80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ok yada 1 hafta liste cezasıdA olblr

işte aynen öyle canım herkes şampiyonu öven kendii döven şeyler yazsın yaniiiiiiiiii

ya ben sana o kadar yazılar yazdım bu kadar mıydı yani bizim ilişkimizin düzeyiii haaaa

olurmu canim ya bizim ilislkimiz süper harika seviyeli düzeyli saygili sevgili...kocamda aradigim hersey sende var...ay ben yoksa senlemi evlensem
ay ben kiyamam sana iremcim..neye kizdin kiz..iliski düzey falan....tamam taman kaptanim canim cigerim ak askim aman askim sen ne dersen tamam askim

bende varim..hedef77.9 yani illede görücem 77 yi:)) söyleyin bakem ceza ne olucak

henüzzz tartışıyoruzz canım amaa en kuvvetli fikirrr ödülll alan arkadaşıııı diğerrr arkadaşlar 250 kere övgü sözü yazarak kutlayacakkk ceza alannn kişidee 250 kereee ben bu sefer başaramadım ama başarıp zayıflayacağım tarzındaaa :) birşey yazacak

sadeceee kaybettiğimizz motivasyonuu geri kazanmakk içinnn ltfn kendinizi zorlayacakkkk kararlar almayalımmmm verebileceğimizi düşündüğümüzzz kiloları düşünelimmmm 1 haftada tabikii mucize yaratamayızz ama kaçamaklara engel olmak maksat

Merhaba canım bu menüyü yazdığımız günlerin listesimi yeni olduğum için anlıyamadımda

Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun hemen temizle sil süpür leptopu

Kızlar başlangıç derken diyete başladığım kiloyumu yazıcam yoksa bu topiğe girdiğimdeki kilomumu?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…