80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menümü yazayım kızlar.Okul olduğu için çok vakit geçiremiyorum internette

Sabah:yok
Ara:yok
Öğle:3 dilim ekmek,2 adet parmak sosisle beraber 1 yemek kaşığından biraz daha az yağda 1 yumurta,yarım kibrit kutusundan biraz fazla peynir
Ara:1 adet elma
Akşam:3 yemek kaşığı pilav,1 adet tavuk but,1 yemek kaşığı yoğurt,1 bardak kola 1 adet küçük salatalık turşusu
Ara:Ara gelince portakal ya da elma yemeyi düşünüyorum

mrb kızlar bugünkü menüm:
sabah:06.30:3 dilim ekmek 2 fincan süt peynir 6 zeytin

ara10.00:1 avuç leblebi

öğle12.00:6 tane form bisküvi 1 elma 1 portakal 1 b çay

ara15.00:1 avuç leblebi

akşam17.30:tavuklu karnabahar çorba 3 kaşık bulgr pilavı yoğurt

ara:21.00:1 elma ve 1 b süt yatarken

3 b beşi biyerde 2 b yeşilçay limonlu 2 b bitki çayı adını blmyrm

biraz akşamda pilav olmadı ama neyse

sabah uyanınca:1 kayısı ve 2 bardak farklı sıcaklıklarda su
kahvaltı:2 ekmek 2 salam ve bir peynir ile yağsız tost ve 20 gr kadar bitter çikolata
ara:süt
öğlen:mercimek çorbası ve 2-3 köfte kadar tavuk eti ve salata
ara:yoğurt
ara:2 ekmek ve bir peynir ile yağsız tost
akşam:toplam 3 porsyon et grubu içrecek şekilde lor peynirli omlet yoğurt ve domates
2myeve ve bir ekmeğim kaldı
2lt su spor yok 2 yeşil çay...

canim aramiza hos geldin...dogum günün kutlu olsun nice nice yillar!!

Selamlar herkese ilk günde menüler gayet güzel görünüyor... Yeni atılan ve bugün doğum günü olan arkadaşımıza saglıklı mutlu zayıf nice güzel yaşlar diliyoruuum...

Menüme gelinceeee:
sabah kalkınca:2 kaşık kıyılmış maydonoza yarım limon sıkıp yedim ve iki bardak ılık su içtim(bi beslenme uzmanının tavsiyesi yağ yakmak için)
kahvaltı:1 kk peynir,3 incecik dilim ttahıllı ekmek,5 zeytin,1'er kaşık bal,pekmez
ara:5 badem,karısık bitki çayı
öğlen:fırında köfte(patates de vardı bi iki dilim),1 dilim ekmek
akşam:1 kase lahana çorbası
çayın yanında da bi dilin pandispanya kek (yağsız,çok az unlu,bitter çikolatalı),iki küçük napoliten çikolatalardan

kilomda hiç degişe yok yahu umarım 6 günde fark eder :18:

nihayet güncellenebildim:)) tam pc basina oturuyorum ya biri geliyor ve telefon caliyor.bugün buraya söyle rahat bir konsentre olamadim haliyle motive de olamadim yedikce yedim:))

Bugünkü menüm:
kalkis: 2 fincan kahve
kahvalti:2 dilim tam tahilli ekmek,1 dilim tavuk salami,yarim domates,2 yaprak marul ve 2 cornison tursu
ara:2 tane cokomel tarzi cikolata(bu ara tatli krizim tuttu dün ve bugün 2 ser tane götürdüm)
ögle ve aksam(saat 16:30 da) 2 tabak domates soslu makarna ve 1 kase havuclu marul salatasi
1 fincan yesil cay ve 1 fincan limon cayi
2 litre kadar su daha da iciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…