80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy sen ölmee emiiiiii dedektiflik yapmışsın diyoo nasılo güldümmmmm bak ben sana boşunaa meleğim demiyorumm kanının son damlasına kadar hak ediyorsun

canım nerdesin toprağa ayak bastınmıııı

adaşım noldu bize bende 1.5 aldım geçen hafta liste başıydık alaşağı ettiler bizi:)))

geldik canım çok şükür kazasız belasız..ne oldu ben de anlamadım yani bu kadar da alınmaz ki..2 haftadır önce hiç vermediğim kadar verdim hiç almadığım kadar aldım...işin gairibi pek de farkklı bişey yapmadım..

mrb kızlar giremedim akşama kadar hemen menümde yazam sonra muhabbet ederiz

sabah:3 dilim ekmek menemen domates peynir ve zeytin 3 b çay(eşime krep yaptım ama yemediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim)

ara:1 minik kurabiye bi dilim peynir

öğle:tavuk çorba biraz patates yemeği 1dilim ekmek salata 2 b çay

akşam:tavuk çorba 3 y marul az peynir ve zeytin 2 dilim ekmek

ara:süt ve 1 elma yiyecem

sen menü istiyosun yazayım hemen:))saçma biraz ama yazayım

sabah: sebzeli-az sucuklu omlet-1 dilim ekmek-çay-domates vs.1 kk peynir-2 zeytin
ara-
öğle:birkaç kaşık çorba-3 adet ızgara tavuk şiş-diyet kola-biraz yeşillik-2 dilim ekmek
ara:bitki çayı
akşam:yemedim.bitki çayı içiyorum.yrm elma yerim ama.

hafta sonları bu derece saçmalayabiliyorum ama sebebi var.hep ayaktayım hep meşgulum hep iş yapıyorum(

kilo verenleri tebrikler veremeyenler haftaya inş ben 1 kilo hedefimi tutturamadım ama 2 gün öceregl oldum haftay inş

demi ama...boynumuzu bükeriz..dudaklarimiz cenemiz titrer ama aglamayiz ...sucluyuz..listeden dislanmaya itiraz bile edemeyiz...herkes bakar bu umut duyum yok listede diye nihahahhaaaa diye gülerler..olsun bir öksüz yetim gibi vitrinin camina yapisir bakariz icerde nazarboncugu cicek alanlari canta yiyenleri..disari sogukmus sisliymis ne önemi var..sucluyuz ya cekeriz demi umutcum..siiist kiz caktirma bayagi duygusömürüsü yaptim dayanamazlar simdi afederler:))

iyi akşamlar kızlar bende menümü yazayım;
sabah:2,5 dilim çavdar ekmeği,1 haşlanmış yumurta,5-6 tane kızarmış patates,şekersiz çay
ara:2 kuru kayısı
öğle:1 kase ekşili terbiyeli köfte(suyundan çok yemedim)
ara yok
akşam:yarım tabak kadar arnavut ciğeri,salata
3o dk yürüyüş

canim ya aksami yememissin ama birden kriz tutar dayanamazsin ne bulursan tikinirsin haa demedi deme..bende öyle oluyorda:)

aslında yazmıcaktım ama yazıyım bari biraz saçma bi menü olacak
sabahatatesti omletteb küçük bi tabak,azıcık peynir,bi kaşık bal
ara:bi kekstra kek,bir de poğaça
öğle:yemekyemedim
ara:yok
akşam:çayın yanında iki üç tane lahana dolması,bi de sufle yaptım bi tane de ondan yedim

dağınık bi menü oldu ama napalım

canımmm öğlen sırf ekmek grubu olmuş ama akşam oturtmuşsunnn pazara göreee güzel menüüüü

saçma değillllll aslında akşama kadar da güzel gitmişsin akşam niye yok onu anlamadım keşke yeseymişsin yarım elma değil 1 elma 1 kase de yoğurt yeee olur mu

ay cok hossun canim ya..millet bizim aleyna gibi cayin yaninda simit kurabiye falan yer sende lahanadolmasimi:))))

maşallah büşracımmmm çok güzel gitmiş

aferim canim ya iyi vermissin valla

ah canim ya iyi gelmezmi gazin...gecti bile sagol:)) birseyler yedim gözüm acildi:))

çok sağolun:) insan verdikçe de motive oluo.inş gerisi de gelir.

başalngıç:87.2
gecen hafta:72.1
bu hafta:74.4 yuh
gelen ötesi:2.3
hedef:68
boy:172cm
beden:40-42
spor:yok

ödemdir ödem.bu hafta daha sıkı tutarsın gider hepsi inş :)

allahımmm yaa nerden buluyorsunnn sen bu lafları yaaaaaaaaa DDDDDDD
vavvvv pazarın 1. ilan ediyorum canım seniiiiii
evett canım dağıtmışsın ama bugün pazarrrrr :)))))

heheeeyt kocísim aradi nasil oldun dedi...ay hic beklemiyordum...umut var gibi gibi:)) bende tam özledigimi hissediyordum...adam yanimda olsa bir türlü olmasa bir:))

heheeeyt kocísim aradi nasil oldun dedi...ay hic beklemiyordum...umut var gibi gibi:)) bende tam özledigimi hissediyordum...adam yanimda olsa bir türlü olmasa bir:))

zaten oyle olur ne zaman olmlu bşey düşünsen ummadgn ii bşey yaparlar ne zaman olmsz bşey düşünsen de gıcıklık yaparlar biz düşüncelerle mi harekete gecrıoz onları nedr anlamadm valal deneyn bak ben çok denedm

durum öyle görünüyorki bu hafta 300 gr verenler liste disi:)) tesadüfe bak bende 300 gr verdim:))
biz çanta yiyenler olarak gıcıklık yapıyoruzzzzzz sizi almıyoz listeye nihahahahahahaah

ben hiç anlamış değilim geçen hafta pazar salı perşembe cumartesi nöbetteydim o kadar koşturdum acaba bizim çocukların yemeklerine doysunlar diye artı bişeyler mi katılıyo bende yiyip yiyip şişiyorummm????

vallahi haklisin...gerci ailesinin yanindaydi ya biraz kabadayi kabadayi konustu ama en azindan ee ne arayacam ölsünde kurtulayim dememis aramis...demi ama:)) adasim unutma bu hafta siki basliyoruz ha....

ay cok hossun canim ya..millet bizim aleyna gibi cayin yaninda simit kurabiye falan yer sende lahanadolmasimi:))))

aslında kelem dolması yemicektm de nebilim işte şimdi ne yesem die düşünüyorum daaaaaaaaaa bunu sizinle paylaşırmıyım bilemioruuuuuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…