[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] blackroseimmortal[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 170 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] gulselda[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kubur[/TD] [TD] 86.7 [/TD] [TD] 84.7 [/TD] [TD] 83.9 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] yok?? [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 6.7 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 45dak leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] serapes[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 82.2 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 5.8 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] devran_26[/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 84.4 [/TD] [TD] 83.8 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 3.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] gyk[/TD] [TD] 91.7 [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 86.8 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 4.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] aleyna84[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 14 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 11 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] +1.5 [/TD] [TD] 13 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 4 saat masatenisi [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] irongirl[/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 72.1 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] +2.3 [/TD] [TD] 12.8 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
günaydın kızlar nasılsınız yeni bi haftaya süpper bi enerjiyle merhabaaaaaaaaaaaaaa
yok kuzummmmm hedefineee ulaşana 1 hafta boyunca istediğin kadarrr iltifattttt edeceksinnnn :)))) budurrr kural 250 saçma oluyorr çünküüüü onu fark etttim :)250 iltifat olayını anlayamadım ben :44: ulaşamayan ulaşana mı edecek ya katılan herkes ulaşrsa :44:
kızlarrrrrrrrrr süpersinizzzzzzzzzzzz hepinizi tbrk ediyorum[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] blackroseimmortal[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 170 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] gulselda[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kubur[/TD] [TD] 86.7 [/TD] [TD] 84.7 [/TD] [TD] 83.9 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] yok?? [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 6.7 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 45dak leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] serapes[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 82.2 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 5.8 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] devran_26[/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 84.4 [/TD] [TD] 83.8 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 3.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] gyk[/TD] [TD] 91.7 [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 86.8 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 4.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] aleyna84[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 14 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 11 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] +1.5 [/TD] [TD] 13 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 4 saat masatenisi [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] irongirl[/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 72.1 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] +2.3 [/TD] [TD] 12.8 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
tamam canımmmmm notumu aldımmmmmmm inş. olacaksınnnnumarım bi hata yoktur kimseyi atlamamışımdırrrrrr
dilaram benim hedefim 72 1.5 kilo vermek istiyorum
ben bi banyo yapıp yatarım arkadaşlarrr yarın hem nöbet hemde okulum var öpüldünüzzzzzzz......
oyyyy kuzum benimmm benidee hiç atlamazzzzzz anlayışlı kankamm benimmmmmmayy çok guzel ilk üçte görmek gecen hafta çanta yerkenklo veren herkesi çok tebrk edyrmm sondaki arkdaslrr zaten bu hafta muhteşem döncekler buna da emnmmm kaptanmmmmmmmmmmm elineeeeee emegineee saglık kankammm menuleri takp ettgn için senn de emegine saglıkkkkkkkkkkkkk
hg aycan aramızaaaa ben dilara m.oanladım canım bakalım yarından itibaren liste yazmaya başlıyım ve inşallah düzeninde giderim çok sağol ..
senin adına çok sevindim inşallah güzel haberlerini alırız...
hımmmm umarım atlata bilmişsindirr sorunları canım ben,mmmmmallah kilodan başka dert vermesin o verilir önemli değilbahsedeyim tatlım 5 yıllık kk üyesiyim bazı ruhsal sebeplerden dolayı son 6 ayda müthiş kilo aldım 88 kilodayımankarada yaşıyorum yaşım 43
teşekkürler tatlım :13:
hos geldinnn,gelmene en cok ben sevindim canim...ben selda 40 yasindayim,almanyada yasiyorum,memleketim ordu-ünye..bende eski üyeyim ama bu kadar sIk hic girmiyordum.2 haftadir sürekli buradayim.insallah sende hep aramizda olursun.
hoşgeldin canım bende bi ara yaşadım ilk öğretmenlğe başladığımda bi dağ başına müdürsüz hademesiz öğretmensiz bi yere atanınca bende çok kilo almıştım o hapları kullanmak berbat bişi inş kurtulmuşundur artuık onlardan bize katıl hayatını yaşabahsedeyim tatlım 5 yıllık kk üyesiyim bazı ruhsal sebeplerden dolayı son 6 ayda müthiş kilo aldım 88 kilodayımankarada yaşıyorum yaşım 43
teşekkürler tatlım :13:
vallaha hiiiiiiiiiiiç belli etmişyon taş gibidsin hala maşallahhos geldinnn,gelmene en cok ben sevindim canim...ben selda 40 yasindayim,almanyada yasiyorum,memleketim ordu-ünye..bende eski üyeyim ama bu kadar sIk hic girmiyordum.2 haftadir sürekli buradayim.insallah sende hep aramizda olursun.
