valla ne desen haklisin..bu sefer görürsün:)
Hele hele dilaracım sen 2 misafirliğe gitsen yeter sayfalar almayacak yazdıklarını :))))))
aslındaa ödüldee saçmalık olduuuu çünküü her hedefinee ulaşana ayrı ayrı 250 iltifatttt çok zorrrr bizz onu istediğimiz kadar 1 hafta içerisinde yapabildiğim kadar yapalım
kilo bildirimi
başlangıç 86.9
geçen hafta 84.4
bu hafta 83.8
giden 600 gram
toplam giden 3.1
hedef 65
ya kızlar drun tartısıyla evdeki dijital arasında fark var ama ben evdekiyle devam edicem drun tartıya göre 1.2 vermiştim ama neyse bunuda yazayım yani birde adetim oluyo onunda var bi şişkinliği
kizlarim canlarim sekerlerim birdenelerim ´kocisim geldi ben kacarim yarim sabah görüsürüz artikin:)
bende kaçar kızlar iyi geceler görüşürüz yarınnnnnnnnnnnn
sagol canim benimmm
valla cok zor dü$tüm 6'lara .. baya zor gitti .. son iki kilomu hatta bi diyet listesine uyarak verdim ..
sen ne alemdesin ? nasil gidiyor diyet tatlim ?
bazen yeme düzeni bozuldugu zaman veya cok degistigi zaman gecikme ya$ana biliyor canim ..
menopoz derken bebek olmasin o
ya$ini bilmiyorum ama her$ey olabülüü valla
bi arkadas ilk ay kac kilo verdiniz diye sormu$ ...
ben ilk diyet ayimda 6.kg vermi$tim ..
umarım bi hata yoktur kimseyi atlamamışımdırrrrrr
dilaram benim hedefim 72 1.5 kilo vermek istiyorum
ben bi banyo yapıp yatarım arkadaşlarrr yarın hem nöbet hemde okulum var öpüldünüzzzzzzz......
bende hazir ortalik durulmusken menümü paylasayim..
sabah: 2 dilim tam tahilli ekmek,6-7 dilim salatalik,3-4 dilim domates,2 dilim tavuk gögsü salami
2 yaprak marul,2 cay kasigi hardal,cok az peynir,1 haslanmis yumurta
Ara:1 armut
ögle:1 kase lahana corbasi
ara:2 cokomel tarzi cikolata (tanesi 90 kcal)
aksam:1 kase lahana corbasi ve 1 armut
2 litreye yakin su ve kahve
ayy çok guzel ilk üçte görmek gecen hafta çanta yerken[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] blackroseimmortal[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 170 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] gulselda[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kubur[/TD] [TD] 86.7 [/TD] [TD] 84.7 [/TD] [TD] 83.9 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] yok?? [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 6.7 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 45dak leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] serapes[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 82.2 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 5.8 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] devran_26[/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 84.4 [/TD] [TD] 83.8 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 3.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] gyk[/TD] [TD] 91.7 [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 86.8 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 4.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] aleyna84[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 14 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 11 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] +1.5 [/TD] [TD] 13 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 4 saat masatenisi [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] irongirl[/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 72.1 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] +2.3 [/TD] [TD] 12.8 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?