- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
kızlarr birşeyyy soracağım yaaa benim reglim hem 7 gün sürerdiii bu sefer 4. gün bittiii neden olabilir ki bu kilo durumundan olabilir mi??? ama kilo verdikcee düzene girmişdi benim oysaki
bence sıkıntı yapma cnm arada oluyor böle. arkadaşım dr a gitti evli kendisi. bekarken böle olmazdı hiç demiş dr da şimdiye kadar böle düzensizliğin olmaması anormal demiş. yani arada olur. hem de az besleniyoruz çok çok normal. bekle biraz. benim de 15-20 günde bir oluyor 2 aydan beri biraz daha beklicem. sıkma canını düzelmezsen ilerleyen zamanlarda gidersin cnm dr a.
tamam cnm çok sağollll
kaç ay oldum girmeyeli güzel topiğim...
herkese selam ben ayşe kk ile tam 1 yıl önce tanıştım ama son birkaç aydır hiç uğramadım 15 martta 1 yıl bitecek diyet serüvenimde 70.1 gördüm ama koruyamadım bu hafta 72.3....
ve toparlanamıorum uzun zamandır sanki onca kiloyu veren ben değilim....
şu an canım çok SIKKIN.kız kardeşimle tartıştım.o kadar sesini yükseltti acayip şeylerle suçladı beni.kolum kanadım kırıldı.konuşmak için aramıştım oysa ki.niyetimi bile yanlış anladı.insanlar birbirini ne kadar da kolay hırpalayabiliyor.ne kadar da kolay kalp kırıyor.ağlamak üzereyim yaa.ne kadar da büyük laflar etti.farkındamı acaba beni ne kadar yaraladığının...bacaklarımın bağı çözüldü o kadar kötüyüm
valla memnun oldum yazdıgın için cok sagol canımMenün güzel canım öğlen hamur işi yemeseydin daha iyi olurdu.Ben diyetisyene gidiyorum istersen bana uyguladığı yöntemi yazayım sana gezme konularında.Gündüz gezmesine gideceksen öğlen ve ikindi ara öğün yok gezmede bir tam tatlı ve tam tuzlu hakkın var.Akşam gezmesinde ise akşam yemeğinde ekmek yok ve akşam ara öğünü yok.Gezmede ise bir tam tatlı pasta hakkın var.Yani böylece dengelemiş oluyorsun
menü çok güzell cnm kek batmadıııı gözüme de kahveler battı kuzummm mecburiyetten mi içtin, hg canım nasılsın iyimisin gözlerimm aradı seniii
şu an canım çok SIKKIN.kız kardeşimle tartıştım.o kadar sesini yükseltti acayip şeylerle suçladı beni.kolum kanadım kırıldı.konuşmak için aramıştım oysa ki.niyetimi bile yanlış anladı.insanlar birbirini ne kadar da kolay hırpalayabiliyor.ne kadar da kolay kalp kırıyor.ağlamak üzereyim yaa.ne kadar da büyük laflar etti.farkındamı acaba beni ne kadar yaraladığının...bacaklarımın bağı çözüldü o kadar kötüyüm
SAYFALAR ÇOK HIZLI İLERLİYOR..
dün davetteydim geç geldim menümü yazayım..davet yemekliydi pirinç pilavı vardı yemedim salata türlerini yedim ama tatlıya hayır demedim
sabah
yumurta
1 dilim t.ekmek
zeytin
ara
meyve
öğlen
yoğurtlu havuç salatası
yoğurtlu biber salatası
patates kanepe
pilav yerine 1 dilim çavdar ekmek
tatlı
kremalı kek
akşam
aynı salatalardan
ara
tatlı
Canım menün iyide keşke tatlı 1 olsaydı 2 çok olmuş hemde akşam saati :))
iyilikten insana hiçbirzaman zarar gelmez..ama kötülükten önce insan kendisine zarar eder..sen yolunda devam et arkadaşım o senin kardeşin..UNUTMA
İYİ OLAN MUTLAKA KAZANIR..
bence hiç canını sıkma. kardeş başka bir şeydir. kardeşlerin birbirine nazı geçer. bi an da düşünmeden sölemiştir ne dediyse. ama biliyordur senin ona kin tutmayacağını affedeceğini. eminim aranız düzelir. o da hatasını fark eder. üzülme cnm.
umutcum üzme kendini aranızdaki sorunun ne oldugunu bilmiyorum ama kardeşler arasında olur böyle şeyler üzme kendini unutulur gider
Kardeşler arasında olur böyle şeyler sıkma sen canını Bende kardeşimle çoooook kavga ederim aylarca kouşmadığımda olmuştur Amma sonuçta kardeş işte.... Farkında olmadığına eminim hatasını anladığında pişman olacaktır mutlaka...
canımmmmmmmmmm nasıl iyi anlıyorum seni onlar bizim gibi değiller daha düşüncesizce davranıyorlar sonra pişman olucak söylediklerine özür dileyecek emin ol belki başkası söylese yapsa onların yaptıklarını asla dönüp bakmayız ama kardeş olunca farklı oluyor özür dilediği an affediveriyorsun :) sakın üzme o güzel canını emin ol çok yakında anlıcak hatasını ve özür dilicek. sonra bigün belkide gülceksiniz konuşup bu günlere...
sikma canin ni .ters gününe rastgelmissin dir.ben de en kücükleriyim. hem sevilir hem de herkes bana direk laf söyler.hele beni bu sene öyle üzdülerki anlatamam .benim bir büyügüm ve abim hüngür hüngür aglattilar . ben yurdisin da yim .annem rahatsiz evin isini pek yapamiyor . ablam biraz yardimci oluyor .abim karisi söz gecirip yardim ettirmiyor.ben bes günlügüne gittim.tatil de ben kendi isimle mi mesgul olayim onlar la ugrasayim. cok dariltilar. cocuklari kocaman evlil.calismiyolar etmiyorlar . yaniii bakim konusun da . söylemdik laf kalmadi . agzindan cikina dikkat ediceksin kardasin de olsa .evli barkli herkes
canlarım sağolun ya.bir an çok doldum.beni üzen beni çok yanlış anlaması ve ona karşı çok hatalarım olduğunu söylemesi.onun ise bana karşı hiç hatası olmamış.öyle diyor.böyle sığ düşünmesine kırıldım.hepimiz insanız.birbirimizi incitebiliyoruz.ben hatasıızm demek yakışık almıyor.allak bullak etti beni.tabi ki kardeşimi atmam silmem.herzaman yeri ayrı.döner yine ablasına:))o küçük beni sayacak diye hiç bir zaman ezmedim ben onu.çünkü kişilik olarak baskındır ezdirmez kendini-laf ta söyletmez.geçer gider de işte bugün yaşadığım kalp kırıklığı yanıma kalır.sağolun güzel mesajlarınız için.çok bunalmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?