- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
kızlar az önce iş yerinden bi arkadaş bana çok zayıflamışsın noldu sana dedi. hiç konuşmadığım biriydi bi de. dedim hastalandım falan sölemek istemedim diyette olduğumu. çok mutlu oldum:)) henüz tartılmaya cesaretim yok ama pantolonlarım düğmesini açmadan çıkmaya başladı:)) henüz 16 gün oldu ama demekki zayıflıyorum
süperrrrrrrçokkkkkk güzel dünn bana da komşuuuu sen birşey mi yaptınn çok zayıflamışsınnn dediiiiiiiiiii yooooo dedimmm :))))) aslındaaaa bana göree hiç bir değişiklik yok ama çevenin fark etmesi çok güzelll
Herkese merhaba
Klasik Olucak ama bende o uzuuun uzunn okuyup yazamayanlardanim... Ama inanın okurken bile cok yardımcı oldunuz bana.
Artık bende araniZda olmak istiyorum. Birlikte paylaşalım dertleselim istiyorum. Benide aranıza alirmisiniz?
Günaydın canım.Negüzel olur bence müzik eşliğinde 2 saat olmasa bile 1 saat tavsiye ederimherkese günaydın kızlar... bugün çok inatçı hissediyorum kendimi şimdi bu gazla koşu bandında 2 saat geçirmeyi planlıyorum hareketli müzik istiyorum mp3 e yüklemek için tavsiyeleriniz varmı ki acaba?? :)
çocukken tarzanı neredeyse çıplak seyrettik, külkedisi eve gece yarısından sonra gelirdi, pinokyo yalan söylerdi, alaaddin hırsızdı, pamuk prenses 7 herifle birlikde yaşıyordu, redkitin ağzında mütemadiyen sigara, kırmızı başlıklı kız ormanda tek başına gezerdi, rapunzel saçlarını uzatıo kuleye erkek alırdı, kimse bizim neslin normal olmasını beklemesin
Günaydın canım negüzel yazmışsın
Geçmiş olsun canım evet hepimiz için iradeli günler olur inşallah.Bu arada tombik güzeller yazmışsında kilolu bayanların çoğu güzel oluyormerb kızlar nasılsınız bugün ben çok yoğunum valla başım ağrıodı sabahtan beri bi o bibu drken hepinizi öpüyrm dua edin iradeli bi gün olsun bu arda sabah tartıda güzel bi rakamm gördüm hadi bakalım hafta sonuna güzelin güzeli rakamlar olsun inş tombik güzellerim benimAma zayıflarsak dahada güzel oluruz eminim
Negüzel kilo verdikçe moral yükseklerde oluyor canım hepimiz için geçerli bukızlar az önce iş yerinden bi arkadaş bana çok zayıflamışsın noldu sana dedi. hiç konuşmadığım biriydi bi de. dedim hastalandım falan sölemek istemedim diyette olduğumu. çok mutlu oldum:)) henüz tartılmaya cesaretim yok ama pantolonlarım düğmesini açmadan çıkmaya başladı:)) henüz 16 gün oldu ama demekki zayıflıyorumevet uzun zamandır görmeyenler daha iyi farkediyor
Biz okadar farkedemiyoruz hergün aynaya baktığımız içinsüperrrrrrrçokkkkkk güzel dünn bana da komşuuuu sen birşey mi yaptınn çok zayıflamışsınnn dediiiiiiiiiii yooooo dedimmm :))))) aslındaaaa bana göree hiç bir değişiklik yok ama çevenin fark etmesi çok güzelll Görmeyenler daha iyi biliyor
Hoşgeldin aramıza canımHerkese merhaba
Klasik Olucak ama bende o uzuuun uzunn okuyup yazamayanlardanim... Ama inanın okurken bile cok yardımcı oldunuz bana.
Artık bende araniZda olmak istiyorum. Birlikte paylaşalım dertleselim istiyorum. Benide aranıza alirmisiniz?
Selam kızlar hatta bana günaydın:) yeni kalktım sabaha kadar uyutmadı bi benim midem bide oğluşum çook öksürdü hala canım bişey yemek istemiyo ama zorla yicem :))
Günaydın canım geçmiş olsunAma yemeğini ihmal etme öğün atlayınca olmuyor malesef.
kızlar 2 gündür yokum kusuruma bakmayın evde deyildim herkes iyidir İNŞALLAH hemen menümü yazıyım
sabah 1 tane incir ve 1 bardak ılık su
sabah 1 kase yayla corbası
öylen 1 tane kücük acma (ekmeyin yerine)1 tabak ıspanak yemeyi 1 kase yogurt
akşam 1 tabak tavuk suyu 1 tane haşlama but 1 kase yogurt ve kıvırcık salata
akşam misafirlikteydik 1 tane kücük kek yedim yemesem ayıp olurdu
2 fincan sütlü kahve
kızlar 2 gündür yokum kusuruma bakmayın evde deyildim herkes iyidir İNŞALLAH hemen menümü yazıyım
sabah 1 tane incir ve 1 bardak ılık su
sabah 1 kase yayla corbası
öylen 1 tane kücük acma (ekmeyin yerine)1 tabak ıspanak yemeyi 1 kase yogurt
akşam 1 tabak tavuk suyu 1 tane haşlama but 1 kase yogurt ve kıvırcık salata
akşam misafirlikteydik 1 tane kücük kek yedim yemesem ayıp olurdu
2 fincan sütlü kahve
Menün güzel canım öğlen hamur işi yemeseydin daha iyi olurdu.Ben diyetisyene gidiyorum istersen bana uyguladığı yöntemi yazayım sana gezme konularında.Gündüz gezmesine gideceksen öğlen ve ikindi ara öğün yok gezmede bir tam tatlı ve tam tuzlu hakkın var.Akşam gezmesinde ise akşam yemeğinde ekmek yok ve akşam ara öğünü yok.Gezmede ise bir tam tatlı pasta hakkın var.Yani böylece dengelemiş oluyorsun
naber fistiklar nasilsiniz..hani dün size hava atmistim ya:dün sabah tartildigimda 78.1 geldim diye..bu sabah bir tartildim 78.2 yani azalacagina cogaliyor..birde diyorum ohooo 200 gr nasil olsa gider oldumu sana 300 gr..yok yok bundan sonra 100 gr mi bile kücümsemem buda bana ders olsun:))
kizlar ya kendimi cok bitkin hissediyorum..iyi uyudum ama uykusuz gibi..bunalimami giriyorum ne:))
naber fistiklar nasilsiniz..hani dün size hava atmistim ya:dün sabah tartildigimda 78.1 geldim diye..bu sabah bir tartildim 78.2 yani azalacagina cogaliyor..birde diyorum ohooo 200 gr nasil olsa gider oldumu sana 300 gr..yok yok bundan sonra 100 gr mi bile kücümsemem buda bana ders olsun:))
kizlar ya kendimi cok bitkin hissediyorum..iyi uyudum ama uykusuz gibi..bunalimami giriyorum ne:))
öğlen saati oldu ve karnım gurulduyor napsam acaba:44: fikri olan varmı
yemek yee :)))))
ne yemek yapsam diye düşünüyorum aklıma gelen sadece kuru fasülye
Herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?