sagol adasim benim süperligini görecegiz pazara:))süper bence menün adaşım
oh oh daha betirinden iyidir:)) en azindan hafif ucuyor:)) ucuruyor
:))) Allahim seni ne yapsin ya aksam aksam karnima kramlar girdi yine
Haklısın canım gayet hafif duyum duyum duyum
sabah : bir dilim peynirli kepekli tost dört adet yeşl zeytin bir çay bardagı elma suyu
ara : bir bardak süt
öğle : iki yk bulgur plavı ,bi yk yogurt
ara : yarım avuş kadar durt kurusu özbek üzümü ve leblebi
iki adet gün kurusu
çilekli ahududulu çay
akşam iki yk bulgur plavı iki yk zeytinyaglı enginar
bir şişe maden suyu
ara . iki üç tane badem eşim çerez yerken agzıma sokşturu verdi
form çayı
yeşil çay
spor30 dk hidrolik fitness 10 dk esneme
sabah: ceyrek pide tost
arasi kasarli..
bir dilim ekmek peynirli
ara:elma
ögle:bir firinda közlenmis kirmizi biber
biriki catal et
bir dolma
ara:aktivia
aksam: 5-6 kasik pilav
bir parca tavuk dösü..firinda pismis
3-4 kasik mantar sote
slmm kızlar ben bi geçmiş yapıp geleym yetenek sizsinizi izlıomsnz kim birnci olcak hiç bi fikrim yok bnm :44:
taktilar yahu adima bu aksamyahu adim börekten tut yaga kadar herseyi cagristirdida bir hissetmek duyumsamak gibi insani bir hissi cagristiramadi..susun leynnnn..gidin börklerinizi yiyin adimi bulastirmayin öyle sakincali seylere...
allah beni söyle incecik uzun bacakli gür sacli bebek yüzlü zengin kocali lüks villali boylu poslu hafizasi güclü son model cipli dilsiz kocali sümüksüz cocuklu sorunsuz sülaleli bir kadin yapsin..senide yanima yoldas etsin:))))))))
valla hemsom senin bu ara öyle istahin acikki yani tasi hasladim tuz döküp yaladim yemedim bile desem gidip acik büfe arayacaksin haslanmis tas yemek icin:)))))))) bahar krizimi nedir..stop de kendine yahu kendinle kalsa sen aciktikca bana bir istah geliyor nerdeyse atlayacam arabaya bir melemen cevirde yiyek diyecem o derece yani:))))valla benim menümden cok iyi birde fitness yapmissin hidrolik ne olaki bacim:)
off offf karnim aciktii...menün öyle harika görünüyor yani hemsom:))
izlemiyorum ama bence cok bos seyler milleti bosuna heveslendiriyorlar.
allah gönlüme göre veriyor cok sükürde ilk isteklerim hani saglik akil ahlak dogru insanlar gibi soyut seyler olunca allah veriyor sonrada ee kulum hepte sana degil ya..merem 2 rekat namazin yok haccin yok al sana dertte vereyimde ah ettikce hatirla diyor:))) oysa o benim yüregimde beynimde hep ama sirami bekliyorum..yaradan dogru diyor hep bana hep bana olmaz demi..ben genede her firsatta diliyorum ya tutarsaAllah gönlüne göre versin:))
bak kendin deyip kendin cevaplamisin..ay senin meslegin psikolog falanmiEvet mesleğim gereği onu çağrıştırması gerekiyodu ama sanki psik dan deilim de aşçıyım yahu
valla hemsom senin bu ara öyle istahin acikki yani tasi hasladim tuz döküp yaladim yemedim bile desem gidip acik büfe arayacaksin haslanmis tas yemek icin:)))))))) bahar krizimi nedir..stop de kendine yahu kendinle kalsa sen aciktikca bana bir istah geliyor nerdeyse atlayacam arabaya bir melemen cevirde yiyek diyecem o derece yani:))))
kac günlerin birikimi canim aciktim iste sucmu:)) sadece 1 portakal yiyecegim sonra yatak...ben ki kekler börekler yer öyle semizlerdimm ahh ahh
valla benim menümden cok iyi birde fitness yapmissin hidrolik ne olaki bacim:)
off offf karnim aciktii...menün öyle harika görünüyor yani hemsom:))
izlemiyorum ama bence cok bos seyler milleti bosuna heveslendiriyorlar.
allah gönlüme göre veriyor cok sükürde ilk isteklerim hani saglik akil ahlak dogru insanlar gibi soyut seyler olunca allah veriyor sonrada ee kulum hepte sana degil ya..merem 2 rekat namazin yok haccin yok al sana dertte vereyimde ah ettikce hatirla diyor:))) oysa o benim yüregimde beynimde hep ama sirami bekliyorum..yaradan dogru diyor hep bana hep bana olmaz demi..ben genede her firsatta diliyorum ya tutarsa
bak kendin deyip kendin cevaplamisin..ay senin meslegin psikolog falanmi
psikolojik danışma ve rehberlik canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?