80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bi düşüniyim şu hedef işini ama amaç sonucta zorlanmak...

hepinize tatlı rüyalar kızlar pazar akşamı ne kadar tatlı olursa işte kendinize iyi bakın bu arada gercekten çiklata yemeden uyuyicaam aslında net bi şekilde toplu harekete geçilebilir spor saati diet programları sonucta okadar vaktimizi nette geçiriyoruz hareket edemiyoruz etmiyoruz da zaten neyse uzattım görüşmek üzere hoşçakalıııııııııın

250 kere yazmak himmm
[OTE=bahar27;23537784]Merhaba canım bu menüyü yazdığımız günlerin listesimi yeni olduğum için anlıyamadımda

Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun hemen temizle sil süpür leptopu[/QUOTE]ohooo coktan yaptim..altlara kacan mikroplarda orda yalnizliktan ölmeye mahkum:)

YESIL arkadasim sen nerden katiliyorsun

Haklısın canım yeri geliyor kilo vermemiz duruyor yada başka sağlık sorunları girdimi araya zorlanıyoruz vermekte önemli olan dediğin gibi azimli sabırlı olmak ve tehlikeli yiyeceklerden kaçınmakNefsimize bazen sahip çıkamıyoruz inşallh burda birbirimize destek olup kiloları veririz

vereceğizz canım vereceğizzzz çok piss gaza geldimmm :)

iyi geceler canim

evet canım benim 3 gün olanlarr bu haftaaa listeye giremeyecekkkk

benim gibi:))

evet canım benim 3 gün olanlarr bu haftaaa listeye giremeyecekkkk

başlangıççççç kilonu yazz canım benimm motivasyon açısından iyi oluyor

Tamam canım bilgilendirdiğin için çok teşekkürler.Benim bugün moralim biraz bozuk neden dersen bende pko vardı adet düzensizlği yapıyor adet söktürücü kullandım adet olmadım henüz beklemedeyim oda ödem yaptı sanırım şişkin hissediyorum kendimi hafta içi vermiştim ama bugün geri almışım ama yediklerimden değil sanırım şişkin gibiyim çünkü

aslındaa ödüldee saçmalık olduuuu çünküü her hedefinee ulaşana ayrı ayrı 250 iltifatttt çok zorrrr bizz onu istediğimiz kadar 1 hafta içerisinde yapabildiğim kadar yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…