- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
Kızlar başlangıç derken diyete başladığım kiloyumu yazıcam yoksa bu topiğe girdiğimdeki kilomumu?:44:
250 kere yazmak himmmhenüzzz tartışıyoruzz canım amaa en kuvvetli fikirrr ödülll alan arkadaşıııı diğerrr arkadaşlar 250 kere övgü sözü yazarak kutlayacakkk ceza alannn kişidee 250 kereee ben bu sefer başaramadım ama başarıp zayıflayacağım tarzındaaa :) birşey yazacak
2 kilo olmaz mi diyorsun yani Elmasekerim...ben bir an önce 70lere düsmek istiyorum ama:)
sadeceee kaybettiğimizz motivasyonuu geri kazanmakk içinnn ltfn kendinizi zorlayacakkkk kararlar almayalımmmm verebileceğimizi düşündüğümüzzz kiloları düşünelimmmm 1 haftada tabikii mucize yaratamayızz ama kaçamaklara engel olmak maksat
Haklısın canım yeri geliyor kilo vermemiz duruyor yada başka sağlık sorunları girdimi araya zorlanıyoruz vermekte önemli olan dediğin gibi azimli sabırlı olmak ve tehlikeli yiyeceklerden kaçınmakNefsimize bazen sahip çıkamıyoruz inşallh burda birbirimize destek olup kiloları veririz
iyi geceler canimben bi düşüniyim şu hedef işini ama amaç sonucta zorlanmak...
hepinize tatlı rüyalar kızlar pazar akşamı ne kadar tatlı olursa işte kendinize iyi bakın bu arada gercekten çiklata yemeden uyuyicaam aslında net bi şekilde toplu harekete geçilebilir spor saati diet programları sonucta okadar vaktimizi nette geçiriyoruz hareket edemiyoruz etmiyoruz da zaten neyse uzattım görüşmek üzere hoşçakalıııııııııın
evet canım benim 3 gün olanlarr bu haftaaa listeye giremeyecekkkk
benimde hedefim 1 kg 82.200 üm 81.200 olurum inşallahhhh yada düz hesap 81 diyelim :)))
biz her pazar ayni gaza geliyoruz...iski pazartesi devam ettirebilelim..ama ben basaracagim..250 kere yazmaya hic niyetim yokvereceğizz canım vereceğizzzz çok piss gaza geldimmm :)
sadeceee kaybettiğimizz motivasyonuu geri kazanmakk içinnn ltfn kendinizi zorlayacakkkk kararlar almayalımmmm verebileceğimizi düşündüğümüzzz kiloları düşünelimmmm 1 haftada tabikii mucize yaratamayızz ama kaçamaklara engel olmak maksat
evet canım benim 3 gün olanlarr bu haftaaa listeye giremeyecekkkk
başlangıççççç kilonu yazz canım benimm motivasyon açısından iyi oluyor
biz her pazar ayni gaza geliyoruz...iski pazartesi devam ettirebilelim..ama ben basaracagim..250 kere yazmaya hic niyetim yok
canımmm verirsin de 2 kilooooo gerii gelecek türden olabilir o yüzden senin hedefi 1.5 yapalım olur mu
tamam da bende digital tarti yok 81 diyelim mi`?
biz her pazar ayni gaza geliyoruz...iski pazartesi devam ettirebilelim..ama ben basaracagim..250 kere yazmaya hic niyetim yok
aynen kuzummm helekiiiiiii senden 250 kere iltifatt sözüü işitmekkk çok daha güzell olacakkkkk
süpeeeervya seniyi pazarlar kizlar nasilsiniz .....
valla ne desen haklisin..bu sefer görürsün:)Hadi inşallahhhhhhh :) hiç umudum yok ama neyse :))) 1 ayı geçti burdayım hala yarışıcaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?