kamilecimm valla bu aralarr süpersinnn dersin espri makinasıı maşallahhhhhhhhhhhhhh tam gaz gidiyonnnn
gel kız gell hoşgeldinnnmerhaba herkese :) bende sizin gruptanım günlül planımı yaptıklarımı giricem bundan sonra buraya :)
cok sükür umutcum destegin geldi:)))))midem bi acayip olduğu için tıkınamayacağım:))yoksa bende de hep öyle olur.birazdan da uyuyacağım hatta birazdan pc başından kalkıp dişlerimi fırçalayacağım.
midem elvermediği için akşamı iptal ettim.hayret bi durum ama canım bişey yemek istemiyor.
bu suçluluk duygusundan da kaynaklanabilirrrrrrrrrrr üzüntüden de kaynaklanabilirrrrr veya listeden atılmanın ağırlığı altında ezilmişlikten de olabilirrrrrrrrr:2::2::2:
öznura azıcık destek çıkayım dedim.bir elin nesi var iki elin sesi var hesabı.belkim acırsınız bizeeeeeeeeeee
diyorsuuuuuuuuuuuun..tamam oylama yapalim..bikanlar biktik yazsin bikmayanlar bikmadik...bende biliiim yaniyok anacımm yokk bezdirmişsin milletti baksana :)
iyi geceler kızlar ben kaçarım.
yarın yoğun ve sinir bozucu bir işgünü beni bekliyorrrrrrr.
fırsat bulduğum saat girerim artık
iyi muhabbetler...
neyi öğretecez anlamadım ama kurallardan bahsedeyim:))) canım hergün menü paylaşımı yapman gerekiyor 2 hafta düzenli, yaparsan lşsteye girme hakkı kazanıyorsunnnn ben dilara canım bu arada inşallah hedeflediğin kiloya tez vakitte iyileşirsinhoşbuldummm:)çok kullnamyı bilmiyortum isteyi bana öğretirsiniz artık:)
cok sükür umutcum destegin geldi:)))))
diyorsuuuuuuuuuuuun..tamam oylama yapalim..bikanlar biktik yazsin bikmayanlar bikmadik...bende biliiim yani
hadi herkes üsenmeyip yaziyor biktik yada bikmadik diye..
herhalde en basta irem yazar biktik diye:))))))
cok sükür umutcum destegin geldi:)))))
diyorsuuuuuuuuuuuun..tamam oylama yapalim..bikanlar biktik yazsin bikmayanlar bikmadik...bende biliiim yani
hadi herkes üsenmeyip yaziyor biktik yada bikmadik diye..
herhalde en basta irem yazar biktik diye:))))))
muhabbet güzelmiş:) kaçtan başdınızda kaç kilo verdiniz bende muhabbete ortadan giriyom ama affedin artk:) ben öncesinde bi 45 kilo vermiştim aldım şimdi gene 12 kilo verdim 85 kiloyum ..çok sıkı bi diet yapıyorum ben bir ayda 11 kilo verdim siz napıyosunuz?
sagol canim benim..ben zaten kimsenin yerini istemiyorum...ayaklanin duyum gelemze bizde yokuz deyin diyorum ama sen daha yerini veremiyorsun nasil ayaklanican.....ay adasim cok yasa emi...herhalde bana menüleri yazmayi özellikle kaptanlar unutturmaz:)şimdi kociş yanma geldi aslnda çok baktrmam ama sökerm o çikolata yiyen dişlerini gördü nie oyle dıo dedmm motivasyondurup durup guluo şimdi çok hoşna gtti ay bu akşam muhabbet çok eglenceli yaaa hep oyle de gerçi bu akşam başkaaa
adaşşşşşşşş valla bi klo vermeyeydim verrdm yerimi ben yerne sen grerdn listeye ama gecen hafta kafama çanta yemştm çicegmi alcm bu haftayoksa verrdm yerimi neolck bundan sonra sorcm menunu yazdn mı die sana sık sık valla unuttrmaylm birbirmze listeyi yazmayı ...
sagol canim sanada iyi geceleriyi geceler kızlar ben kaçarım.
iyi muhabbetler...
muhabbet güzelmiş:) kaçtan başdınızda kaç kilo verdiniz bende muhabbete ortadan giriyom ama affedin artk:) ben öncesinde bi 45 kilo vermiştim aldım şimdi gene 12 kilo verdim 85 kiloyum ..çok sıkı bi diet yapıyorum ben bir ayda 11 kilo verdim siz napıyosunuz?
merhaba herkese :) bende sizin gruptanım günlül planımı yaptıklarımı giricem bundan sonra buraya :)
iyi geceler kızlar ben kaçarım.
iyi muhabbetler...
neeeeeeeeeeey bir ayda 12 kilomu verdiklerini neden aldığın belli oldu anım hızlı giden hızlı geliyo işte biz ağır yavaş kaplumbağa gibi ama istikrarlı gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?