- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
bende kurallardan bahsertmiştim zaten memnun oldum bende gamze :) insaşşah hepimiz ulaşırız :)
bende kurallardan bahsertmiştim zaten memnun oldum bende gamze :) insaşşah hepimiz ulaşırız :)
tamam :) yediklerimi falan burayamı yazıcam bende?bende memnun oldum canımmmm bundan sonra sendee kaplumbağa gibi yavaş yavaş ilerle olurmu canımmmm yoksa gittiği gibi geliyorrr
sagol canim benim..ben zaten kimsenin yerini istemiyorum...ayaklanin duyum gelemze bizde yokuz deyin diyorum ama sen daha yerini veremiyorsun nasil ayaklanican.....ay adasim cok yasa emi...herhalde bana menüleri yazmayi özellikle kaptanlar unutturmaz:)
sagol canim sanada iyi geceler
sende öyle canimsenden bıkılırmı hiç yavrum yaaaa bal gibisin balll
kız senden bıkılırmı hiç senden bıkan ölsün sen olmasan kimle uğraşacaz biz ha biraz ortalığı karıştırayım dedüydüm
valla birinciligi bilmemde ama enazindan bir kilo gitsin diyorum...mesela 77 leri görsem diyorum..buayin bitmesine 20 gün var..75.9 bile olsa görsem diyorum oy oy ne gözel olurdu..3 hafta 3 kilo basarabilirmiyim acaba:44:bence de unutturmazlarr artıkk neyse bak sen bu gazla drek birnicisin dger aya ben sana soyleymmmm
sende öyle canim
ah canim benim ne ismarliim syle:)))
bikmadik :2
biktik:0
devam ediyoruz arkadaslar hadi bikanlari bikmayanlari görelim..eller cebe..pardon klavyeye:))
evet güzelim hergün yazman gerekiyorrr istersen bugünden başlatamam :) yediklerimi falan burayamı yazıcam bende?
senden bikilirmi hic gülüm:)) tam bir arabesk fantezi olduk:)))
valla birinciligi bilmemde ama enazindan bir kilo gitsin diyorum...mesela 77 leri görsem diyorum..buayin bitmesine 20 gün var..75.9 bile olsa görsem diyorum oy oy ne gözel olurdu..3 hafta 3 kilo basarabilirmiyim acaba:44:
he valla...tam bir arabesk fantez:))
senden bikilirmi hic gülüm:)) tam bir arabesk fantezi olduk:)))
valla birinciligi bilmemde ama enazindan bir kilo gitsin diyorum...mesela 77 leri görsem diyorum..buayin bitmesine 20 gün var..75.9 bile olsa görsem diyorum oy oy ne gözel olurdu..3 hafta 3 kilo basarabilirmiyim acaba:44:
Allah bunun şerrinden korusun kaptanım yanardın valla çenesinden ben birinci olduydum neden bu haksızlık vekvek vek kafa beyin kalmazdı valla Allahtan başlarda değilde suçluluk psikolojisivar dimi ya Allah kurtarsın bacııııııııııııım bunun elnden seni
ne o kiz seni görende kadin hapse düsmüs sanacak..allah kurtarsin falan...dur iste her yolu deniyoruz.bir kerecik affedilmezmi insan..kural daha yeni üstelik..kaptanlar kaptan degil alman hükümeti maasallah..nein diyorlar ya demiyorlar:))
simdi anladim:))
hakliymissin sekerim
askolsun..bak kedi gibiyim mir mir mirrrrrrrrrrrrr ne var birkerecik affetsen..ben o listede kendimi göremezsem bütün hafta nerden sevk bulacagim yaaaaaaa....yahu desteklesenize kizlar...bu hafta bagis haftasi desenize..ban bek düzenli kan veririm...yola cöp atmam..hele hele balgam hic atmam..hayvanlari uzaktanda olsa severim...vahsi gör+ünürüm ama perdelerimi kaldirincada kedi gibiyimdir...of ya yoruldum valla
ayy çok güldümm buna hakikaten yaaao zaman toptan yanardık
amanda aman benim duyumum bi tanedirrrrr ben hiç dermiyim böle şeylerrrr kaptanının kuzusudur o gülüdür oooooşimdi irem gelir seni diline düşmektense hapse düşerim daha iyi drmiiiiiiiiiiiiiiş
pişşşt çaktırmasana kıssssssondan emnmmm yukarı baksana fena çekştrıolar senikaptanla mevsim nasl ortalk karştrıorm ama
zorlamaaaaa şansını:))))güleceginize destek versenize kösteklerduyum bizim bir tanemiz onu listeye almayacaksan bizide alma desenize...toplanin birlik olun tek yürek olun su zavalla duyumu topluma ay pardon listeye kazandirsaniza.....ses verin ses:)))))
bu akşam yayınlanacak sen bildirim yaptınmı göremedim benliste yarın mı yayınlanck kaptnm bu akşam mı?
seviyommm yaaa walllaaaaaben sizi toptan yakicam bu gidisle:)))))))))
hadi ya tüh...hafta ici hergünmü..kiz belki benim yolum düserdi o yxanlara..neyse hayirlisi olsun..bizde wochenende leri görüsürüz artikin:)))
birde su ic..suda kesmezse ben keserim seni artik
bak bu iyiydi
demi adasim bunlar beni sevmiyooooooooooooooooooooooosevse biri listeye alirdi..digeride ona gaz verip durmazdi
hoşgeldinnnnmerhaba herkese :) bende sizin gruptanım günlül planımı yaptıklarımı giricem bundan sonra buraya :)
şimdi kociş yanma geldi aslnda çok baktrmam ama sökerm o çikolata yiyen dişlerini gördü nie oyle dıo dedmm motivasyondurup durup guluo şimdi çok hoşna gtti ay bu akşam muhabbet çok eglenceli yaaa hep oyle de gerçi bu akşam başkaaa
adaşşşşşşşş valla bi klo vermeyeydim verrdm yerimi ben yerne sen grerdn listeye ama gecen hafta kafama çanta yemştm çicegmi alcm bu haftayoksa verrdm yerimi neolck bundan sonra sorcm menunu yazdn mı die sana sık sık valla unuttrmaylm birbirmze listeyi yazmayı ...
BIKMADIM BIKMAM BIKAMAM BIKAMAYIZ BIKAMAZLARRRRRRRRcok sükür umutcum destegin geldi:)))))
diyorsuuuuuuuuuuuun..tamam oylama yapalim..bikanlar biktik yazsin bikmayanlar bikmadik...bende biliiim yani
hadi herkes üsenmeyip yaziyor biktik yada bikmadik diye..
herhalde en basta irem yazar biktik diye:))))))
evet güzelim hergün yazman gerekiyorrr istersen bugünden başla
bencee romantik komediyizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?