80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iremcim,irongirl elmaşekeri sizde bendensiniz..ben kendimi sondan birinci sanıyordum +1.2 kg ile..ne kadar listeye bildirimde geç kalsamda..
bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum..

yasasinnnn ben 2.olmusum:)) cok güzel bir motivasyon...insallah hep böyle devam eder.wintersun emegine saglik cok tesekkürler.

bugünkü menüm;

sabah;
2 dilim tahıl ekmek
sucuklu yumurta
peynir zeytin

ara
meyve

öğlen
tavuk sote
salata
2 d.ekmek

ara
3 tane hurma

ara
c.flakes sütle

akşam
balık
salata

ara
4-5 tane badem
meyve

liste pazartesi yayınlanıyordu..beni unuttun iremcim

canım sen zaten bu hafta boyunca 5 gün menü bildiriminde bulunmamışsın elmaşekerim bunu takip ediyo baya bi konuşuldu aslında sen yoktun galiba
3 gün menü bildiriminde bulunmayanlar listeye giremiyor malesef seni daha sık bekliyoruz menülerinle birlikte:)

kaç ay oldum girmeyeli güzel topiğim...

herkese selam ben ayşe kk ile tam 1 yıl önce tanıştım ama son birkaç aydır hiç uğramadım 15 martta 1 yıl bitecek diyet serüvenimde 70.1 gördüm ama koruyamadım bu hafta 72.3....

ve toparlanamıorum uzun zamandır sanki onca kiloyu veren ben değilim....

aycan tekrar hoşgeldinnnn

iremcim hoşbuldummm...

nasılsın ben 7oi gördüm ama koruyamadım tekrardan toparlanmam lazım...
ama yapamıyorum yaza az kaldı hedefim 58 ve kalan 14 kiloyu vermem lazım en azından 65 olsun istiyorum okul kapanana kadar... bu yaz benim yazım olmalı herşeyi biliyorum nasıl kilo vereceğimi de biliyorum ama son zamanlarda otokontrol sıfır...

iremcim tekrar listeye girmek istiyorum ne yapmam lazım...tekrardan motive olmam gerekiyor... bişiler yapmam lazım...

sorma canım ya benimde tüp bebek tedavisi başladı bende ööle bi saldım ki kendimi sorma halbuki yaklaşık 3 hafta var önümde verdiğim yanıma kar kalıcak ama ben alıyorum çünkü yiyorummm napsak bilmiyorum belki bu hafta uygulayacağımız ceza ödül yöntemi var onunla bişeyler yaparız

iremcim tekrar listeye girmek istiyorum ne yapmam lazım...tekrardan motive olmam gerekiyor... bişiler yapmam lazım...

listeye girme koşulu aynı canım 2 hafta beklemek
zaman doluncada menü paylaşımlarının az olduğunu gördük vede 3-4 gün gelmeyip bildirime gelenler olmasını engelllemek adına elmaşekerimiz dilaramız menüleri takip ediyor 3 gün menü paylaşımı yapmayan o hafta listeye giremiyor her pazar bildirim günümüz bunuda haftasonu kaçamaklarını engelllemek için yaptık iyi de gidiyo sanki

heheh ilk beşteyim 4. lük be ne güzel keşke 1 kilo ile ilk beşte olsaydım ama neyse buda bşeydir dimiya

[TABLE="class: grid"]

[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] blackroseimmortal [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 170 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] gulselda[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] SueSue [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kubur [/TD] [TD] 86.7 [/TD] [TD] 84.7 [/TD] [TD] 83.9 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] yok?? [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] kkkmevsim5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 6.7 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 45dak leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] serapes [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 82.2 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 5.8 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] devran_26 [/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 84.4 [/TD] [TD] 83.8 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 3.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] bdybdy [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 87.5 [/TD] [TD] 87.1 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] gyk [/TD] [TD] 91.7 [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 86.8 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 4.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] aleyna84 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 14 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] elmaşekeri23 [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 11 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] +1.5 [/TD] [TD] 13 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 4 saat masatenisi [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] irongirl [/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 72.1 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] +2.3 [/TD] [TD] 12.8 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]

[/table]

benim salaklığım kusura bakama bildirimini kaçırmışım ekledim seni de özürrr

anladım canım bakalım yarından itibaren liste yazmaya başlıyım ve inşallah düzeninde giderim çok sağol ..
senin adına çok sevindim inşallah güzel haberlerini alırız...

Teşekkür ederim eline sağlık :)

bahsedeyim tatlım 5 yıllık kk üyesiyim bazı ruhsal sebeplerden dolayı son 6 ayda müthiş kilo aldım 88 kilodayım ankarada yaşıyorum yaşım 43

teşekkürler tatlım :13:

hos geldinnn,gelmene en cok ben sevindim canim...ben selda 40 yasindayim,almanyada yasiyorum,memleketim ordu-ünye..bende eski üyeyim ama bu kadar sIk hic girmiyordum.2 haftadir sürekli buradayim.insallah sende hep aramizda olursun.

Merhaba bayanlar.topiğinize bayıldımm.tam aradığım yer.1aydır diyet yapıyorum eh işte.bende aranıza katılmak istiyorum.88kg.1.66 boy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…