80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamlar
hepimize güzel bi hafta olsun.
bu hafta yarış var anladığım kadarıyla:))
okudum mesajları.hedefi az mı tutmak daha iyi çok mu karar veremedim ama.
elmaşekerim beni listeden attığınıza inanamıyorum halaaaaaaaaa.bi tuhaf oldum ya
neyse şaka tabi.bence faydalı olacak bu girişimlerimiz.
dün akşam midem kötüydü demiştim ya bütün gece wc ye taşındım.acayip uykusuzum ve işte de çok yoğunum.
sabah tartıda gördüğüm rakam ise bi tuhaf:))79.dün sabah 80 di. ondan önceki 5 gün 79.3 tü.
kafa buluyor bu tartı benle.
hedef belirlemek istiyorum ama kararsız kaldım.80 e göremi yoksa 79 a göremi belirlesem acaba.
elmaşekerim napayım canım.78.5 diyeyim olur mu.o kadar işinin arasında benim hedefe de bi el atıver şekercim benim.
bu hafta listede olmaya kararlıyım menüler yazılacak:))
kilo veren arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum.güzel sonuçlar alanlarımız var aramızda.
kilo artışı olanlar da önemsemesin.hızla geriler o kilo dikkat ederlerse.

benim işimm sizsinizz kuzummmmm :))) hedefiii kendine göre ver canımmm sağlığınııı zorlamayacakkkkk beslenme düzenini bozmayacak şekildeeee sadece kaçamak yapmadan vereceğinn kişlo olarak belirleyelimmmm bencede 78.5 uygundurrrr dur senide hemen not alayım :)

tamam öyle olsun canım.

ben cuma günü kendime bir bot 2 ayakkabı aldım.perşembe de saç düzleştirici aldım.alışverişe devam etmek istiyordum ama sürekli beden değişiyorum.pantolon almam lazım.denedim de ama son anda bıraktım.evdekiler bol geliyor şu havada giyeceklerim yani.
üstüme de sadece bir hırka aldım.almasam daha fazla iyi olacak.çünkü kilo verince tekrar ihtiyaç duyucam.sürekli kıyafet alacak bütçem de yok.olsa da saçma olur zaten.deli gibi alışveriş tarzım deil.(böyle geçireceğiz bu günleri.

yaaaa bende öyle deli gibi alışveriş yapanlardan değilim amaa bazennn öyle kriz gelir ki dersin aşeriyorum :))) sizdede öyle olur muuuu acayipp alışveriş yapasıom olurrr bencee beklee canım istersenn bir tanesini daralt terzidee

herkese merabalar....
dilaracım ben karar verdim 85.5 olacam :)) senin deyiminle yemedi yani :)) 1.3 kilo vermeyi amaçlıyorum demek oluyor bu.Ceza konusunda hedefine ulaşamayanlar hedefine ulaşan herkese 10 'ar tane iltifat yazabilir ama bence hedefine ulaşamayanlar da birbirlerini eleştiricek şeyler de yazsınlar :)) sanki kesim ulaşacakmıs gibi konusuyorum ama gayret etmeye basladım en azından görüşmek üzere akşama herkese iyi haftalar olsuuuuuuuuun

öyle yapayım bari.bi sürü para harcamaktan iyidir.:))zaman zaman bana da geliyor öyle kriz.eşim de şaşırıyor.ben ayakkabıya taktım bu aralar.ihtiyacım dışında fazla almam gerçi hesabımı bilmeye çalışıyorum.

tamammmmm canım not alıyorummm hemennn akşammm ceza ve ödülllü kesin olarakk belirlerrrr kararlaştırırızzzz bende başladım çalışmalaraaa çay içiyorum :) sabahda 25 dk spor yaptım :)

ya benimde canımacayip alışveriş yapmak istiyor önceden 46 bedendim her beğendiğimin bedeni olmuyodu şimdi herşeyi giyip çıkartmak istiyorum ama sonra almazsam içimde kalacak diyede deneyemiyorum tüp bebek tutarsa kilo alıcam tutmazsa kilo vericem eeee ben şimdi neye göre kıyafet alayım demi amaaaaa

ben bu akşam tam 2 saat masa tenisi oynuycam bu hafta kararlıyımmm hatunlarrr iltifatlar yağmaya başlasın şimdidennnnn

iremcim ellerine saglik her ne kadar ben yoksam bile sonucta bir emek var demi ama..yalniz dikkatinizi cektimi benim adim olmayinca siyahbeyaz olmus hic renk gelmemis

ohooo coktan yaptim..altlara kacan mikroplarda orda yalnizliktan ölmeye mahkum:)

