80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:))) Allahim seni ne yapsin ya aksam aksam karnima kramlar girdi yine

allah beni söyle incecik uzun bacakli gür sacli bebek yüzlü zengin kocali lüks villali boylu poslu hafizasi güclü son model cipli dilsiz kocali sümüksüz cocuklu sorunsuz sülaleli bir kadin yapsin..senide yanima yoldas etsin:))))))))

Haklısın canım gayet hafif duyum duyum duyum

taktilar yahu adima bu aksam yahu adim börekten tut yaga kadar herseyi cagristirdida bir hissetmek duyumsamak gibi insani bir hissi cagristiramadi..susun leynnnn..gidin börklerinizi yiyin adimi bulastirmayin öyle sakincali seylere...

valla benim menümden cok iyi birde fitness yapmissin hidrolik ne olaki bacim:)

off offf karnim aciktii...menün öyle harika görünüyor yani hemsom:))

slmm kızlar ben bi geçmiş yapıp geleym yetenek sizsinizi izlıomsnz kim birnci olcak hiç bi fikrim yok bnm :44:

izlemiyorum ama bence cok bos seyler milleti bosuna heveslendiriyorlar.

taktilar yahu adima bu aksam yahu adim börekten tut yaga kadar herseyi cagristirdida bir hissetmek duyumsamak gibi insani bir hissi cagristiramadi..susun leynnnn..gidin börklerinizi yiyin adimi bulastirmayin öyle sakincali seylere...

Evet mesleğim gereği onu çağrıştırması gerekiyodu ama sanki psik dan deilim de aşçıyım yahu

Allah gönlüne göre versin:))

valla hemsom senin bu ara öyle istahin acikki yani tasi hasladim tuz döküp yaladim yemedim bile desem gidip acik büfe arayacaksin haslanmis tas yemek icin:)))))))) bahar krizimi nedir..stop de kendine yahu kendinle kalsa sen aciktikca bana bir istah geliyor nerdeyse atlayacam arabaya bir melemen cevirde yiyek diyecem o derece yani:))))

Allah gönlüne göre versin:))
allah gönlüme göre veriyor cok sükürde ilk isteklerim hani saglik akil ahlak dogru insanlar gibi soyut seyler olunca allah veriyor sonrada ee kulum hepte sana degil ya..merem 2 rekat namazin yok haccin yok al sana dertte vereyimde ah ettikce hatirla diyor:))) oysa o benim yüregimde beynimde hep ama sirami bekliyorum..yaradan dogru diyor hep bana hep bana olmaz demi..ben genede her firsatta diliyorum ya tutarsa
Evet mesleğim gereği onu çağrıştırması gerekiyodu ama sanki psik dan deilim de aşçıyım yahu
bak kendin deyip kendin cevaplamisin..ay senin meslegin psikolog falanmi

kac günlerin birikimi canim aciktim iste sucmu:)) sadece 1 portakal yiyecegim sonra yatak...ben ki kekler börekler yer öyle semizlerdimm ahh ahh

ay ben cok yasayayim emi..mesaji yazdim kullandigim sadece gözkirpma olacakti yanina yanlislikla aglamisimda..yuh yani..bak psikologum depresyon belirtileri..asliyorum gülüyorum göz kirpiyorum ayni anda..bana bir cözüm

kac günlerin birikimi canim aciktim iste sucmu:)) sadece 1 portakal yiyecegim sonra yatak...ben ki kekler börekler yer öyle semizlerdimm ahh ahh

ya ya o kekler börekler yüzündende simdi ah cekiyorsun..benim ah cekmedigime bakma..ayyni yanlis yollardan bende gectim gecmesem zaten böyle kat kat deniz yatagi gibi olmazdim:))

valla benim menümden cok iyi birde fitness yapmissin hidrolik ne olaki bacim:)

off offf karnim aciktii...menün öyle harika görünüyor yani hemsom:))

izlemiyorum ama bence cok bos seyler milleti bosuna heveslendiriyorlar.

hidrolik cnm şimdi boyle bacak kol falan çalştıran bayanlara ozel fitness aletleri yanyana birine çıkıosn bip sesi gelnce step aleti sonra tkrar fitness boyle suruo taa ki butun aletler bitene kadar üç tur süruo buna da hidrolik fitness diolar işte sonra da esnme ve bölgesel çalşmalar yapıosn mekk kalça egzersizleri gibi
menumu begendgne sevndm cnm

kizlar bana müsade..kocise bir bildirim yapacagim sadece dedim bir saat sürdü:)) acaba yarim saat sohpet edecegim desem kac saat sürecekti:)) yarim görüsürüz.görüsemesekte merak etmeyin kocs evde demektir..öpüldünüz

psikolojik danışma ve rehberlik canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…