aaaane güzellllll ben o bölümüdee çok istemişdim selçuk pdr selçuk tuttuda pdr kısmı tutmadı
ben de selcuk hukuğu çok istemiştim gece-gündüz hiçbiri tutmadıkısmet canım ...
hee evet gecen yil yapmistim...sira sira bütün vucüt kaslarini arada kondisyon yapiyorsun.sanirim 40 dakikada bitiriyorsun.öyle birseydi cok güzeldi.hidrolik cnm şimdi boyle bacak kol falan çalştıran bayanlara ozel fitness aletleri yanyana birine çıkıosn bip sesi gelnce step aleti sonra tkrar fitness boyle suruo taa ki butun aletler bitene kadar üç tur süruo buna da hidrolik fitness diolar işte sonra da esnme ve bölgesel çalşmalar yapıosn mekk kalça egzersizleri gibi
menumu begendgne sevndm cnm
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kizlar bana müsade..kocise bir bildirim yapacagim sadece dedim bir saat sürdü:)) acaba yarim saat sohpet edecegim desem kac saat sürecekti:)) yarim görüsürüz.görüsemesekte merak etmeyin kocs evde demektir..öpüldünüz
hee evet gecen yil yapmistim...sira sira bütün vucüt kaslarini arada kondisyon yapiyorsun.sanirim 40 dakikada bitiriyorsun.öyle birseydi cok güzeldi.
hosgeldinnnnnn Elmasekerimmm
iyi geceler hemsom..
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşşş geldnnn cnmm kankammmmmmmm
hee evet gecen yil yapmistim...sira sira bütün vucüt kaslarini arada kondisyon yapiyorsun.sanirim 40 dakikada bitiriyorsun.öyle birseydi cok güzeldi.
hosgeldinnnnnn Elmasekerimmm
iyi geceler hemsom..
allah beni söyle incecik uzun bacakli gür sacli bebek yüzlü zengin kocali lüks villali boylu poslu hafizasi güclü son model cipli dilsiz kocali sümüksüz cocuklu sorunsuz sülaleli bir kadin yapsin..senide yanima yoldas etsin:))))))))
sana ayrıcaaaa bitiyorummm zatennn kankammmm ummahhhhhhhhhhhh hb
ben sizleri cok seviyorumm kizlarrr...yarin az kalorili bir gün diliyorum herkese.iyi gecelerrrr
ben sizleri cok seviyorumm kizlarrr...yarin az kalorili bir gün diliyorum herkese.iyi gecelerrrr
süper menu tebrklerBugünkü menüm
Sabah:Bir dilim tam buğday ekmek,1 dilim peynir,Haşlanmış yumurta,2 3 dilim domates,Açık şekersiz çay.
Ara Öğün:3 kayısı
Öğlen:2 kepçe tarhana çorbası,salata.
Ara Öğün:1 elma, 5 badem
Akşam:6 yemek kaşığı ıspanak yemeği,yoğurt.
Ara Öğün:1 porsiyon meyve,yeşil çay
Koşu bandı:60 dk tempolu yürüme,Twisterle çalışma ve mekik hareketi
bu günkü menüm
sabah 1 dilim ekmek peynir açık çay
ara yok
öğlen 1 dilim ekmek yumurta zeytin peynir
ara form bisküvi 3 tane
akşam 3 dolma küçücük fıçıcık tarhana çorbası yoğurtlu kereviz salatası
ara yarımşar elma portakal
2.5 litre su spor yok
süper menu tebrkler
guzel menu cnm yalnz oglede salata türü bşeyler olsa tam olcakmş sanki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?