80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hih sanki sizin listenize kaldik..bi kerem benim babam daha güzelini alicaaaaaaaaaaaaak.....kokmus mundar liste...elimize gecmedi ya gurur yapalim bari...yok ama ben pes etmeyecem..
ireeeeeeeeeeeeem kaptanim en büyük irem baska büyük yok....yok yok bu olmadi en zayif ireeeeem baska zayif yok...

ayyyy çok zekisin canım yaa bundan sonraa önce bildirimleri göreyim kilo verenlerinnnkini 3 gün yapayım

aslında kelem dolması yemicektm de nebilim işte şimdi ne yesem die düşünüyorum daaaaaaaaaa bunu sizinle paylaşırmıyım bilemioruuuuuuum
neeeee sen daha birseylermi yemeyi düsünüyorsun cayin yayinda dolmayi götürmüssün iste daha ne yiicen..istersen aksamda yatarken dislerini cukulatayla fircala...nasilsa kavramlari karistirmissin iyice:))

vay vayyyyb vayyyyyyy aşağısı şenlenmişşşş ne güzelllll
senlenmiste kimse konusmuyor..tabi benle umudu almiyorsunuz ya bu hafta listeye millet derin derin düsünüyor...ne hakkiniz var milleti derin düsüncelere salmaya...biz asagidaki halktaniz..bak birazdanda grev baslar sana diiim..yol yakinken vazgecin bu inattan..verin listede yerimizi

neeeee sen daha birseylermi yemeyi düsünüyorsun cayin yayinda dolmayi götürmüssün iste daha ne yiicen..istersen aksamda yatarken dislerini cukulatayla fircala...nasilsa kavramlari karistirmissin iyice:))

:))))))))))))))))))))) tövbe yarabbim nasıl güldümmmmmmmmmmm annemm yanımdaaa kızacak şimdii ne oluyo kendi kendine gülüyon diye

Bugünkü menüm

Sabah:1 portakal,1 elma (gerçi pek sabah da denilmez,saat 4 buçuktu)
Ara:yok (uyuyordum)
Öğle:1 fincan yarım yağlı süt,2 çay kaşığı bal,1 adet küçük domates,3 dilim ekmek,2 parmak sosisle beraber azcık yağda 2 yumurta (1 yemek kaşığından daha az yağ),yarım kibrit kutusu kadar peynir,3 adet yeşil zeytin
Ara:yok
Akşam:1 adet tavuk but,3 yemek kaşığı pilav,1 yemek kaşığı yoğurt,ton balıklı salata(ama birkaç yemek kaşığı kadar yedim sadece),yarım su bardağı kola 2 çay kaşığı bal
Ara: yapmayı düşünmüyorum ya da 1 elma yerim en fazla.Bugün yaklaşık 1500 kalori aldım

kocam markete gtmişti kendne tatlı bşey alckmş dedi istıomsn bşey ozellkle istemıorm dedm tam 8 paket çikolata almş bi de haribo hariboyu senn için aldm dıo bi de iki tane attm agzıma o kadar ye daha bide dıo ya ben anlamıorm şu erkkleri hem zayfla derler hem de yaptgı şeye bak neyse cnm ble istemıo çikolatalardan hariboyu da btirtrm ben bugun ona yoksa çok severm o tarz şekerlemeleri ahh kocişim ya iilk yaptıgını sanıo ama ...bi de neye pank yapıorm blıomsnz ben spora gdnce naslsa yapıorm die saldm hep daha once ama bu sefer hayatmda siz varsnz o yuzden salmıcam inşşşş araları da saglıklı besnlerden secersm tmmdır zaten

en büyük haaaaaaa bittin sennnnnnn
ayyyy çok zekisin canım yaa bundan sonraa önce bildirimleri göreyim kilo verenlerinnnkini 3 gün yapayım

heh bak duyumunkini hep 3 yap:)))

ya şu çocuk neden yemek yemez valla kafayı yiycem bi saattir uğraşıyom 2 kaşık yediremedim keşke ondaki iştahsızlık bende bendeki aç gözlülükte onda olsa ayyyyyyyyyyyyyyhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhfeleğim şaştı iyiceeeeeee

