canım bu ilaçlar mı yapıyo bizi ben anlamadım kiiii başladın demi ilaçlaraaaaSelam olsun herkeseeeee
Ev işlerini toparladım biraz bi kahve molası vereyim dedim bide size bakayım ne var ne yok diye... ben bugün sürekli açlık hissediyorum yaa midem kıyılıyo nedendir bilmem( ama yemiyorum oyalıyorum kendimi suyla bitki çayıyla malum ceza var :))
ya ben o uçak bileti olayını çözdüm haaa süper oldu sana anlattığım gibiiii23.7-3.8 tarihleri arasi 10 gunluk 3800 civari birseydi...sadece iki kisilik ..birde tam ailelik atik nicolurdu halimiz:)) aslinda söyle cok uygun olsa bütün aile daha güzel olurdu ama biz cok kalabaligiz anam essek kadar cocuklarimiz...bayagi tuzlu oluyor..bu dedigim fiyet üstelik erken rezervasyon fiyati...sadece otel..ne ucak ne baska birsey..
dikkatimi çekti waaalllaaaa iyiki dğzellttinnnay kusura bakmayin ya benim klavyede türkce karakterler olmadigi icin sana SIK ye diyecegime cok ayip bir seyi ye demisim kusura bakma düzelttim ama..allahtan gözüme carpti carpmayan gör ne lüzünsuz laflar gitti
ne yani nabiz yüksek olunca yagmi yaniyormus..kiz yanlisi olmasin onun..ben burada bir spor salonuna gittim gecen sene..nabzin belli bir sayiyi gecmemesi gerekiyor yoksa yag yakimi duruyor kas yakimi basliyor..bosa yorulmus oluyorsun dedilerdi..zaten ondan anlatalıorm iştahlı iştahlı tmm bu zamana kadar ben sporsz geldm ama göbüş duruo işte artık onu ertme zamanıııbu arada her turdan sonra nabzımı saydı kız 26 çıktı şaştı çok ii dedi yaşna göre yaşımda ne var bnm ayol bakayım bakalm ne demekş nabızın oyle çıkması kız dedi ki yag yakımı fazla olur nabız yuksek çıknca ....
canım bu ilaçlar mı yapıyo bizi ben anlamadım kiiii başladın demi ilaçlaraaaa
ya ben o uçak bileti olayını çözdüm haaa süper oldu sana anlattığım gibiiii
dikkatimi çekti waaalllaaaa iyiki dğzellttinnn
kızlar uçak kullanan vatandaşlar
maillerinizi bana atın sizi bi yere üye yapayım arkadaşlarınızı davet edin kişi başı 10 lira kazandırıyo üye oluncada 15 ama özelime atın ha maillerinizi
ne güzel ben de mi baslasam fitnesse .ne güzel daha cabuk kilo verirsin.
valla kocaman bi tablo vardı duvarda oraya baktı çok ii dedi demek ki yne fazla ama o kadar fazla sda degl heralde yag yakımn ii dedi çünküne yani nabiz yüksek olunca yagmi yaniyormus..kiz yanlisi olmasin onun..ben burada bir spor salonuna gittim gecen sene..nabzin belli bir sayiyi gecmemesi gerekiyor yoksa yag yakimi duruyor kas yakimi basliyor..bosa yorulmus oluyorsun dedilerdi..
canlarim seu sayesinde acayip gaza geldim..kizi yatags astiyorum ve yürüyüse cikiyorum:)))))) 40 dak.sonra gelirim..yemek ev ..artik aksama olmasa yarina görtüsürüz:)))
adasim ya iyiki geldin yoksa ben bu popoyu kaldirmazdim yerden...
menü
sabah nesfit yağsız süt
ara elma 1 parça poğaca(canım çekti)
öğlen 3 kaşık pilav 5 kaşık nohut
ara 15 badem
şimdiye kadar iyiyiz ama akşam menemen ve makarna var okulda yemek zorundayım menemen sorun değilde makarnadan uzak durmama lazım
başlyaın kızlar yaa valla başka bşey spor hem kafanı dagtıosn hem sıkılaşıosn sadece spor iştah açar o yuzden çok salmıcan yemeyi ki adaşım varken(duyum) mumkun degl bnm salmamnerdesn aycacım sen hangi il b fit bnm gttgm yer çogu yer de şubesi var belki senn de yaşadgn yerde vardır ................. ben almanya dayim.burda cok var fitness.özel saunasi .kurslar pilates yogasi. tek kisiye özel hareket.diyet uzmani vardi bu özele giriyo . ayri fiyat veriyosun. gecen ay gitmistim bir ay .bana karbon hidrat diyeti vermisti gecen sene protein mamasindan almistim. sekiz kilo vermistim.fakat beni hasta etti bu diyet devamli et yemek .kas yapmak yagi eritiyo falan demislerdi.
evet ben biliyorum duygucum ama fazla reklam kokuyo bizim burdaki ben sevmedim pek
................. ben almanya dayim.burda cok var fitness.özel saunasi .kurslar pilates yogasi. tek kisiye özel hareket.diyet uzmani vardi bu özele giriyo . ayri fiyat veriyosun. gecen ay gitmistim bir ay .bana karbon hidrat diyeti vermisti gecen sene protein mamasindan almistim. sekiz kilo vermistim.fakat beni hasta etti bu diyet devamli et yemek .kas yapmak yagi eritiyo falan demislerdi.
