80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben giremedimmi listeyeee

250 iltifat olayını anlayamadım ben :44: ulaşamayan ulaşana mı edecek ya katılan herkes ulaşrsa :44:
yok kuzummmmm hedefineee ulaşana 1 hafta boyunca istediğin kadarrr iltifattttt edeceksinnnn :)))) budurrr kural 250 saçma oluyorr çünküüüü onu fark etttim :)
kızlarrrrrrrrrr süpersinizzzzzzzzzzzz hepinizi tbrk ediyorum maşallah hepinizeeeeeeee
umarım bi hata yoktur kimseyi atlamamışımdırrrrrr

dilaram benim hedefim 72 1.5 kilo vermek istiyorum

ben bi banyo yapıp yatarım arkadaşlarrr yarın hem nöbet hemde okulum var öpüldünüzzzzzzz......
tamam canımmmmm notumu aldımmmmmmm inş. olacaksınnnn

oyyyy kuzum benimmm benidee hiç atlamazzzzzz anlayışlı kankamm benimmmmmm

anladım canım bakalım yarından itibaren liste yazmaya başlıyım ve inşallah düzeninde giderim çok sağol ..
senin adına çok sevindim inşallah güzel haberlerini alırız...
hg aycan aramızaaaa ben dilara m.o

bahsedeyim tatlım 5 yıllık kk üyesiyim bazı ruhsal sebeplerden dolayı son 6 ayda müthiş kilo aldım 88 kilodayım ankarada yaşıyorum yaşım 43

teşekkürler tatlım :13:
hımmmm umarım atlata bilmişsindirr sorunları canım ben,mmmmmallah kilodan başka dert vermesin o verilir önemli değil

hos geldinnn,gelmene en cok ben sevindim canim...ben selda 40 yasindayim,almanyada yasiyorum,memleketim ordu-ünye..bende eski üyeyim ama bu kadar sIk hic girmiyordum.2 haftadir sürekli buradayim.insallah sende hep aramizda olursun.

aaaa sen 40 yaşındamısınnnnn hiççççççççççç belli etmiyonnn haaa ajda gibisin valla

seni anlayamazlar uğraşma... içini göremeyenlere en güzel hikayenş yaşatma...sen ki birçok kişinin en güzel hayalisin...değmeyenlerin hikayesi olma GÜNAYDINNNN

bahsedeyim tatlım 5 yıllık kk üyesiyim bazı ruhsal sebeplerden dolayı son 6 ayda müthiş kilo aldım 88 kilodayım ankarada yaşıyorum yaşım 43

teşekkürler tatlım :13:
hoşgeldin canım bende bi ara yaşadım ilk öğretmenlğe başladığımda bi dağ başına müdürsüz hademesiz öğretmensiz bi yere atanınca bende çok kilo almıştım o hapları kullanmak berbat bişi inş kurtulmuşundur artuık onlardan bize katıl hayatını yaşa

hos geldinnn,gelmene en cok ben sevindim canim...ben selda 40 yasindayim,almanyada yasiyorum,memleketim ordu-ünye..bende eski üyeyim ama bu kadar sIk hic girmiyordum.2 haftadir sürekli buradayim.insallah sende hep aramizda olursun.
vallaha hiiiiiiiiiiiç belli etmişyon taş gibidsin hala maşallah

Merhaba bayanlar.topiğinize bayıldımm.tam aradığım yer.1aydır diyet yapıyorum eh işte.bende aranıza katılmak istiyorum.88kg.1.66 boy
hg canım

