ayy çok güldümm buna hakikaten yaaaAllah bunun şerrinden korusun kaptanım yanardın valla çenesinden ben birinci olduydum neden bu haksızlık vekvek vek kafa beyin kalmazdı valla Allahtan başlarda değilde suçluluk psikolojisivar dimi ya Allah kurtarsın bacııııııııııııım bunun elnden seni
kiz hemserim gelicenmi bu hafta bu taraflara?
heeeyt gelirsem oraya sacini basini yolarim hemde bu saatte cukulatami yiicen...sökerim o cukulata yiyen dislerini
ne demek ne demek..baksana hic bende adami rahat birakacak göz varmi
ne o kiz seni görende kadin hapse düsmüs sanacak..allah kurtarsin falan...dur iste her yolu deniyoruz.bir kerecik affedilmezmi insan..kural daha yeni üstelik..kaptanlar kaptan degil alman hükümeti maasallah..nein diyorlar ya demiyorlar:))
simdi anladim:))
hakliymissin sekerim
askolsun..bak kedi gibiyim mir mir mirrrrrrrrrrrrr ne var birkerecik affetsen..ben o listede kendimi göremezsem bütün hafta nerden sevk bulacagim yaaaaaaa....yahu desteklesenize kizlar...bu hafta bagis haftasi desenize..ban bek düzenli kan veririm...yola cöp atmam..hele hele balgam hic atmam..hayvanlari uzaktanda olsa severim...vahsi gör+ünürüm ama perdelerimi kaldirincada kedi gibiyimdir...of ya yoruldum valla
ne o kiz seni görende kadin hapse düsmüs sanacak..allah kurtarsin falan...dur iste her yolu deniyoruz.bir kerecik affedilmezmi insan..kural daha yeni üstelik..kaptanlar kaptan degil alman hükümeti maasallah..nein diyorlar ya demiyorlar:))
hakliymissin sekerim
askolsun..bak kedi gibiyim mir mir mirrrrrrrrrrrrr ne var birkerecik affetsen..ben o listede kendimi göremezsem bütün hafta nerden sevk bulacagim yaaaaaaa....yahu desteklesenize kizlar...bu hafta bagis haftasi desenize..ban bek düzenli kan veririm...yola cöp atmam..hele hele balgam hic atmam..hayvanlari uzaktanda olsa severim...vahsi gör+ünürüm ama perdelerimi kaldirincada kedi gibiyimdir...of ya yoruldum valla
heeeyt gelirsem oraya sacini basini yolarim hemde bu saatte cukulatami yiicen...sökerim o cukulata yiyen dislerini
güleceginize destek versenize kösteklerayy çok güldümm buna hakikaten yaaao zaman toptan yanardık
hakliymissin sekerim
güleceginize destek versenize kösteklerduyum bizim bir tanemiz onu listeye almayacaksan bizide alma desenize...toplanin birlik olun tek yürek olun su zavalla duyumu topluma ay pardon listeye kazandirsaniza.....ses verin ses:)))))
ben sizi toptan yakicam bu gidisle:)))))))))ayy çok güldümm buna hakikaten yaaao zaman toptan yanardık
hadi ya tüh...hafta ici hergünmü..kiz belki benim yolum düserdi o yxanlara..neyse hayirlisi olsun..bizde wochenende leri görüsürüz artikin:)))canim hemsom bu hafta isbasi yapiyorum gelemem bidenem, gecen hafta evde idim gelebilirdim.
Allah agziniz tadini hic bozmasin insallahhh...masallah hanimlar neseniz bol olsun ben gecmisi okuyana kadar yine 1 saat gecti:))
birde su ic..suda kesmezse ben keserim seni artikelma yedim bitanecik( kesmedi ama neyse :18:
şimdi irem gelir seni diline düşmektense hapse düşerim daha iyi drmiiiiiiiiiiiiiiş
ondan emnmmm yukarı baksana fena çekştrıolar senikaptanla mevsim nasl ortalk karştrıorm ama
Allah bunun şerrinden korusun kaptanım yanardın valla çenesinden ben birinci olduydum neden bu haksızlık vekvek vek kafa beyin kalmazdı valla Allahtan başlarda değilde suçluluk psikolojisivar dimi ya Allah kurtarsın bacııııııııııııım bunun elnden seni
bakma kiz onlarin yalandan sikayetlendigine..bence séviyolarmilletinnn korkulu rüyasıııı olmuşsun yaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))
sende mi brütüsAllahim bu ne güzel bir motivasyonn:))))) cok güldüm ya
:))) süperdiii
midem bi acayip olduğu için tıkınamayacağım:))yoksa bende de hep öyle olur.birazdan da uyuyacağım hatta birazdan pc başından kalkıp dişlerimi fırçalayacağım.canim ya aksami yememissin ama birden kriz tutar dayanamazsin ne bulursan tikinirsin haa demedi deme..bende öyle oluyorda:)
canımmm öğlen sırf ekmek grubu olmuş ama akşam oturtmuşsunnn pazara göreee güzel menüüüü
saçma değillllll aslında akşama kadar da güzel gitmişsin akşam niye yok onu anlamadım keşke yeseymişsin yarım elma değil 1 elma 1 kase de yoğurt yeee olur mu
bakma kiz onlarin yalandan sikayetlendigine..bence séviyolar
sende mi brütüs((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?