günaydın herkese nasıl keyifler bakalımmmmm
canım cezada şöyle bi uygulama yapsak ulaşanlara ödül var tamam da ulaşamayan seceği bi kişiye hafta boyunca günde 10 kez ayrı ayrı mesajlar halinde aynı mesaj olursa kopyala yapıştır olur iltifatlar yağdırsın bizde gözlemlemiş oluruz. bi oylamaya sunalım bakalım beğenenler parmak kaldırsınnn:))):128:
ahh ahhh annemmm her saat başıı söyler de ben dinlemem birde sen dene bakalımmmm :)))) sende tutar gibime geliyoooyuh sana dilara rezil seni nasil calismazsin...yüzbuldum ya mesajindan ugrasirim artik senle:)) saka bir yanada sen sahiden neden calismiyorsun..bundan sonra benden sana rahat yok..günde bir saat ders calisacan yoksa cekerim kulaklarini.
bir hafta boyunca düzenli iltifat :)))çokk guzel ama acaba beş mi olsa diyoum gun boynca ay ben de tırstım valla heeeama ulşçz hedeflere başka yolu yok bi klo koydm zaten hedefi inşş gdecekk
kankamm not edıosmn sen hedefleri
bi de ödül istedgmz bşeyi yemek demi başka bi ödül var mı ?
var tabikide yemek yemeyerek zayıflanılmazzzyemek yiyerek zayıflarsınızz diyorlaryaa doktorlarr o laf boşuna değil canım bnim meselaaa gün içerisindeee sağlıklı beslenme şekline göre gidecek olursak 3 ara ve 3 ana öğün de yaklaşık 2 saat arayla birşeyler yiyorsunn metabolizmannn hızlanıyor çünküü ve yediklerin ara öğünde meyve ve yoğurtsa mesela yoğurt yağ oluşmazsına en gel olyuorrr ana öğünlerde de sebze ekmek et ve süt ürününü kullnırsan bunlardaa birbirini yakmada yardımcı oluyor tabiiii benn çok yüzeyselllll kendi dilimce anlattımmmm bunun birde tıp dili var amaa o kadarını bilmiyomHerkese merhabalarBir şeyi fark ettim sizinle paylaşmak istedim.Her gün sabah düzenli tartılıp not ediyorum kilomu,çizelgem var takvim gibi.Ben ne zaman yemek yerken gün içinde 1400-1500 kalori yemek yiyeyim,ertesi gün tartılınca mutlaka kilo vermiş oluyorum.Ama 1000 kalorinin altında yersem kilo gitmiyor,hatta bazen birkaç gram geliyor :26: Tesadüf mü bu acaba,yoksa var mıdır bir açıklaması bunun merak ettim :44::44:
tutar tutr...bu karinin serrinle ugrasacagima bir saat ders yaparim daha iyi dersin:))ahh ahhh annemmm her saat başıı söyler de ben dinlemem birde sen dene bakalımmmm :)))) sende tutar gibime geliyooo
bir hafta boyunca düzenli iltifat :)))
ay canim ya bana en büyük sorunum o unutuyorum..hic aklima gelmiyor...ama ben biliyorum suyu cok ictigim zaman cok kolay kilo veriyorum ama suyu icmek aklma gwelmiyorsu içtinizmi kızlarrr benim 2 litreye yaklaştı bugün su içmeyi unutmuyorum o yüzden sizede hatırlatayım dedim
tesadüf degil canim..arada bünyexyi sasirtmak gerekiyormus..herzaman ayni ayarda yersen vucut buna alisiyormus ve kendini ona göre dengeliyormus..aradaki ufak taskinliklardada metobolizma birden hizlaniyormus..ama herzaman cok yersen bu mantik tersine isler..mesela benim grümcelerim hep sisman sisman..en zayifi bekar olani oda 75 falan vardir belki ama boyu kisa oldugu icin o bile sisman görünüyor..en sismanida 150-160 kilo arasi..ondan bir sonrakide 95 bu bahsettigim son iki tanesi gördügüm kadariyla o kadar cok yiyorlarki hemde hep kilo yapici seyler..ona ragmen özellikle 95 olan yillardir ayni kiloda..hayret ediyorum..o kadar yemeye..sporda yok..4 cocugu var evin icinde kosturuyor aksama kadar ama birzaman sonra oda spor olmaktan cikiyor..ama hep ayni kiloda..buda beni sasirtan durum...Herkese merhabalarBir şeyi fark ettim sizinle paylaşmak istedim.Her gün sabah düzenli tartılıp not ediyorum kilomu,çizelgem var takvim gibi.Ben ne zaman yemek yerken gün içinde 1400-1500 kalori yemek yiyeyim,ertesi gün tartılınca mutlaka kilo vermiş oluyorum.Ama 1000 kalorinin altında yersem kilo gitmiyor,hatta bazen birkaç gram geliyor :26: Tesadüf mü bu acaba,yoksa var mıdır bir açıklaması bunun merak ettim :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?