:))))))))))))))))))))) tövbe yarabbim nasıl güldümmmmmmmmmmm annemm yanımdaaa kızacak şimdii ne oluyo kendi kendine gülüyon diye

ya kubur yanlis anlamada bendemi bir tuhaflik var yoksa bu gün milletmi bir garip olmus..biri cayin yanina dolma yer digeri saat 4 te kahvalti yapar..arada yatar ne is ya.hadi desekki aksama kadar yatti.kahvaltiyi 4 te yapti hemen sonra gerimi yattin nedir? kafami karistirdiniz ya..
irem ve dilara sizin yüzünüzden anlama kapasitem sifir oldu ya...milleti masal diyarinda gibi görüyorum:)) beni alin su listeyede normalleselim demi ama..yeter yahu bu kadar ceza

anammmmmm iyiki bu hafta 1. olabilecek kadar kilo vermedin var ya napardım ben o zman başıma yıksardın sen burayııııı

kuzum bende o tereddütü yaşadım ama çözüdüm akşam üzeri 4 değil sabah 4 bence o

Yok canım gece sabaha kadar uyku tutmadı.Ben de film izliyordum,midem kazınınca meyve yedim o saatte.Sonra sabah 6,5 gibi buraya kilo bildirimimi yapıp uyudum öğlene kadar.O yüzden öyle oldu

anammmmmm iyiki bu hafta 1. olabilecek kadar kilo vermedin var ya napardım ben o zman başıma yıksardın sen burayııııı

Allah bunun şerrinden korusun kaptanım yanardın valla çenesinden ben birinci olduydum neden bu haksızlık vekvek vek kafa beyin kalmazdı valla Allahtan başlarda değilde suçluluk psikolojisivar dimi ya Allah kurtarsın bacııııııııııııım bunun elnden seni

bosver canim üstüne düstükce daha uzaklasir yemekten..acikinca zaten isteyecek..cips sekerleme gibi gereksiz seyler verme yeter..bendede var ayni seninkinden..kendi haline biraktim artik..

en büyük haaaaaaa bittin sennnnnnn

heh bak duyumunkini hep 3 yap:)))
ama diye... en büyük kk demek sucmu yaaaaaaaa.beni bir sen anladin sende yanlis anladinnnn...yok yok valla en büyük sensin..yok yok en zayif sensin..yüregi en büyüyk demek istemisimdir sen noktalamalardan yanlis anlamissindir:)))))))hadi yaaaaaaaaa

kiz bunlar hep ayni..ben senin kendini salmana izin vermem merak etme..bu hafta süper bir hafta olacak süpeeeeeeeeeeeeeer

buna çok inanıorm cnm valla bu grup olmsasa ben çook tan bırakmştm dilara gecen hafta gtmemi engelledi sen de salmamı engelle ii ki varsnzzzz sizeeeee

canım agzından ikolata damlıyor nasıl da mutlu oldum evet bi çikolata iyi gider şimdi

ne o kiz seni görende kadin hapse düsmüs sanacak..allah kurtarsin falan... dur iste her yolu deniyoruz.bir kerecik affedilmezmi insan..kural daha yeni üstelik..kaptanlar kaptan degil alman hükümeti maasallah..nein diyorlar ya demiyorlar:))
Yok canım gece sabaha kadar uyku tutmadı.Ben de film izliyordum,midem kazınınca meyve yedim o saatte.Sonra sabah 6,5 gibi buraya kilo bildirimimi yapıp uyudum öğlene kadar.O yüzden öyle oldu
simdi anladim:))

kuzum bende o tereddütü yaşadım ama çözüdüm akşam üzeri 4 değil sabah 4 bence o
hakliymissin sekerim

askolsun..bak kedi gibiyim mir mir mirrrrrrrrrrrrr ne var birkerecik affetsen..ben o listede kendimi göremezsem bütün hafta nerden sevk bulacagim yaaaaaaa....yahu desteklesenize kizlar...bu hafta bagis haftasi desenize..ban bek düzenli kan veririm...yola cöp atmam..hele hele balgam hic atmam..hayvanlari uzaktanda olsa severim...vahsi gör+ünürüm ama perdelerimi kaldirincada kedi gibiyimdir...of ya yoruldum valla

canım agzından ikolata damlıyor nasıl da mutlu oldum evet bi çikolata iyi gider şimdi
heeeyt gelirsem oraya sacini basini yolarim hemde bu saatte cukulatami yiicen...sökerim o cukulata yiyen dislerini

buna çok inanıorm cnm valla bu grup olmsasa ben çook tan bırakmştm dilara gecen hafta gtmemi engelledi sen de salmamı engelle ii ki varsnzzzz sizeeeee
ne demek ne demek..baksana hic bende adami rahat birakacak göz varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…