80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam olsun herkeseeeee

Ev işlerini toparladım biraz bi kahve molası vereyim dedim bide size bakayım ne var ne yok diye... ben bugün sürekli açlık hissediyorum yaa midem kıyılıyo nedendir bilmem ( ama yemiyorum oyalıyorum kendimi suyla bitki çayıyla malum ceza var :))

tamam canımmm ama 1 gün hakkın kalıyorrr unutmaa tamam mııı

Tamam canım benim ben genel olarak zaten hep burdayım yazarım hergün

evet canım yaz sen benide :) 78,3 olayım bende 1,5 kilo dedim bakalım olcakmı :)))

arkadaslarim aksami atlamayin ya...azda olsa bir iki kasik sicak yemek yiyin..bak bisküviden daha az kalorili olur üstelik...belki mecbur kalmissindir bilemiyorumda genel olarak diyorum ögün atlamaya dikkat edin

selam canim ne haber...valla benim aksine nedense hic istahim yok bu gün..kahvaltiyi siki yaptim ya ondan sanirim..yarim saate kadarda birseyler atistiririm..acikmadan yedigim zaman cok iyi oluyor...tavsiye ederim:))

gel canım benimmm gellll sen gel ben zayıflarım söz :)) biliyon aşıkım sana canım 5 yıldızlı otel çok mu pahalı dediler kız kaç gün kaç gece nekadar dediler bi söle bakim sen :44::44:

kızlarrr sizeee hoş sohbetlerr ben 2 ay aradan sonraaaa ders çalışayımmm birazz yuh bana yaa nasıl kazanacaksam kpss yi rezil ben kendimi kınıyorum şimdi

gel canım benimmm gellll sen gel ben zayıflarım söz :)) biliyon aşıkım sana canım 5 yıldızlı otel çok mu pahalı dediler kız kaç gün kaç gece nekadar dediler bi söle bakim sen :44::44:

23.7-3.8 tarihleri arasi 10 gunluk 3800 civari birseydi...sadece iki kisilik ..birde tam ailelik atik nicolurdu halimiz:)) aslinda söyle cok uygun olsa bütün aile daha güzel olurdu ama biz cok kalabaligiz anam essek kadar cocuklarimiz...bayagi tuzlu oluyor..bu dedigim fiyet üstelik erken rezervasyon fiyati...sadece otel..ne ucak ne baska birsey..

kızlarrr sizeee hoş sohbetlerr ben 2 ay aradan sonraaaa ders çalışayımmm birazz yuh bana yaa nasıl kazanacaksam kpss yi rezil ben kendimi kınıyorum şimdi

yuh sana dilara rezil seni nasil calismazsin...yüzbuldum ya mesajindan ugrasirim artik senle:)) saka bir yanada sen sahiden neden calismiyorsun..bundan sonra benden sana rahat yok..günde bir saat ders calisacan yoksa cekerim kulaklarini.

arkadaslarim aksami atlamayin ya...azda olsa bir iki kasik sicak yemek yiyin..bak bisküviden daha az kalorili olur üstelik...belki mecbur kalmissindir bilemiyorumda genel olarak diyorum ögün atlamaya dikkat edin

sabah gec kalktik .11 de sabah kahvaltisi oldu.sonra temizlikti falan .yemek gecikti .bes gibi da öglen yemegi oldu .ondan aksam bir sey yemedik.atlama oluyo o yüzden

Ben birazdan resepsiona bi baskın yapim canım sorayım bakim o tarihler arasını onlar ne diyolar haber veririm ben sana hakkaten çok pahalıymış

sabah gec kalktik .11 de sabah kahvaltisi oldu.sonra temizlikti falan .yemek gecikti .bes gibi da öglen yemegi oldu .ondan aksam bir sey yemedik.atlama oluyo o yüzden

himmm e öglen dedigin zaten aksam yemegi saatiymis:)) neyse bundan sonra daha dikkatli ol...ne kadar SIK yersen o kadar az acikirsin..ben bugün acikmiyorum ya hava atar dururm artik saga sola

