80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın kızlar... bugün çok inatçı hissediyorum kendimi şimdi bu gazla koşu bandında 2 saat geçirmeyi planlıyorum hareketli müzik istiyorum mp3 e yüklemek için tavsiyeleriniz varmı ki acaba?? :)

slm kızlar 3 günden beri giremiorum buraya. haftasonu evde net yok dün de işteki nette problem vardı. gemişi okudum baya kaynatmışsınız. zaten insan buraya gelince yemeği unutup yememeyi aklına koyuyor. haftasonu korktuğum gibi olmadı kaçırmadım yani:) hatta daha az yedim. ama sanki kalbimde bi ağrı hissediyorum sanırım yediklerim az. kalp uzmanına gittim bi sorunum olmadığını söyledi en azından rahatladım. sanırım menüme kalorisi düşük bişiler daha eklemem gerekiyor. neyse çok konuştum dünkü menümü yazayım bari.
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, yarım domates, 1 salatalık, 3 zeytin, kk peynir,
öğlen: 1 kase karnıbahar yemeği
ara: 1 elma
akşam: 1 kase yoğurtlu ıspanak
ara: 1 portakal
3 lt su, 2 büyük kupa yeşil çay, 4 bardak şekersiz çay.

günaydın herkese kızlar sabah aç karna tartıya çıktım 82.4 gösteriyor :))) şimdide yürüyüşe çıkıyorum istanbulda birazcık güneş var fırsatı kaçırmamak lazım

çocukken tarzanı neredeyse çıplak seyrettik, külkedisi eve gece yarısından sonra gelirdi, pinokyo yalan söylerdi, alaaddin hırsızdı, pamuk prenses 7 herifle birlikde yaşıyordu, redkitin ağzında mütemadiyen sigara, kırmızı başlıklı kız ormanda tek başına gezerdi, rapunzel saçlarını uzatıo kuleye erkek alırdı, kimse bizim neslin normal olmasını beklemesin GÜNAYDINNN

hemen dünkü menümü yazayım elmaşekerim kızıyo sonra

sabah yarım simit 1 tane haşlanmış yumurta

ara 1 portakal

öğlen yarım kase domates çorbası haşlanmış tavuk göğsü 3 çatal pilav

ara yarım dilim kepek ekmeği çok az peynir

akşam 6/7 kaşık ıspanak ve yoğurt

ara bir bardak süt 1 tane kivi

kuzummmmm çorba,kuskus,,patates,erişde havalarda uçuşmuşş çok olmuşş birdee aralarınnn eksik bebeğim süt ekleeee ltfn

varyaa bende müzikden hiç anlamam müzik dinlemeyi pek sevmemmm çok nadir eserr müzikk dinlemek :)

bende diyomm bu nerdee bu yazıyorduuuu hepppppp hg kızzzz menün az canım evet en azından aralara süt ekleeeee sebzelerin yanınaaa ekmek ekleee

menüğüüü süperr canım eksiklerrr varrrrr amaa gözeee batmıyorrrrrrr akşam yemeğinee ekmek ekle ki gece acıkmayasın kuzumm

buraya giremedim ama aklıom hep burdaydı :) burayı bırakmaya da hiç niyetim yok cnm:)) ya ben süt içemiyorum bu büyük bi sorun ben de kokusuna bile gelemiyorum. acaba meyveyi mi artırsam??

kuzummmmm çorba,kuskus,,patates,erişde havalarda uçuşmuşş çok olmuşş birdee aralarınnn eksik bebeğim süt ekleeee ltfn

şekercim çalışıyoruz ya işyerinde ne çıkarsa onu yiyorum yemesem aç kalıcam.başka seçenek yok.gerçi öğlenki miktarlar çok az.tam 2 şer kaşık bile değildi midem kötüydü az yedim. bi de yoğunum aralar filan gümlüyo hep.sağol canım uyarın için:))

merb kızlar nasılsınız bugün ben çok yoğunum valla başım ağrıodı sabahtan beri bi o bibu drken hepinizi öpüyrm dua edin iradeli bi gün olsun bu arda sabah tartıda güzel bi rakamm gördüm hadi bakalım hafta sonuna güzelin güzeli rakamlar olsun inş tombik güzellerim benim

mrb kolay gelsin cnm. yoğunluk bi yandan güzel oluyor günü çabuk atlatırsın ama akşam kendini gösteriyor sıkıntısı. yine de dinlenmeye çalış elinden geldiğince. bu arada tartının güzel görünmesine çok sevindim. birileri kilo verince kendim vermiş kadar seviniyorum çünkü kilolu olmak kilo vermek gerçekten zor. tebrik ederim cnm şimdiden:)

anladımm canımmm benimmmm çalışırken zor olulısınızz vallaa allah kolaylık versinnnnn
yok cnm çok şükür yoğurt yiyebiliyorum. o zaman yoğurt ekleyeyim di mi? gece yatmadan önce 1 kase yesem olur mu ki??
evet canım yoğurt ekle o zaman yok geceyi bekleme aralarına meyvenin yanına 1 kase yoğurt koyyyy kuzum

kolayy gelsin canım benimmmm maşallaahhh bugün herkess güzelll rakamlar görmüş

tamam cnm teşekkür ederim ilgin için. ya bi de şu kilo çizelgesini hazırladım ben ama nereye yapıştırcam bulamadım:) bana yardım eder misin??

tamam cnm teşekkür ederim ilgin için. ya bi de şu kilo çizelgesini hazırladım ben ama nereye yapıştırcam bulamadım:) bana yardım eder misin??
canım kontrol paneli profil düzenle aşağılarda çizelge yazıyor onun karşısındaki kutucuğa http ile başlayıp png ilee biten yeri alacaksın kuzummmm

Son düzenleyen: Moderatör:
canım kontrol paneli profil düzenle aşağılarda çizelge yazıyor onun karşısındaki kutucuğa http ile başlayıp png ilee biten yeri alacaksın kuzummmm

teşekkür ederim cnm yaptım ama oldu mu bilmiyorum:) olmadıysa öğle arasında bi daha denerim artık..

kızlar az önce iş yerinden bi arkadaş bana çok zayıflamışsın noldu sana dedi. hiç konuşmadığım biriydi bi de. dedim hastalandım falan sölemek istemedim diyette olduğumu. çok mutlu oldum:)) henüz tartılmaya cesaretim yok ama pantolonlarım düğmesini açmadan çıkmaya başladı:)) henüz 16 gün oldu ama demekki zayıflıyorum

ne güzel demekki artık zayıfladığın farkediliyor boşver sen kimseye söyleme diyette olduğunu bende söylemiyorum sonradan birsürü gereksiz sorular konuşmalar oluyor hiç kimse için canımı sıkamam valla

ewt cnm saol. dediğin gibi düşündüm ben de sonra herkez sıkboğaz edicek sorularıyla beni. o yüzden sölemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…