80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah-ara:1 kase yoğurt, 2dlm ekmek
öğle:5yk menemen,yarım kase yoğurt,1köfte,salatalık
ara:1 portakal,yarım fincandan fazla süt
akşam:4yk türlü,1nuget,4 çatal rus salatası(yoğurtlu), 2 3 kaşık yoğurt,2dlm ekmek,salatalık
ara: 1porsiyon meyve,süt

valla şu an diyetsiyenimi aradım ve olanları anlattım malum 2300 artıyı falan..ne yaptı biliyormusunuz ilk listeme döndürdü yani yediklerim yarım kat arttıo ve boll yoğurt eklendi..neymiş demekki herşeyin varmış bir sebebi...

menünü çok beğendim böyle gidersen 1 haftada 2 kiloya yakın bile verirsin

ama varyaa buda güzell kilo aldıkca daha çok yiyip kilo veriyon

Merhaba bayanlar.topiğinize bayıldımm.tam aradığım yer.1aydır diyet yapıyorum eh işte.bende aranıza katılmak istiyorum.88kg.1.66 boy

selam canim hos geldin aramizaa

günaydın kızlar nasılsınız yeni bi haftaya süpper bi enerjiyle merhabaaaaaaaaaaaaaa

merhabaaa canimm pazartesi olmasa daha iyi olacak ya:)) neyse enerjinden biraz da ben alayim...

canim benim cok tsk ederimm...belli ediyorum etmem mi hele kilo verdikce yüzden gidiyor.

seni anlayamazlar uğraşma... içini göremeyenlere en güzel hikayenş yaşatma...sen ki birçok kişinin en güzel hayalisin...değmeyenlerin hikayesi olma GÜNAYDINNNN

günaydin icin gec kalmis olsamda merhaba icin hic bir zaman gec kalinmaz:) merhabaaa

sana da cok tsk ederim canim..iltifat ediyorsunuz hizimi alamiyacagim bu hafta kesin ben kazanacagim:))

haftada bir gün kendini simart diyorlar sende simart arada sucluluk duyma...

merhaba canim merhabaa bugünde ise gidemedim evde tembellige alistim sanirim..yarina Allah kerim...kaybeden fotosunu yüklesinn ona göre azim eder herkes:))

günaydın herkese kızlar bu hafta güzel geçsin kaçamaklar olmasın hedeflerimize ulaşalım bence yarışma daha da motive ediyor insanı çok fena gaza geldim bu hafta

canim benim sana da merhaba kacamaklar olmadan hayatin tadi cikmaz:))

YESIL arkadasim sen nerden katiliyorsun

canım ben kendimi tanıtmamışmıyım ne kadar ayıp bana yaaa:44:
ben 30 yaşındayım istanbul da oturuyorum 4 yıllık evliyim kilolardan biran evvel kurtulmam lazım ki bebişime kavuşayım 2 kez tüp bebek denedim ama ne yazıkki olmadı inşallah 3.yaz sonu deneyeceğim oazamana kadar baya bir kilo vermiş olurum bu arada benimde ismim selda[/QUOTE]

oo benim de adasim varrr yasasin:)) hos geldin

güzel bayan havalar nasil olursa olsun senin havan güzel olsun)) canim benim bende hareketsizlikten muzdaribim..yarina kesin ise gitmeliyim.

hos geldin canim, psikolojik iste o ne kadar yemiyecegim dersen o ölcüde beynin sana acikmis hissi yolluyor kendimden biliyorum valla:))

slm kızlar yarışmaya bende dahil olmak istiyorum şimdik 83.8 kilom 82.5 olucam pazara kadar inşallah 1.3 vermek amacım şimdi veremezsem 1.olan arkadaşa iltifat birde başaramadım diyemi yazıcaz bu hafta 3 tane gezme var ama başarıcamm başaramazsam moral bozmak yok

6.olmuşum eeeee 600 gramla anca 6.olunur neyse buda bir başarı

taam canım not aldımmmmm hadi kolay gelsinnn

ben de gelebiler miyim aranıza acebaaaaa?? :)) boy:1.72 kg:88.7 3 gündür isveç diyeti yapıyorum 2 kg verdim buraya girebilmek için:)

sabah
2 dilim ekmek 1 kibrit kutusu peynir
öğle
tost
akşam
az makarna ve 3 kaşık haşlanmış sebze
ara
110 kalori dondurma

napalim doymasak da doymaya calisiyorum.benim metobalizma calismiyo galiba .hic de gitmiyo kilolar bugünler de

o kadar az yemeyleee çalışmaması normal değil miii kuzummmm neredeyse havayla besleniyorsunnn niye bu kadar azz yiyorsunuz ben çözemedim vallaaa yemeden kilo verilmez kiiii

çok sevindiiimmmm :) hoşbuldukkkk hergün kg belirteceğiz sanırım öyle değil mi? nasıl oluyor yarışmalarımız? yazmaktan sıkılmazsan eğer bilgi alabilir miyim ona göre davranırım:)

tabiki canım zevkleee hergünn menü bildirimi yapıyoruzz bu çok önemli canım elimizden geldiği kadar atlatmamaya çalışıyoruz yeni gelen arkadaşlarımız 2 hafta menü paylaşımına devam ederse 3. hafta listeye girebiliyor listemizde 1. 2. 3. müz açıklanıoyorrr kilo bildiriminide her hafta pazar günü yapıyoruz

az olmuş canım benim yaa senin menülerin genel olarak böyleeeeeee neden bu kadar az tutuyorsun kiiii ???

sabah ve öğlen okul yüzünden pek bir şey yiyemiyorum akşam da hafif yenir ya ondan çok yemiyorum böyle oluyor :/ aslında ben de memnun değilim bu halimden bi yoluna koymam gerek bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…