80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende hazir ortalik durulmusken menümü paylasayim..
sabah: 2 dilim tam tahilli ekmek,6-7 dilim salatalik,3-4 dilim domates,2 dilim tavuk gögsü salami
2 yaprak marul,2 cay kasigi hardal,cok az peynir,1 haslanmis yumurta
Ara:1 armut
ögle:1 kase lahana corbasi
ara:2 cokomel tarzi cikolata (tanesi 90 kcal)
aksam:1 kase lahana corbasi ve 1 armut

2 litreye yakin su ve kahve

Son düzenleme:

canim hos geldin..yogurt dieti nasil oluyor?

canim hos geldin..yogurt dieti nasil oluyor?

tatlim her ögüne nerdeyse 300.gr yogurt ilave ediyorsun ..
öglen sebze corbasi iciyorsun ..
salatan ve meyvende oluyor ..
öyle yani .. haftada 2.kgkadar verdiriyor .. ve malum yogurt oldugu icin yag yakici ve inceltici bir diyet ..
5.gün sürüyor ..

ben tam tamina uymayacagim ama biraz uymaya caliscam .. düzenimi tekrar oturta bilmek icin ..

sen benden dikkatliydin canım...

Amma ilerlemiş sayfalar yahu :)) Bende bu duş alıp döneyim demiştim sızmışım resmen zaten kalktığımdan beriuyanamadım :)) Önce menümü yazayım

sabah- öğlen birarada malum geç kalktık :)

2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim süzme peynir
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 yeşil biber
4 yeşil zeytin

ara
2 kuru kayısı

akşam

1 tabak terbiyeli tavuk çorbası
2 sıkım çiğ köfte
bol yeşillik
1 bardak ayran

ay Vallahi bukadar kişiyi bir arada görünce geçmişi okuyamıcam die çok korktuuuum aramıza yeni arkidişler katılmıs hoşgelmişler şu yarışma işini yapalın ben de pazar günü 85 olmak istiyoruuuuuuuuuuum yani bu 1.8 kg demek oluyor kiiiiii imkansız olmamakla birlikte çok zor hayden bakalım ödül olarak sevgi bonbardımanı yapabiliriz ortaya karışık iltifatlatlar felan ruhumuz okşansız

QUOTE=elmaSekeri23;23537494]yaniii kaç olacaksın canımmmm??? varış kilosu kaç olacak[/QUOTE]

bu pazara hedefim 81,5 olsun 1,2 kg vermeyi düşünüyorum inşallah

Son düzenleme:
sabah:2 bardak su
kahvaltı:2 dilim ekmek bir yumurta bir çk bal bir peynir
ara:10 gr bitter
ara:2 ekmek bir peynirden sandviç
öğle:bir ekmek bir peynir
ara:tarçınlı yoğurt
ara:2 kayısı yarım muz
akşam:toplam 3 porsyon et grubu içerecek şekilde kahvaltı ve 2 dilim ekmek
1.5 lt su 2 kupa yeşil çay spor yok....
yol menüsü...

evet bu daha reallll ödüll biraz sanal dan çıksın istiyorumm ödül de ceza daaa aslında ceza olarakda benim aklımaaa şey geldi hani çocukken yaptırırlardı yaa mesela 100 kere ben tembelim yazardık o tarzda birşey mi yazsak 250 kere ben zayıflayacam gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…