napalim doymasak da doymaya calisiyorum.benim metobalizma calismiyo galiba .hic de gitmiyo kilolar bugünler de
canim bende simdi gördüm senin menünü tam ona yorum yapcaktim ..
bence sen cok az yiyorsun .. daha 8'li rakamlardasin ve dogru dürüs ara ögünün yok ..
herseyden ba$tan kesersen benim kiloma geldiginde ne yiyeceksin ?
bence biraz daha yüklen ara ögünlerine ..
yoksa gercekten cok ama cok zorlanacaksin ileride ..
kizlar ben bu diyeti bayadir ara$tiriyorum .. yapmayida baya kafayi koydum ..
bu ilk günkü menü .. ve ciddi ciddi doydum !!
yogurt migdeyi $i$irdigi icin tokluk hissi veriyor ve böylece aclik hissetmiyorsunuz ..
yarinki liste daha geni$ capli..
benim migde kücüldügü icin cok yiyemiyorum zaten , dogal olarak doyma hissi cabuk olu$uyor ..
zaten son uyguladigim diyet listesi bu .. bundan sonra tekrar kendi bildigimi yapip
SIKILA$maya yelken acacagim ve korumaya gecegim ..
sizlere önermiyorum böyle diyetleri cünkü daha yolun cok ba$indasiniz ..
menüleri geni$ tutun lütfen .. ba$tan ku$ kadar yerseniz ileride tamamen her$eyden her türlü kesmek zorunda kalip
ac kalacaksinz !
iyiliginiz icin diyorum :) [/QUOTE
teşekürler tavsiyelerin için canım,bilmiyorum ki gözümde öyle büyüyorki vereceğim kilolar inan her lokmayı düşünüyorum uzun uzun,genelde 1000 cal civarına menülerim kalori takibide yapıyorum.akşamları 6 dan sonrada hiç bişey yemiyorum zaten.ama birazdan 1 avuç kadar sarı leblebi ve 5 badem göndermeyi düşünüyorum fabrikaya:)ne dersiniz yemesemmi
canim bende simdi gördüm senin menünü tam ona yorum yapcaktim ..
bence sen cok az yiyorsun .. daha 8'li rakamlardasin ve dogru dürüs ara ögünün yok ..
herseyden ba$tan kesersen benim kiloma geldiginde ne yiyeceksin ?
bence biraz daha yüklen ara ögünlerine ..
yoksa gercekten cok ama cok zorlanacaksin ileride ..
kizlar ben bu diyeti bayadir ara$tiriyorum .. yapmayida baya kafayi koydum ..
bu ilk günkü menü .. ve ciddi ciddi doydum !!
yogurt migdeyi $i$irdigi icin tokluk hissi veriyor ve böylece aclik hissetmiyorsunuz ..
yarinki liste daha geni$ capli..
benim migde kücüldügü icin cok yiyemiyorum zaten , dogal olarak doyma hissi cabuk olu$uyor ..
zaten son uyguladigim diyet listesi bu .. bundan sonra tekrar kendi bildigimi yapip
SIKILA$maya yelken acacagim ve korumaya gecegim ..
sizlere önermiyorum böyle diyetleri cünkü daha yolun cok ba$indasiniz ..
menüleri geni$ tutun lütfen .. ba$tan ku$ kadar yerseniz ileride tamamen her$eyden her türlü kesmek zorunda kalip
ac kalacaksinz !
iyiliginiz icin diyorum :) [/QUOTE
teşekürler tavsiyelerin için canım,bilmiyorum ki gözümde öyle büyüyorki vereceğim kilolar inan her lokmayı düşünüyorum uzun uzun,genelde 1000 cal civarına menülerim kalori takibide yapıyorum.akşamları 6 dan sonrada hiç bişey yemiyorum zaten.ama birazdan 1 avuç kadar sarı leblebi ve 5 badem göndermeyi düşünüyorum fabrikaya:)ne dersiniz yemesemmi
canim senin kilon kac ? eger 8'li rakamlardaysan lütfen günlük kalori alimini hesapla ve ona göre bi listeye uyarak devam et diyetine .. ben bile bu kilo ile 1000 kcl daha fazla aliyorum
ve nerdeyse her hafta 1.kg veriyorum ..
bugün doğumgünümdü isveç diyetimin 3. gününde de istikrarlı bir şekilde ilerleme kararı ile;
sabah: tek şekerli türk kahvesi ve 1 dilim kepekli ekmek
tüketerek güne güzel başladım, ancak okula ulaştığımda herzamanki gibi öğretmenler odasının marifet abidesi canım arkadaşım meltem in enfes böreğinin cazibesine dayanamadım (tabii böreği burnuma dayamasının da etkisi var bunda)
saat 08:00 sularında:yarım peynirli börek götürdüm
ama sonrasında konferans salonunda çok koşturdum umarım yakmışımdır dekor hazırladım sergi düzenledim makyajları tamamladım vs.. vs...
