- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
iyi ak$amlar kizlaaar nasilsinizzz
topikcanimiza yeni gelen arkada$lar ho$geldiniz .. ben burcu 21.5 ya$indayim .. 1.senedir diyetteyim ..
tani$tigimiza $imdiden memnun oldum ..
Bugünkü menümüde yazayim bari :)
Sabah :
2.dilim kizarmi$ kepek ekmegi
1.dilim peynir
1.tk recel
domates -salatalik-4.yesil zeytin
2.kupa bitki cayi
ara:
yok
Öglen:
2-3 tane minik bisküvi
ara:
yok
Ak$am :
3-4 yemek ka$igi bulgur pilavi
1.tane izgara sosis
1.kücük kase cacik
bugün son kez bulgurlari götürdüm
yarin yogurt diyetine ba$liyorum Allahimin izniyle :)
ben katılmaya varım ama fikrim yok malesefffff
o zaöman yarışmaya katılanlar pazar günü varmak istediği kiloyuuu yazabilirler mi lütfennn onuda not almam lazımmmmm :))))ödül ve cezayı düşünüp yarın kararlaştırırızzz
canim hos geldin..yogurt dieti nasil oluyor?
bnm hedef bi klo yanii 77 olmam lazm ..yne yazayım :)
biz çanta yiyenler olarak gıcıklık yapıyoruzzzzzz sizi almıyoz listeye nihahahahahahaah
ben hiç anlamış değilim geçen hafta pazar salı perşembe cumartesi nöbetteydim o kadar koşturdum acaba bizim çocukların yemeklerine doysunlar diye artı bişeyler mi katılıyo bende yiyip yiyip şişiyorummm????
o zaöman yarışmaya katılanlar pazar günü varmak istediği kiloyuuu yazabilirler mi lütfennn onuda not almam lazımmmmm :))))ödül ve cezayı düşünüp yarın kararlaştırırızzz
bende 1kg hedef koyuyorum kendime inşallah veririm bu hafta
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar bol muhabetler
ay Vallahi bukadar kişiyi bir arada görünce geçmişi okuyamıcam die çok korktuuuum aramıza yeni arkidişler katılmıs hoşgelmişler şu yarışma işini yapalın ben de pazar günü 85 olmak istiyoruuuuuuuuuuum yani bu 1.8 kg demek oluyor kiiiiii imkansız olmamakla birlikte çok zor hayden bakalım ödül olarak sevgi bonbardımanı yapabilirizortaya karışık iltifatlatlar felan ruhumuz okşansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?