- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
makarna fazla kaçtıııııı
Herkese merhabalarBir şeyi fark ettim sizinle paylaşmak istedim.Her gün sabah düzenli tartılıp not ediyorum kilomu,çizelgem var takvim gibi.Ben ne zaman yemek yerken gün içinde 1400-1500 kalori yemek yiyeyim,ertesi gün tartılınca mutlaka kilo vermiş oluyorum.Ama 1000 kalorinin altında yersem kilo gitmiyor,hatta bazen birkaç gram geliyor :26: Tesadüf mü bu acaba,yoksa var mıdır bir açıklaması bunun merak ettim :44::44:
sabah-ara:1 kase yoğurt, 2dlm ekmek
öğle:5yk menemen,yarım kase yoğurt,1köfte,salatalık
ara:1 portakal,yarım fincandan fazla süt
akşam:4yk türlü,1nuget,4 çatal rus salatası(yoğurtlu), 2 3 kaşık yoğurt,2dlm ekmek,salatalık
ara: 1porsiyon meyve,süt
menünü çok beğendim böyle gidersen 1 haftada 2 kiloya yakın bile verirsin
valla şu an diyetsiyenimi aradım ve olanları anlattım malum 2300 artıyı falan..ne yaptı biliyormusunuz ilk listeme döndürdü yani yediklerim yarım kat arttıo ve boll yoğurt eklendi..neymiş demekki herşeyin varmış bir sebebi...
Merhaba bayanlar.topiğinize bayıldımm.tam aradığım yer.1aydır diyet yapıyorum eh işte.bende aranıza katılmak istiyorum.88kg.1.66 boy
günaydın kızlar nasılsınız yeni bi haftaya süpper bi enerjiyle merhabaaaaaaaaaaaaaa
yok kuzummmmm hedefineee ulaşana 1 hafta boyunca istediğin kadarrr iltifattttt edeceksinnnn :)))) budurrr kural 250 saçma oluyorr çünküüüü onu fark etttim :)
kızlarrrrrrrrrr süpersinizzzzzzzzzzzz hepinizi tbrk ediyorummaşallah hepinizeeeeeeee
aaaa sen 40 yaşındamısınnnnn hiççççççççççç belli etmiyonnn haaa ajda gibisin valla
seni anlayamazlar uğraşma... içini göremeyenlere en güzel hikayenş yaşatma...sen ki birçok kişinin en güzel hayalisin...değmeyenlerin hikayesi olma GÜNAYDINNNN
hoşgeldin canım bende bi ara yaşadım ilk öğretmenlğe başladığımda bi dağ başına müdürsüz hademesiz öğretmensiz bi yere atanınca bende çok kilo almıştım o hapları kullanmak berbat bişi inş kurtulmuşundur artuık onlardan bize katıl hayatını yaşa
vallaha hiiiiiiiiiiiç belli etmişyon taş gibidsin hala maşallah
yine güzel bir günaydınla başladık hepimizin günü güzel hafatası düpper olsun inş
yokk kızzzzzzz bırakırmıyım hiçççççççç bende varım rekabetteben pazarlardan nefret ediyorum yaaa kızımla birlikte tutamıyoruz şu boğazımızı akşam çok suçlu hissettim kendimi yapmıcam bidaha böle bişey:26::26::26:
günaydın herkese nasıl keyifler bakalımmmmm
canım cezada şöyle bi uygulama yapsak ulaşanlara ödül var tamam da ulaşamayan seceği bi kişiye hafta boyunca günde 10 kez ayrı ayrı mesajlar halinde aynı mesaj olursa kopyala yapıştır olur iltifatlar yağdırsın bizde gözlemlemiş oluruz. bi oylamaya sunalım bakalım beğenenler parmak kaldırsınnn:))):128:
günaydın herkese kızlar bu hafta güzel geçsin kaçamaklar olmasın hedeflerimize ulaşalım bence yarışma daha da motive ediyor insanı çok fena gaza geldim bu hafta
YESIL arkadasim sen nerden katiliyorsun
ee hatunlar bu hafta iddealimiyz hala..valla ben acayip havaya girmis vaziyetteyim...insallah pes etmemde iltifatlari alirim:))) ama bogazimi kismiyorum..yani herzamanki sekilde..cünkü kissam bu hafta haftaya normal yiyecegim bu seferde alacagim fazlasiyla yeniden...hareketi artiracagim sadece..allaha sükür liste yayinlanmista türlü türlü oyunlar yapmaktan kurtulmusum:))) oda bahane iste maksat muhabbet olsun gönüller cossun:))
Selam olsun herkeseeeee
Ev işlerini toparladım biraz bi kahve molası vereyim dedim bide size bakayım ne var ne yok diye... ben bugün sürekli açlık hissediyorum yaa midem kıyılıyo nedendir bilmem( ama yemiyorum oyalıyorum kendimi suyla bitki çayıyla malum ceza var :))
taam canım not aldımmmmm hadi kolay gelsinnnslm kızlar yarışmaya bende dahil olmak istiyorum şimdik 83.8 kilom 82.5 olucam pazara kadar inşallah 1.3 vermek amacım şimdi veremezsem 1.olan arkadaşa iltifat birde başaramadım diyemi yazıcaz bu hafta 3 tane gezme var ama başarıcamm başaramazsam moral bozmak yok
6.olmuşum eeeee 600 gramla anca 6.olunur neyse buda bir başarı
sen almananin neresyindensin?
ben de gelebiler miyim aranıza acebaaaaa?? :)) boy:1.72 kg:88.7 3 gündür isveç diyeti yapıyorum 2 kg verdim buraya girebilmek için:)
sabah
2 dilim ekmek 1 kibrit kutusu peynir
öğle
tost
akşam
az makarna ve 3 kaşık haşlanmış sebze
ara
110 kalori dondurma
canım sen bunlarla doyuyor musun?
kilooo sınırlamamızz yok canımmm benim hg aramızaaa
napalim doymasak da doymaya calisiyorum.benim metobalizma calismiyo galiba .hic de gitmiyo kilolar bugünler de
çok sevindiiimmmm :) hoşbuldukkkk hergün kg belirteceğiz sanırım öyle değil mi? nasıl oluyor yarışmalarımız? yazmaktan sıkılmazsan eğer bilgi alabilir miyim ona göre davranırım:)
az olmuş canım benim yaa senin menülerin genel olarak böyleeeeeee neden bu kadar az tutuyorsun kiiii ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?