80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

basarirsin canim benim, bende bu ay sonuna 78 i görmek istiyorum...bakalim hayirlisi
insallah canim ya..
bencee romantik komediyizzz

romantikmi kiz sana demedimmi caktirma aramizda yasananlari...niye hissettiriyorsun öyle ronamtik falan...ne yani süper sofra hazirlayip masaya mum yaktik diye...yerlere gül yapraklari serdik diye..tabaginin üzerine tek tas koyduk diye romantikmi olduk..alla alla ya senlede birsey yasanmazmis hemen caktirirmissin

verirsinnnn bende yeni katıldım temmuza kadar oooo süper olursunuz benimde haziranda arkadaşımın düğünü var azim ettim 65 olucam ozamana :)85 bende

hg canım aramızaa inşallah başarırsın istediğin kiloya düşersinnnn ben dilaraaaa

ayyyyyyyyyyyyyy biri bunlarııı aşkıma söylesin :)

ok ben varım bu işte
seninde 70 hedef benimde güzell tamam anlaşdık kural belirleyelim ödül ve ceza koyalım hafta sonu 70 görelimmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

hosgeldin canim..insallah basarirsin..

bugünü kayıtlara geçmek lazımmmm 17 kullanıcıııı
sen beni listeye almazsan hicbiri kalmayacak:))

sagol canim sanada iyi geceler

adaşımm ben sana baylıorm ne bıkmasıııı bende üç haftada üç klo gayet olablr bşey bnm de hedef o bakalm inşşşşşşşş [/QUOTE] bende sanaaaaa

keşke bende 70 görsemmm kızlarrr yaaa varmnısınız bu haftaa yarışalım ama güzel bir ödül ve ceza koymalıyızzz ne dersiniz????
kizim sen önce su misafirliklerine gitmeyi birak sonra gel konusup sözleselim:))

bence başarırsın canım 3 hafta 3 kilo yapılmayacak bişey değil.3hafta boyunca herün sporla bu işi çözersin sen bende mart ayı çıkana kadar 80 kg olsam iyi olacak
insallah canim ya..tek derdimiz zaten bunlardan kurtulmak degilmi..aslinda benim tek derdim bu degil..sakallarim..ön takimlarin esnekligi..bende dert cooooooookk:)

yahu oylamayida kazandim..ama listeywe girmeyi kazanamadim..ne inatmis allahim ya...tamam tamam pes..bu saatten sonra sen istesende ben gelmem...istesene bir istesene

aramiza hos geldin canim,menün fena degil ama aksamlari dedigin gibi ise cok zor...bence aksamlari yemek vakti buraya gel biraz yazis cok iyi geliyor...kendimden biliyorum

hem bak Duyum hemsom varya o aksamlari yemek yiyenin dislerini döküyor:)) korkudan yiyemezsin zaten

Hoşgeldin canım.Ben Kübra Merak etme her ay burada birbirimizi kontrol ederek vereceğiz inşallah kilolarımızı.Sen de düğününde süzüleceksin bak gör:123:

hoşgeldin inşallah sağlıklı bir şekilde kilolarından kurtulursun

kız sen delirdinm ben 1 haftada 3.3 kilo nasıl verem ben ay sonu dedim ama hafta sonuna 1.5 ilo hedef belieyelim sen 70 e varırsın bende ysklsmış olurum

bende sanaaaaa

kizim sen önce su misafirliklerine gitmeyi birak sonra gel konusup sözleselim:))

insallah canim ya..tek derdimiz zaten bunlardan kurtulmak degilmi..aslinda benim tek derdim bu degil..sakallarim..ön takimlarin esnekligi..bende dert cooooooookk:)

yahu oylamayida kazandim..ama listeywe girmeyi kazanamadim..ne inatmis allahim ya...tamam tamam pes..bu saatten sonra sen istesende ben gelmem...istesene bir istesene[/QUOTE]

kız duyumm öylee hırslanmalıyım ki misafirliği filan takmamam lazım ilk günlerdeki gibiii çok fenaa saldım yaaa (((( vallahii hani basitleşdi belki bu sözlerim amaa çok üzülüyorummm bu halimee kaçamak yapmaya alışdımm ve vicdan azabı duymuyorum artık

he he namimizida aldik..dis sökücü:)) hertürlü iskence mevcuttur..dis sökülür parmak kirilir...göy oyulur....beni arayin anacim:))

hg canım ben kamile hiç merak eme daha zaman var verrsin ve güzeller güzei bi gelin olursun inş

bnm de hedef 77 bi klo koyuyorum ben
ödül ceza neler olablr yaa ödül mesela birnci olan kişi için hava fişek patlatablrzzz yanii topge havai fişek resmi koyarız
ceza aklma gelmıo :44:

kız sen delirdinm ben 1 haftada 3.3 kilo nasıl verem ben ay sonu dedim ama hafta sonuna 1.5 ilo hedef belieyelim sen 70 e varırsın bende ysklsmış olurum
coştummm ben iyicee :))) yaa benimde 3 kilo igibi duyor da 3 değil 1.5 aslındaa kaçamak kilosuuu o 2 günde geldi 2 gündee gider dert etmiyorumm o yüzden

iyi ak$amlar kizlaaar nasilsinizzz

topikcanimiza yeni gelen arkada$lar ho$geldiniz .. ben burcu 21.5 ya$indayim .. 1.senedir diyetteyim ..
tani$tigimiza $imdiden memnun oldum ..

Bugünkü menümüde yazayim bari :)

Sabah :
2.dilim kizarmi$ kepek ekmegi
1.dilim peynir
1.tk recel
domates -salatalik-4.yesil zeytin
2.kupa bitki cayi

ara:
yok

Öglen:
2-3 tane minik bisküvi

ara:
yok

Ak$am :
3-4 yemek ka$igi bulgur pilavi
1.tane izgara sosis
1.kücük kase cacik

bugün son kez bulgurlari götürdüm
yarin yogurt diyetine ba$liyorum Allahimin izniyle :)

ya ben sana o kadar yazılar yazdım bu kadar mıydı yani bizim ilişkimizin düzeyiii haaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…