tamam canımmm ama 1 gün hakkın kalıyorrr unutmaa tamam mııı
canım yarışmaya dahilmisin sende katılıyormusunnnn eğer yarışmaya katılacaksan pazar gününe kadar hedef kilo belirleyeceksinnn ama zorlamayacakkk kilo verebileceğin makul bir kilo veee kaybedersen eğerr kazanan kişiyeee 1 hafta boyunca iltifat edeceksin ve 250 kere bu sefer başaramadım ama zayıflayacağım tarzı bir yazı yazacaksınnnn
arkadaslarim aksami atlamayin ya...azda olsa bir iki kasik sicak yemek yiyin..bak bisküviden daha az kalorili olur üstelik...belki mecbur kalmissindir bilemiyorumda genel olarak diyorum ögün atlamaya dikkat edinsu 1.5 litre..
- menüm iki tas kahve dört kasik recel iki dilim ekmek. kasar peyniri. iki dilim.dört bes zeytin
- ara su
- öglen iki parca tavuk ve üc tane patetes firinda ,salata yesil
- aksam yok dört tane biskuvi yaninda türk kahvesi
Selam olsun herkeseeeee
Ev işlerini toparladım biraz bi kahve molası vereyim dedim bide size bakayım ne var ne yok diye... ben bugün sürekli açlık hissediyorum yaa midem kıyılıyo nedendir bilmem( ama yemiyorum oyalıyorum kendimi suyla bitki çayıyla malum ceza var :))
vallahi sekerim eger tarti bana oyunoynamiyorsa ben simdiden kazanmisim gibi bir durum var..yarini dörtgözle bekliyorum..sabah tartildim 78.1 geldim..yani 200 gram gittimiydi kazandim demektir:)) ama tarti eger dogruysa hedefimi 77.5 e cikarabilirim..ama dur bakalim yarin sabah belli olacak..hedefim ortada 77.9 simdilik..bir bakarmissin tüm hafta o 200 gr mida veremezmisim
aferim sana..bir yedin bir daha yedim..simdi bendende iyi bir firca yiyecen tam olacak..kiz yaz geliyor yaaaaaaaaz belki yanina geliriz ne demek yedim ..yemiyecen..yede yani cok degil..ay baktim o otel kac cildizli sormasi ayiptir..bayagi bir fiyat ciktida((((((
gel canım benimmm gellll sen gel ben zayıflarım söz :)) biliyon aşıkım sanacanım 5 yıldızlı otel çok mu pahalı dediler kız kaç gün kaç gece nekadar dediler bi söle bakim sen :44::44:
kızlarrr sizeee hoş sohbetlerr ben 2 ay aradan sonraaaa ders çalışayımmm birazz yuh bana yaa nasıl kazanacaksam kpss yi rezil ben kendimi kınıyorum şimdi
arkadaslarim aksami atlamayin ya...azda olsa bir iki kasik sicak yemek yiyin..bak bisküviden daha az kalorili olur üstelik...belki mecbur kalmissindir bilemiyorumda genel olarak diyorum ögün atlamaya dikkat edin
23.7-3.8 tarihleri arasi 10 gunluk 3800 civari birseydi...sadece iki kisilik ..birde tam ailelik atik nicolurdu halimiz:)) aslinda söyle cok uygun olsa bütün aile daha güzel olurdu ama biz cok kalabaligiz anam essek kadar cocuklarimiz...bayagi tuzlu oluyor..bu dedigim fiyet üstelik erken rezervasyon fiyati...sadece otel..ne ucak ne baska birsey..
sabah gec kalktik .11 de sabah kahvaltisi oldu.sonra temizlikti falan .yemek gecikti .bes gibi da öglen yemegi oldu .ondan aksam bir sey yemedik.atlama oluyo o yüzden
yap bakalim:))) birde personel indirimi falan olmuyormu ya...baktik yapmiyorlar arkadasin sakali biyigi var..muhteren bir zaat otele bereket getirir falan de:))))))))) bul iste bir yolunu:))Ben birazdan resepsiona bi baskın yapim canım sorayım bakim o tarihler arasını onlar ne diyolar haber veririm ben sana hakkaten çok pahalıymış
ay kusura bakmayin ya benim klavyede türkce karakterler olmadigi icin sana SIK ye diyecegime cok ayip bir seyi ye demisim kusura bakma düzelttim ama..allahtan gözüme carpti carpmayan gör ne lüzünsuz laflar gittihimmm e öglen dedigin zaten aksam yemegi saatiymis:)) neyse bundan sonra daha dikkatli ol...ne kadar SIK yersen o kadar az acikirsin..ben bugün acikmiyorum ya hava atar dururm artik saga sola
ay adasim ya sen benim istahimi aciyorsun..ama öyle yeme istahi degil popoyu kaldirip hareket etme istahi...acayip enerji aliyorum senden:))dur kizi yatirayimda bende bir saat yürüyeyim:)bennnnnnnn geldimm spora gttm ohh misss çok memnn kaldm tenhaydı da daha guzel ilgilendi şimdi iki hafta sadece fitness ve esnme iki haftadan sonra bölgesel de çalşçaz mekk kalca egzersizleri falan... bi de toplu seanslar yapıolar karın kalça oryantal gibi istersn onlara da katlablıomşsn ...ben bugunden başlyarak yne elli mekgimi de çekcm plates topumla ...havalar da ısınınca haftada bi iki de yürürüm çok ii olcak hadi bakalmm sıkılaşlmmmm fitleşelmmmm badileri giymeye az kaldııı
yap bakalim:))) birde personel indirimi falan olmuyormu ya...baktik yapmiyorlar arkadasin sakali biyigi var..muhteren bir zaat otele bereket getirir falan de:))))))))) bul iste bir yolunu:))
deliiiiiiiiiiii :))))))) konuşçam canım bakalım olmazsa pazarlama müdürünün odasını basarım :))
bennnnnnnn geldimm spora gttm ohh misss çok memnn kaldm tenhaydı da daha guzel ilgilendi şimdi iki hafta sadece fitness ve esnme iki haftadan sonra bölgesel de çalşçaz mekk kalca egzersizleri falan... bi de toplu seanslar yapıolar karın kalça oryantal gibi istersn onlara da katlablıomşsn ...ben bugunden başlyarak yne elli mekgimi de çekcm plates topumla ...havalar da ısınınca haftada bi iki de yürürüm çok ii olcak hadi bakalmm sıkılaşlmmmm fitleşelmmmm badileri giymeye az kaldııı
ay adasim ya sen benim istahimi aciyorsun..ama öyle yeme istahi degil popoyu kaldirip hareket etme istahi...acayip enerji aliyorum senden:))dur kizi yatirayimda bende bir saat yürüyeyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?