80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar tam bir saat yürüdüm...bu birsaatin sadece 40 dakikasi tempolu oldu ama yoktan iyidir degilmi..adasimin sayesinde...ee simdide verdim mantarlari oglanin eline..soy oglum dedim:)) o mantarlari soyarken zaman kazandim bari iki cene yapayim dedim:))

Gayet güzel anlattın bence Bu ara öğünün çok işe yaradığını şimdi yediklerimi yazıp,her gün kilomu ölçünce daha iyi görebiliyorum.Şimdi benim kiloma göre ortalama 1400-1500 kalori almam gerekiyor gün içerisinde.Normalde dikkat etmesem 2000'leri geçiyordu ve hala yemek yeme ihtiyacı hissediyordum.Şimdi kendimi şartlandırdım diye 1500 kalori alınca patlayacağım heralde ben bugün diyorum Ara öğünler hiç acıkmama fırsat vermiyor.Ama iştahım olmazsa ve 1000'in altına düşersem de bu sefer kilo gitmiyor.Aylardan sonra ilk kez 83,5 gördüm Ama kimseye diyet yapıyorum demiyorum.Çünkü gerçekten de artık hep böyle besleneceğim ben karar verdim

yaa duyummm çok saçma gelecek biliyorum ama nasıl çalışılırr unutmuşummm ben yaaaaaaaa üni. de çalışma tekniği çok başka sınava 1 hafta kala başlarsın sabahlara kadar çalışırsın sonra kebap sen inek bir öğrencimiydin onu bilmiyom da DDDD sahi sen hangi bölümden mezundun ??? şimdi nasıl çalışırım bilmiyomm (((

o kadar iyi yapıyorsun kiii benim çevremdee kim varsaaa diyet yaptığımı biliyorr ama kim varsaaaa çocuklara kadarr herkes birbirine söyledii tabii başda ben çenemi tutamadımmm en son duyanlarında yorumundan sonraa ben bi dağıttım kendimi topğlayamadımmm kem göze geldimm kör olasıcalar kilo verincee sorarlarsada hadi yaa cidden mi hiç farkında değilim de DDD

yogurt konusunda hakli olabilirsin..wc sorunum vardi 3 gündür aktivia yiyordum..a bu sabah bir tartildim 78.100 300 gr gitmis...aslinda bu giden ne belli ama olsun genede ise yariyor yani:))
ha bu arada senin ne isin var sekerim burda..hala gidip calismadinmi dersini

çalışdım da geldimmm :))) yaaaaaa ddüşündüm düşümdümm nasıl çalışacağımı çözemedimmmm okudum konuyu bitirdimmmm altını çizdimm sonra kendimee sinirlendimmm çizldiğim yerleri tek tek sildim notlarımı yırttım geldimmmm öncee kafamda aoturtmam lazımm birşeyleriii amaaaa çok az vaktim kalmışşşşş sil baişdan bugünn başlayacağım ciddi ciddiii

ya ben sana simdi nasil ögrenci oldugumu anlatacagim ama kötü seyleri örnek alma yok tamammi:))
ben derste dersi mutlaka dinlerdim..am konsantrasyonum vardi..ama evde hic calismazdim..üniv.de öyle oldu.dedigin gibi son bir hafta dökülürdü ortaliga kagit kalemler..kitaplar..ama derste dinlemenin faydasini cok gördüm..evde calistigim zamanda ilk önce okur sonrada özet cikardim..ama derste ögretmenin dikkat edim bu önemli dedigi seyleri mutlaka not alirdim..cok hizli not alma kabiliyetim vardi..herkes benden alirdi final zamanlari ders notlarini..tabi yazimi okuyabilen götürürdü isi:))
sana tavsiyem hergün bir saat calis..unuttum deme..al eline defteri kitabi basla bir yerlerden..ay elimden gelse varya bu yastan sonra ben yeniden hazirlanacagim sinava..okuyacagim..ama almancam yeterli degil..türkcede isime yaramiyor.

Ya var ya nazara çok inanıyorum ben.2 sene önce yine bu kilolardaydım 73'e kadar düştüm.Herkes biliyordu diyet yaptığımı.Önce soruyolardı nasıl verdin ne yaptın,ben de anlatıyordum.Sonra ne yesem akrabalar hep konuşmaya başladı.Sonra aman şundan da ye,bundan da ye bir şey olmaz,o kadar abartma filan dediler.Bir de ben memelekete gitmiştim,misafirlikte kalıyordum.Dikkat etmek istesem de küsüyorlardı,sen bizde niye yemek yemiyorsun diye.1 ay içinde hiç abartısız 5-6 kiloyu geri aldım.:18: Şimdi kimseye söylemiyorum.Soranlara da dediğin gibi demeyi düşünüyorum ben de

ayyy işde o bendede vardı dersii dinlemem derste not almam çok işime yarardı bütün tab bölümündekilerin elinde benim notum olurdu yemin ederim :))) şimdi evde yaparım zannettim dershaneye filan da gitmedim zor oluyorrrrr amaaaa zoru başarmak benim işim DDD

kötüü akrabalar tanıdıklarrr :))) bende nazara çok inanırım valla kuzummm ki var daaaa benn de çok çekerim biliyon muuuu burcumdan gelen birşey mi bilmem artık

selam canim ne haber...valla benim aksine nedense hic istahim yok bu gün..kahvaltiyi siki yaptim ya ondan sanirim..yarim saate kadarda birseyler atistiririm..acikmadan yedigim zaman cok iyi oluyor...tavsiye ederim:))

iyi canım sen napıyonn ... bugün acıkmadan yemem mumkün değil her an aç hissediyorum :))

Dün başladım ondan mı oldu acaba bıde dunden berı karnımda büküyo midem kıyılıyo bıseyler yesemde yememişim gibi oluyo sen demi öylesin canımmm???

Bende bu kadın bu kadar işi nasılda yetiştiriyor derdim yardımcıları çooook anamm :)))

tutunca hamile reyonuna takılırız senle canım inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…