Günaydın canımmm :) valla ben hafta sonu öyle bi bozdum ki diyeti acaip bi enerjiye ihtiyacım var :26::26:
korkudan tartınamadım :18::18::18:
ne öyle bırakmak falan bu hafta çok sert geçecek fena rekabet var ben çok hırslıyım

seni anlayamazlar uğraşma... içini göremeyenlere en güzel hikayenş yaşatma...sen ki birçok kişinin en güzel hayalisin...değmeyenlerin hikayesi olma GÜNAYDINNNN
yine güzel bir günaydınla başladık hepimizin günü güzel hafatası düpper olsun inş

yokk kızzzzzzz bırakırmıyım hiçççççççç bende varım rekabette ben pazarlardan nefret ediyorum yaaa kızımla birlikte tutamıyoruz şu boğazımızı akşam çok suçlu hissettim kendimi yapmıcam bidaha böle bişey:26::26::26:

gunaydınnnnnnnn onbirde sporum var boyle hızlı bi başlngç olcak haftaya bi de şu havalar duzelse çok daha süper olcakk

tmm kankamm oyle yaparızzzz guzel bi odul benceee bi de hedefe ulaşan o hafta en sevdgi şeyi tabii ölçülü bi şeklde yesn olur mu ? hoş biz ulaşmasak da hedefe yapıoz onu da ama işte ulaşnca yapmak lazm

tmm kankamm oyle yaparızzzz guzel bi odul benceee bi de hedefe ulaşan o hafta en sevdgi şeyi tabii ölçülü bi şeklde yesn olur mu ? hoş biz ulaşmasak da hedefe yapıoz onu da ama işte ulaşnca yapmak lazm

onuda düşündüm deee kankamm ödül değil ceza oluyorr maaaa olsunnn onu düşünüp mutlu oluruzzzzz :)))) tamam

.............................................................

Son düzenleme:
günaydın herkese nasıl keyifler bakalımmmmm

canım cezada şöyle bi uygulama yapsak ulaşanlara ödül var tamam da ulaşamayan seceği bi kişiye hafta boyunca günde 10 kez ayrı ayrı mesajlar halinde aynı mesaj olursa kopyala yapıştır olur iltifatlar yağdırsın bizde gözlemlemiş oluruz. bi oylamaya sunalım bakalım beğenenler parmak kaldırsınnn:))):128:

onuda düşündüm deee kankamm ödül değil ceza oluyorr maaaa olsunnn onu düşünüp mutlu oluruzzzzz :)))) tamam

evt birazcık ceza ama makul ölçülerde bi de hafta başı yersk bi sorun olmaz sanrm :)) belki o zaman kaçamak yapmamız da engellnr biraz da olsa fena gaza geldm gdyrmm spora hee bu arada kankam b ffit diyarbakırda da varmş bi araştr istersn sırf kadnlara ozel bi yer sitesi var yazında google a çıkıo başarı hikayeleri çok guzel oku bak...

evet ben biliyorum duygucum ama fazla reklam kokuyo bizim burdaki ben sevmedim pek

günaydın herkese kızlar bu hafta güzel geçsin kaçamaklar olmasın hedeflerimize ulaşalım bence yarışma daha da motive ediyor insanı çok fena gaza geldim bu hafta

.............................................................
çooooooookkkk sağol kankammmmm daa yok kandıramadım denedimmmmm düşündüğün içinn yine unutmadığın için sağol kankammmmmmm ödül konusunda da anlaşdık dediğimn gibi kaçamağada engel olurrrr böyle

tamam kuzummmmm güzellllllllllll bu uygulamaaaaa tuttum bunuuuuuuuu inşallah hepimiz ulaşırız da gerek kalkmazz korktum valla

ohooo coktan yaptim..altlara kacan mikroplarda orda yalnizliktan ölmeye mahkum:)

YESIL arkadasim sen nerden katiliyorsun[/QUOTE]

canım ben kendimi tanıtmamışmıyım ne kadar ayıp bana yaaa:44:
ben 30 yaşındayım istanbul da oturuyorum 4 yıllık evliyim kilolardan biran evvel kurtulmam lazım ki bebişime kavuşayım 2 kez tüp bebek denedim ama ne yazıkki olmadı inşallah 3.yaz sonu deneyeceğim oazamana kadar baya bir kilo vermiş olurum bu arada benimde ismim selda

Son düzenleme:

ben beğendim bunu :128: kaçamaklara sonnnnn:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…