80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence de unutturmazlarr artıkk neyse bak sen bu gazla drek birnicisin dger haftaya ben sana soyleymmmm

Son düzenleme:
senden bıkılırmı hiç yavrum yaaaa bal gibisin balll
sende öyle canim

kız senden bıkılırmı hiç senden bıkan ölsün sen olmasan kimle uğraşacaz biz ha biraz ortalığı karıştırayım dedüydüm

ah canim benim ne ismarliim syle:)))

bikmadik :2
biktik:0

devam ediyoruz arkadaslar hadi bikanlari bikmayanlari görelim..eller cebe..pardon klavyeye:))

bence de unutturmazlarr artıkk neyse bak sen bu gazla drek birnicisin dger aya ben sana soyleymmmm
valla birinciligi bilmemde ama enazindan bir kilo gitsin diyorum...mesela 77 leri görsem diyorum..buayin bitmesine 20 gün var..75.9 bile olsa görsem diyorum oy oy ne gözel olurdu..3 hafta 3 kilo basarabilirmiyim acaba:44:

valla birinciligi bilmemde ama enazindan bir kilo gitsin diyorum...mesela 77 leri görsem diyorum..buayin bitmesine 20 gün var..75.9 bile olsa görsem diyorum oy oy ne gözel olurdu..3 hafta 3 kilo basarabilirmiyim acaba:44:

basarirsin canim benim, bende bu ay sonuna 78 i görmek istiyorum...bakalim hayirlisi

bende bu ayın sononda 69.9 görsem süper olicek ama inş becerecem gelcek hafta 1.5 kilo yapsam hemende başarırım gibi geliyo hadi bakalım tempo inş vericez zaten eşim bana dün alışverişe gttik bi gömlek aldım dedimki tam benim gibiler için kiloları saklıyo dedim bana iyi işta rahat rahta alır doldurursun içini dedi güya espriymiş bde kızma ddi ama sinir oldum vercem göriceknasıl doluyomuş içi

ayy çok güldümm buna hakikaten yaaa o zaman toptan yanardık

şimdi irem gelir seni diline düşmektense hapse düşerim daha iyi drmiiiiiiiiiiiiiiş
amanda aman benim duyumum bi tanedirrrrr ben hiç dermiyim böle şeylerrrr kaptanının kuzusudur o gülüdür ooooo
ondan emnmmm yukarı baksana fena çekştrıolar seni kaptanla mevsim nasl ortalk karştrıorm ama
pişşşt çaktırmasana kıssssss
güleceginize destek versenize köstekler duyum bizim bir tanemiz onu listeye almayacaksan bizide alma desenize...toplanin birlik olun tek yürek olun su zavalla duyumu topluma ay pardon listeye kazandirsaniza.....ses verin ses:)))))
zorlamaaaaa şansını:))))
liste yarın mı yayınlanck kaptnm bu akşam mı?
bu akşam yayınlanacak sen bildirim yaptınmı göremedim ben
seviyommm yaaa walllaaaaa
merhaba herkese :) bende sizin gruptanım günlül planımı yaptıklarımı giricem bundan sonra buraya :)
hoşgeldinnnn

BIKMADIM BIKMAM BIKAMAM BIKAMAYIZ BIKAMAZLARRRRRRRR

bence başarırsın canım 3 hafta 3 kilo yapılmayacak bişey değil.3hafta boyunca herün sporla bu işi çözersin sen bende mart ayı çıkana kadar 80 kg olsam iyi olacak

keşke bende 70 görsemmm kızlarrr yaaa varmnısınız bu haftaa yarışalım ama güzel bir ödül ve ceza koymalıyızzz ne dersiniz????

evet güzelim hergün yazman gerekiyorrr istersen bugünden başla

tamam ..

bugün sabah: bir çay bardağı yoğurt + bir dilim peskimet + 1 soda elma sirkesi

öğlen bir meyve

akşam : 5 tane ızgara balık+ salata (yağsız ) 8 den sonrada bir şey yemedim

1 saat yürüyüş+ 30+30 olmak üzere 2 part halinde plates
2 ,5 kg su

içtim...

sagol canim sanada iyi geceler[/QUOTE]

adaşımm ben sana baylıorm ne bıkmasıııı bende üç haftada üç klo gayet olablr bşey bnm de hedef o bakalm inşşşşşşşş

Kızlar herkese merhaba,

Ben 83.50 kiloyum. Boyum 1.73. Her ne kadar boydan kurtarsam da olmuyor artık. 7 Temmuzda düğünüm var ve en az bir on kilo vermem lazım. Ayrıca tiroid hastasıyım ve şeker riskim var dolayısıyla zayıflamaya çok ihtiyacım var. Kendi çabamla 3 kilo verdim ama 10 gündür feci astım Beni de aranıza alırsanız sevinirim.

3 Kiloyu şöyle verdim.

Sabah-2 dilim kepek ekmeği. 1 bardak çay (az şekerli, ilk başta süt içiyordum daha faydalıydı), peynir, zeytin, domates.

Öğlene doğru5-6 tane Kavrulmamış tuzsuz badem, 2 tane kuru incir yahut gün kurusu.

Öğlen-Tavuklu salata yahut sebze yemeği, yoğurt ve 2 dilim kepek ekmeği.

Akşama doğru-Yine Badem ve incir yahut gün kurusu.

Akşam-İşte bu noktada biraz iş çığırından çıkıyor. Çünkü akşamları bizim evde diyet yapmak mümkün değil. Annem çok güzel yemek yapar ve hayatta peşinizi bırakmaz. Diyet yapıyorum dersin ama makarna yemedin der öyle bir anne yani Özellikle bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım olacak.

Spor:Hiç yapamadım ama akşamları yürümeyi düşünüyorum havalar biraz ısındığı için.

Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…