80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne demek rakibem benimm... lafı bile olmaz.. sen sağoll.. yüzünü gördük bu sebeple.. allah nazardan korusun seni cnımm.. dayanamayıp öpiiciiimm Şeniz

saol neslihancımm.. farkediliyo demi vediğim..görmedim ben senin rsmini.. albüme mi koydun.. bakiim duurr...

hıı ne dicem sana.. lavitanın yazdıklarına kırılma cnmm. seninle uzaktan yakından bi ilgisi yoktur kuzumm.. ilk haftalarda hepimiz fazla verdik... o konuda aklına bişi gelmesin cnmm...

hahaha sevdemer benim gördüğüm pot mu hee.... sırnaşık şey

evet az önce yazıp sildiğim seninde sorduğun msj
bi şeyler oluyo bana bugünlerde allah allah anlamadım ama ne oluyosa diyetmi vurdu başıma güneşmi anlamadım kafamçokkarıştı allahım sen aklıma mukayyet ol :Saruboceq:

GÜle gÜle baharnazcıĞım...

Eveht bebeg cıĞımm farkedılıyorr...

kılzar 1 tane daha resım koydum bakarsınız...

valla bebeg cıĞımm ben alındım kırıldımm..hatta bırdaha buraya gırmemeyı bıle dÜŞÜndÜmmm...ama gıdersemmm dmek neslı yalan sÖylÜyormuŞ gıttı dersınız dıye devam edıceĞımmm...

Aman neyseee onun dÜŞÜncesııı....bır anlık bıŞıy dı benım kısı..aÇıklama yapmak ıstedımm..

ben baktım cnm resimlerine.. yorumumu d çaktım altlarına :)))

nereye gidiyosun kızz... daha durr yeni geldinn.. :)))

burası paylaşım alanı cnmm.. herkes istediğini yazar... herkesin düşüncesine saygımız var... bende dün 1-2 laf attim sinirlenip.. neler olmuş neler konuşulmuş ben gittikten sonra... bende onlara üzüldüm cnmm.. ama alıngan olmamak.. accık rahat olmak lazım bu konularda.. bende lavitamın düşüncelerine katılıyorum cnmm.. ama seninle ilgisi yokk .. ok... bana da kırılma hee.. :)))

sanada maşallah cnmm ... ayy kızlarr topiğimizde bayanların hepsi birbirinden güzel yaa.. valla nazar değmesin hee... seninde kilo dağılımın eşit... sadece göbekte yada bacakta olunca.. bölgesel yani.. kilo belli oluyo bayaa... gerçi bende eşit alırım kilomu heryerime alırım ama alınca da yuşyuvarlacık bişey oluyom.. hengisi iyi anlamadım..

bullduummm.. en iyisi zayıflayıp bunları hiç düşünmemek :))))

ks muthış degışıklık varya ne yedın ıçtın soylesne

dikkat ettim yediklerime cnmm... BıRDEE HOLLYWOOD DıYETıNı YAPMAYA BAŞLADIĞIM...ONDAN FARK ETMıŞTıR BU KADR BU HAFTA...

teşekkür ederim bebegcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…