80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlar ben kaçarım.
yarın yoğun ve sinir bozucu bir işgünü beni bekliyorrrrrrr.
fırsat bulduğum saat girerim artık
iyi muhabbetler...

şimdi kociş yanma geldi aslnda çok baktrmam ama sökerm o çikolata yiyen dişlerini gördü nie oyle dıo dedmm motivasyon durup durup guluo şimdi çok hoşna gtti ay bu akşam muhabbet çok eglenceli yaaa hep oyle de gerçi bu akşam başkaaa
adaşşşşşşşş valla bi klo vermeyeydim verrdm yerimi ben yerne sen grerdn listeye ama gecen hafta kafama çanta yemştm çicegmi alcm bu hafta yoksa verrdm yerimi neolck bundan sonra sorcm menunu yazdn mı die sana sık sık valla unuttrmaylm birbirmze listeyi yazmayı ...

cok sükür umutcum destegin geldi:)))))

yok anacımm yokk bezdirmişsin milletti baksana :)
diyorsuuuuuuuuuuuun..tamam oylama yapalim..bikanlar biktik yazsin bikmayanlar bikmadik...bende biliiim yani
hadi herkes üsenmeyip yaziyor biktik yada bikmadik diye..
herhalde en basta irem yazar biktik diye:))))))

iyi muhabbetler...

kız nereye daha saat kaç daha karpuz kesecektik hemen nereye b ssaatta uyuycam deme yorun anam şubedeniniz uyu uyu nereye kadar

hoşbuldummm:)çok kullnamyı bilmiyortum isteyi bana öğretirsiniz artık:)
neyi öğretecez anlamadım ama kurallardan bahsedeyim:))) canım hergün menü paylaşımı yapman gerekiyor 2 hafta düzenli, yaparsan lşsteye girme hakkı kazanıyorsunnnn ben dilara canım bu arada inşallah hedeflediğin kiloya tez vakitte iyileşirsin

senden bıkılırmı hiç yavrum yaaaa bal gibisin balll

muhabbet güzelmiş:) kaçtan başdınızda kaç kilo verdiniz bende muhabbete ortadan giriyom ama affedin artk:) ben öncesinde bi 45 kilo vermiştim aldım şimdi gene 12 kilo verdim 85 kiloyum ..çok sıkı bi diet yapıyorum ben bir ayda 11 kilo verdim siz napıyosunuz?

kız senden bıkılırmı hiç senden bıkan ölsün sen olmasan kimle uğraşacaz biz ha biraz ortalığı karıştırayım dedüydüm

canım benimmmm çok sıkı yapman ne kadar sağlıklı kiiiii bence çok sıkmadan yap yavaş yavaş gitsinnnnn benim 3 aydayım 12 kilo gittiiiiii

sagol canim benim..ben zaten kimsenin yerini istemiyorum...ayaklanin duyum gelemze bizde yokuz deyin diyorum ama sen daha yerini veremiyorsun nasil ayaklanican.....ay adasim cok yasa emi...herhalde bana menüleri yazmayi özellikle kaptanlar unutturmaz:)

iyi muhabbetler...
sagol canim sanada iyi geceler

canım okadar kiloyu nasıl verdin nasıl bir diyet uyguluyosun?

1 ayda 11 kilo mu Çok sağlıksız değil mi yaa

neeeeeeeeeeey bir ayda 12 kilomu verdiklerini neden aldığın belli oldu anım hızlı giden hızlı geliyo işte biz ağır yavaş kaplumbağa gibi ama istikrarlı gidiyoruz

merhaba herkese :) bende sizin gruptanım günlül planımı yaptıklarımı giricem bundan sonra buraya :)

aramiza hos geldinn...

iyi muhabbetler...

iyi uykular canim maalesef pazartesileri banada hep öyle olur.

neeeeeeeeeeey bir ayda 12 kilomu verdiklerini neden aldığın belli oldu anım hızlı giden hızlı geliyo işte biz ağır yavaş kaplumbağa gibi ama istikrarlı gidiyoruz

yok yok iondan değil hemen almadım ki baya uzun sürdü almam bende kont verdim günde 4 saat plates yapıyorum 700 cl alıyodum çok sağlıklı vermiştim şimdide gene aynı zaten çoğu yemeği yemiyorum ben sporda çok yapıyorum gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…