- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
yazayım ben menumu :
sabah : yarım simit dört yeşl zeytin bi kk peynir bir ç.k ayva reçeli bir salam bi şekersiz çay
öğle yok geç kalktgmz için
ara :bir fincan papatya çayı
ara : yarım kase dut kurusu özbek üzümü leblebi
bi saat sonra bir bardak süt
bi bucuk saat sonra üç adet erik kurusu
akşam : altı tane yagsız tavada pişmiş köfte fırında kızarmş baharatlı patates bi iki çatal acılı ezme rus salatası
ara : bir portakal
spor : yok yarındann itibarenn var diecemmmmmmm
deşifre olacağıomız kadar oluyoruz zqaten kuzum hemdee en kötü özelliklerimizleeee kilolarımızla :)
öyle tabi de yine de rasgele giren biri anlar felan buralarda takıldımı bilenler de yok deil yaniiiiiii neyse canım canımız saolsun
ya varmi öyle her hafta liste baslari..daha durun siz..beni bu hafta listeye almiyonuz ya insallah pisman olmazsiniz...ahim tutmasin sonra:)))))))) biraz duygusömürüsü yapayim dedim ama siz bu numaralarida yemessiniz simdi:))canım nerdesin toprağa ayak bastınmıııı
adaşım noldu bize bende 1.5 aldım geçen hafta liste başıydık alaşağı ettiler bizi:)))
yaşasınnnnnnnnnnn tv de ateş böceği varrrrrrrrrr çok seviyorum bu filmi yaaaaa :))) benim gibi bir türk filmi manyağı daha varmıdır bilmem
durr sileyim o zaman canımdeşifre olacağıomız kadar oluyoruz zqaten kuzum hemdee en kötü özelliklerimizleeee kilolarımızla :)
öyle tabi de yine de rasgele giren biri anlar felan buralarda takıldımı bilenler de yok deil yaniiiiiii neyse canım canımız saolsun
yaşasınnn yine yalnız bırakmadı ablam beni :)))ya varmi öyle her hafta liste baslari..daha durun siz..beni bu hafta listeye almiyonuz ya insallah pisman olmazsiniz...ahim tutmasin sonra:)))))))) biraz duygusömürüsü yapayim dedim ama siz bu numaralarida yemessiniz simdi:))
bende bende
butun gun evdeydk ya insann o zaman bşey yiesi gelıo sıkntıdan ama araların da saglıklı olmasna dkkat ettm kankam sanrm bnm yarın da aram olcak baya neden blıomsn ben daha once de spor yaptım spor bnm iştahımı çok açıo o yuzden kendimi aç bırakmamam lazm sonra saldırmamak için aralarım yne saglıklı olcak ama meyva kuruyemş süt falan filan...kuzummm fazlalıklarr var birazzzz ama neredeee onuu çözemedim çok iyi gizlemişsimn vallaDDD genel olarak güzel bana göre aralar fazla geldi gözümeee
butun gun evdeydk ya insann o zaman bşey yiesi gelıo sıkntıdan ama araların da saglıklı olmasna dkkat ettm kankam sanrm bnm yarın da aram olcak baya neden blıomsn ben daha once de spor yaptım spor bnm iştahımı çok açıo o yuzden kendimi aç bırakmamam lazm sonra saldırmamak için aralarım yne saglıklı olcak ama meyva kuruyemş süt falan filan...
yemedimmm:)))))ya varmi öyle her hafta liste baslari..daha durun siz..beni bu hafta listeye almiyonuz ya insallah pisman olmazsiniz...ahim tutmasin sonra:)))))))) biraz duygusömürüsü yapayim dedim ama siz bu numaralarida yemessiniz simdi:))
bende bende
hatirliyormusun buraya ilk geldibimde bir hafta erken listeye girmek icin ne numaralar ne yagciliklar yapmistim ama yememistin demi:)) bosa ugrasma diyorsun yaniyemedimmm:)))))
öglen neden yemedin canim iki ara bir öglen gibi olmusmenü
sabah 1yumurta 1kk peynir 2 dilim ekmek 5 zeytin
ara 15 badem
ara 4 kare çikolata
akşam 1 fırında balık 1 dilim ekmek salata
öglen neden yemedin canim iki ara bir öglen gibi olmus
durum öyle görünüyorki bu hafta 300 gr verenler liste disi:)) tesadüfe bak bende 300 gr verdim:))iyi akşamlar
kilo bildirimim
başlangıç 90.5
geçen hafta:80.3
bu hafta:80.0
giden:300
toplam giden:10.5
elmaşekeri bende mi listede olmayacağım bu hafta.
bu hafta işte çok yoğundum.haftasonu da evde olmuyorum ailelere gidiyoruz.internete giremiyorum.
neyse haftaya artık.bundan önceki hafta menülerimi düzenli yazmıştım.benim işlerin yoğunlaştığı haftaya denk geldi bu kural yaaaaaaaaaaaaaa((
yaaaaaa valla vicdan azabı duymaya başlayacağımmmm bu kötüüü görevii filmlerdeki kötü kadın rolünüüü ben yapmasamıydım kiiyi akşamlar
kilo bildirimim
başlangıç 90.5
geçen hafta:80.3
bu hafta:80.0
giden:300
toplam giden:10.5
elmaşekeri bende mi listede olmayacağım bu hafta.
bu hafta işte çok yoğundum.haftasonu da evde olmuyorum ailelere gidiyoruz.internete giremiyorum.
neyse haftaya artık.bundan önceki hafta menülerimi düzenli yazmıştım.benim işlerin yoğunlaştığı haftaya denk geldi bu kural yaaaaaaaaaaaaaa((
aslında 7 li rakamları gördüm hafta içinde hep ama ne olduysa 1 gecede oldu.vücudumda bi garip durum oldu.birden 80 e çıktım.bütün haftasonu deli gibi koşturdum.ev işi temizlik yemek yapmaklar bulaşıklar.kabus gibiydi( yemem de aşırı deildi.ama hiç su içemedim.düzensiz yedim.haftasonları sürekli ayakta olmama rağmen ve cuma gününü hemen hemen aç geçirmeme rağmen kilom haftaiçine göre çok fazla çıktı.hafta içi 5 gün kilom hep 79.3 tü (ağlamak istiyorum.
liste baya bi az olcak heralde bu hafta.neyse canımız sağolsun:))durum öyle görünüyorki bu hafta 300 gr verenler liste disi:)) tesadüfe bak bende 300 gr verdim:))
yaaaaaa valla vicdan azabı duymaya başlayacağımmmm bu kötüüü görevii filmlerdeki kötü kadın rolünüüü ben yapmasamıydım kiama şöyle düşünnn haftaya 300 gr kardasınnn :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?