öğlen eve geldiğimde canım arkadaşlarım şencan ablam ve ayşeciim ziyarete geldiler d. günüm şerefine onlara makarna salatası yaptım ve bi küçük kase de ben yedimsaat:13:00 civarıydı)
akşam yemeği için de saat 16:00 gibi haşlanmış ıspanak yedim 100gr bir de eşime yaptığım kremşanti bisküvi ceviz ve çikolata soslu tatlıdan 2 kaşık yedim
bugünlük tükanı kapadım daha da yemem gayrıı :) şimdi 4...21 isimli bitkisel solüsyonumu içiyorum...
canim senin kilon kac ? eger 8'li rakamlardaysan lütfen günlük kalori alimini hesapla ve ona göre bi listeye uyarak devam et diyetine .. ben bile bu kilo ile 1000 kcl daha fazla aliyorum
85 kiloyum şu anda canım.hesaplamalara göre günlük kalori ihtiyacım yaklaşık 2000 kalori
burcumcum ya bendede digital tartı var da 1500 kalori gösteriyo bmı 31,kilom altta mevcut ve 23 yaşındayım bu kaloriyi hesaplamak zor olmuyomu senden rica etsem az önce paylaştığım menüm kaç kaloriliktir bi göz ucuzya baksanaaaaa
85 kiloyum şu anda canım.hesaplamalara göre günlük kalori ihtiyacım yaklaşık 2000 kalori
tatlim cok yanli$ besleniyorsun .. böyle kilo veremezsin ..
haa evet ilk haftalar verirsin ama sonra bi durur tam durur ..
metobolizmani cali$tircak seyler yemelisin ..
isvec diyeti yapiyorum demi$tin diymi ? yanli$ hatirlamiyorsam ..
okadar sagliksiz kii .. heleki yeni ba$layanlar icin ..
Unutmamaliyiz ki bu kilolar bize anlik gelmedi ..
yiye yiye hergün cogul cogul geldi ..
ve bi yerle$timi öyle 2-3 haftada veya 1-2 ayda gitmiyorlar ..
senelerin birikmi$ kilosunu öyle zaman bicerek veremeyiz kizlar .. zaman isteyen bi$ey kilo vermek ..
heleki saglikli bi bicimde , kendinize baska hastaliklar almadan vermek önemli ..
o yüzden öyle her sitede gördügünüz 5.günde 8 kilo diyetlerine veya 1.ayda 10.kg listelerine INANMAYIN !!
verdiginiz kilo 5. ise 15.geri aliyorsunuz .. cabuk giden cabuk gelir :)
senelerin birikmi$ kilosunu öyle zaman bicerek veremeyiz kizlar .. zaman isteyen bi$ey kilo vermek ..
heleki saglikli bi bicimde , kendinize baska hastaliklar almadan vermek önemli ..
o yüzden öyle her sitede gördügünüz 5.günde 8 kilo diyetlerine veya 1.ayda 10.kg listelerine INANMAYIN !!
ben isveç diyeti yapmıyorum canım,ekmek yemiyorum yesemde günde tahıllı 5 dilimi geçmez,herşeyden az yiyorum,yeşil çay,5 i bir yere içiyorum bol su,hergün koşubandında tempolu 30dk yürüyüş ve akşam 6 dan sonra birşey yemiyorum bütün yaptığım bu.bu bilgiler ışığında önerilerini bekliyorum:)
burcumcum ya bendede digital tartı var da 1500 kalori gösteriyo bmı 31,kilom altta mevcut ve 23 yaşındayım bu kaloriyi hesaplamak zor olmuyomu senden rica etsem az önce paylaştığım menüm kaç kaloriliktir bi göz ucuzya baksanaaaaa
canim baktim $imdi listene , kekler cikolatalar haric cok güzel görünüyor menün ..
ekmek de 4.dilim $imdilik gayet iyi .. 3.kg sonra filan 1.dilim daha dü$ürürsün ..
ben tam tamina kalori hesaplamiyorum $ekerim :)
sadece bildigim bazi yiyeceklerin kalorilerini kafamda tutuyorum .. veya bi$ey yemeden önce
kalorisine bakip , ondan önce neler yedigimi kafamdan gecirip hmm tamam bunuda yiyince nerdeyse 600.kcl yapio gibi bisey toplam diyorum ..
ona göre ilerleyen saatlerde ve ögünlerde hafif seyler tüketiyorum ..
tam tamina yapsam galiba kafayi yirdim
maksat diyette oldugunu unutmamak ve yediklerini göz önünde bulundurmak ..
