tabiki canım zevkleee hergünn menü bildirimi yapıyoruzz bu çok önemli canım elimizden geldiği kadar atlatmamaya çalışıyoruz yeni gelen arkadaşlarımız 2 hafta menü paylaşımına devam ederse 3. hafta listeye girebiliyor listemizde 1. 2. 3. müz açıklanıoyorrr kilo bildiriminide her hafta pazar günü yapıyoruz
bende kendime az yiyorum diyordum seni görünce utandım doğrusu çok az değilmi günlük kalorin canım?
Selamm Kizlaaaar Iyi Ak$amlaaaaaaaer
Bugünkü Menüm
Uyandığımda: 1 bardak soğuk su.
Kahvaltı: 300 gr yağsız yoğurt, şekersiz çay.
Öğlen:
Ara: 300 gr yağsız yoğurt, çay, meyve.
Akşam yemeği: 300 gr yağsız yoğurt, sebze çorbası.
Yatmadan önce: Bir fincan papatya çayı
Bugünkü Menüm
Öğlen:
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] blackroseimmortal[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 170 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] gulselda[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kubur[/TD] [TD] 86.7 [/TD] [TD] 84.7 [/TD] [TD] 83.9 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] yok?? [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 6.7 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 45dak leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] serapes[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 82.2 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 5.8 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] devran_26[/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 84.4 [/TD] [TD] 83.8 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 3.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] gyk[/TD] [TD] 91.7 [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 86.8 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 4.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] aleyna84[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 14 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 11 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] +1.5 [/TD] [TD] 13 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 4 saat masatenisi [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] irongirl[/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 72.1 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] +2.3 [/TD] [TD] 12.8 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
anladımmm canımmmm sen kendinee göree ayarlaaa o zamann kilo vermen durduğundaaa sadece suylaa beslenmek zorunda kalırsın animallah :)))sabah ve öğlen okul yüzünden pek bir şey yiyemiyorum akşam da hafif yenir ya ondan çok yemiyorum böyle oluyor :/ aslında ben de memnun değilim bu halimden bi yoluna koymam gerek bu işi
yaaa sen benden daha iyi biliyorsundur canım o kadar kilo vermişsin amaa ben bu yoğurt diyetini hiççç sevmedimmm böyleeee tek besinliii diyetleriii çok yalnışş buluyorum helekii sen tecrübeli birisinnnnn bence devam etme bunaaaa
Bugünkü Menüm
Öğlen:
canımmm menüüü gayett güzell ama keşkee araların tam olsaa bir arayı hiç yapmamışsın diğeriiiii yarım porsiyon meyve olmuşşşşşbenim bugünkü menüm kızlar;
sabah:2 dilim kepek ekmeği,1 kibrit kutusu hacminde labne peynir
ara:2 kayısı
öğle:1 orta boy kase terbiyeli sulu köfte,1 dilim kepek ekmeği,1 bardak ayran
ara:yok
akşam:2 haşlanmış tavuk baget,1 dilim kepek ekmeği,1/2 bardak ayran nasıl sizce?ve tabi yarım saat yürüyüş:)
çoook teşekkürler ben bugünden başlıyorum ozaman yazmaya canım benim saolasın bu arada bu gün doğumgünüm ufacık minnacık bi kaçamak oldu tabii :)) şimdiden belirteyim istedim
gün boyuuu hamur işi ekmekkkkkk pilav çorbaaaaa buneeee kuzummmm hiç ama hiççç olmamışşşşşşşanaaa yaşasıın birinci olmuşum yeni farkettim :) kilo veren herkesi tebrik ederim.kaptancıım eline sağlık :) bu hafta ben de daha bi umutla başladım bakalım inş 77 yi görürüm bu haftasonunda :)
menü
sabah:
üç dilim ç ekmek
bi kk peynir
yeşil çay
haşlanmış yumurta
ara
bi lokma poça ve çaylar
öğlen
yoğurtlu havuç kavurması
bi dilim ekmek
çeyrek simit
bi lokma poça
papatya çayı
ara
iki lokma poça
akşam
iki tane garnitürlü kayık köfte
iki kaşık pilav
bi dilim ekmek
domates çorbası
salata
ara şimdilik yok ama meyve yiyebilirim
40 dk yürüyüş.
bugünnn doğumm gününnn o yüzdenn fazlalıkları yüzünee vurmakk yok :)bugün doğumgünümdü isveç diyetimin 3. gününde de istikrarlı bir şekilde ilerleme kararı ile;
sabah: tek şekerli türk kahvesi ve 1 dilim kepekli ekmek
tüketerek güne güzel başladım, ancak okula ulaştığımda herzamanki gibi öğretmenler odasının marifet abidesi canım arkadaşım meltem in enfes böreğinin cazibesine dayanamadım (tabii böreği burnuma dayamasının da etkisi var bunda)
saat 08:00 sularında:yarım peynirli börek götürdüm
ama sonrasında konferans salonunda çok koşturdum umarım yakmışımdır dekor hazırladım sergi düzenledim makyajları tamamladım vs.. vs...