Son düzenleme:
Ben birazdan resepsiona bi baskın yapim canım sorayım bakim o tarihler arasını onlar ne diyolar haber veririm ben sana hakkaten çok pahalıymış
yap bakalim:))) birde personel indirimi falan olmuyormu ya...baktik yapmiyorlar arkadasin sakali biyigi var..muhteren bir zaat otele bereket getirir falan de:))))))))) bul iste bir yolunu:))

bennnnnnnn geldimm spora gttm ohh misss çok memnn kaldm tenhaydı da daha guzel ilgilendi şimdi iki hafta sadece fitness ve esnme iki haftadan sonra bölgesel de çalşçaz mekk kalca egzersizleri falan... bi de toplu seanslar yapıolar karın kalça oryantal gibi istersn onlara da katlablıomşsn ...ben bugunden başlyarak yne elli mekgimi de çekcm plates topumla ...havalar da ısınınca haftada bi iki de yürürüm çok ii olcak hadi bakalmm sıkılaşlmmmm fitleşelmmmm badileri giymeye az kaldııı

Son düzenleme:
himmm e öglen dedigin zaten aksam yemegi saatiymis:)) neyse bundan sonra daha dikkatli ol...ne kadar SIK yersen o kadar az acikirsin..ben bugün acikmiyorum ya hava atar dururm artik saga sola
ay kusura bakmayin ya benim klavyede türkce karakterler olmadigi icin sana SIK ye diyecegime cok ayip bir seyi ye demisim kusura bakma düzelttim ama..allahtan gözüme carpti carpmayan gör ne lüzünsuz laflar gitti

ay adasim ya sen benim istahimi aciyorsun..ama öyle yeme istahi degil popoyu kaldirip hareket etme istahi...acayip enerji aliyorum senden:))dur kizi yatirayimda bende bir saat yürüyeyim:)

yap bakalim:))) birde personel indirimi falan olmuyormu ya...baktik yapmiyorlar arkadasin sakali biyigi var..muhteren bir zaat otele bereket getirir falan de:))))))))) bul iste bir yolunu:))

deliiiiiiiiiiii :))))))) konuşçam canım bakalım olmazsa pazarlama müdürünün odasını basarım :))

deliiiiiiiiiiii :))))))) konuşçam canım bakalım olmazsa pazarlama müdürünün odasını basarım :))

bos gitme oda basmaya:)) eline bilumum tehtitkar esyalar al:)) olmadi fotograf makinani al..o burnunu kurcalarken cek ve tehtit et:) ay cok fenayim ben ya...beni yakacakar cehennemdeeeeeeeeeeee

ne güzel ben de mi baslasam fitnesse .ne güzel daha cabuk kilo verirsin.

ay adasim ya sen benim istahimi aciyorsun..ama öyle yeme istahi degil popoyu kaldirip hareket etme istahi...acayip enerji aliyorum senden:))dur kizi yatirayimda bende bir saat yürüyeyim:)

zaten ondan anlatalıorm iştahlı iştahlı tmm bu zamana kadar ben sporsz geldm ama göbüş duruo işte artık onu ertme zamanııı bu arada her turdan sonra nabzımı saydı kız 26 çıktı şaştı çok ii dedi yaşna göre yaşımda ne var bnm ayol bakayım bakalm ne demekş nabızın oyle çıkması kız dedi ki yag yakımı fazla olur nabız yuksek çıknca ....

canlarim seu sayesinde acayip gaza geldim..kizi yatags astiyorum ve yürüyüse cikiyorum:)))))) 40 dak.sonra gelirim..yemek ev ..artik aksama olmasa yarina görtüsürüz:)))
adasim ya iyiki geldin yoksa ben bu popoyu kaldirmazdim yerden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…