YESIL arkadasim sen nerden katiliyorsun

canım ben kendimi tanıtmamışmıyım ne kadar ayıp bana yaaa:44:
ben 30 yaşındayım istanbul da oturuyorum 4 yıllık evliyim kilolardan biran evvel kurtulmam lazım ki bebişime kavuşayım 2 kez tüp bebek denedim ama ne yazıkki olmadı inşallah 3.yaz sonu deneyeceğim oazamana kadar baya bir kilo vermiş olurum bu arada benimde ismim selda[/QUOTE]

canim ya belkide tanitmissindirda benim gözümden kacmistir..yaslilik iste:)) insallah muradina kavusursun:)

en iyi ödül bizim icin icine giremedigimiz bir elbise ya da ceket olabilir. benim cok begendim bir ceket var önü kürklü falan onu almayi düsünüyorum. 80 ne düsersem .simdiki kilomu tam bilemiyorum ama 89 diye düsünüyorum. dokuz kilo verirsem hemen o ceketi alicam . 75 olursam da mini bir elbise var yaza dügün var onu ismarliyacagim.

ee hatunlar bu hafta iddealimiyz hala..valla ben acayip havaya girmis vaziyetteyim...insallah pes etmemde iltifatlari alirim:))) ama bogazimi kismiyorum..yani herzamanki sekilde..cünkü kissam bu hafta haftaya normal yiyecegim bu seferde alacagim fazlasiyla yeniden...hareketi artiracagim sadece..allaha sükür liste yayinlanmista türlü türlü oyunlar yapmaktan kurtulmusum:))) oda bahane iste maksat muhabbet olsun gönüller cossun:))

zaten amacımızzzz kaçamaklardan kurtuluppp sağlıklı beslenme şeklimizi oturtmakk kuzummm yoksaaa kendimiziii sıkmanın bir anlamı yok bir haftalık kilo vermiş oluruzzz

hoşgeldin canım :) iddalıyız tabi de ben dün bi yedim bi yedim bidaha yedim sabah korkudan tartınamadım bile eğer dünü telafi edersem süper olcak neyse artık veremessemde sizi iltifata boğarım napalım

hoşgeldin canım :) iddalıyız tabi de ben dün bi yedim bi yedim bidaha yedim sabah korkudan tartınamadım bile eğer dünü telafi edersem süper olcak neyse artık veremessemde sizi iltifata boğarım napalım

canım yarışmaya dahilmisin sende katılıyormusunnnn eğer yarışmaya katılacaksan pazar gününe kadar hedef kilo belirleyeceksinnn ama zorlamayacakkk kilo verebileceğin makul bir kilo veee kaybedersen eğerr kazanan kişiyeee 1 hafta boyunca iltifat edeceksin ve 250 kere bu sefer başaramadım ama zayıflayacağım tarzı bir yazı yazacaksınnnn

zaten amacımızzzz kaçamaklardan kurtuluppp sağlıklı beslenme şeklimizi oturtmakk kuzummm yoksaaa kendimiziii sıkmanın bir anlamı yok bir haftalık kilo vermiş oluruzzz
vallahi sekerim eger tarti bana oyunoynamiyorsa ben simdiden kazanmisim gibi bir durum var..yarini dörtgözle bekliyorum..sabah tartildim 78.1 geldim..yani 200 gram gittimiydi kazandim demektir:)) ama tarti eger dogruysa hedefimi 77.5 e cikarabilirim..ama dur bakalim yarin sabah belli olacak..hedefim ortada 77.9 simdilik..bir bakarmissin tüm hafta o 200 gr mida veremezmisim
aferim sana..bir yedin bir daha yedim..simdi bendende iyi bir firca yiyecen tam olacak..kiz yaz geliyor yaaaaaaaaz belki yanina geliriz ne demek yedim ..yemiyecen..yede yani cok degil..ay baktim o otel kac cildizli sormasi ayiptir..bayagi bir fiyat ciktida((((((

• menüm iki tas kahve dört kasik recel iki dilim ekmek. kasar peyniri. iki dilim.dört bes zeytin
  • ara su
  • öglen iki parca tavuk ve üc tane patetes firinda ,salata yesil
  • aksam yok dört tane biskuvi yaninda türk kahvesi
su 1.5 litre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…