80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süperrrrrrr çokkkkkk güzel dünn bana da komşuuuu sen birşey mi yaptınn çok zayıflamışsınnn dediiiiiiiiiii yooooo dedimmm :))))) aslındaaaa bana göree hiç bir değişiklik yok ama çevenin fark etmesi çok güzelll

ewt insan çok ii motive oluyor. demekki işe yarıyor çektiğim sıkıntılar sarfettiğim çaba o zaman devam diyor:)) yani ben de öle oldu da bi an

Herkese merhaba
Klasik Olucak ama bende o uzuuun uzunn okuyup yazamayanlardanim... Ama inanın okurken bile cok yardımcı oldunuz bana.
Artık bende araniZda olmak istiyorum. Birlikte paylaşalım dertleselim istiyorum. Benide aranıza alirmisiniz?

hg canım aramızaaaaa elimizden geldiği kadarr yardımcı oluruzz tabikiiii yeeterki sen istee herşey sende başlıyorrrrr ben dilara inşallah hedeflediğin kiloya ulşırsınnnn buraya katılman için bazı kurallarımız var ama günlük menü paylaşımı yapmann gerekiyorrr burayı elinden geldiği kadar takip etmen gerekiyorr

Selam kızlar hatta bana günaydın:) yeni kalktım sabaha kadar uyutmadı bi benim midem bide oğluşum çook öksürdü hala canım bişey yemek istemiyo ama zorla yicem :))

kızlar 2 gündür yokum kusuruma bakmayın evde deyildim herkes iyidir İNŞALLAH hemen menümü yazıyım

sabah 1 tane incir ve 1 bardak ılık su

sabah 1 kase yayla corbası

öylen 1 tane kücük acma (ekmeyin yerine)1 tabak ıspanak yemeyi 1 kase yogurt

akşam 1 tabak tavuk suyu 1 tane haşlama but 1 kase yogurt ve kıvırcık salata

akşam misafirlikteydik 1 tane kücük kek yedim yemesem ayıp olurdu

2 fincan sütlü kahve

Günaydın canım.Negüzel olur bence müzik eşliğinde 2 saat olmasa bile 1 saat tavsiye ederim

naber fistiklar nasilsiniz..hani dün size hava atmistim ya:dün sabah tartildigimda 78.1 geldim diye..bu sabah bir tartildim 78.2 yani azalacagina cogaliyor..birde diyorum ohooo 200 gr nasil olsa gider oldumu sana 300 gr..yok yok bundan sonra 100 gr mi bile kücümsemem buda bana ders olsun:))
kizlar ya kendimi cok bitkin hissediyorum..iyi uyudum ama uykusuz gibi..bunalimami giriyorum ne:))

Menün güzel canım öğlen hamur işi yemeseydin daha iyi olurdu.Ben diyetisyene gidiyorum istersen bana uyguladığı yöntemi yazayım sana gezme konularında.Gündüz gezmesine gideceksen öğlen ve ikindi ara öğün yok gezmede bir tam tatlı ve tam tuzlu hakkın var.Akşam gezmesinde ise akşam yemeğinde ekmek yok ve akşam ara öğünü yok.Gezmede ise bir tam tatlı pasta hakkın var.Yani böylece dengelemiş oluyorsun

menü çok güzell cnm kek batmadıııı gözüme de kahveler battı kuzummm mecburiyetten mi içtin, hg canım nasılsın iyimisin gözlerimm aradı seniii

Son düzenleyen: Moderatör:

ben bunu uyguluyorumm amaa duyum bana kızıyo

sanada günaydın tartılar bazen bize oyun yapıyo evdeki tartı bazen 200-300 gr yüksek olduğunda düşman oluyorum tartıya

Günaydın canım evet haklısın gramları küçümsememek lazım sonra kilo olarak geri dönüyorİnşallah toparlarsın canım.Bendede bitkinlik oluyor bazen sanırım havalardan

hg cnm.. her şeyin klasiği güzel oluyor:) ama yemek yeme alışkanlığımız hariç:)) dilerim istediğin ideal kilona kavuşursun..

iidir sende iyisindir inş. bi ara hasta olmuşsun geçmişi okudum da geçmiş olsun. ayrıca biz ne 100 gramlar aldık. hiç moralini bozma o da gitcek boşa gelmesin kendi kaybedecek

kızlarr birşeyyy soracağım yaaa benim reglim hem 7 gün sürerdiii bu sefer 4. gün bittiii neden olabilir ki bu kilo durumundan olabilir mi??? ama kilo verdikcee düzene girmişdi benim oysaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…