öğlen eve geldiğimde canım arkadaşlarım şencan ablam ve ayşeciim ziyarete geldiler d. günüm şerefine onlara makarna salatası yaptım ve bi küçük kase de ben yedimsaat:13:00 civarıydı)
akşam yemeği için de saat 16:00 gibi haşlanmış ıspanak yedim 100gr bir de eşime yaptığım kremşanti bisküvi ceviz ve çikolata soslu tatlıdan 2 kaşık yedim
bugünlük tükanı kapadım daha da yemem gayrıı :) şimdi 4...21 isimli bitkisel solüsyonumu içiyorum...
gün boyuuu hamur işi ekmekkkkkk pilav çorbaaaaa buneeee kuzummmm hiç ama hiççç olmamışşşşşşş
bende diyorumm büşracımm nerelerdeeeeeee kızz dünün menüsüdee yok seninn hemen yazzzz hadiiiiiiiii birdeee madem hedef belirledinnn yarışmaya katıll istersen bir geçmişşşş yap bak bakalımmmmmm
gün boyuuu hamur işi ekmekkkkkk pilav çorbaaaaa buneeee kuzummmm hiç ama hiççç olmamışşşşşşş
bende diyorumm büşracımm nerelerdeeeeeee kızz dünün menüsüdee yok seninn hemen yazzzz hadiiiiiiiii birdeee madem hedef belirledinnn yarışmaya katıll istersen bir geçmişşşş yap bak bakalımmmmmm
bugünnn doğumm gününnn o yüzdenn fazlalıkları yüzünee vurmakk yok :)
bende kendime az yiyorum diyordum seni görünce utandım doğrusu çok az değilmi günlük kalorin canım?
bugünkü menüm
sabah 1bardak süt ve 6 ymk k. nesfit
ara yok
öğlen 1 kase çorba
1 tabak salata
ara 1 kayısılı activia
1 mandalina
5 adet diyet bisküvi
akşam 6 ymk k.pırasa
yarım kase yoğurt
1 tabak salata
ara 10 tane beyaz leblebi yiyeceğim
2 ltre su 1 fincan ballı yeşilçay
canim bende simdi gördüm senin menünü tam ona yorum yapcaktim ..
bence sen cok az yiyorsun .. daha 8'li rakamlardasin ve dogru dürüs ara ögünün yok ..
herseyden ba$tan kesersen benim kiloma geldiginde ne yiyeceksin ?
bence biraz daha yüklen ara ögünlerine ..
yoksa gercekten cok ama cok zorlanacaksin ileride ..
kizlar ben bu diyeti bayadir ara$tiriyorum .. yapmayida baya kafayi koydum ..
bu ilk günkü menü .. ve ciddi ciddi doydum !!
yogurt migdeyi $i$irdigi icin tokluk hissi veriyor ve böylece aclik hissetmiyorsunuz ..
yarinki liste daha geni$ capli..
benim migde kücüldügü icin cok yiyemiyorum zaten , dogal olarak doyma hissi cabuk olu$uyor ..
zaten son uyguladigim diyet listesi bu .. bundan sonra tekrar kendi bildigimi yapip
SIKILA$maya yelken acacagim ve korumaya gecegim ..
sizlere önermiyorum böyle diyetleri cünkü daha yolun cok ba$indasiniz ..
menüleri geni$ tutun lütfen .. ba$tan ku$ kadar yerseniz ileride tamamen her$eyden her türlü kesmek zorunda kalip
ac kalacaksinz !
iyiliginiz icin diyorum :)
menüüüü süperrrr canımmm benimmmmmmmmmm hadiii ben komşuya gidiyommmmmmmmm
anaaa yaşasıın birinci olmuşum yeni farkettim :) kilo veren herkesi tebrik ederim.kaptancıım eline sağlık :) bu hafta ben de daha bi umutla başladım bakalım inş 77 yi görürüm bu haftasonunda :)
menü
sabah:
üç dilim ç ekmek
bi kk peynir
yeşil çay
haşlanmış yumurta
ara
bi lokma poça ve çaylar
öğlen
yoğurtlu havuç kavurması
bi dilim ekmek
çeyrek simit
bi lokma poça
papatya çayı
ara
iki lokma simit
akşam
iki tane garnitürlü kayık köfte
iki kaşık pilav
bi dilim ekmek
domates çorbası
salata
ara şimdilik yok ama meyve yiyebilirim
40 dk yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?