80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy çok güldümm buna hakikaten yaaa o zaman toptan yanardık

kiz hemserim gelicenmi bu hafta bu taraflara?

canim hemsom bu hafta isbasi yapiyorum gelemem bidenem, gecen hafta evde idim gelebilirdim.

Allah agziniz tadini hic bozmasin insallahhh...masallah hanimlar neseniz bol olsun ben gecmisi okuyana kadar yine 1 saat gecti:))

şimdi irem gelir seni diline düşmektense hapse düşerim daha iyi drmiiiiiiiiiiiiiiş

şimdi irem gelir seni diline düşmektense hapse düşerim daha iyi drmiiiiiiiiiiiiiiş

heeeyt gelirsem oraya sacini basini yolarim hemde bu saatte cukulatami yiicen...sökerim o cukulata yiyen dislerini

ne demek ne demek..baksana hic bende adami rahat birakacak göz varmi

ondan emnmmm yukarı baksana fena çekştrıolar seni kaptanla mevsim nasl ortalk karştrıorm ama

selam kızlar bugünkü menüm

sabah 1 kk b.peynir
4 zeytin
1 ç.k.bal
2 dilim k.ekmek

ara 1 elma

öğle yok malesef sabah geç kahvaltı yaptım öğle acıkmadım

ara 1 muz

akşam balık
salata
1 dilim ekmek

ara 1 elma

güleceginize destek versenize köstekler duyum bizim bir tanemiz onu listeye almayacaksan bizide alma desenize...toplanin birlik olun tek yürek olun su zavalla duyumu topluma ay pardon listeye kazandirsaniza.....ses verin ses:)))))

güleceginize destek versenize köstekler duyum bizim bir tanemiz onu listeye almayacaksan bizide alma desenize...toplanin birlik olun tek yürek olun su zavalla duyumu topluma ay pardon listeye kazandirsaniza.....ses verin ses:)))))

milletinnn korkulu rüyasıııı olmuşsun yaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))

ben sizi toptan yakicam bu gidisle:)))))))))
canim hemsom bu hafta isbasi yapiyorum gelemem bidenem, gecen hafta evde idim gelebilirdim.

Allah agziniz tadini hic bozmasin insallahhh...masallah hanimlar neseniz bol olsun ben gecmisi okuyana kadar yine 1 saat gecti:))
hadi ya tüh...hafta ici hergünmü..kiz belki benim yolum düserdi o yxanlara..neyse hayirlisi olsun..bizde wochenende leri görüsürüz artikin:)))

elma yedim bitanecik ( kesmedi ama neyse :18:
birde su ic..suda kesmezse ben keserim seni artik

bak bu iyiydi

ondan emnmmm yukarı baksana fena çekştrıolar seni kaptanla mevsim nasl ortalk karştrıorm ama

demi adasim bunlar beni sevmiyooooooooooooooooooooooo sevse biri listeye alirdi..digeride ona gaz verip durmazdi

heeeyt gelirsem oraya sacini basini yolarim hemde bu saatte cukulatami yiicen...sökerim o cukulata yiyen dislerini

ne demek ne demek..baksana hic bende adami rahat birakacak göz varmi

Allahim bu ne güzel bir motivasyonn:))))) cok güldüm ya

:))) süperdiii

canim ya aksami yememissin ama birden kriz tutar dayanamazsin ne bulursan tikinirsin haa demedi deme..bende öyle oluyorda:)
midem bi acayip olduğu için tıkınamayacağım:))yoksa bende de hep öyle olur.birazdan da uyuyacağım hatta birazdan pc başından kalkıp dişlerimi fırçalayacağım.

midem elvermediği için akşamı iptal ettim.hayret bi durum ama canım bişey yemek istemiyor.
bu suçluluk duygusundan da kaynaklanabilirrrrrrrrrrr üzüntüden de kaynaklanabilirrrrr veya listeden atılmanın ağırlığı altında ezilmişlikten de olabilirrrrrrrrr:2::2::2:

öznura azıcık destek çıkayım dedim.bir elin nesi var iki elin sesi var hesabı.belkim acırsınız bizeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…