ettiler bizi:)))
ya varmi öyle her hafta liste baslari..daha durun siz..beni bu hafta listeye almiyonuz ya insallah pisman olmazsiniz...ahim tutmasin sonra:)))))))) biraz duygusömürüsü yapayim dedim ama siz bu numaralarida yemessiniz simdi:))

yaşasınnnnnnnnnnn tv de ateş böceği varrrrrrrrrr çok seviyorum bu filmi yaaaaa :))) benim gibi bir türk filmi manyağı daha varmıdır bilmem

bende bende

vallaaa çok sıkı bir kahvaltı yaptımmm
sabah-ara:2dlm k.ekmeği,2 peksimet, 3dlm e yakın peynir, 1 zeytin, 1yumurta haşlama, 1tatlı kaşığı kadar ekmek üstü çikolata,domates
öğle-ara:1 tane patatesli börek,2mercimekli köfte, 1kurabiye
akşam:2köfte( yağsız tavadaa) 5yk fasulye kavurma, yarım kase yoğurt
ara: 1 porsiyon meyve, 1 bardak süt

kuzummm fazlalıklarr var birazzzz ama neredeee onuu çözemedim çok iyi gizlemişsimn valla DDD genel olarak güzel bana göre aralar fazla geldi gözümeee
butun gun evdeydk ya insann o zaman bşey yiesi gelıo sıkntıdan ama araların da saglıklı olmasna dkkat ettm kankam sanrm bnm yarın da aram olcak baya neden blıomsn ben daha once de spor yaptım spor bnm iştahımı çok açıo o yuzden kendimi aç bırakmamam lazm sonra saldırmamak için aralarım yne saglıklı olcak ama meyva kuruyemş süt falan filan...

sabah:
iki dilim ekmek(ama dilimler büyüktü ya 3 desek daha dogru olur:)
1 kk beyaz peynir
4-5 catal kavrulmus kuzu eti..(yuh yani sabah sabah etmi dediginizi duyar gibi oluyorum valla ben olsam bende derdim ama herif sabahin köründe kavurmus..kiyamadim yedim.

ögle:1 aktivia

aksam:iki kuru dolma
1 yaprak sarmasi
5-6 kasik pilav
5-6 catal kavrulmus et
bir kase loluk corbasi...

kuzummm o zaman kuru kaysıı tavsiye ederim 4 tanesi 1 porsiyonn hem gözün doyarr çok görünürrr

yemedimmm:)))))

menü
sabah 1yumurta 1kk peynir 2 dilim ekmek 5 zeytin
ara 15 badem
ara 4 kare çikolata
akşam 1 fırında balık 1 dilim ekmek salata

iyi akşamlar
kilo bildirimim

başlangıç 90.5
geçen hafta:80.3
bu hafta:80.0
giden:300
toplam giden:10.5​

elmaşekeri bende mi listede olmayacağım bu hafta.
bu hafta işte çok yoğundum.haftasonu da evde olmuyorum ailelere gidiyoruz.internete giremiyorum.
neyse haftaya artık.bundan önceki hafta menülerimi düzenli yazmıştım.benim işlerin yoğunlaştığı haftaya denk geldi bu kural yaaaaaaaaaaaaaa((
aslında 7 li rakamları gördüm hafta içinde hep ama ne olduysa 1 gecede oldu.vücudumda bi garip durum oldu.birden 80 e çıktım.bütün haftasonu deli gibi koşturdum.ev işi temizlik yemek yapmaklar bulaşıklar.kabus gibiydi( yemem de aşırı deildi.ama hiç su içemedim.düzensiz yedim.haftasonları sürekli ayakta olmama rağmen ve cuma gününü hemen hemen aç geçirmeme rağmen kilom haftaiçine göre çok fazla çıktı.hafta içi 5 gün kilom hep 79.3 tü(ağlamak istiyorum.

Son düzenleme:
durum öyle görünüyorki bu hafta 300 gr verenler liste disi:)) tesadüfe bak bende 300 gr verdim:))

yaaaaaa valla vicdan azabı duymaya başlayacağımmmm bu kötüüü görevii filmlerdeki kötü kadın rolünüüü ben yapmasamıydım ki ama şöyle düşünnn haftaya 300 gr kardasınnn :)))

durum öyle görünüyorki bu hafta 300 gr verenler liste disi:)) tesadüfe bak bende 300 gr verdim:))
liste baya bi az olcak heralde bu hafta.neyse canımız sağolsun:))

yaaaaaa valla vicdan azabı duymaya başlayacağımmmm bu kötüüü görevii filmlerdeki kötü kadın rolünüüü ben yapmasamıydım ki ama şöyle düşünnn haftaya 300 gr kardasınnn :)))

olsun canım bu kötü görev de lazım.yeterki sen görevinin peşinde ol.eline sağlık.o kadar uğraşmışsıın dedektiflik yapmışsın şekerim.biz boynumuzu büker kaderimize razı oluruz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…