80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

COLOR="Magenta"][/kıslar resımleınıze baktımda ne yıyıp ıçıyonusd zayıflıyonus bana bı tıyo verın

Bana yardıııııııııııımmmmmmmmmmm help help ÇalıŞıyorum bı dıet onerebılırmısınız heeellppp

COLOR="Magenta"][/kıslar resımleınıze baktımda ne yıyıp ıçıyonusd zayıflıyonus bana bı tıyo verın
canım akşamları herkes ne yiyip içtiğini yazıyor ordan takip edebilirsin
sebze meyve ağırlıklı beslenmelisin
ekmeği hayatından çıkarmanı tavsiye ediyorum aynı zamanda şekeri ve tuzu da
3 ana öğün 3 ara öğün yemelisin
günde 3 lt su içmelisin
ve mutlaka haftada en az 3 kez 1 er saatlik spor yapmalısın
bu şekilde yaparsan kilolar gidiyor

seker kız... Özel bıŞı yapmıyoruzz sadece hayatımdan 3 Şeyı Çıkardımmm sayılır...un tuz Şeker.....lı herŞeyyy.....ve akŞam yemeĞını azalttım.

kızlar çıkıyorum kendinize iyi bakın oğluşum acıktı tabi bende pc başında ara öğünü kaçırdım,ama bunu telafi etmek için tabikide öğle yemeğinde biraz daha fazla yemeyeceğim.Telafi sadece çok yendiğinde olmalı dimi:)
öptüm sizi kaçamaksız bir gün diliyorum by

GÜselım cvp yazdım ya...ben bıraz kısa yazdım gerÇıı sevdemer daha aÇıklayıcı yazmıŞŞ...aynenn... Yapılırsa verılıyor kuzum...

GÖrÜŞÜrÜz sevdemercıĞımm bende Çıkıyorumm....herkesı ÖpÜyorum...kıb.hoŞÇaklınn

TeŞekkur ederım kıslar saolun duydunuz benııı soylemsı ayıp bende85kıloyumda

şekerkız...sen hamile kalmak isteyenler topiğindede bulunuyorsun dime...ben seni ordan mı tanıyorum...

kızlar ne olmuş böyle resimleri kaçırmışımbebegcimseni çokm erak ediyordum ama kaçırmışım
eflatunçizelgende göründüğü gibi bedeninde çok fark var kutlarım seni ayrıca yüzünde çok güzel canım
sevdemer ve nidam sizlerde çok güzel görünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…