hg canımMerhaba bayanlar.topiğinize bayıldımm.tam aradığım yer.1aydır diyet yapıyorum eh işte.bende aranıza katılmak istiyorum.88kg.1.66 boy
ne öyle bırakmak falan bu hafta çok sert geçecek fena rekabet var ben çok hırslıyımGünaydın canımmm :) valla ben hafta sonu öyle bi bozdum ki diyeti acaip bi enerjiye ihtiyacım var :26::26:
korkudan tartınamadım :18::18::18:
yine güzel bir günaydınla başladık hepimizin günü güzel hafatası düpper olsun inşseni anlayamazlar uğraşma... içini göremeyenlere en güzel hikayenş yaşatma...sen ki birçok kişinin en güzel hayalisin...değmeyenlerin hikayesi olma GÜNAYDINNNN
hoşgeldin canım bende bi ara yaşadım ilk öğretmenlğe başladığımda bi dağ başına müdürsüz hademesiz öğretmensiz bi yere atanınca bende çok kilo almıştım o hapları kullanmak berbat bişi inş kurtulmuşundur artuık onlardan bize katıl hayatını yaşa
vallaha hiiiiiiiiiiiç belli etmişyon taş gibidsin hala maşallah
hg canım
ne öyle bırakmak falan bu hafta çok sert geçecek fena rekabet var ben çok hırslıyım
yine güzel bir günaydınla başladık hepimizin günü güzel hafatası düpper olsun inş
yok kuzummmmm hedefineee ulaşana 1 hafta boyunca istediğin kadarrr iltifattttt edeceksinnnn :)))) budurrr kural 250 saçma oluyorr çünküüüü onu fark etttim :)
kızlarrrrrrrrrr süpersinizzzzzzzzzzzz hepinizi tbrk ediyorummaşallah hepinizeeeeeeee
tamam canımmmmm notumu aldımmmmmmm inş. olacaksınnnn
oyyyy kuzum benimmm benidee hiç atlamazzzzzz anlayışlı kankamm benimmmmmm
hg aycan aramızaaaa ben dilara m.o
hımmmm umarım atlata bilmişsindirr sorunları canım ben,mmmmmallah kilodan başka dert vermesin o verilir önemli değil
aaaa sen 40 yaşındamısınnnnn hiççççççççççç belli etmiyonnn haaa ajda gibisin valla
tmm kankamm oyle yaparızzzz guzel bi odul benceee bi de hedefe ulaşan o hafta en sevdgi şeyi tabii ölçülü bi şeklde yesn olur mu ? hoş biz ulaşmasak da hedefe yapıoz onu daama işte ulaşnca yapmak lazm
onuda düşündüm deee kankamm ödül değil ceza oluyorr maaaa olsunnn onu düşünüp mutlu oluruzzzzz :)))) tamam
evt birazcık ceza ama makul ölçülerde bi de hafta başı yersk bi sorun olmaz sanrm :)) belki o zaman kaçamak yapmamız da engellnr biraz da olsa fena gaza geldm gdyrmm spora hee bu arada kankam b ffit diyarbakırda da varmş bi araştr istersn sırf kadnlara ozel bi yer sitesi var yazında google a çıkıo başarı hikayeleri çok guzel oku bak...
çooooooookkkk sağol kankammmmm daa yok kandıramadım denedimmmmm düşündüğün içinn yine unutmadığın için sağol kankammmmmmm ödül konusunda da anlaşdık dediğimn gibi kaçamağada engel olurrrr böyle.............................................................
günaydın herkese nasıl keyifler bakalımmmmm
canım cezada şöyle bi uygulama yapsak ulaşanlara ödül var tamam da ulaşamayan seceği bi kişiye hafta boyunca günde 10 kez ayrı ayrı mesajlar halinde aynı mesaj olursa kopyala yapıştır olur iltifatlar yağdırsın bizde gözlemlemiş oluruz. bi oylamaya sunalım bakalım beğenenler parmak kaldırsınnn:))):128:
ohooo coktan yaptim..altlara kacan mikroplarda orda yalnizliktan ölmeye mahkum:)250 kere yazmak himmm
[OTE=bahar27;23537784]Merhaba canım bu menüyü yazdığımız günlerin listesimi yeni olduğum için anlıyamadımda
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun hemen temizle sil süpür leptopu
günaydın herkese nasıl keyifler bakalımmmmm
canım cezada şöyle bi uygulama yapsak ulaşanlara ödül var tamam da ulaşamayan seceği bi kişiye hafta boyunca günde 10 kez ayrı ayrı mesajlar halinde aynı mesaj olursa kopyala yapıştır olur iltifatlar yağdırsın bizde gözlemlemiş oluruz. bi oylamaya sunalım bakalım beğenenler parmak kaldırsınnn:))):128:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?