- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
iyi geceler canim..haftaya herkes bir hedef koymayi unutmasin:)
evet bu daha reallll ödüll biraz sanal dan çıksın istiyorumm ödül de ceza daaa aslında ceza olarakda benim aklımaaa şey geldi hani çocukken yaptırırlardı yaa mesela 100 kere ben tembelim yazardıko tarzda birşey mi yazsak 250 kere ben zayıflayacam gibi
evet bu daha reallll ödüll biraz sanal dan çıksın istiyorumm ödül de ceza daaa aslında ceza olarakda benim aklımaaa şey geldi hani çocukken yaptırırlardı yaa mesela 100 kere ben tembelim yazardıko tarzda birşey mi yazsak 250 kere ben zayıflayacam gibi
o zatenn başka bir uygulamanınn cezası olduğu içinnnn caydırıcı olur mu ki acabaaaaok yada 1 hafta liste cezasıdA olblr
ben seniiii daha çokk öptümmmm :))))))))kızlar kızlar aşağısı mükemmel kalabalık sohbet koyu yetişemiyorum ben size bu gece..sevgiler...öptüm hepinizi...
ya ben sana o kadar yazılar yazdım bu kadar mıydı yani bizim ilişkimizin düzeyiii haaaa
işte aynen öyle canım herkes şampiyonu öven kendii döven şeyler yazsın yaniiiiiiiiii
o zaman kazanan içinde aynı şekilde 250 kere iltifat sözü yazacağızz böylece kaybeden kişinin cezası 2 kat olacak
bende varim..hedef77.9 yani illede görücem 77 yi:)) söyleyin bakem ceza ne olucak
ben 80 olacagim diyorum...
düşündüm de sanırım bunu yazmak cok zor olacak :d 1.8 demesem mi acabaaa
Merhaba canım bu menüyü yazdığımız günlerin listesimi yeni olduğum için anlıyamadımdacanım benim ben nerden yazacağımı bilemedim özeline yollamaya çalışdım ama gelmedi
ahsen: (çarşamba geldi) 2gün
aleyna:1gün
aycaa35:1gün
bahar27:tam
bdybdy:tam
blackroseimmortal:1gün
calista:6gün
devran_26:tam
duyum:3gün
ecrinecrin:6gün
elmaSekeri23:1gün
eranisa:5gün
gkcnnn:6gün
Gulselda:1gün
gyk:1gün
irongirl:1gün
kkkmevsim:tam
kubragokhan:6gün
kubur:tam
masivam:tam
memuzin:6gün
serapes:1gün
seytankız:5gün
sonundaoldu(çarşamba geldi) tam
Suesue:1gün
Umuts76:3gün
yesil34:3gün
wintersun:2gün
54tuğba:6gün
umarım hta yapmamışımdır kızlarrrrr hatam varsaaa kusura bakmayın olurmu geçmiş yapa yapa gittim atladığım olabilir. hataaa çok önemli değilsee yüzüme vurmayın emi
selam kizlaar
ma$allah kilo verenleri tebrik ediyorum , veremeyenler haftaya in$allah bunun acisini cikarirlar
üzülmeyin :))
bende tekrardan bugün tartildim burasi icin ve ilk bildirimimi aylar sonra tekrardan buraya yapiyorum
Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 67
Bu Hafta: 66
Giden: 1.kg
Toplam Giden: 22.kg
Boy: 1.68
Beden: 38
Spor: 60.dk
Hedef: 60
Yarindan Itibaren Menümüde Payla$cam
Tebrik ederim canım maşallahdarısıda bizlere olsun
y kizlar az önce igrenc birsey oldu:))
ben hasta yatagimdan yazarken bunlari iki elimle yaziyorum ya birden hapsuruk geldi..pecetemi alayim derken yetistiremedim ..leptopun üzerineeeeeeeeeee hapsurdum ama istemeden vallahide billahi:)) tabi ekran klavye kepsi grip virisi tükürük sümük ne varsa yani:)) üstelikte leptop esiminki..onunki daha hizli calisiyor hazirda evde yokken onunkini acayim dedim..silmeye calistim ama aralarda benim hafamin bilumum deliklerinden firlayyan sulu sulu seyler kaldi:2::2::2: bizim herif bir duysa varya kiyameti koparir:)))))) nasil yapsakki
Merhaba canım bu menüyü yazdığımız günlerin listesimi yeni olduğum için anlıyamadımda
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun hemen temizle sil süpür leptopu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?