Canım araya dalmak gibi olacak ama.Formdakal diye bir site var,üye olunca kendine program yapıyorsun.İstersen oradan hazır diyet menüleri seçiyorsun,istersen kendi programımı ben yapacağım diyorsun.Eğer kendi programını sen yaparsan sabah öğle akşam ve 3 ara var,hepsine yiyecekleri ekleyince sistem otomatik hesaplıyor senin için.Ayrıca kilonu ve o hafta ne kadar kiloya ulaşmak istediğini girince günlük alman gereken kalori miktarını da gösteriyor.Ben oraya her gün düzenli giriyorum yediklerimi.Öyle hesaplıyor.İstersen spor yapınca ekleme,su içince ekleme şansın da var ve sistem seni uyarıyor.Su içmedin,karbonhidrat oranın bugün düşük filan diye
sana tamamen katiliyorum..gercektende öyle oluyor.ben kendimi bildim bileli sürekli kilo alip veriyorum.cabuk veriyordum ama ayni derecede cabuk ve daha fazlasini aliyordum,ac gezip kilo veriyordum su dahi icmiyordum kilo yapiyor diye.en son 75 kiloya kadar iniyordum ama metabolizma yavasladigi icin baska kilo veremiyordum azmim kiriliyordu birde aclik vurmaya basliyorsu hoppp tekrar eski yeme aliskanligina ve fazlasi ile gelsin kilolar...
Canım araya dalmak gibi olacak ama.Formdakal diye bir site var,üye olunca kendine program yapıyorsun.İstersen oradan hazır diyet menüleri seçiyorsun,istersen kendi programımı ben yapacağım diyorsun.Eğer kendi programını sen yaparsan sabah öğle akşam ve 3 ara var,hepsine yiyecekleri ekleyince sistem otomatik hesaplıyor senin için.Ayrıca kilonu ve o hafta ne kadar kiloya ulaşmak istediğini girince günlük alman gereken kalori miktarını da gösteriyor.Ben oraya her gün düzenli giriyorum yediklerimi.Öyle hesaplıyor.İstersen spor yapınca ekleme,su içince ekleme şansın da var ve sistem seni uyarıyor.Su içmedin,karbonhidrat oranın bugün düşük filan diye
evet bende 4 gündür öyle bir sistemle kalori ölcümü yapyiorum...cok yardimci oluyor.
evet bende 4 gündür öyle bir sistemle kalori ölcümü yapyiorum...cok yardimci oluyor.
Valla böyle bir şey olmasaydı ben çok kaçırırdım ölçüyü orası kesin.Çünkü daha 2 hafta oldu başlayalı ve kaç kaşık yemek ne kadar kalori yapar hiç bilmiyordum.Bir gün 7 kaşık filan pilav yedim,ilk günlerde sisteme girdim şok oldum aldığım kaloriyi görünceŞimdi ama iyi oldu.Tatlı bile yiyeceksem önce bakıyorum ne kadar yapıyor diye,aşmıyorum bu sayede hiç.Marketten aldığım ürünlerin üzerindeki bilgileri girince de bana otomatik gösteriyor kalori miktarını,hiç bu kadar kendimi disiplin altına almamıştım yeme konusunda.Ama çok iyi oldu
ben isveç diyeti yapmıyorum canım,ekmek yemiyorum yesemde günde tahıllı 5 dilimi geçmez,herşeyden az yiyorum,yeşil çay,5 i bir yere içiyorum bol su,hergün koşubandında tempolu 30dk yürüyüş ve akşam 6 dan sonra birşey yemiyorum bütün yaptığım bu.bu bilgiler ışığında önerilerini bekliyorum:)
canim sen ozaman gayet iyi besleniyorsun .. zaten herseyden az yemek en dogrusu ..
ama 1000kcl biraz az $uan senin icin .. 5'i 1.yerdeyi herkeze tavsiye ediyorum , cok etkisi oluyor diyet a$amasinda ..
biraz daha sebzelere ve ak$amlari proteine yüklensen daha güzel kilo verebilirsin diye dü$ünüyorum :))
canim baktim $imdi listene , kekler cikolatalar haric cok güzel görünüyor menün ..
ekmek de 4.dilim $imdilik gayet iyi .. 3.kg sonra filan 1.dilim daha dü$ürürsün ..
ben tam tamina kalori hesaplamiyorum $ekerim :)
sadece bildigim bazi yiyeceklerin kalorilerini kafamda tutuyorum .. veya bi$ey yemeden önce
kalorisine bakip , ondan önce neler yedigimi kafamdan gecirip hmm tamam bunuda yiyince nerdeyse 600.kcl yapio gibi bisey toplam diyorum ..
ona göre ilerleyen saatlerde ve ögünlerde hafif seyler tüketiyorum ..
tam tamina yapsam galiba kafayi yirdim
maksat diyette oldugunu unutmamak ve yediklerini göz önünde bulundurmak ..
saol canım cvbn için bosuna aç kalmış olak istemiyorum yani iki kere diyetisyene gittim onlar aklımda uymaya da çalışıyorum da ne de olsa nefis denen bişe varr işte(8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?