Canım araya dalmak gibi olacak ama.Formdakal diye bir site var,üye olunca kendine program yapıyorsun.İstersen oradan hazır diyet menüleri seçiyorsun,istersen kendi programımı ben yapacağım diyorsun.Eğer kendi programını sen yaparsan sabah öğle akşam ve 3 ara var,hepsine yiyecekleri ekleyince sistem otomatik hesaplıyor senin için.Ayrıca kilonu ve o hafta ne kadar kiloya ulaşmak istediğini girince günlük alman gereken kalori miktarını da gösteriyor.Ben oraya her gün düzenli giriyorum yediklerimi.Öyle hesaplıyor.İstersen spor yapınca ekleme,su içince ekleme şansın da var ve sistem seni uyarıyor.Su içmedin,karbonhidrat oranın bugün düşük filan diye
burda aralara dalmak için varız canım bakıcam şimdi hemen saol :)
Rica ederim canım,işine yarasın da ne mutlu bana.Benim işime çok yarıyor paylaşmak istedim o yüzden.Şöyle atsak kiloları yaza kadar,en azından 75-70 kiloya filan ulaşsak hazirana kadarŞimdi bu göbişi yazın saklamak daha zor malum
ora nere giiiiiiflensburg yakinlarin da
ben aslen malatyaliyim..esim ve onun halasi annem olur kendisi antepli...ama nerede yasadigimi soruyorsan ki bana öyle geldi:)) bottroptayimsen nerelisin duyum
ay bu kilo verene kadar komsulariyla arasini acsakmi ne..gidiyor tikiniyor geliyor ayol:)menüüüü süperrrr canımmm benimmmmmmmmmm hadiii ben komşuya gidiyommmmmmmmm
bahaneye bak bahaneye:))nihayet güncellenebildim:)) tam pc basina oturuyorum ya biri geliyor ve telefon caliyor.bugün buraya söyle rahat bir konsentre olamadim haliyle motive de olamadim yedikce yedim:))
Bugünkü menüm:
kalkis: 2 fincan kahve
kahvalti:2 dilim tam tahilli ekmek,1 dilim tavuk salami,yarim domates,2 yaprak marul ve 2 cornison tursu
ara:2 tane cokomel tarzi cikolata(bu ara tatli krizim tuttu dün ve bugün 2 ser tane götürdüm)
ögle ve aksam(saat 16:30 da) 2 tabak domates soslu makarna ve 1 kase havuclu marul salatasi
1 fincan yesil cay ve 1 fincan limon cayi
2 litre kadar su daha da iciyorum.
2 kere aynı msj gitmiş :s
ora nere giiiiiiflensburg yakinlarin da
ben aslen malatyaliyim..esim ve onun halasi annem olur kendisi antepli...ama nerede yasadigimi soruyorsan ki bana öyle geldi:)) bottroptayimsen nerelisin duyum
ay bu kilo verene kadar komsulariyla arasini acsakmi ne..gidiyor tikiniyor geliyor ayol:)menüüüü süperrrr canımmm benimmmmmmmmmm hadiii ben komşuya gidiyommmmmmmmm
bahaneye bak bahaneye:))nihayet güncellenebildim:)) tam pc basina oturuyorum ya biri geliyor ve telefon caliyor.bugün buraya söyle rahat bir konsentre olamadim haliyle motive de olamadim yedikce yedim:))
Bugünkü menüm:
kalkis: 2 fincan kahve
kahvalti:2 dilim tam tahilli ekmek,1 dilim tavuk salami,yarim domates,2 yaprak marul ve 2 cornison tursu
ara:2 tane cokomel tarzi cikolata(bu ara tatli krizim tuttu dün ve bugün 2 ser tane götürdüm)
ögle ve aksam(saat 16:30 da) 2 tabak domates soslu makarna ve 1 kase havuclu marul salatasi
1 fincan yesil cay ve 1 fincan limon cayi
2 litre kadar su daha da iciyorum.
ora nere giiiiii
ben aslen malatyaliyim..esim ve onun halasi annem olur kendisi antepli...ama nerede yasadigimi soruyorsan ki bana öyle geldi:)) bottroptayim
ay bu kilo verene kadar komsulariyla arasini acsakmi ne..gidiyor tikiniyor geliyor ayol:)
bahaneye bak bahaneye:))
ora nere giiiiii
kiz flensburg u bilmiyon mu?
ben aslen malatyaliyim..esim ve onun halasi annem olur kendisi antepli...ama nerede yasadigimi soruyorsan ki bana öyle geldi:)) bottroptayim
ay bu kilo verene kadar komsulariyla arasini acsakmi ne..gidiyor tikiniyor geliyor ayol:)
bahaneye bak bahaneye:))
gülmeyin leyn..kadir inanirsa bende inanirim allah allah:))iste bu cok iyi idi:)))))))
tamam canim ne demekhos geldin iki gözümm...gelir gelmez fircalar atiliyor ama sadece bana degil bugün ölcüyü kaciran herkese gelsin lütfen:))
oh oh daha betirinden iyidir:)) en azindan hafif ucuyor:)) ucuruyor
sabah: ceyrek pide tost
arasi kasarli..
bir dilim ekmek peynirli
ara:elma
ögle:bir firinda közlenmis kirmizi biber
biriki catal et
bir dolma
ara:aktivia
aksam: 5-6 kasik pilav
bir parca tavuk dösü..firinda pismis
3-4 kasik mantar sote
sus uleeeyn ne böregi kusurlu üc kareketten biri börek demek bilmiyormusun leyyyyyyyn :)benim de aklima yudumla kizaran sigara börekleri geliyor:))
ay evet bu defa harikalar..ama sihirbaz götürür gibi..hep birinci cikti:))slmm kızlar ben bi geçmiş yapıp geleym yetenek sizsinizi izlıomsnz kim birnci olcak hiç bi fikrim yok bnm :44:
gülmeyin leyn..kadir inanirsa bende inanirim allah allah:))
tamam canim ne demek
yemeyin leyn..kirarim o dislerinizi...yemedim deeeee
yemedim deeeeeee yemedim deee yalan söylüyorsun:))))) agzini sil de gel:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?