80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

önce menü bildirimi

sabah 1 simit peynir zeytin form çayı
ara yok
öğlen 1 peksemet peynir 4 tane sarma
ara sakızlı muhallebi
akşam 1.2 kaşık kuru fasulye et salata akşam az oldu biraz
ara 1 elma 1 form çayı

benim de süper..ama diyet o kadar iyi degildi.esim yemek yapti bügün bize ,yemiyecegim dedikce kendi ellerinlerle yedirdi.ama tatli dan bir kasik bile almadim .o bana arti puan....

Sabah:1 dilim tam buğday ekmek,1 dilim peynir,Haşlanmış yumurta,3 4 dilim domates,maydonoz,açık şekersiz çay.
Ara öğün:3 kayısı
Öğlen:4 kaşık kısır yoğurt
Ara öğün:5 badem bir elma.
Akşam:Balık,salata.
Ara öğün: Yeşil çay.
Koşu Bandı:61 Dk tempolu yürüme,Mekik yapma oklava ve twisterle sırt bel göbek çalıştırma

kilo bildirimi

başlangıç 86.9
geçen hafta 84.4
bu hafta 83.8
giden 600 gram
toplam giden 3.1
hedef 65

ya kızlar drun tartısıyla evdeki dijital arasında fark var ama ben evdekiyle devam edicem drun tartıya göre 1.2 vermiştim ama neyse bunuda yazayım yani birde adetim oluyo onunda var bi şişkinliği

kizlarim canlarim sekerlerim birdenelerim ´kocisim geldi ben kacarim yarim sabah görüsürüz artikin:)

sabah yarım peynirli gözleme 6 zeytin
Öğle ve akşam aynı menü 3 yemek kaşığı pilav 3 köfte büyüklüğünde haşlanmış et
Gece meyve

Bende adet olamadım sanırım oyüzden şişkinlik oluştu bendede

250 iltifat olayını anlayamadım ben :44: ulaşamayan ulaşana mı edecek ya katılan herkes ulaşrsa :44:

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] blackroseimmortal [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 170 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] gulselda [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] SueSue [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kubur [/TD] [TD] 86.7 [/TD] [TD] 84.7 [/TD] [TD] 83.9 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] yok?? [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] kkkmevsim5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 6.7 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 45dak leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] serapes [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 82.2 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 5.8 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] devran_26 [/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 84.4 [/TD] [TD] 83.8 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 3.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] gyk [/TD] [TD] 91.7 [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 86.8 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 4.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] aleyna84 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 14 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] elmaşekeri23 [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 11 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] +1.5 [/TD] [TD] 13 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 4 saat masatenisi [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] irongirl [/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 72.1 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] +2.3 [/TD] [TD] 12.8 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]

umarım bi hata yoktur kimseyi atlamamışımdırrrrrr

dilaram benim hedefim 72 1.5 kilo vermek istiyorum

ben bi banyo yapıp yatarım arkadaşlarrr yarın hem nöbet hemde okulum var öpüldünüzzzzzzz......

burcucum ben diyet kelimesi yerine sağlıklı beslenme diyorum..yuvarlanıp gidiyoruz işte 89 kilodayken tanıştım topikle aslında 93 ile başlamıştım..77 olmuştum ama 1 hafta saldım kendimi 78 oldum..yine devam tabi..bu hafta sondan birinciyim eminim

başlangıç: 89
geçan hafta: 77.6
bu hafta: 78.8
gelen:1.2
hadef: 67
boy: 1.70
spor yok

umarım bi hata yoktur kimseyi atlamamışımdırrrrrr

dilaram benim hedefim 72 1.5 kilo vermek istiyorum

ben bi banyo yapıp yatarım arkadaşlarrr yarın hem nöbet hemde okulum var öpüldünüzzzzzzz......

liste pazartesi yayınlanıyordu..beni unuttun iremcim

mecburen buraya ekleme yapacagim...aksama otururken 1 portakal,1 elma,1 kivi ve 150 gr.sade yogurt yedim.

iste bu yüzden menüyü erken yazmak istemiyorum:)

ayy çok guzel ilk üçte görmek gecen hafta çanta yerken klo veren herkesi çok tebrk edyrmm sondaki arkdaslrr zaten bu hafta muhteşem döncekler buna da emnmmm kaptanmmmmmmmmmmm elineeeeee emegineee saglık kankammm menuleri takp ettgn için senn de emegine saglıkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…