80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hee evet gecen yil yapmistim...sira sira bütün vucüt kaslarini arada kondisyon yapiyorsun.sanirim 40 dakikada bitiriyorsun.öyle birseydi cok güzeldi.
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hosgeldinnnnnn Elmasekerimmm

iyi geceler hemsom..

hee evet gecen yil yapmistim...sira sira bütün vucüt kaslarini arada kondisyon yapiyorsun.sanirim 40 dakikada bitiriyorsun.öyle birseydi cok güzeldi.

iyi geceler hemsom..

ayy varyaa sizin bu elmaa sekerim demenizee bitiyorummmm bennnnnnn hbbbbb ablammmmmmmmmm

iyi geceler hemsom..

evt evt oyle 30 dk suruo ama esnmeyle kırk bi de bölgesel çalşrsan bir saati bulur ben arerobik yapılan bi yere gttm bi aylıgına yok ama o beni sarmadı aletli fitness en iisi ...aslnda plates de yapıodm ama boyle para vernce zornlu oluo ya gdp paşa paşa yapıosn

:)))ne güzel duaymış bu böyle 40 yıl düşünsem hepsi aynı anda aklıma gelmez:))

Bugünkü menüm
Sabah:Bir dilim tam buğday ekmek,1 dilim peynir,Haşlanmış yumurta,2 3 dilim domates,Açık şekersiz çay.
Ara Öğün:3 kayısı
Öğlen:2 kepçe tarhana çorbası,salata.
Ara Öğün:1 elma, 5 badem
Akşam:6 yemek kaşığı ıspanak yemeği,yoğurt.
Ara Öğün:1 porsiyon meyve,yeşil çay
Koşu bandı:60 dk tempolu yürüme,Twisterle çalışma ve mekik hareketi

bu günkü menüm
sabah 1 dilim ekmek peynir açık çay
ara yok
öğlen 1 dilim ekmek yumurta zeytin peynir
ara form bisküvi 3 tane
akşam 3 dolma küçücük fıçıcık tarhana çorbası yoğurtlu kereviz salatası
ara yarımşar elma portakal

2.5 litre su spor yok

ben sizleri cok seviyorumm kizlarrr...yarin az kalorili bir gün diliyorum herkese.iyi gecelerrrr

süper menu tebrkler

guzel menu cnm yalnz oglede salata türü bşeyler olsa tam olcakmş sanki ...

Bugünkü menüm

Sabah
2 dlim kepek ekmeği yarım dilim dil peynirli yağsız tost
1 domates
1 yeşil biber
1 yeşil çay

ara
2 kuru kayısı
1 çaybardağı süt

öğlen

4 kaşık kıymalı bezelye yemeği
1 activıa sade yoğurt

akşam

1 portakal
1 elma
2 dilim ayva
1 activıa sade yoğurt

Midem çok fena olduğu için akşam yemek yemedim nasıl bişey anlamadım sürekli kendimi aç hissediyorum ama yemeye gelince herşey midemi bulandırıyor kullandığım ilaçların yan etkileri herhalde neyse alışırım bunada :))

ısınmayan havaya rağmen sıcak bir bitki çayı tadında ve kalorisinde bi gün diliyorum hepinize GÜNAYDIIIIIN

dünkü menü

sabah:1 büyük dilim köy ekmeği+1 kk krem peynir+çay
ara:yeşil çay
öğle:yrm kase çorba+2 kasık kuskus+2 kaşık kadar kıymalı patates+200 gr. yoğurt
ara:1 incir+3-4 kuru üzüm
akşam:yrm kase çorba+5 kaşık peynirli erişte+2 kaşık kadar tavuk ızgara+1 küçük kase yoğurt
ara:birkaç ceviz-fındık-ıhlamur-2 dilim elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…